Klemy82
|
Ola! Kak smo kaj danes? Jaz super fajn, sem se po treh dneh končno naspala, čeprav tudi ni šlo vse tipi topi. Bejbi je že bil priden, smo imeli pa rahlo plinsko celici celo noč, dragi me je včeraj zvečer peljal na čevape, so bili božanski, samo prebava pa ne ravno. Saj ne vem, kaj me je tako napelo, čevapi al jabolčni sok... v glavnem, naspala sem se pa! Danes me pa čaka pospravljanje, učenje, v šoping bo treba it, pa to lahko tudi do jutri počaka, če bo sila, pa seveda materinska šola zvečer. Upam, če bo bog dal, dobiva danes avto nazaj s servisa, čeprav včeraj model še vedel ni, kaj naj bi bilo narobe, tak da... Za bejbija me je začela malo panika grabit, ker nimam ama nič pripravljeno še, cote še vse neprebrane in nič oprano, še po koš nismo šli, kdaj misli tašča zdej ta voz zrihtat, tud ne vem, pa tolk je bla glasna, da bo to ona vse plačala, ne vem, kdaj mislijo snaha pridit, da presortiramo, kar mi misli dat, da jaz vem, kaj je treba še kupit in da gremo kupit... včasih se mi zdi, da moram jaz na vse študirat, vsi ostali se pa samo pametne delajo, ko je najmanj treba ... Sta mi pa dve kolegici rodili zdaj v kratkem ful pred rokom, ena en mesec prej, ena pa 3 tedne prej, tak da... bože ne daj, da me kaj preveč prekmalu preseneti, ker bo štala!