|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2011 - 2.del
10.12.2010 9:49:41   
*Ninočka*

IZVIRNO SPOROČILO: nelikaa

IZVIRNO SPOROČILO: inia

Je pa zanimiva informacija da v ZDA rodi 80% žensk z EA.

Zdaj ste mi dale misliti. Mene tako mika, ampak ne vem, ne vem. user posted image

Pa ne samo to. V ZDA, se ženske same odločijo če želijo carski rez. :)

Ravno zaradi tega Slovenke veliko rojevajo tudi v Avstriji (Feldbach).
Tudi pri njih se lahko ženske odločijo za carski rez, kar v Slo ni možno.

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 426
10.12.2010 9:50:30   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: *Ninočka*

Kolegica, ki ni vedla al ja al ne, ja al ne...leži v porodni in ko končno reče ja,
ji babica odvrne...ja zdaj ste pa že šest cm odprti in ne gre več EA, je prepozno.

A sem fejst želht, če rečem, da so mi te situacije najbl všečne user posted image ...

Straha pa zaenkrat res ni...me je trenutno bolj strah dneva, ko bomo zapustili porodnišnico.user posted image

Mene je pa strah samo rezanja al pa raztrganja user posted image  No, pa tud ta tvoj strah se mi bliža user posted image

Plani za vikend - okrašeeeevanje stanovanja in izlet v bredpožični Graz na en brezalkoholni punčuser posted image

Uživajte....

Oooo fuuuuulll dobro user posted image user posted image user posted image ... Tud ti užiiiveeeeejjjj user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 427
10.12.2010 10:29:18   
tanjusi
samo res kje je 5ra8?user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 428
10.12.2010 10:50:56   
SaMaa
Hej živjo punce,

glede EA, pomoje se bom v zadnjem mesecu odločila kako bom rodila. Strah me je pa tako ali tako že sedaj, je pa fajn prebrat, da nisem edina. Da se malo potolažim user posted image

Drugače pa počasi šibam iz službe in grem počivat. Zvečer imamo namreč novoletno zabavo.

Kosilo: danes bo pire, repa in krvavice. To je meni najljubše kosilo. user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 429
10.12.2010 15:01:35   
Poli_H
Ojla dekline,
pa je peeeeeetek user posted image
EA v Mb moraš hodit v MŠ in bit na predavanju o tem. Potem moraš med 30. in 32. tednom poklicat na tel. od anestezistov (v čem je razlika med anesteziologom?) in se dogovorit za individualno srečanje v 33., 34. tednu. Sem bila zadnjič tam s kolegico ki ma zdaj zdaj rok user posted image  in je pomen tega individualnega srečanja, da preverijo tvoje zdravstveno stanje (lahko da pa ti ne ustrezaš)  in res, 5x je vprašala, če imava še kakšno vprašanje glede tega. In na koncu, če se strinjaš, podpišeš tist list... Se mi zdi ful ok, ker res ne moreš it neveden po EA.
Tudi na predavanju so nam super vse razložili, s slikami, filmom, statistiko, točno razložili kako to poteka itd. Tako da jaz sem ZA! ZA da imam možnost, se sama odločiti. Definitivno bom probala vzdržati po naravni poti. Če bo prehudo in bom res adijo in da ne bom prepozna (pri 3 cm odprtosti jo lahko dobiš) mi pa je všeč ideja, da imam možnost... AMPAK v MB je pa situacija adijo! Med delovniki od 7.00 do 15.00 lahko dobiš EA, prej, kasneje, med vikendi pa pozabi miška...user posted image

vikend Štajerci bomo jutri probali najti pot do BC V lj user posted image . V nedeljo pa delam na referendumu (evrčki, evrčki, evrčki) user posted image

