Poli_H
|
Čer srečke, jao, čas leti mimo ko šus!!! pa gužva taka, da vas komaj v soboto ob 23ih lahko berem. Tako da malo bom poročala na "stare" teme v pon. sem mela pregled. Pa ni hudič, nekaj pa mora bit narobe - in mam baje vnetje nič ne srbi, izcedka ni, me vaginalno pogleda in v naslednjem trenutku že piše recept - 2 x po 3 canestene, pol 4 vagisane, pa 13.12 spet kontrola. Je rekel, mormo takoj pozdravit. Pa bomo vidli... Drugač pa vse ok kg v 6 tednih pridelala + 6 kg, zdaj sem na sumi +10 kg. Če sem bla pa zjutraj zmeraj toooolk lačna Pred cca. 3 tedni se mi je prestavla gor. In glej ga čuda, lakota zginla, tudi obroki so manjši. Izgleda da mi je želodec malo stisnila ? in nisem nič več šla gor. Tak da ostajam na istem že 3 tedne pritisk pred vedno idealen, okoli 120/80. Zdaj pa pritisk po pregledih: 1. 120/70, 2. 129/81, 3. 119/71 - vse super za mene. 4. 132/98, 5. 138/68 Sicer mi G ni nič komentiral... konec službe 14.1.2011 1 teden starega dopusta, 2 tedna obveznega dopusta za 2011 (punce, ne pozabit), pa porodniška!!! Komaj čakaaaaaaaaaam brcike pri meni takoooooooo nežne... pa ni šanse, da ko hodim, da bi kaj čutila. Če se vsedem in nagnem naprej, pol ja. Nači pa tema. Pa bom v pon. 27 t... Komaj čakam da se vsaj malo pojačajo... zgaga dela težave po dveh stvareh - sveži čebuli (ala krompirjeva solata) in kuhanih/pečenih klobasah. Za znoret!!! Pa danes sem odkrila, da ni šanse da še pasulj jem - imela zvečer tako drisko, totalno tekoča, pa še bruhala sem od sile. Jao, jao... gibčnost vse štima, razen da se ne morem nazaj obrnit. Sej veste, na WCju pa tak... Mi cel trebuh tako našpana, da kar zaboli Tolko, ko vem da za vikend kaj ne dogaja, da boste v pon. mele kaj za brat Maksimalno mi uživajte, cartajte se pod toplo koco
|