|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2011 - 2.del
8.1.2011 10:03:45   
tanjusi
Dobro jutro!
Dans sem spet slabo spala, potem sem imela ene nore sanje .. da so ribe padale iz neba in je bilo konec svetauser posted image ... aja btw, zadnjič sem prebrala v eni reviji, da je normalno če imajo nosečnice vroče sanje , menda zaradi hormonov, tako da ženske brez slabe vesti!user posted image

Aja pa Naja si ti menda rekla, da ti dete okrog popka telovadi, pri meni je zdaj tako da čez dan tu pa tam kak gib, zvečer pa fešta in to okrog popka , tako da že kar boli, ne vem a prevale dela noter ali kaj , prav zanima me kako lego ima , glede na njeno telovadbouser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 901
8.1.2011 10:45:30   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: Akilene

naja17 - zopet prvauser posted image , se navajaš na zgodnje vstajanje? Kaj si pa dobrega pozajtrkovala? Glede cotk nimam kakšnega pametnega nasveta. Sem jih pa jaz včasih posojala in mi je bilo zoprno, ko sem dobila čisto tretje nazaj.

Meni se je danes spet zavrtelo, ko sem stopila na tehtnico

Sem šla nazaj v pojstlo se gret in mal brat, pa sem zraven še mal kinknila user posted image , pol sva pa vstala in tople sendviče nardila, zdej pa ne vem kaj bova, ker sem bla jest čez teden pridna in sem že vse pospravila, ponavad sobote zjutrej pucava user posted image Morda pa se lotim slikanja cotic kaj čem user posted image Jaz imam sposojeno od 4 babnic in moram označit tko k se za gre...

5ra - ne se hudit user posted image

tanjusi - ja pri meni gre vedno tam čez popek, mislim, pač po logiki, da mi leži od leve - glava proti desni - nogice, ker pri popku nekaj ven štrli, predvidevam, da ritka, ker brca me na desno, pa dol v tamalo me štoka... Ma komej čakam ponedeljek, da vidim situacijo user posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 902
8.1.2011 10:55:18   
tanjusi
tanjusi - ja pri meni gre vedno tam čez popek, mislim, pač po logiki, da mi leži od leve - glava proti desni - nogice, ker pri popku nekaj ven štrli, predvidevam, da ritka, ker brca me na desno, pa dol v tamalo me štoka... Ma komej čakam ponedeljek, da vidim situacijo

Ja jaz mam šele 18. kontrolo pa me tudi zelo zanima, čeprav ,mam občutek da mama kar podobno situacijo Naja, tako da boš povedala kaka je lega pri tebi...

(a camus)

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 903
8.1.2011 10:58:41   
SaMaa
Dobro jutro al dober dan al karkoli že. Za mano je neprespana noč in sedajle sem taka ko en ZOMBI. Vsa podočnjakasta, prekrokana uglavnem za en fuč. Najprej nisem mogla zaspat, ker so se pred blokom drli ko živali, nato pa me je mali začel na polno brcat. Sem mislna, da bo kar čez trebuh ven prišel, tako intenzivno je bilo. Pred enim tednom sem jamrala, ker se 3 dni ni skoraj nič premikal, sedaj pa me 3 dni tako močno brca, da me vse boli.

Sposojene cunje: srečke tiste, ki ste kaj dobile. Jaz imam samo svoje cunje, nihče mi ni nič ponudil, nihče nič dal, tako da s tem nimam problemov. Je pa res, da sem eni kolegici rekla, da bi raje odkupila njene stvari, kot pa da si jih izposodim, pa ni bilo nič iz tega.

