Klemy82
|
Dan! pri nas je že od7h žurka, se dela na polno... jaz pa letam malo tu malo tam, perem cunje, kuham segedin...pa čas kar leti. Spali smo pa mi danes enkrat za spremembo ok, mali bil priden, ata pa tudi, sem ga samo enkrat butnila, ker je imel eno idejo, da bi smrčal. Sem opazila, da bejbi lepše spi ponoči, če gre mama podnevi na kak daljši sprehod... sej mrbit se samo meni zdi, ampak zdaj dva dni, ko sem res šla malo na zrak, je bil ponoči mir, če sem pa cel dan not zaprta pa kar rad sitnari in brca na polno celo noč. Pa sam tak vprašam, a se vam tud dogaja, da vas ljudje okoli vas jemljejo, kot da niste noseče ampak najmanj invalidne? Mislim, res popizdevam, danes zjutraj sem se morala prav skregat s taščo, da sem lahko šla po dve kili kruha peš v trgovino. Da to pa že ne, da bo ona šla pol (pa komaj hodi, ker ima zvit gleženj), da je težko pa ne morm jst to nosit ... ma dejte, no... sej nimam dveh 10kilskih vrečk za nest, tist kruh pa ni nobene sile prnest 800 m, no, pa še paše mi hodit.. mal rekreacije. Sej nč ne rečem, kakih težjih reči res ne bi nosila al pa košaro s cunjami mi tud moj po stopnicah dol nese pa take reči, nisem pa invalid, da ne bi mogla tist kruh nest, no. Al pa včeraj, sem imela uno culo za v trgovino čez ramo, not pa tud glih en kruh pa jajca in mi ustavi sosed, da sicer ima poln avto pa me ne more peljat, lahko pa vrečko pelje... mislim... no comment! Sej lepo, da ljudi skrbi, ane, ni pa treba pretiravat! Nič, pridne bodite pa se kaj tipkamo!