strahovi no, bolj razmišljanja... Sama sebe sem zalotila, da zadnji teden ful razmišljam, kako bo to potekalo, ko bo user posted image  tu... Sedim na kavču in razmišljam... spodaj imava kuhinjo, kopalnico, dnevno sobo, zgoraj pa velika otroška soba in spalnica.
1. Torej, kako bom dete umivala? Zvečer ko jo bom skopala - v brisače, leti skozi dnevno, gor po stopnicah, v otroško sobo na previjalno, obleči??? V kopalnici nad pralnim strojem je seveda bojler in oblačenje tam odpade...
2. Ali so stojala za banjico ki ga postaviš v veliko bano, priročna ali nerodna? Da se mami ne sklanja toliko...
3. Kako bo čez dan? Pojstlco bo prva pol leta imela pri nama v spalnici. in tja jo bom dajala spat pa baby siter z videokamero zraven. Kaj pa čez dan? Ko bo z mano? Menda se user posted image  ja ne nosi skozi na rokah... Ali pač? Ali se ga "odloži" v tisti ležalnik, za katerega pravijo, da itak baje ni dober za hrbtenico? Ali kaj? Ok, prve 3 mesece baje tak samo spijo in jejo in spijo... Ampak vseeno...
4. Otroka ne smeš niti za sekundo pustit samega... OK, kaj pa če npr. v klet po krompir skočim? A jo morm zravn vzet?

Jao punce, tiste ki ste že mamice, se verjetno sedaj smejite... Ampak resno, prav razmišljam o takih stvareh, kako bi naj to potekalo... Pa nimam pojma! user posted image  
Po moje bom počakala, pa potem videla kak to gre, pa sproti zraven kaj kupovala...

Drage moje, uživajte maksimalno v tem vikendu!!!

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 430
10.12.2010 15:17:43   
tanjusi
Poly saj boš vidla ,ne se že zdaj obremenjevat ....Moj ta starejši je čez dan bolj malo spal in je zahteval nas na polno, pa niti ni bil tok na rokah, samo skozi se je moglo nekaj dogajat okrog njega...Ko sem se jaz spravila jest je on obvezno jokal ... to mi je zdajle prvo padlo na pamet...
Ta mali pa je prve tri mesece jedel in spal -dobesedno, vse sem lahko naredila ob njem ...
Mojo nečakinjo imajo pa res veliko na rokah , v bistvu tudi spi na rokah , to je meni tu mach , sj ga lahko od rojstva tudi kaj navadiš....
Pa tako je saj ti otrok pokaže kaj in kako tako da počakaj pa boš vidla...

(a camus)

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 431
10.12.2010 17:45:10   
nina42
Jaz sem bila danes na 3D, sem se ful veselila, zdaj sem pa kar malo razočarana... za ta denar bi se lahko malo bolj potrudilil...user posted image user posted image user posted image
Drugače pa sem zasledila neko spletno izposojevalnico igrač in opreme, se mi zdi ful dobro, jaz sem recimo za mojo rabila tehtnico, ker ni dovolj pridobivala na teži, zdaj se je pač izkazalo, da je pač med suhimi... ampak takrat so mi pediatri ful paniko zagnali, tko da si lahko recimo tehtnico tukaj sposodiš za tisti mesec, dva user posted image
Imajo tudi Angelsound za user posted image in pa TENS napravo, to sem brala, da lahko uporabljaš med porodom za lajšanje bolečine, tukaj pa piše, da tudi že med nosečnostjo, potem si pa lahko neseš zraven v porodnišnico. Izgleda kul, ampak ne vem, če deluje... a ima katera kakšne izkušnje s tem???
www.smejko.si 

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 432
10.12.2010 21:26:24   
_tina
Živjo punce!

Končno se spet javljam, berem vas še vedno redno vsak dan tako, da nisem nič zamudilauser posted image

EA: sem že enkrat rekla, da se proti pa čeprav sem prvič imela težek porod ampak da se preživeti. sej vse mine, tudi tista huda bolečina...

Poli_H ne obremenjuj se... vse bo tako kot mora biti. no, saj jaz se včasih tud sprašujem kako bom z dvema malima. pa bo že... že veliko jih je dalo to skoz pa bom tudi jaz.

danes sem pa kupila flaško pa glavniček za našo prihajajočo princesko user posted image sem iskala potiskane plenice v Mullerju (sem brala, da jih je ena tam kupila) pa jih nisem našlauser posted image   pa drugič... moram pa še dokupiti par plišastih kompletkov samo bom počakala na razprodaje, sej bodo kmalu.

počutim se pa kar v redu... moram reči, da glede na prvo nosečnost superuser posted image prvič se tak čas nisem več mogla premikatuser posted image , no zdaj se pa itak moram zaradi Lane. najtežje je pa igrače iz tal pobirat. uh... res pa me zvečer malo zgaga daje.

me je pa zadnje dni kar malo strah, da bom prej rodila, ker mogoče malo preveč v naročju nosim Lano pa vrečke iz trgovine zraven... in je kar malo težko. malo naj še počaka...
sej sem prvič tudi imela že skoraj dva meseca prej vse naštimano za v P pol sem bila pa čez rok... to je pa najhujše, ko čakaš in čakaš a na koncu dočakašuser posted image

