naja17
|
Jutro .... Moj dragi ni prestavu budilke za več k 1h in k je zvonila (sicer na njegovem fonu, ampak to pač ne razločiš k spiš), sem se skobacala s pojstle, nardila kapučin, se vsedla pred comp (to jest mal poklikam v času kapučinanja) in gledam v uro, nč jasn ura 4:30 In pol mi kapne v čem je fora , začnem pezdekat na glas, vstane še on, da naj pridem nazaj in kako ne razločim njegoce budilke od svoje.... .... Uglavnem, ne grem nazaj ležat, k bom pol še bl zadeta... Drgač pa... Evo spet sneži, še dones do službe, pol pa nej bo avto kr dva dni lepo parkiran , pa mir... Papirji - jaz jih bom urejala pol januarja, k dobim plačilno listo za december, da mi naujo rekl za kej, da nej še to prnesem in uno... Sej kaj pa je še poleg porodniške? - očetovski dopust - očetovstvo (kak je s tem v bistvu, sploh če si poročen, ni treba al kak ) - paket za novorojenčka (to lahko urediš pred prihodom?) - občinska pomoč ..... Mogoće še kaj In kakšen je potek z bolniško? Meni jo zdej G napiše, grem do splošnega, ki mi odpre in pol ta list nesem na šiht? Je pol potrebno še kej tja nosit? Ker jest ne bi več tja hodla, ko zaključim? rožica - te tvoj kej masira? Mene mmoj vsak večer, pa še takrat k me vmes boli, mal zmasira, pa je kar bolje ... Drugače pa pojd k dohtarju, mal vpraš, če greš lahko na eno pravo masažo (neki sem brala, da le ta lahko sproži porod, ampak ne vem no)? tedni - danes sem polni 26t, ampak moj G še vedno nameri isto kot je Pušenjak na nuhalni, torej za dober teden več (27t 4d), ostaja pa isti pdp... Jaz mislim, da je velka možnost, da bom februarka, sam nič ne razlagam okrog, da nau po določenem datumu 350 tisoč klicev "a je že kej?".... O čem nej se še razpišem, k mam tko cajt še ene pol ure, da grem sploh v kopalnico Ajaaa, kaj bo kej dobrga za kosilo? Jest sem že včeri rižoto prštimala, da mava kuj k prideva južno, pa še obisk morda dobim ene male princeske, tko da mam mir.... Za vikend pa čudežno še nobenih planov
|