|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2011 - 2.del
5.1.2011 9:38:13   
5ra8
jutro...

danes se vržem v arhiv user posted image  stare fascikle stran pa dat v razrez, pa nove naštimat....bljak, ni mi do dvigovanja polnih fasciklov pa tega sranja user posted image

naja17, poglej kako ma košara od mucija, pr men vem da je tko da je košara tud autofix in se da prpet s pasom user posted image  pol ne bi blo problema.

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 826
5.1.2011 10:56:37   
*Ninočka*
Evo, danes pustila v dmu-u 90€. Malo kozmetike, aptamil za vsak slučaj, pleničke ipd.

Naja17 - v svojem seznamu si napisala, da naj bi bila kozmetika od mustele najprimernejša. Malo sem brskala po netu, pa je kar nekaj izdelkov. Kaj boš ti konkretno vzela? Ne bi rada nabasala preveč, ker tudi cena ni ravno nizka. Sicer sem vzela nekaj izdelkov ob Bubchen, ker sem imela neke kupone...

Sva se pa odločila za vozičekuser posted image  Samo barvo še izberem (med tremi - saj ni tako grozno, ne?)user posted image  Potem pa naročima.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 827
5.1.2011 11:02:12   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: *Ninočka*
Sva se p odločila za vozičekuser posted image  Samo barvo še izberem (med tremi - saj ni tako grozno, ne?)user posted image  Potem pa naročima.

super user posted image  midva sva iz 5 prišla na 2 user posted image  potem pa med dvem kolebala...in na konc odločila.

ker bo? user posted image

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 828
5.1.2011 11:19:45   
tanjusi
Jaz si počasi pripravljam torbo.. oz. razmišljam katero torbo naj pripravim... sem imela prej že torbo za na plažo v rokah.... ma bi bla frajer, da pridem z tisto torbo rodituser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 829
5.1.2011 11:20:59   
Klemy82
Ola!
Kak smo kaj danes? Jaz super fajn, sem se po treh dneh končno naspala, čeprav tudi ni šlo vse tipi topi. Bejbi je že bil priden, smo imeli pa rahlo plinsko celici celo noč, dragi me je včeraj zvečer peljal na čevape, so bili božanski, samo prebava pa ne ravno. Saj ne vem, kaj me je tako napelo, čevapi al jabolčni sok... v glavnem, naspala sem se pa!user posted image
Danes me pa čaka pospravljanje, učenje, v šoping bo treba it, pa to lahko tudi do jutri počaka, če bo sila, pa seveda materinska šola zvečer. Upam, če bo bog dal, dobiva danes avto nazaj s servisa, čeprav včeraj model še vedel ni, kaj naj bi bilo narobe, tak da...user posted image
Za bejbija me je začela malo panika grabit, ker nimam ama nič pripravljeno še, cote še vse neprebrane in nič oprano, še po koš nismo šli, kdaj misli tašča zdej ta voz zrihtat, tud ne vem, pa tolk je bla glasna, da bo to ona vse plačala, ne vem, kdaj mislijo  snaha pridit, da presortiramo, kar mi misli dat, da jaz vem, kaj je treba še kupit in da gremo kupit... včasih se mi zdi, da moram jaz na vse študirat, vsi ostali se pa samo pametne delajo, ko je najmanj trebauser posted image ...
Sta mi pa dve kolegici rodili zdaj v kratkem ful pred rokom, ena en mesec prej, ena pa 3 tedne prej, tak da... bože ne daj, da me kaj preveč prekmalu preseneti, ker bo štala!

Jst.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 830
5.1.2011 11:21:14   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: *Ninočka*

Evo, danes pustila v dmu-u 90€. Malo kozmetike, aptamil za vsak slučaj, pleničke ipd.

Naja17 - v svojem seznamu si napisala, da naj bi bila kozmetika od mustele najprimernejša. Malo sem brskala po netu, pa je kar nekaj izdelkov. Kaj boš ti konkretno vzela? Ne bi rada nabasala preveč, ker tudi cena ni ravno nizka. Sicer sem vzela nekaj izdelkov ob Bubchen, ker sem imela neke kupone...

Sva se pa odločila za vozičekuser posted image  Samo barvo še izberem (med tremi - saj ni tako grozno, ne?)user posted image  Potem pa naročima.

Mene DM že tko obere vedno za cca. 50 eur, kaj bo šele sedaj user posted image Pa moj je včeri spraševal kolk cca. računam, da bo šlo dnarja... Hja lubčke, ti nisi hotel malo po malo, zdej bo pa puf ene 200-300 eur po tamalem (v to je vračunano večino s seznama kar še nimam)...

