tanjusi
|
Mislim Akilene , da tu ko sva midve ni tako kritično (no vsaj upam?)...Mene je moja zdravnica dala v bolnico en teden pred rokom , to je ok, ker doma sem bila že čist prestrašena da bo kaj narobe...Ko pa se je začel pa porod , pa če zdaj razmišljam ni blo tok fajn ...Prvo kot prvo, dobila sem ricinisovo olje in popadki so se začeli na fuuul, pa mi babica kr ni verjela , je rekla da mam nizek prag bolečine (sem scartlana po domače ) , ko sem jo ene tretjič klicala , ker ni blo vč za zdržat , me je pa le milostno pogledala in ugotovila da so popdki in to zelo močni, preselila me je v porodno sobo, tam popadki na polno , odpirala pa se nisem in ko je prišel in zdravnik in ga je babica vprašala kaj naj z mano , če mi lahko da eno inekcijo da bi se odpirat začela , je pa on rekel da bi še kar malo počakali , pa še voda mi ni odtekla , no k sreči je babica vzela stvari v svoje roke in mi je predrla mehur, dala eno injekcijo..Potem je bil pa hec, mislim da nas je rojevalo ene 5 ali 6 in je bla gužva, meni se je kar naenkrat zdelo da bi mogla pritisnit, kličem babico , ona v gužvi leta od ene do druge, meni pa ful sila, končno ena pogleda , pa si da masko gor, se mi je mal čudno zdelo in pravi, bomo rodile in sem rodila , vse skupaj je trajalo celo noč pa hvala babici , da mi je pomagala da je dala inekcijo in predrla mehur... :-)) Me je pa še pol ena sestra kregala zakaj sem pritiskala ... ja kaj ne boš če samo začne ven lezt Ma zdaj sem pa zatežila ... ampak hočem rečt si lahko v bolnici pa je lahko tam kaj narobe...