Naja17 tudi mene je bolj kot poroda (me sploh ni) strah tistih raztrganin, ker imam ZELO slabe izkušnje. prvič se mi je rana odprla in zagnojila in še en mesec nisem mogla sedet. in namesto, da bi uživala ko sem prišla iz P, sem trpela ko user posted image

gledam vaše slikce trebuščkov na Fb pa ste take lepe suhice, jaz pa ko enuser posted image , sem pridelala že 13 kg. seveda v rit,a ne? kaj še bo...

v sredo imam spet pregled, samo meni so ti pregledi bolj muka kot veselje, ker itak nimam nič od tega. dam urin in to je to. na morfologiji sem vprašala, če bom imela še kakšen UZ do konca pa je rekla, da je to zadnjiuser posted image tko, da se mi na te preglede sploh ne da hodit. ampak bo kar treba.

lep večer vam želim in lep vikend! spočijte se...

pa pa

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 433
10.12.2010 22:30:24   
nina42

Zdaj ste mi dale misliti. Mene tako mika, ampak ne vem, ne vem. user posted image

Kakršnokoli statistiko pogledaš za Slovenijo, od manjših poškodb do najhujših zapletov pri porodu smo na repu EU.... Jaz bi tudi najraje šla v Feldbach, če zberem denar user posted image Tam ti res ustrežejo v vsem kar si zaželiš in tako bi moralo biti  povsod, pa naj je to Ljubljana, Maribor ali Trbovlje, ne pa da se gredo neko racionalizacijo pri takem področju, ki je itak že v piz.. Naj raje pri vojski in Darsu kaj racionalizirajoi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 434
11.12.2010 9:12:16   
naja17
Jutro...

Še vse poležavate... Jaz pa v službi, ampak nam nč jamrala, ker mislim, da je tole moja zadnja delovna sobota user posted image ....

_tina - ne me še dodatno strašit prosim user posted image ...

Včeraj sem mal razlagala mojemu o vprašanjih, ki nam hodijo po glavi, je mu zmeri večje oči "A na to vse je treba mislit?"... Ah ja... Bo še veselo, ko dobimo štručke v roke....

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 435
11.12.2010 15:24:14   
Musty

Ampak je zelo malo zdravnikov v ZDA, ki ta zazeljeni carski rez odobravajo.

Jaz bom definitivno rodila naravno, nisem niti razmisljala o kakem CR, res mocno upam, da niti ne bo potreben. Se zavedam dejstva, da je to nevaren poseg in zdravniki verjetno ne cakajo zastonj, preden ga opravijo.

Vceraj sem tud jaz mal nakupovala, me je nekaj primlo in sem kar sla sama po sluzbi. Potem s emi je se moz pridruzil, da me je mal brzdal. user posted image Sem kupla kompletek za domov iz porodnisnice, sebi eno bundo na znizanju, sva sla pofirbcat za sobico, narocila sva parket, upam, da nama ga dostavijo pred Bozicem.

22. pa KONCNO letiva domoooov! user posted image Mi gre kr na jok, ko pomislim na domace. Zadnje cajte me ti hormoni res dajejo...

Za seznam- naslednji pregled imam 16. 12.

Zdaj vas grem prebrat za nazaj in potem na zajtrk!

Neposredna povezava do sporočila: 436
11.12.2010 16:25:56   
inia
Med vikendom je pa res zatišje. 

Danes ponoči sem tako v živo sanjala mojo user posted image . Sm bila na porodni mizi in so mi jo dali. Ampak tako v živo, še zdaj jo imam pred očmi. In točno kg in velikost so mi povedali. Bomo videli, če si bo kaj podobna user posted image .

Mene drugače sploh ni strah kako bo potem doma z mojo princesko, ker če sem prvič dva uspela zrihtat bom pa še zdaj eno bebico. To bi mogla bit mala malica. user posted image  Je pa res, da imam še zdaj dva večja kričača in se bo treba še njima posvečati. Ampak sta že toliko stara, da sta vsaj samostojna.

_tina, če ti je kaj v tolažbo sem tudi jaz že na +13user posted image . No če ne že več, ker mi trenutno tehnica ne dela in se tudi ne trudim, da bi jo usposobila user posted image .

