SaMaa
|
Živjo punce, kakšno zatišje Jaz že na pol pripravljam kosilo, potem pa šibava na obisk pogledat 14 dni starega korenjaka. Komaj čakam IZVIRNO SPOROČILO: naja17 5ra8 in ostale - kdaj pa hodite spat? Jaz zvečer tko ne zdržim dolgo, kokrkol obrnem sem pa ob 7h pokonc Čari nosečnosti - mene želodec ves čas tišči, včasih bolj, včasih manj, včasih kr mal pretirano nategnjeno... A mislte, da to tko pač je, al bi mogla kej G omenjat gibčnost - jaz si pa težk štumfe in šuze gor dajem... ŽE Naja17 jaz med tednom hodim spat ob 21h, če imam srečo pa že ob 20:15-20:30 zaspim pred TV. Od kar sem noseča, ne vem, če sem šla 3x spat po 22.uri. Enostavno ne zdržim več tako dolgo pokonci kot sem včasih, je pa res, da med tednom vstajam ob 6h, čez vikend pa ob 7h. Je do 9h že vse pospravljeno, zlikano, oprano Tudi mene na polno tišči v želodcu, tako da sem sedaj svoje obroke razporedila na 5/dnevno ali več, pa raje manj pojem, ker sem tako ali tako takoj sita. Glede na prejšnje žrtje, se mi je apetit precej zmanjšal (razen za čokolado ne ), kile grejo pa vseeno gor. Sem brala, da naj bi se s premikanjem otrokovega položaja tudi občutek v želodcu spremenil, ker vedno bolj navzgor pritiska. Se mi zdi, da ni smisla G omenjat, lahko pa jo vprašaš. Sporoči, kaj ti bo odgovorila. Sem pa tudi jaz postala (kljub majhnemu trebuščku) bolj neokretna. Takoj sem zadihana, pa tudi prepogibam se že težje. Štumfe si v sede vlečem navzgor, slačim pa se tudi v sede Tanjusi meni je začel med sprehodom na polno otrdevati trebuh. Se kar naenkrat počutim, kot bi uteži nosila na trebuhu. Grozen občutek. Moja doza magnezola je 2 na dan. Misliš, da bi mogla povečat dozo? No sedaj grem pa do konca skuhat. Aja jedli bomo pa govejo juhco s kroglicami, rosti krompir, piščančje zrezke z gobicami in sirom v smetanovi omaki (ja je treba poskrbet za kalorije ) in pa zeleno solato. Za sladico pa je tašča spekla jabolčno pito. Lepo nedeljo.
|