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

tanjusi - ja pri meni gre vedno tam čez popek, mislim, pač po logiki, da mi leži od leve - glava proti desni - nogice, ker pri popku nekaj ven štrli, predvidevam, da ritka, ker brca me na desno, pa dol v tamalo me štoka... Ma komej čakam ponedeljek, da vidim situacijo user posted image

Pri meni pa zadnje dva dni tako telovadi, da me brca v desni bok, predvidevam pa, da z rokami opleta po levem boku. Potem se pa malo obrne pa začne brcat direkt v rebra, z rokami pa šari po tamali user posted image  no tak občutek imam, bom pa vidla v torek na UZ kakšno je dejansko stanje. Ali si katera kaj opazuje trebuh, ko bebice migajo? Meni se ornk izboklina naredi, ko me brcne.

Akilene: jaz raje ne stopim na tehtnico, ker se mi bo prav tako zavrtelo. Danes se pa sploh ne mislim tehtat, ker vem, da me zvečer čaka malica v MC Donaldsu user posted image  

Uglavnem sva bila pa z mojim že pridna, saj sva pospravila mrekico, celo stanovanje, sedaj pa počasi olupim krompir za kosilo. Danes bo pire + repa + krvavice. Moja najljubša hrana.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 904
8.1.2011 11:32:42   
Klemy82
Dan!
pri nas je že od7h žurka, se dela na polno... jaz pa letam malo tu malo tam, perem cunje, kuham segedin...pa čas kar leti. Spali smo pa mi danes enkrat za spremembo ok, mali bil priden, ata pa tudi, sem ga samo enkrat butnila, ker je imel eno idejo, da bi smrčal. Sem opazila, da bejbi lepše spi ponoči, če gre mama podnevi na kak daljši sprehod... sej mrbit se samo meni zdi, ampak zdaj dva dni, ko sem res šla malo na zrak, je bil ponoči mir, če sem pa cel dan not zaprta pa kar rad sitnari in brca na polno celo noč.
Pa sam tak vprašam, a se vam tud dogaja, da vas ljudje okoli vas jemljejo, kot da niste noseče ampak najmanj invalidne?
Mislim, res popizdevam, danes zjutraj sem se morala prav skregat s taščo, da sem lahko šla po dve kili kruha peš v trgovino. Da to pa že ne, da bo ona šla pol (pa komaj hodi, ker ima zvit gleženj), da je težko pa ne morm jst to nosituser posted image ... ma dejte, no... sej nimam dveh 10kilskih vrečk za nest, tist kruh pa ni nobene sile prnest 800 m, no, pa še paše mi hodit.. mal rekreacije. Sej nč ne rečem, kakih težjih reči res ne bi nosila al pa košaro s cunjami mi tud moj po stopnicah dol nese pa take reči, nisem pa invalid, da ne bi mogla tist kruh nest, no. Al pa včeraj, sem imela uno culo za v trgovino čez ramo, not pa tud glih en kruh pa jajca in mi ustavi sosed, da sicer ima poln avto pa me ne more peljat, lahko pa vrečko pelje... mislim... no comment! Sej lepo, da ljudi skrbi, ane, ni pa treba pretiravat!user posted image
Nič, pridne bodite pa se kaj tipkamo!

Jst.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 905
8.1.2011 12:46:17   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Sem šla nazaj v pojstlo se gret in mal brat, pa sem zraven še mal kinknila user posted image , pol sva pa vstala in tople sendviče nardila, zdej pa ne vem kaj bova, ker sem bla jest čez teden pridna in sem že vse pospravila, ponavad sobote zjutrej pucava user posted image Morda pa se lotim slikanja cotic kaj čem user posted image Jaz imam sposojeno od 4 babnic in moram označit tko k se za gre...

