|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
29.3.2011 14:59:09   
Katjuska986
Hej hej punce! kako ste?? Jaz čakam da bo ura tri - da letim domov kosilo skuhat, potem pa sobico za malega naročit!! user posted image user posted image
Nekaj pa me zanima - sama bom čez 2 dni dopolnila 19 teden, amapk se mi buhi zelo vidi. Nikoli nisem bila drobna, pa tudi nikoli debela. Ampak buhi veselo raste - res se ga zelo vidi in mi gre pošteno na živce že, ko mi vsak ki ima 5 min časa, pove, da imam res velik trebuh za ta mesec. Buhi je sicer trd tako da ni skrbi da bi bil salo... Je pa res, da sem malega zelo hitro začutila, glede na prvo nosečnost ga čutim že več kot dober teden. Zdi se mi da leži precej spredaj. Pa če sem veliko na nogah imam občutek kot da bi me "tiščal dol" user posted image  čutim ga čisto spodaj v buhiju pa kako se obrača... Zdj mene vse skupaj ne skrbi ker mi G ni rekla, da bi bilo kaj narobe - tudi zredila se nisem preveč. Samo mi gredo pa vsi že pošteno na živce - tako da niti povedati nočem več kdaj imam rok... user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
29.3.2011 15:17:06   
Leona2009
Katjuska986 ne se sekirat zaradi komentarjev drugih,sej vem,da te razjezi.Meni pa vsi govorijo,ko povem kdaj mam rok,ja kje pa ti nosiš dojenčka,sj se ti nč ne pozna,pa se samo nasmehnem.Jutri bom v 20.tednu pa tut nikoli nisem bila niti presuha niti predebela,pa tut ne vem zakaj se mi še skoraj nč ne pozna...:) moja svakinja pa je imela dve leti nazaj v tem tednu že takšen trebušček,da ko je komu povedala kdaj ma rok niso verjeli,so že mislili,da bo kmalu rodila...vzami vse skupaj z rezervo pa nej drugi govorijo kar hočejo,nekateri niti ne pomislijo samo butnejo ven prvo stvar,ki jim pride na pamet.

(odgovor članu Katjuska986)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
29.3.2011 15:20:18   
Leona2009
daška91 tudi jaz sem brezposelna in mi je prijateljica,ki je rodila mesec dni nazaj,povedala,da dobim porodniško od države cca.190 eur plus starševski dodatek.nekje na spletni strani CSDja sem brala o tem,sej piše,itak pa je potrebno še osebno se tam oglasit sam ne vem kok časa pred porodom.Se bom kmalu pozanimala.:)

(odgovor članu Leona2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
29.3.2011 15:43:24   
maktub
Katjuska986

zakaj te moti... jaz pa sem tko ponosna na busija eeeej... naj kr raste in rastee večji kot je lepse mi je...
v 1.nosečnosti  so me vsi hecali da kje je tale busi do 19.t nisem imela nič sem pa bila zelo zelo suha,..po 19 t  pa je to tako se napihnilo tak BOOOOM da niso mogli verjet.. no pol sem pa imela takega da so se mi smejali če nimam 3... jaz sevedno suha trebuh pa tak da so se ljudje za mano obračali..
sedaj sem 2.noseča in sem čez 2 dni 19 t in morem rečt da ga recimo kot sem  ga imela v 22 tednu v 1.nosečnosti malo večji ma ne strasno... in vsi žespet govorijo da za 2 user posted image je to kr majhen pa se to da sem 19t..no pa bomo vidli kako bo...je pa res da sem  se sam 1 kg zredila v 1user posted image sem jih v tem času sla 7 kg gor...tko da  jaz upam no da bo busi manjsi ampak zelo zelo dvomim...sam je prvi sin bil čez 4kg in pravijo da je drugi se več:)).
bomoo pač BOmbeee:))

Neposredna povezava do sporočila: 1404
29.3.2011 15:47:10   
*dotika*
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

IZVIRNO SPOROČILO: *dotika*

Aja, miklarom, kako? Kako sprejemaš cerklažo? Kaj čutiš, te kaj špika, zateguje? Mene nič in sem prav vesela user posted image . Imaš kaj izcedka?

