|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2011 - 2.del
3.12.2010 9:00:00   
5ra8
jutro...

glede na razmere na cesti in fijakanje do službe bi se nam res neki tacga zdele prileglo....pa dober tek

user posted image

za tiste pa k bolj zdravo živite pa tole user posted image

user posted image

Naja, glede tega stegovanja in obešanja perila in podobno je bilo že napisano. Pa še ena je nalimala pušenjakov odgovor. In je reku da se ni treba nič bat glede tega.

Res ga heca tale RR zasnje čase....gledam moja ZS sporočila in piše: ta pa ta ti je poslal sporočilo pred 75920 minutami user posted image  user posted image

Mene zadnje čase ful trtica boli user posted image  pa tišči me dol, pa boli me spodi, grrrr....ja je rekla nazadnje G, če bo bolelo, naj pa več počivam....blah....dons sm samo do službe prišla...ne vem če sem 200m hodila...pa me je bolelo ko stomatr user posted image

Vas je zasipalo kej? Pr nas je ćez noč napadlo kšnih 15cm novga...pa še pada...ceste so kokr tok ok recimo...kšnih 5cm plundre je gor.

Pa še tole sem  pozabla user posted image
user posted image

Kaj boste čez vikend?
Jst bom doma, delala čestitke in je je**** spet z diplomo. user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 226
tinkapobalinka
Dobro jutro!

Kavica za vse, da vas pogreje v tem zasneženem jutru....
user posted image

naja17, tista duda je res grdauser posted image , ampak kolikr sem prebrala, gre za dude, ki ne vsebujejo BFA, izdelane so iz enega kosa in posledično BAJE ful bolj higienskeuser posted image  Taj piše na njihovi spletni strani... V bistvu niti ne vem, če jih prodajajo pri naas; je pa švicarska firma Natursutten.

Naš Miklavž je nabavil že vsa darila, samo zaviti jih še mora, Božiček pa se bo tudi vsak čas pognal po trgvinah... Do 15. 12. bi rad imel vse zapakiranouser posted image  Je pa dosti bolj radodaren kot Miklavž...

tanjusi, jaz se spomnim, da je bilo govora o pasu za križ... Ne vem, če to misliš?? Jaz se tega spomnim http://www.da-da.si/node/23. Baje razbremeni križ..

Pitje: hja, trudim se spiti vsaj dva litra vode na dan... Čeprav sem posledično nonstop na wc-ju...

Jaz bom počasi začela nabavljati stvari za dojenčka, da se vse skupaj malo prerazporedi po mesecih... Povejte, katere flaške in dude boste kupovale?? Sicer imam namen dojiti, ampak za kaken čas ali kaj podobnega bom nabavila še kakšno flaško.... Samo ne vem katero bi vzela??

Papirologija: lahko oddaš 60 dni pred PDP-jem, mislim pa da je nekako zadnji rok 30 dni pred PDP-jem. Potrdila o predvidenem datumu poroda ni več, je dovolj, če imaš zraven materinsko. Delodajalec izpolni plačo, ostalo pa same. Neseš pa na CSD. ZA očetovskega oddaš po porodu (oz. partner). Pa za otroški dodatek tudi po porodu... PAket za novorojenčka: obkrožiš na istem listu kot za porodniško. Od občine tudi po porodu.

Očetovstvo: če si poročen, se mož avtomatsko smatra za otrokovega očeta; v nasprotnem je treba urediti priznavanje očetovstva (pred porodom tudi lahko na CSD-ju, čeprav niso navdušeni nad tem; po porodu pa na UE).

Kaj je to z datumom???

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 227
Klemy82
Jezus, pa kaj je s tem RR danes... vas iščem dol po tretji podstrani, vidim, da fruštkate na velikouser posted image , ampak men ne javi nobene nove objave... kr neki. Upam, da vas ni preveč zamedlo... pri nas je ogabno veliko snega... aja, pa navsezgodaj zjutraj me moj obvesti, da se mu je na parkingu v službi ena sodelavka zaletela v avto. Ni bilo nobenemu nič, samo malo obtolčen avto... ajej, no, še to....