Jaz sem označila oblačilca tako, da sem na tiste listke not z cvirnom (sej ne vem kako se pravilno napiše - a je nitka za šivanje al kwa že user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) našila pač en križec al nekaj takega, pa sem tudi imela od dveh kolegic, pa sem pač vzela za vsako prijateljico eno barvo cvirna in vse njene cotke pošila z tisto barvao, od druge pa pač z drugo barvo. Tko, če ti kaj pomaga. Če pa slučajno ni bilo več listka pa sem to našila na tisti rob, ko so majčke ali hlačke al karkoli že zašite skupaj. Tako da to ni nikoli nobenga motilo in se ni nič videlo, pa še odstranila sem lahko če sem želela, ker nisem tolk tega našila gor, da se nebi dal odparat. Tko, če ti je to kej v pomoč... user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 906
8.1.2011 12:53:05   
tanjusi
http://med.over.net/forum5/read.php?19,6677590

Če se bojite zapletov pri ea...

(a camus)

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 907
8.1.2011 12:55:38   
*piškotek*
Drugače pa punce lep pozdrav, se pa res bolj poredko oglašam tule, saj berem vas pa skoz no user posted image

Jaz sem pa danes kar utrujena (že ja user posted image ), sem šla zjutraj v šoping in si nabavla čisto vse, kar sem rabila še za user posted image - bila sem v lekarni, Muellerju in DM, tako da sem se znebila veliko evrčkov, ampak zdej pa res mam čisto vse - od plenic, robčkov za rito in krpic za umivanje, flaške in dude do vložkov in vsega potrebnega zame.... V torek naj bi šli še po previjalno k eni znanki, tako da bom potem lahko tudi vse not zložila.
In ko bo to vse za mano, se bom res lahko v miru posvetila delu v službi, vse do poroda, tko da pol pa bo ko bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bi mi pa paslo bit doma, tako kot boste ve, samo kaj čmo a ne, če delaš zase in veš za kaj delaš user posted image

Komaj pa že čakam pregled v sredo, da po 5 tednih spet vidim user posted image in da slišim da je vse OK, ker mi že spet 2 dni zelooo malo brca... Sem kar mal fovš vsem tistim, ki otročka toliko čutite ko pravite da vas že vse boli - od reber do vsega.... Bi 100X rajš vidla da bi me od tega vse bolelo, kot pa da sem skoz v neki negotovosti..... Ah, pa saj bo ne, če je bilo pri prvem vse ok, bo tudi zdej ne user posted image

Zdej grem pa počivat, ker sem trenutno sama doma, sinko je pri babici na "počitnicah" in prav da pride domov jutri, moj je šel na tekmo, tako da grem zavzet primeren položaj na kavču, pa mal bom TV gledala, pa mal bom "literaturo" listala, pa mogoče mi uspe ša mal zadremat user posted image

Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 908
8.1.2011 13:49:34   
SaMaa
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

http://med.over.net/forum5/read.php?19,6677590

Če se bojite zapletov pri ea...

Sem se že kar odločila, da bom rodila po naravni poti z masko.

Me pa vseeno zanima ali (če se naknadno odločiš za EA) rabiš v P LJ hodit na kakšna predavanja oziroma moraš kaj prej podpisati?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 909
8.1.2011 17:57:48   
naja17
Kak beden dan user posted image Al pa sem sam jest k pejtvrtnakahlo user posted image

klemy - ok, tole pr teb je pa res že mal pretiravanje, v red jih daj user posted image ... jaz sem se z mojim parkrat zapela, da pač nisem bolna, ampak noseča in sposobna... no, sem se pa res mogla odvadit otroke dvigovat in mi je ful hudo, ko od kolegov mala stegne roke k meni, pa pogleda, ko en kužek... jooooojjjj...

kile - ej meni so zadnjič natehtali 70kg user posted image user posted image user posted image , ampak če se pa doma tehtam, sem pa še vedno pod temi kilami in sam nej mi proba kdo kej komentirat v ponedeljek user posted image user posted image user posted image

piškotek - joj tole s cvernom, mi je še bolj zamudno... bom slikala tko kot bom uporabljala, bo po moje najpametnej...

posteljnina - tiste, ki ste kupile - kolk ste jo nabavle in tiste, ki imate že od prej - na kolko časa ste jo menjale in ali sta dve dovolj?