Kozmetike jaz tko še ne bom kupovala, jo bom naknadno oz, kar precej kasneje, ker otroka do nekje 6. meseca naj sploh ne bi z ničemer razen z vodo, eventuelno ritko s hladilnim mazilom, tko da ko bom tam, bom to vidla, zdej mi je sam to rečeno, da dohtarji to najbolj priporočajo, sploh alergikom.

Jaaaa? Keri voz no?

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 831
5.1.2011 11:21:44   
tanjusi
Pa krokse ne vem , ali naj nove kupim, ali naj ta stare operem, (oz jih poskusim oprat), ali pa vzamem copate user posted image ...

Pa saj je še čaaaas ....user posted image

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 832
5.1.2011 11:36:20   
*Ninočka*
Eh, pa sem misla, da sem pripopala link.

Kar tegale : http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-tako-jumper-x-minerals-1-i1083.shtml

Sicer tistih barv med katerimi se odločam ni na netu, sam vozek naju je pa je prepričal. Ma praktično vse kar želiva, zraven spada še jajčka, prevleka za nogice, mreža proti komarjem, marela in torba. Pa pride 469€. Pa gre lepo skoz.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 833
5.1.2011 11:53:06   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Pa krokse ne vem , ali naj nove kupim, ali naj ta stare operem, (oz jih poskusim oprat), ali pa vzamem copate user posted image ...

Jaz sem rekla mojmu, da mi bo kar lepo stare zdrgnil user posted image ... Crocsi so boljš, k greš pod tuš, štumfe bom pa tak mela gor, tko da pr men bojo crocsi (in nakup copat bo zamenjal nakup mini cote user posted image )...

ninočka - meni je všeč (že zato k je 4-kolesnik user posted image ), cena je pa sploh fajn (jest bom skor tolk dala sam za podvozje in košaro user posted image )...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 834
5.1.2011 12:11:21   
Akilene
tanjusi, jaz sem kupila "crocse" v Deichmanu, take podložene, gre pa podloga ven...jih že imam v potovalki za porodnišnico. Sem pa spet šopingirala danes, v miru, z mamo. Kupila pisane pleničke v Kiku, in male brisačke, pa spet pustila kup denarja v DM, pa copate za mene (jih zadnjič kupila v Massu, a so razpadli po enem mesecuuser posted image )..v glavnem dopoldan je mimo, vrnila sem se lačna kot pes...ampak prosim lepo, nisem si kupila sendviča (neverjetni uspeh!!), ampak sem zdaj pojedla en jogurt in sedaj grem kuhat. Svinjski zrezki v omaki, kuhan krompir, dodatno grahova omaka zame, zelena solata in rdeča pesa. Popoldan grem pa na sprehod. Pridna sem skratka.(zakaj me ne pohvali kdo?)user posted image

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 835
5.1.2011 12:22:17   
tanjusi
Kupila pisane pleničke v Kiku, in male brisačke,

A to tetra pleničke ?Kakšna pa je cena, male tetra krpice sem jaz kupila v bc zadnjič...
JA krokse sem navadno prala v pralnem stroju, bom videla, če se bo še dalo, če ne pa kupim nove...

Aja AKILENE pridna si zeeelouser posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 836
5.1.2011 12:23:46   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Akilene

(zakaj me ne pohvali kdo?)user posted image

ampak kako si ti pridna zadnje cajte user posted image user posted image

jst bom tud crocse vzela seboj. Jst sploh se ne razmislam da bi sla torbo prirpavt user posted image  kolk časa prej moraš kao? user posted image  

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 837
5.1.2011 12:29:55   
tanjusi
 kolk časa prej moraš kao?  

Jaz približno vem, kje se nahajajo stvari, pa katere so to, ki bojo šle v torbo, niso pa še noteruser posted image

(a camus)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 838
5.1.2011 12:32:13   
tinkapobalinka
Ojla punce!

Se končno spet javljam; nama je crknil računalnik, tako da je bilo potrebno nabaviti novega, poleg vseh stroškov; vmes pa še prazniki.... Bom od zdaj bolj pridnauser posted image . Za začetek pa vsem vse lepo, veliko zdravja in lahek porod vsem marčevkam!

Nisem brala vsega za nazaj, samo zdanjih par strani, tako da bo komenart bolj skopuser posted image

jaznoseca, čestitam za pikico in močno držim pesti, da bo tokrat vse ok...