Jst.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 228
3.12.2010 10:21:43   
Klemy82
user posted image

Jst.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 229
3.12.2010 10:23:04   
Klemy82
evo, lifting deluje... user posted image .. upam, da je konec potapljanja po globinah RR za danes...user posted image

Jst.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 230
3.12.2010 10:26:40   
5ra8
pa smo nazaj na prvi strani user posted image  jst pa tud ze z malce.....nazrla sem se user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 231
3.12.2010 10:37:13   
slama
Hello,
tale RR je pa časnovni stroj ... back to the past user posted image

Joj, zgleda da je še kje drugje snežni metež, ne samo zunaj ...
Skratka, pomembno obvestilo za vse čokoladožerke:
do nedelje majo v sparu -25% na vse čokolade in bomboniere ... Sem si lepo zalogo naredila ... glede na to, da gre vsak dan ena, se splača :)

Sem že na fb dala, ampak se mi zdi pomembno, da še tukaj povem user posted image

pa še enkrat vprašanje: mene od včeraj grozno bolita medenica in sramna kost. Ko hodim se pozibavam ko ena raca. In ko stojim, sedim ali hodim mam tak pekoč občutek v kosteh ?!?!? A je kateri to kaj znano?

5ra, a maš ti podobno?

Skratka men je 20m naredit kr muka. Od avta do pisarne mam pa vsaj 600 muser posted image   ... se res ko ena raca cjazim po neskidanih pločnikih.

obdarovanje letos so pri nas možje kar v eno darilo združili. Sestri in svakinja dobijo darilni bon za kozmetični salon, mami bom v imenu dobrih mož k frizerju peljala, ati bo kak slasten priboljšek dobil ... Še za taščo in tasta gruntava ... verjetno kakšne vstopnice ...

Za moža je Miklavž čeraj gate iskal ... Nič od nič ...

Čestitke: upam, da bom ta vikend uspela kaj naredit ... mi je všeč ideja s čajno vrečko ... zelo user posted image

Uživajte, jaz grem pa delat!!!!

Danes majo v moževi službi Miklavževanje za otročke in peljeva tut najino princesko. Upam, da bodo ceste ok.

Preventivno bom naredila copy  ...

aha, evo ... tole je copy+paste objava user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 232
3.12.2010 10:47:06   
Akilene
Ojla,

no, končno so malo uredili RR.

Slastna hrana, super kavica in seveda pohvale slami, da nas je obvestila o akciji čokolade!user posted image

Danes imam lenitis, pogledala sem že en film (halo ura še ni 11), pojedla pol škatle piškotov in to je to...z možem imava 5 mesecev od poroke, zato bo kar prinesel pizzo, ko pride iz službe, pa popoldan mogoče kakšen požirek vinčka (za kri...).

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 233
3.12.2010 11:03:39   
tanjusi
http://www.da-da.si/node/23,
Tole pa sploh ne zgleda tako slabo, pri meni je sicer problem v medenici in kolkih, ampak mislim da bi blo tole tudi za sprobat. Zdaj pa mi naj samo ena malo pomaga, gledam mere , pa mi ni čisto jasno ali je to stanje pred nosečnostjo, ali v nosečnosti , tudi za modrček sem v dilemi , mogoče si naročim oboje samo ne bi rada pri premalo oz. preveliko kupila user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 234
3.12.2010 11:30:58   
nina42
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

Jezus, pa kaj je s tem RR danes... vas iščem dol po tretji podstrani, vidim, da fruštkate na velikouser posted image , ampak men ne javi nobene nove objave... kr neki. Upam, da vas ni preveč zamedlo... pri nas je ogabno veliko snega... aja, pa navsezgodaj zjutraj me moj obvesti, da se mu je na parkingu v službi ena sodelavka zaletela v avto. Ni bilo nobenemu nič, samo malo obtolčen avto... ajej, no, še to....