Naročila sem previjalno... Tole: http://www.bolha.com/oglas1272659245/slika2/previjalne-mize , zdej me je pa strah, da ni premala user posted image Trije predali + ta odprti user posted image

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 910
8.1.2011 18:01:58   
tanjusi
Naja jaz mam 4 predale drugače pa podobno dimenzijo kot ti, mislim da bi moglo bit dovolj...

(a camus)

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 911
8.1.2011 18:02:16   
mija75
naja17 - glede označevanja cotk. Jaz sem kupila flomaster za tekstil in na notranjo stran označila s inicialkami. Seveda sem prej vprašala punce, ki so mi posodle, če lahko, pa ni bil noben problem.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 912
8.1.2011 18:24:58   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: mija75

naja17 - glede označevanja cotk. Jaz sem kupila flomaster za tekstil in na notranjo stran označila s inicialkami. Seveda sem prej vprašala punce, ki so mi posodle, če lahko, pa ni bil noben problem.

A to obstaja? O fajn, to bi blo super, pol moram v knjigarno po to... Mal mi je smotan, slikat, pol pa po slikah iskat cotice kam kej paše itd. Ne vem, men se ne zdi hitro user posted image Tole bo po moje super, sem pa punce vprašala, itak user posted image , edin ena je rekal, da pri njej etikete zarežem...

Pa drugače? Kako si? Ti maš 2 user posted image pod srčkom, če se ne motim? In lina, a ne? Vam kej kaže, da bo prehitelo?

tanjusi
- sam jaz mam globino sam 37 user posted image

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 913
8.1.2011 18:29:05   
tanjusi
tanjusi - sam jaz mam globino sam 37

pri meni ima predal globine 25cm pa se mi ne zdi majhen, so pa fajn ti predalčki mini ja...

(a camus)

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 914
8.1.2011 18:36:19   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

tanjusi - sam jaz mam globino sam 37

pri meni ima predal globine 25cm pa se mi ne zdi majhen, so pa fajn ti predalčki mini ja...

No zdej si me pa potolažla user posted image ...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 915
8.1.2011 18:54:41   
mija75
Naja - te flomastre imajo v DZS ali pa Prometej. Edino kar moraš narediti je, da ko označiš moraš tam polikat in se lahko pere na 40 oz. pri meni piše da celo na 60 stopinj. Bom pa videla kako bo to šlo.

Glede komode, si zelo lepo izbrala in mislim, da za enega dojenčka čist dovolj prostorna. Jaz imam komodo s tremi predali od Lip Poljčane za obe user posted image . Sem optimist.

Mi smo drugače v redu - hvala :). Se mi zdi, da mi trebuh sploh ne raste več tako zelo in tudi otrdeva ne več. Mogoče se je malo spustil user posted image , ampak jaz optimistično čakam 37. teden. Edino kar me živcira pa je, da ne ločim brc dvojčič, se mi zdi kot, da samo ena brca in še to so bolj nežne punčke user posted image . V torek imam spet pregled in komaj čakam, da vidim če je vse ok.

Vas vse redno berem, spremljam, napišem pa bolj malo....v glavnem pazite na trebuščke in otročke, da bojo do konca notri ostali.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 916
9.1.2011 0:18:03   
tanjusi
Mija javi se večkrat!
Jaz pa ne morem spat spet...user posted image
sem si šla čokolešnik zdajle nardit, kar naprej lulam in ni spanja no , jaz ne vem kaj naj nardimuser posted image
Ma bom probala še enkrat, tak malo zadremam ko grem ležat ob enih pol desetih, potem sem pa budna ko sova.... kaj še bouser posted image

(a camus)

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 917
9.1.2011 8:16:47   
naja17
Mornin...