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 437
11.12.2010 18:50:05   
emilija2008
Evo še mene! Včeraj sem napolnila 28. tednov.user posted image user posted image Sem ful vesela, da sem že tak daleč in da so že večje možnosti za preživetje malega, čeprav morem zdržat še vsaj kak mesec. Sploh nevem, zakaj mi to non stop roji po glavi. user posted image  Hčerko sem rodila tri tedne pred PDP, ampak nič zato.... je bilo vse ok.

15.12. grem na 3d k Pelkičevi v Mb, upam, da bo fajn in da je z otročkom vse vredu. Še vedno mi po glavi roji morfologija in butaste izjave moje ginekologinje, da vseh napak, sploh na srčku se itak ne da videti in tako naprej... Hkrati pa se tudi še spomnim zgodbe naše discoamele, kjer, če se ne motim, je šele 3d pokazal težko okvaro pri dojenčku... saj res, kje pa si kaj?!

SICER PA MORAM S ČRNIMI MISLIMI VSTRAN!!!!! Še malo vztrajam v službi, čeprav bi že lahko šla na skrajšan delovnik zaradi sladkorne. Tu pa se ne sekiram toliko, se kar dostikrat pregrešim... Sem prvič dosti bolj komplicirala... Je pa res, da mogoče tokrat lažje vzdržujem KS...vsaj zaenkrat. Niti ne jem toliko bolj dietnega, mogoče res več obrokov v manjših količinah.. Bomo videli, kaj bo pokazal UZ in kakšna bo kontrola pri diabetologu..

Glede poroda... za prvič sem jo verjetno res dobro odnesla.... Sicer umetni popadki, pa ogromno šivov ( o tem raje ne bom), ampak v porodni samo tri urce rojevanja... V drugo me je bolj strah! Bi takoj podpisala za ultivo, tudi za EA bi se odločila, ampak tu v Celju itak menda nič nimajo... Tako,da ve iz Koroške, pa Mb, POstojne  in še kje ste prave srečke!!user posted image

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 438
12.12.2010 11:26:36   
SaMaa
Živjo punce,

ja res je, prejmo s črnimi mislim stran. Mene je zmeraj bolj strah samega poroda, sedaj pa še raztergnin in šivov, pa dojenja ipd. Ojojjjj. Bolje, da ne razmišljam več, ker me je groza.

A ni bil danes sonček napovedan? Pri nas je čisto oblačno in hladno. Bo treba it popoldne na en sprehod, kljub temu, da me sonček očitno ne bo grel.

Kosilo: goveja juhca že vre, polnjen piščanček se tudi že peče, pa še pražen krompir in zelena solata bo. Za sladico bodo čokoladni žepki.

Lepo nedeljo vam želim.

(odgovor članu emilija2008)
Neposredna povezava do sporočila: 439
12.12.2010 11:27:35   
nina42
Nočem nekaj strašit, ampak pri epiduralni je pomembno, da jo dobiš čimprej oz. zahtevaš takoj, ko prideš v porodnišnico, itak še predolgo traja da pride anestezist... Jaz sem recimo prišla v porodnišnico ob 6h in sem bila odprta 2 cm, do 8h sem bila odprta že 10 cm... Sicer nisem imela epiduralne, niti je nisem zahtevala, ampak samo povem za primer, ker sem slišala za mnogo kolegic in znank, da so bile prepozne za epiduralno ali ultivo... morate vedet, da tudi anestezist ne čaka pred vrati...
No in če me bi kdo vprašal prvi dve uri, če bom zdržala, bi rekla, da brez problema, kalvarija se je začela potem ob 10h, tako da...

(odgovor članu emilija2008)
Neposredna povezava do sporočila: 440
12.12.2010 16:30:22   
Poli_H

zakaj mi slikce ne pokaže? Skratka moj moj in moj user posted image

http://www.britax-roemer.com/strollers/b-smart/fabric-options  venetian red user posted image

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 441
12.12.2010 18:27:12   
*Ninočka*
Hej.

No, pa z mojim Grazom ta vikend ni bilo nič. Sem obležala s tako močnim prehladom, da sem včeraj ves dan prespalauser posted image Moram it jutri v lekarno po neki sprej za nos, da vsaj malo pridem k sebi. No ja, bomo pa izlet prestavili na naslednji teden.