5ra8, meni je moj dragi kupil verižico s kristalom Swarowski, ki mi je že dolgo bila všečuser posted image  Sem se res ful razveselila.... Od ostalih pa še ogromno enih lepih drobnarij... Hja, zgleda, da sem bila pridnauser posted image

Akilene, jaz bom za kopanje dojenčka uporabljala trdo milo od Mustele; ta kozmetika je super, je pa v vsakem primeru za novorojenčka BAJE bolje imeti trdo milo, ker je kao manj kemije notri... Potem pa za mazanje pregibov Bebival mandljevo olje (od mariboskih lekarn). Modrček za dojenje bom še nabavila od da-da, imam že enega in je super, pa tudi na splošno o njem berem same pohvale...
discoamela, vse najboljše tvoji mamiuser posted image  Je pa res mladauser posted image

emilija2008, znižanja so kar fajna.... Jaz bom med vikendom šla v napaduser posted image

naja17, ne bi mogla reči, da je to neogovorno, ampak jaz sem mnenja, da je za v atvp lupinica in da se v avtu pripnemo s pasom, pa magari smo notri samo eno minuto. Pač moje mnenje... Saj tudi kasneje ga boš vedno dajala v lupinico...

*Ninočka*, jaz sem od Mustele vzela trdo milo. Drugega pa ne; za dojenčka je itak manj kozmetike večuser posted image  Če pa bodo temenca, bom vzela tudi Mustelin šampon...

Se beremo...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 839
5.1.2011 12:33:42   
Akilene
Hvala, hvala...user posted image  kako dobro dene user posted image !!!

tanjusi - tetra pleničke, ja, cena je pa 3 evre za 3 kose...

5ra8 - ja, ne vem koliko prej bi bilo treba "uradno" pripravit torbo, po občutku pač...

Sem pa ravnokar izvedela, da zelo razsaja prašičja gripa, zato punce pazite se!! A se je katera cepila?

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 840
5.1.2011 12:46:18   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Akilene

Sem pa ravnokar izvedela, da zelo razsaja prašičja gripa, zato punce pazite se!! A se je katera cepila?

spet razsaja? jst nism nč slišala in ne, nisem se cepila.

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 841
5.1.2011 12:47:03   
tanjusi

A daj no jaz sem se pa včeraj z mojim pogovarjala, kaj je zdaj z to gripo, lani taka panika, letos pa nič user posted image , no ja , ne jaz se nisem cepila ... mi je pa rekla lani zdravnica, ko je tudi razsajala , da jaz sem že tako prekužena , ker sem v taki službi, veš pa tudi ne user posted image

Aja pa hvala za info o plenicah, jaz jih rabim še ene 10 .... drug teden upam da bo šel moj z mano še v šoping, kar še rabima...

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 842
5.1.2011 13:06:13   
Akilene
gripa - no, saj nisem imela namena delat panike, prijateljica, ki je noseča in dela v bolnici, mi je povedala, da so jo klicali, da mora biti v bolniški, ker imajo nekaj primerov na oddelku...tako, da...tudi jaz se nisem cepila, sem jo imela pa lani, ne vem pa ali je bila navadna ali prašičja...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 843
5.1.2011 13:18:36   
emilija2008
Dober dan! user posted image

Vidim,da ste že pri torbah za v porodnišnico...ojoj, zdaj bo še pa mene panika.
Sem šla kar gledat, kaj vse rabim za sebe in za zimskega dojenčka (čeprav sem že imela februarko), ampak jaz sem kar vse pozabila. user posted image

Zato vas prosim, če mi lahko napišete en bolj tak res nujni seznam oblačil  za zimskega dojenčka št.56-62, da ne bom pretiravala pri nakupih. Pri prvem otroku sem si večinoma izposodila in cotk sem imela res ogromno....  user posted image  Verjetno ste o tem že pisale... Saj sem že nekaj brskala po internetu, ampak ene imajo take sezname, vsega po 10 - 15 komadov.... ( to pa je menda le preveč, al?)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 844
5.1.2011 13:26:55   
naja17
Grrrrr user posted image ... we are sorry...

emilija - ene dve strani nazaj je seznam + na fb-ju

tinkapobalinka- sej ne bom v košari, bom dojenčka dala v lupino, sej zato pa je user posted image

gripa - ne, nisem cepljena in upam, da ne pride do mene

torba - jaz jo sploh ne mislim pripravit user posted image Ok, crocse bom oprala, kupla ščetko itd., sam pakirala bom pa, ko bo treba, če bo pa panika, bo pa že moj za mano prnesu

(odgovor članu emilija2008)
Neposredna povezava do sporočila: 845
5.1.2011 16:03:17   
nelikaa
Hoooj

sorry za slabo oglašanje. Imam full dela v službi, obenem pa doba nimam interneta še. Sva se končno vselila v novo hiško in na polno opremljava in seliva stvari iz starega stanovanja.

Eto končno sem tudi kupila vozičeg Peg Perego P3. Dostavijo ga jutri.

LP

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 846
5.1.2011 16:12:39   
*Ninočka*
U madonca, prašičja gripa...