evo mi smo dobro, ja mene ob slabem vremenu mal špika doli po šivih, izcedkov pa nimam, samo upam da bo držala čim dlje. A tebi so že kaj merili MV, meni so ga preden sem bila odpuščena iz bolnice in sem imela 3cm, in naj tako ostane čim dlje. Zdaj že počasi prihajamo v te naše kritične tedne, in ti povem da me je kar strah in bi jih najrajši kar prespalauser posted image . Sem pa pridna in skos počivam, nič ne delam mi moj ne pusti nič, vse naredi on in pa taščauser posted image

Ne, meni sploh nič niso merili MV. Zadnjič na pregledu me je samo vaginalno pregledala in rekla da šiv in MV lepo zgledata.
Joj dej nehi, ti naši kritični tedni. Hvala bogu me moja G čist zastopi, ve, da zdaj prihajajo najtežji trenutki, tam od 20. - 28. tedna, ko teža orng naraste, pritisk na MV se poveča, otroček pa še ni sposoben preživetja. Zato mi je naročila, naj res takoj, tud če mi samo v glavi kaj ne bo štimalo, pridem pokazat. Seveda počivam, ne ravno preležim cel dan, ampak delam pa res ne ničesar. Vse pohvale mojemu razumevajočemu možu, mojim staršem, tastu in tašči. Zlati so!

Zmogli bova midve to!!!

< Sporočilo je popravil *dotika* -- 29.3.2011 15:49:02 >

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
29.3.2011 16:05:41   
daška91
Leona2009: Meni so rekli da 2meseca pred porodom da se oglasim tam na socialni , za starševski dodatek . Drugače hvala za obrazložitev , si bom pa tudi sama prebrala kaj če najdem kaj na internetu .user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1406
29.3.2011 16:08:24   
maktub
punce.,..razmisljam da bi sla po kak nasvet k kakemu dobremu zanesljivemu ginekologu..a mi katera kega predlaga?
danes sem klicala za dr. Pusenjaka ampak kot samoplačnik in morem rečt da so me cene zvile... tako drago...sam merjenje MV je 35 eur, celoten pregled bi bil med 100-150 eur če ne se kaj več  ampak je sam mož zaposlen in si tega ne morem privosčit , moja ginek. je super ampak mislim da na tem področju niso najbolj podkovani in jim kaj preveč ne zaupam..
le kako bi lahko prisla k komu na pregled?

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
29.3.2011 17:19:50   
Anonimen
hvala nelly. dotika, saj ni sem prepričana, dohtar me je spravu ob živce. pol pa ta stres zaradi stečaja... sicer smo pa jutri 21 t. user posted image komi čakam da bo lepše vreme, da bom lahko vsaj mal zuni odklopla. :) me pa zate veseli, da te družina tolk podpira.

roary to je tud pri nas težava. user posted image u, kok bo lepo , ko bo poletje....
maktub: te čist razumem. men vsakokrat pritisk narase, ko se kter od dohtarjev tako obnaša. veš kaj je moj stric naredu, ko je bil v MB na pregledu? ko ga je spet enkrat ena sestra nahrulila, se ji je pa nazaj zadrl, da so oni tu zaradi nas, ne pa mi zaradi njih. pol je bla pa sladka ko cuker. heheh.

< Sporočilo je popravil KIRA1 -- 29.3.2011 17:21:34 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1408
29.3.2011 17:44:35   
Leona2009
daška19 tukaj pišeuser posted image : http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/starsevskiDodatek.asp

< Sporočilo je popravil Leona2009 -- 29.3.2011 17:46:42 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
29.3.2011 17:57:49   
Leona2009
maktub vem,da če greš h komu samoplačniško so cene res visoke,tudi pri nama je tako,da je samo on zaposlen ampak,ko so se po besedah moje bivše ginekologinje pojavile težave,sem takoj odšla k dr.Strah,sj res,da sem plačala 100eur ampak me je pred zanositvijo pregledala v nulo in ni najdla niti ene težave,katere je moja bivša ginekologinja opisovala.In sem bila bolj mirna,sva pač potem tisti mesec malo "stisnila".Zdaj pa hodim v Leonišče k dr.Smrkolj in sem zelo zadovoljna.Upam,da se situacija tudi zate uredi in reši.

