Klemy82
|
Hej, še sem živa in še migamo! Še tu želim vsem srečno in zdravo novo leto. Pri nas se je brilijantno začelo, dušo je spustil naš dragi velecenjeni avto, še ne vemo kaj mu je in ali ga bomo lahko spravili k sebi, upam, da ja, vsaj ene pol leta bi še rabili njegovo presvetlo prisotnost, preden bodo finance za novega. Včeraj imela pregled, vse ok, mali raste, je spal kot angelček in se ni pustil motiti, tak da ga G ni nič merila pa to. Je pa bil postavljen na glavo, kar je super fajn, čeprav se še obrača, ker čutim brce v mehur ponoči, pa čedalje več tudi gor pod popek. Drugače vse ok, tudi pritiska nisem imela , tako da je tudi G rekla, da ne ve, zakaj je ona zadnjič tako paniko naredila, naj pač si tu pa tam malo spremljam in to je to. Sem pa dobila 'kuro' proti otrdevanju trebuha, izmenjaje en dan po 3 tablete Mg in 3 tablete kalcija. PA upam, da bo kaj pomagalo, ker je res tečno. Pa čudežno sta mi izpuhteli 2 kili (moram preverit ali res ali pa moja vaga preveč kaže), je pa res, da sem bila prejšnji teden kar malo zaprta, zdaj se je pa porihtalo, pa se tudi najbrž pozna, pa vse puloverje sem dol dala... in medtem ko je imela sestra telefon sem mimogrede stehtala, koliko vagajo oni copati, ko jih dobimo tam za obut, celih 100 gramov, tako da sem se kar brez njih na vago postavila. V glavnem, gremo dalje proti marcu.. naslednji pregled imam 31.1. Jutri pa materinska, po eni strani komaj čakam, čeprav ne vem, kako bom zdržala tako dolgo sedet tam... v glavnem, tista, ki bo najbolj jamrala pa se presedala, sem jst.