Moj imunski sistem je tako čisto na nuli. Komaj pridem k sebi, pa zopet. Zdaj kašljam, da me ves trebuh boli, zdi se mi, da me malo kuha. Bljek. Zdaj pa grem še v MŠ sedet. Jupi.
Eh, pa ne bomo nič jamrali user posted image

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 847
5.1.2011 16:39:46   
inia
Torba za v P...sem že napisala na FB...kot naja17 je tudi jaz ne bom pripravljala vnaprej. Jo bom ko bo datum tak mogoče oz.ko me zagrabi, saj ne bom letela v P. tisto sekundo. Tisto za silo bom že nagrabila ostalo pa mi lahko tudi kasneje moj prinese. Mislim pa seboj nesti samo tiste nujne stvari, ostalo tako dobiš tam (vložke, gate, lanolin...). Če ne bo časa jo bo pa tudi moj prinesel za menoj (kot prvič).
Copate..crocse nimam pojma..bom takrat videla. Novih si definitivno ne bom kupovala za tiste tri dni, bojo kar stari dobri...:)

Gripa...ja v Celju vem, da je. Tako so jim rekli tudi v bolnici. Kaj dosti se s tem ne obremenjujem. Upam, da je ne dobim. Cepila se nisem in se tudi ne bom.  

Kozmetika...jaz tudi ne bom jemala nevem kaj te kozmetike. Za začetek samo kakšno hladilno mazilo za ritko mazat, pa kakšno milo za kopat (ja za začetek naj bi bilo boljše trdo, potem pa tako odvisno od otroka. Jaz sem na začetku uporabljala trdo, ampak smo imeli dermatitis, tako da smo se morali umivati še brez tega, samo z vodo). Ostalo bom pa potem kupila po potrebi.
Mustela..vem da jo veliko hvalijo, ampak jaz sem jo prvič uporabila po nasvetu lekarnarke pa mojim dvema ni ustrezala. Sta dobila take pikice. Tam kjer sta imela flekce (dermatitis) so se pa ti še povečali. Pa mi je rekla, da so te kreme še posebej za otroke z dermatitisom, ampak pri nas se ni obnesla. Pri nas je še najbolj prišel v poštev kar Bepanthen in pa navadno hladilno mazilo iz lekarne.

Drugače pa mene vse tako srbi. Trebuh, noge. Danes se mi zdi, da še ušesa. Zdaj sem si kupila neko olje in se namazala pa se mi zdi, da je malo boljše. Res imam tako suho kožo, ampak ne vem ali je to ali kaj druga.

S kg sem pa na 16+ user posted image  user posted image . Ampak sem pa v zadnjem mesecu minimalno pridobila. Samo 1kg. (kakšna tolažba user posted image )

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 848
5.1.2011 17:35:25   
SaMaa
Živjo punce,

vam se pa mudi user posted image

Jaz si počasi pripravljam torbo.. oz. razmišljam katero torbo naj pripravim... sem imela prej že torbo za na plažo v rokah.... ma bi bla frajer, da pridem z tisto torbo rodituser posted image

user posted image user posted image user posted image  zakaj pa ne, saj smo na pol na dopustu user posted image

Mene pa moj vsak dan preganja, kdaj si mislim pripraviti torbo za v porodnišnico. Pa saj sploh ne vem, kaj naj vse vzamem sabo, tako da zaenkrat bom pripravila vložke (to se mi zdi najbolj pomemno), zobno ščetko + pasto, glavnik, gatke, nogavice (če me bo zeblo), pol pravte da je fajn krokse vzet, kaj pa copate??, lanolin, kremo za obraz, dudke za bebico, mobi+polnilec in to je to. Aja pa še labelo in nekaj sladkega za grickat user posted image

Kar se tiče kozmetike za otroka jaz ne mislim zaenkrat nič kupovat, saj naj bi do 6m zdržali brez teh kremic ipd., hladilno mazilo imam pa že doma. Pa nekaj testerčkov dobimo tudi v P. Kupit bom šla še B-panten za ritko, čeprav moja mami zagovarja, da se ritka v primeru vnetij in pikic najbolje celi, če jo mažeš z margarino. Edino fiziološko bo treba kupit za popek.

Bom pa počakala, kaj bodo še v materinski šoli povedal, pa šla dodatno kupit.

Danes sem nesla v službo izpolnit liste za porodniško in jih moram dvignit naslednji ponedeljek user posted image  potem pa še na CSD šibam, da uredim do konca in potem še mal....

OK, to je to.

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 849
5.1.2011 17:41:24   
tanjusi
Danes sem nesla v službo izpolnit liste za porodniško in jih moram dvignit naslednji ponedeljek

Jaz sem v ponedeljek nesla, pa menda jutri dobim...traja ja user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?