Poli_H
|
Ojla dekline, pa je peeeeeetek EA v Mb moraš hodit v MŠ in bit na predavanju o tem. Potem moraš med 30. in 32. tednom poklicat na tel. od anestezistov (v čem je razlika med anesteziologom?) in se dogovorit za individualno srečanje v 33., 34. tednu. Sem bila zadnjič tam s kolegico ki ma zdaj zdaj rok in je pomen tega individualnega srečanja, da preverijo tvoje zdravstveno stanje (lahko da pa ti ne ustrezaš) in res, 5x je vprašala, če imava še kakšno vprašanje glede tega. In na koncu, če se strinjaš, podpišeš tist list... Se mi zdi ful ok, ker res ne moreš it neveden po EA. Tudi na predavanju so nam super vse razložili, s slikami, filmom, statistiko, točno razložili kako to poteka itd. Tako da jaz sem ZA! ZA da imam možnost, se sama odločiti. Definitivno bom probala vzdržati po naravni poti. Če bo prehudo in bom res adijo in da ne bom prepozna (pri 3 cm odprtosti jo lahko dobiš) mi pa je všeč ideja, da imam možnost... AMPAK v MB je pa situacija adijo! Med delovniki od 7.00 do 15.00 lahko dobiš EA, prej, kasneje, med vikendi pa pozabi miška... vikend Štajerci bomo jutri probali najti pot do BC V lj . V nedeljo pa delam na referendumu (evrčki, evrčki, evrčki) strahovi no, bolj razmišljanja... Sama sebe sem zalotila, da zadnji teden ful razmišljam, kako bo to potekalo, ko bo tu... Sedim na kavču in razmišljam... spodaj imava kuhinjo, kopalnico, dnevno sobo, zgoraj pa velika otroška soba in spalnica. 1. Torej, kako bom dete umivala? Zvečer ko jo bom skopala - v brisače, leti skozi dnevno, gor po stopnicah, v otroško sobo na previjalno, obleči??? V kopalnici nad pralnim strojem je seveda bojler in oblačenje tam odpade... 2. Ali so stojala za banjico ki ga postaviš v veliko bano, priročna ali nerodna? Da se mami ne sklanja toliko... 3. Kako bo čez dan? Pojstlco bo prva pol leta imela pri nama v spalnici. in tja jo bom dajala spat pa baby siter z videokamero zraven. Kaj pa čez dan? Ko bo z mano? Menda se ja ne nosi skozi na rokah... Ali pač? Ali se ga "odloži" v tisti ležalnik, za katerega pravijo, da itak baje ni dober za hrbtenico? Ali kaj? Ok, prve 3 mesece baje tak samo spijo in jejo in spijo... Ampak vseeno... 4. Otroka ne smeš niti za sekundo pustit samega... OK, kaj pa če npr. v klet po krompir skočim? A jo morm zravn vzet? Jao punce, tiste ki ste že mamice, se verjetno sedaj smejite... Ampak resno, prav razmišljam o takih stvareh, kako bi naj to potekalo... Pa nimam pojma! Po moje bom počakala, pa potem videla kak to gre, pa sproti zraven kaj kupovala... Drage moje, uživajte maksimalno v tem vikendu!!!
|