Jaz pa sem danes naredila tortilje in ugotovila, da vsa tista koruza, pa fižol, pa tone sire niso bile ravno najboljša izbira oz. vsaj kar se količine tiče. Me vse nekam tišči.... zdaj pa sem popacala še eno banano, na katero sem si stiskala tisto smetano  v tubi. user posted image Groza. Zdaj pa javkam mojemu, da me bo razneslo.

Nič, lep večer še naprej, pa s polno paro v nov teden....

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 442
12.12.2010 18:30:54   
tanjusi
Jaz pa sem danes naredila tortilje in ugotovila, da vsa tista koruza, pa fižol, pa tone sire niso bile ravno najboljša izbira oz. vsaj kar se količine tiče. Me vse nekam tišči.... zdaj pa sem popacala še eno banano, na katero sem si stiskala tisto smetano  v tubi. Groza. Zdaj pa javkam mojemu, da me bo razneslo.

Nič, lep večer še naprej, pa s polno paro v nov teden....

Mi smo bili danes na krstu in smo tudi skozi nekaj jedli , zdaj sem pa taka ko balon user posted image

(a camus)

Neposredna povezava do sporočila: 443
13.12.2010 6:29:25   
Akilene
Dobro jutro!

Evo - ponedeljek! Sem zopet zgodnja, komaj čakam, da bo ura pol devet, da grem k ginekologu! Lep teden vsem in ne pozabite na jutranjo kavico, ker:

user posted image

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 444
13.12.2010 7:19:50   
naja17
Jutrooo....

Akilene ti maš čez 1h, jaz moram pa do 11h delat, pol pa damu, pa pregled. Čeprav mam filing, da danes ne bo nič UZja, ampak da se bova samo okrog bolniške pomenla...
Sej zdej se bojo pa začeli bolj pogosti pregledi počas, a ne? Kolk gre čas hitro...

Jaz upam, da grem v sredo na ogled vozov. Prosim, da mi spišete kaj vse moram vprašat in zahtevat od trgovca, da nam dam pršla, pol bom pa ugotovila, da voza tud poklopla nisem, al pa kej podobnega user posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 445
13.12.2010 7:47:42   
SaMaa
Dobro jutro,

mogoče je bil pa včeraj res en tak čuden dan. Jaz sem zvečer pojedla en krof, pa dva čokoladna žepka in sem mislila, da mi bo razgnalo želodec. Tiščalo me je in bolelo, da se sploh nisem mogla namestit v postelji. Sem ob 7h zvečer že odspala prvo rundo user posted image

Drugače pa komaj čakam, da grem danes domov.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 446
13.12.2010 9:03:33   
tanjusi
Pozdravljene!
Naja in Akilene dobro opravita danes... jaz pa v sredo in tudi upam da je vse ok, meni je rekla da bova delali uz, ampak jo bom prosila da pogledava tudi spodaj, glede na vnetje, ki sem ga zadnjič imela ...
Drugače pa se mi je zgodilo nekaj žalostnega ,ampak ne bi rada tukaj in zdaj ....sem žalostna user posted image

Lep dan vem in vam še kaj napišem ...

(a camus)

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 447
13.12.2010 11:06:17   
Akilene
Sem že nazaj s pregleda, vse super, maternični vrat stabilen, 3,4 cm, nobenega vnetja. Dobila injekcijo Rhogama. Za seznam - naslednji pregled: 19.1.

tanjusi - upam, da ni kaj hudegauser posted image

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 448
13.12.2010 11:09:49   
Akilene
Aja, drugače pa sem se zredila za 3,6 kg, ampak to je samo zato, ker mi je sestra pozabila odštet kilogram za oblačila (kot običajno)user posted image . Sem pa opazila šele doma, torej 2,6, kg v enem mesecu. Mi je pa ena punca v čakalnici povedala, da se je do 8.meseca zredila za 14 kilogramov in jo je dal v bolnišnico, češ. če se ne zna pazit, bo pač tam na dietni hrani. Groza.user posted image  Sedaj moram res zategnit pas, pa še december je....

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 449
13.12.2010 11:42:19   
suzy29
Se opravičujem, da tako uletavam......

Podarim jajčko za dojenčka do 1. leta (priloženi sliki) , poleg podarim tudi oblačila za punčke št. 56,62,68 (pajacki, slinčki,kapice), povijalke, kovterček in deknica. Vse je rabljeno.

user posted image

user posted image

Če je katera zainteresirana, me naj kontaktira na Z.S. Sem iz Laškega!
Vsem želim eno lepo nosečnost.....

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?