Ah ne govori, nam se je prejšnjo soboto nekdo na parkingu zabil in valda zbežal, v sredo pa še na cesti en kreten ni držal varnostne in se nam zjutraj, ko itak že zamujamo zabije v rit...user posted image user posted image user posted image Folku se čisto meša na cesti, ko začne snežit...

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 235
3.12.2010 11:34:13   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: nina42

IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

Ah ne govori, nam se je prejšnjo soboto nekdo na parkingu zabil in valda zbežal, v sredo pa še na cesti en kreten ni držal varnostne in se nam zjutraj, ko itak že zamujamo zabije v rit...user posted image user posted image user posted image Folku se čisto meša na cesti, ko začne snežit...

Jaz sem se danes skor v svoj avto zabila user posted image  Komej sva prišla s parkirišča, ker dovoza noben ne kida niti se ne pluži in sva zabredla in se nisva ven skobacala in me je odnesl v mojga, ampak sem mi je uspel ustavt tik pred naslonom.... Pol ure sva rabla, da sva pršla z dvorišča na cesto user posted image  Katastrofa uglavnem....

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 236
3.12.2010 11:37:22   
tanjusi
http://www.da-da.si/node/23

upam da je ta link aktiven ..

(a camus)

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 237
3.12.2010 11:38:28   
tanjusi
http://www.da-da.si/node/23

upam da je ta link aktiven ..

Nanaša se pa na par postov nazaj :-)

< Sporočilo je popravil tanjusi -- 3.12.2010 11:39:04 >

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 238
3.12.2010 13:00:35   
tinkapobalinka
slama, o, hvala za info glede čokolad. Si bom tudi jaz naredila zalogo, sploh glede na to, kak mi zadnje čase tekneuser posted image . Pa še kako za decembrsko peko... Aja, punce povejte kaj boste kaj pekle decembra?? Jaz bi kaj suhega, da dlje časa lahko stoji...
Glede bolečin ti pa na žalost ne znam pomagati. KAj pa če otrok pod ravno pravim kotom pritiska?? Je kaj bolje ko počivaš??

tanjusi, meni tudi fajn zgleda ta pas; razbremeni križ... Sama ga sicer nimam, imam pa njihov modrček za dojenje, ki je že v uporabi in je res enkraten. Pa nisem edina zadovoljna uporabnica, je kar nekaj že napisano na forumu... Velikosti so pa glede na prednosečniške - oz. v tabeli poiščeš katero številka si imela pred nosečnostjo in potem ustrezno izbereš. Material je res tak fajn raztegljiv, opora pa tudi. Pa mehkiuser posted image  Jaz sem tudi dosti mnenj uporabnic prebrala na spletni strani od proizvajalca (www.carriwell.com).

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 239
3.12.2010 13:33:40   
SaMaa
Hej pozdravljene punce,

kaj se je danes dogajalo z RR??? Sem bila zjutraj gor, pa sploh nisem našla 2.dela marčevk.

Uglavem saj ne vem na koga naj se jezim ali na cestarje ali na župana. Pri nas je bila zjutraj prava norišnica na cesti. Spet sem se v službo vozila več kot eno uro. Za domov pa na srečo samo 40 minut. Še dobro, da je vikend, da se ne premaknem z avtom- ampak res- čisto nikamor.

Danes bom za kosilo naredila palačinke. Sem čisto brez idej kaj kuhat.

Lep dan vam želim še naprej.

(odgovor članu tinkapobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 240
3.12.2010 16:58:37   
nelikaa
Ola punce!