Jaz sem pa spala do 8h... Viiiuuuuu... Kak napredek user posted image , edin če se me kej ne loteva, k sem že včer cel dan poležavala user posted image

Mija samo res, večkrat se javi user posted image ... O te komode od Lip Poljčane so meni lepe ful, sam midva sva šla raje na tole od Alplesa, da bova pol počasi dokupvala za zraven kar bo potrebno...

Danes pa nič ne grem k tastu na kosilo, mam tamauga na obisku in je izrazil željo po mehiški kuhinji, torej danes tortilje user posted image , seveda je mož kuj podpisal user posted image ...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 918
9.1.2011 8:38:06   
Klemy82
Jutro!
Spanje dizaster, tamal se mi je naguzil na levo stran, men bi pa tak pasalo na levem boku spat, pa vsakič, ko sem se tko obrnila, me je fejst nabrcal v rebra, tko da na koncu sem obupala in sem se sammo kotalila iz desnega boka na hrbet in nazaj...user posted image
pokonc smo že od 7h... kopalnica, kaj pa...eh, kdaj bo že konec? Grem likat, za kosilo bo danes kar nekej, upam, da bo vsaj popoldne kaj miru...
Fajn se imejte!

Jst.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 919
9.1.2011 14:07:35   
Musty
Žiivjoooooo!!user posted image

Sem vas brala za nazaj in sem vidla, da ste me pogrešale, pa moram nekaj napisat. Najprej vsem želim predvsem zdravo in zadovoljno ter uspehov polno novo leto zares iz srca! In, da bomo vse energične in naspane mamice! Marec se kar hitro bliža.

Ja, midva sva še vedno pri mojih. V sredo popoldne bi se morala vrnit, pa je dragega modrostni zob čist pokopal. Že dva dni se ne premakne s kavča/postelje, obraz ima pa tko zatečen, da zgleda ko Homer Simpsonuser posted image ...pa sej veste, kako je, ko so moški bogi. Drugače je bil pa super dopust! Mal smo šli na Bled pa v Postojnsko jamo jaslice pogledat, malo okrog do žlahte, večinoma smo bili pa kar v domačem krogu.

Nakupovala tukej nisem nič, sem pa dobila res ogromno daril, oblekc in igračk. Se mi zdi, da bo treba doplačat za dodatno prtljago.user posted image

Ta manija s hrano vas je že kaj minila? Mene še ne... danes sem za zajtrk snedla 3 toaste in kavo, prej pomarančo in kivi, zdej pa že komaaaj čakam, da bo kosilo. Kje je še večer...
Zaenkrat sem na +10kg.

Spanje je tudi pri meni bolj ubogo, user posted image se vsak večer loti brcat na polno okrog 11h in se umiri šele okrog 2-3h zjutraj. Potem je treba it še parkrat na wc, včasih tudi kaj prigriznit ponočiuser posted image , če me peče zgaga. Velikokrat ne morem spat, ker me bolijo kolki in križ. Me je G opozoril, da imam "ozke" boke in da to širjenje zna fino bolet.

Ko prideva domov, morava kupit še celotno sobico za user posted image ... Bova vzela tako, kjer lahko kasneje dokupiš samo večjo posteljo za otroka. Imam sicer že nekaj cunjic za začetek, nekaj malega pleničk in 3 kompletke posteljnine, bo kar zadost pomoje. Kr nekak odlašam z nakupi, ker ne vem točno, kaj vse rabim...

Lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 920
9.1.2011 15:04:01   
Sitnoba
Pozdravljene na to lenobno nedeljo!

Sej ne da je bilo včeraj kaj akcije :) Sem bila kot cunja cel dopoldan, malo me je sprehod zbistril ampak sem bila bolj za slabo rabo - sem samo nadzorovala pa kaj priprimla :-/
No spalnico sva razmontirala, pa vse zaščitla. pa spiva v dnevni - res da na kavču + dormeo gor samo to res ni to user posted image vsa sem uničena, pa še sanje so bile...uuuuf cel scenarij za film bi rekel moj.