Danes sem bila ponovno na cukr testu, ki je trajal 3 ure user posted image . No, rezultat pa je bil dober user posted image . Očitno sem ravno v času prvega testa imela kake popadke na sladkarije in je pač pokazalo, da imam čist preveč sladkorja v telesu user posted image . Kakorkoli. Še vedno se bom raje pazila in pojedla kako čokoladko tu in tam, nikakor pa se ne bom več basala s 500 g čokolado.

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 241
3.12.2010 20:43:05   
naja17
Čer....

Khm... Jest sem pa dobla prvo pošiljko tini mini cunjic... Prjatlca mi je naštimala, sploh nisem vedla, sem čist paf... Uglavnem, je pa večina roza in zdej se moj buni, da se nama bo vse nabiral, pol bo pa dedec... Ja hudiča, jest sem pa vesela, da mi nekdo nekaj da in mi nikakor ni, da bi zavračala, pa konc koncev je že čas za kej nabirat... Sem žalostna, k komplicira tam ko ni treba, jest sem pa tko vesela in hvaležna... Pa sej, če bo fant, bom pač vrnila, sej ni problem...

Ah ja toti desci bi rekle ve štajerke a ne user posted image ...

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 242
4.12.2010 7:36:35   
naja17
Khm user posted image  Zaspanke jedne user posted image ... Grem jest kej narest po bajt, pol se pa morda kera od vas še  zbudi user posted image ....

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 243
4.12.2010 8:48:26   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Khm user posted image  Zaspanke jedne user posted image ... Grem jest kej narest po bajt, pol se pa morda kera od vas še  zbudi user posted image ....

Ej hvalabogu da zdej lahko se spim k itak pol ne bom nč user posted image
Drgac pa pr nas ga spet siplje snegeca. user posted image user posted image user posted image Zdej se zrihtam in grem na smučarski sejem za ene pancarje pogledat user posted image

Z mojim sva šla učer u DM in sem še poleg vseh šamponov in tega vrgla u košaro 7 slinčkov - komplet user posted image user posted image user posted image nisem mogla da ne bi user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 244
4.12.2010 9:02:27   
tanjusi
Eh pri nas je ena zoprna megla, pa mrzlo ko user posted image ... Nas pa dans čaka kolina, sploh nisem vesela, sicer pripeljejo že mrtvega pujsa, ampak vseeno bo še veliko dela, dober da bota mama pa tašča pomagale user posted image

(a camus)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 245
4.12.2010 10:06:31   
SaMaa
Evo dober dan punce,

jaz sem že zaključila s sobotnim pospravljanjem stanovanja, sedaj grem pa najprej avto spucat in potem v trgovino.

Tanjusi: mmmm koline, jaz bi tud user posted image  sicer je res ful dela, ampak rezultati (že kuhani/pečeni izdelki) so pa tudi dobri user posted image  spet mi hodi samo hrana po glavi. user posted image

5ra8 tudi pri nas sneži, pa še megla se vleče. Sedaj sem pa že kar malo sita tega snega, predvsem zaradi kaosov na cesti in nenehnega pucanja avtomobila. Brrr...

No lep dan vam želim, pa čim manj kidanja snega.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 246
4.12.2010 11:17:34   
Akilene
Oj,

ja, vikend...sobotno dopoldne v znamenju čiščenja stanovanja, že kuham tudi juhico (bo "sedminsko" kosilo), za popoldne nimam kakšnih planov - tanjusi, pridem pomgat?user posted image  

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 247
4.12.2010 11:30:36   
tanjusi
tanjusi, pridem pomgat?  

Kamot...
Sicer mi mama zdajle pospravlja po hiši mene je pa počivat poslala tak da hudega mi zaenkrat ni user posted image

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 248
4.12.2010 23:28:34   
Poli_H
Čer user posted image  srečke,
jao, čas leti mimo ko šus!!! pa gužva taka, da vas komaj v soboto ob 23ih lahko berem. Tako da malo bom poročala na "stare" teme user posted image
v pon. sem mela pregled. Pa ni hudič, nekaj pa mora bit narobe - in mam baje vnetje user posted image  nič ne srbi, izcedka ni, me vaginalno pogleda in v naslednjem trenutku že piše recept - 2 x po 3 canestene, pol 4 vagisane, pa 13.12 spet kontrola. Je rekel, mormo takoj pozdravit. Pa bomo vidli... Drugač pa vse ok user posted image
kg v 6 tednih pridelala + 6 kg, zdaj sem na sumi +10 kg. Če sem bla pa zjutraj zmeraj toooolk lačna user posted image  Pred cca. 3 tedni se mi je user posted image  prestavla gor. In glej ga čuda, lakota zginla, tudi obroki so manjši. Izgleda da mi je želodec malo stisnila ? in nisem nič več šla gor. Tak da ostajam na istem že 3 tedne user posted image
pritisk pred user posted image  vedno idealen, okoli 120/80. Zdaj pa pritisk po pregledih: 1. 120/70, 2. 129/81, 3. 119/71 - vse super za mene. 4. 132/98, 5. 138/68 user posted image  Sicer mi G ni nič komentiral...
konec službe 14.1.2011 user posted image user posted image user posted image 1 teden starega dopusta, 2 tedna obveznega dopusta za 2011 (punce, ne pozabit), pa porodniška!!! Komaj čakaaaaaaaaaam user posted image
brcike pri meni takoooooooo nežne... pa ni šanse, da ko hodim, da bi kaj čutila. Če se vsedem in nagnem naprej, pol ja. Nači pa tema. Pa bom v pon. 27 t... Komaj čakam da se vsaj malo pojačajo...
zgaga dela težave po dveh stvareh - sveži čebuli (ala krompirjeva solata) in kuhanih/pečenih klobasah. Za znoret!!! Pa danes sem odkrila, da ni šanse da še pasulj jem - imela zvečer tako drisko, totalno tekoča, pa še bruhala sem od sile. Jao, jao... user posted image
gibčnost vse štima, razen da se ne morem nazaj obrnit. Sej veste, na WCju pa tak... Mi cel trebuh tako našpana, da kar zaboli user posted image

Tolko, ko vem da za vikend kaj ne dogaja, da boste v pon. mele kaj za brat user posted image  Maksimalno mi uživajte, cartajte se pod toplo koco user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 249
5.12.2010 8:26:00   
naja17
Jutro....

5ra8 in ostale - kdaj pa hodite spat? Jaz zvečer tko ne zdržim dolgo, kokrkol obrnem sem  pa ob 7h pokonc user posted image

Včerajšnji dan je bil prav fajn... Dopoldne sem vse pospravila, sva mela kosilo, mal popoldanskega počitka, pol sva šla pa še z enim parom na sprehod do okrašenega trga in nekaj spit. Končno sta uradno potrdla, da bosta starša in sem fuuuuullll vesela, ker sta se kr že en čas matrala + vozičkarco mam k mi je ful super punca user posted image .... Sem pa jest že  prej vedla, ker me je sumljivo spraševala stvari user posted image ... No, po sprehodu smo šli pa k nama na tople sendviče in piškote, pa pogledal smo si risanko Jaz baraba... Sem se ful nasmejala, prov luštkana, tko da une k jo še niste gledale....

Danes pa... Sonček je, ampak tud nosa ne upam ven pomolit, k je baje ful mraz napovedan... No na kosilo k tastu in tašči vseen moram.... Naprej pa na izi, jutr služba, ampak upam, da sam  še 2 tedna user posted image ....

Ej, še neki... Čari nosečnosti - mene želodec ves čas tišči, včasih bolj, včasih manj, včasih kr mal pretirano nategnjeno... A mislte, da to tko pač je, al bi mogla kej G omenjat user posted image
gibčnost - jaz si pa težk štumfe in šuze gor dajem... ŽE user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil naja17 -- 5.12.2010 8:27:01 >

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?