Res upam, da bo danes kitanje, pa jutri beljenje  - ker drugače bom čez 2 dni user posted image
bo pa rumeno-oranžna kombinacija sobe - komaj čakam :D

cunjice - moja mami je čisto notri padla in šiva od hlač, bodijev, kapic, celo šal je naredila - imam že slabo vest ker je skoraj vse sešila kar imamo za otročka - ampak user posted image za njo!!!!

hrana - že 2 dni bi skoz nekaj jedla pa zobala pa nič mi ne zaleže - pa divje želje nosečnice so se začele pojavljat :D

Se pa nikakor ne morem spravit po nakupih za bebija - me kar panika grabi kako bo, pa kaj vse potrebujemo, pa bi rada imela tipitop seznam, da grem potem samo v zapravljanje, pa se mi zdi da na toliko stvari niti ne pomislim.user posted image

Bebač vas trenutno pozdravlja user posted image

Pa možek se je odločil za imena - nikakor mu ne morem dopovedat, da jih imamo lahko več pa potem ko se rodi, povemo kaj bo. on še kar trdi da moramo imet fiksno izbrane... no njegova izbira za user posted image Ema, za user posted image Matic.
Jaz sem pa še v dogovorjanju sama s sabo user posted image

Dovolj romana :D grem v kuhinjo v nabavo.

(odgovor članu Musty)
Neposredna povezava do sporočila: 921
10.1.2011 6:43:46   
naja17
Jutrooooo...

Evo mene, že vsa naspidirana... Komej čakam pregled user posted image , da vidimo stanje... Pol po pregledu pa grem na CSD, mal prečikirat tole papirologijo...

Včeraj sva šla z mojim čez seznam, tisti nujni nakup kao... Pfaaaaa.... Tko ene 500 ojrov user posted image ... Tu notri so vsi body-i, pa nedrček zame, pa kompleti, žabce, potrebščine itd... No, sej upam, da nau tolk nanesl, to sem računala na max nakup (ala body-i max 10 kom)... Pol je pa še voz zraven... Ufff...

No, grem si glavo speglat, pa zrihtat, gosta s pojstle vržt, pa pot pod noge...

Čau bau...

(odgovor članu Sitnoba)
Neposredna povezava do sporočila: 922
10.1.2011 7:26:07   
SaMaa
Dobro jutro,

jaz grem tudi danes v službo iskat vse izpoljnjene papirje, da jih v sredo nesem na CSD. Drugače pa je bilo današnje spanje za en klinc. Mali me je spet tako močno brcal, da ko sem se zbudila, me je ful trebuh bolel...ali se še kateri to dogaja?

Drgače sem pa včeraj nabavila 2 gugalnika in mi še zelo malo stvari manjka. Je pa res, da nisem pretiravala z nakupi, ker baje tako ali tako pol stvari potem ne rabiš.

Aja v Hoferju imajo potiskane tetra plenice po 7 EUR za 10 kom. Če je katera zainteresirana. So pa v zeleni barvi potiskane ali pa v roza.

Pozno popoldne grem oziroma greva v materinsko šolo.

Zaenkrat toliko, je treba delat user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 923
10.1.2011 7:35:54   
SaMaa
Aja a katera ve, kje bi lahko kupila kartonaste škatle za pecivo? Take za enkratno uporabo?

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 924
10.1.2011 8:02:55   
*Ninočka*
Dobro jutro,

ma ta moj imunski sistem je čistouser posted image Sploh ne morem prit k sebi. Sem doma že od četrtka, pa nič bolje. Kašelj, pa zamašen nos. Danes sem se zbudila še z bolečim grlom. Katastrofa. Se že sprašujem ali lahko ima to kakšen vpliv na otroka? Sicer zdravilom se seveda izogibam, ampak grem pa že sama sebi na živce. Malo zapiha, pa sem že prehlajena.

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?