Neposredna povezava do sporočila: 1410
29.3.2011 19:34:48   
maktub
Leona2009

ja sej vem da se splača  sam 200 eur je za naju  ress zelo veliko..enostavno nam ne znese...
kolegica mi je rekla naj grem v soboto zjutraj na urgenco  kajti baje da  so v lj porodnisnici tudi super dr. in da me sigurno  nebodo zavrnili

Neposredna povezava do sporočila: 1411
29.3.2011 19:42:48   
Lily86
Tako, pa je morfologija za nami! Vse štima, maternični vrat je ok, tudi vse druge mere so super. Dojenčica se je tako lepo šobila in odpirala in zapirala usteca, ter se držala za glavo. Komaj čakam, da jo spoznam! Ginekologinja je za nekaj časa celo vklopila 4d sliko in nama dala par slikic. Noro! Zgleda že kot pravi dojenček! Kot kaže bo naša malčica dobila sestrico - tako da za na seznamček - user posted image  user posted image . Naš ati pa bo blažen med ženami. Naslednji pregled imam po praznikih - 3.5.

Ne morem pa verjeti, da je ura že čez sedem, pa je še kar svetlo zunaj! Se mi zdi da je že kar čisto drugačno vzdušje! Že diši po poletju user posted image .

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
29.3.2011 21:15:04   
rosajelka
oJLA punce!!

...danes sem imela pregled,naredila mi je UZ ,pogledala je vse od ledvičk,srca,glavice,trebuščka......in je vse vredu.Za spol pa še ni 100%kaj bo sam lulčka danes ni bilo videt,verjetno pa bomo dobili 3 punčko,joj bo ati vesel :))))

Drugače vas redno prebiram,nimam pa časa vam kaj napisat.
Jutri pa pojutrišnjem pa se selimo iz stanovanja v hišo tak.da imam ogromno dela.

Za morfologijo  se moram jutri naročit,sporočim datum.
Me pa pikica že ornk brca:) :)

Lepo mi bodite in pobožajte svoje bušije:)
Lahko noč

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
29.3.2011 21:18:54   
rosajelka
....pozabila napisaat,da imam naslednji pregled 12.04,me je pa nekam hitro spet naročila:)

(odgovor članu rosajelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
30.3.2011 8:40:48   
tejci01
Dobro jutro pupike

Danes sem začela jemati omego 3, sem jo tudi v 1.noseč. in se mi zdi da je dobro vplivala name in na Martina.

Ena je omenjala, da ima velik buši in da jo vsi opominjajo. Jaz sem tudi nekje v 19t in nimam prav majhnega bušija. Razlagam si zato, ker je 2.noseč. in ga zelo ponosno razkazujem. Tako da ne se sekirat glede velikosti, samo da je vse ok.

Danes sem doma, ker grem ob 11 uri do os.zdravnika zaradi vnetja trtice in bomo vidli, če mi bo dal bolovanje da se to malo pomiri. Drugače je pa počutje ok.

Midva tudi upava, da bomo na morfologiji vidli, kaj bomo imeli, ker na zadnjem pregledu je imel vedno nogice skupaj.

(odgovor članu rosajelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
30.3.2011 9:14:59   
araz
Jutro tudi od mene. Kolk je lep dan, jest pa sedim v službi. Sem si pa v petek vzela frej dej user posted image .

Glede velikosti trebuščka - moj je že skoraj tolk velik, kot je bil v prvi nosečnosti proti koncu. Res je da nosim dva, samo si nisem mislila, da bo tko hiter zrastel. Se počutim kot slon, kaj šele bo.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
30.3.2011 9:16:06   
araz
Lili86 in Rosajelka čestitke za uspešen pregled user posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
30.3.2011 9:28:31   
taša83
hojla!

kako ste v prelepem jutru? Jaz sem dans že ok, ampak včeraj zvečer...imela sem takšne prebadajoče kratke krče, da me je včasih kr v zrak vrglo na kavču. JOj, ne vem...pol sem malo na netu počekirala in v knjigah in piše, da je to dokaj normalno za 2. tromesečje, zaradi širjenja maternice. Upam, da je res samo to, ker odkar sem krvavela, bolečine so bile takrat v 11. tednu malo hujše in daljše, sploh ne upam na WC, da ne bi kaj opazila na hlačkahuser posted image Ali katero podobno?
Dans je že ok, G pa dela popoldan, da vprašam, kako in kaj...
Jaz že DHA oz. omego 3 jemljem od začetka, ker jem NEOVIN, kjer je zraven druge tabletke.
Nasl.pregled imam 19.4.
Jaz tud imam kar velik trebuh za 22. teden, pa kaj, jaz sem ponosna na njega. Naj kar veselo raste...

Ok, letim, grem ven s psom, ker se goni in je hardcore tečn že cel tedn...pravi tulež!!!user posted image vredu nam trenira živce.

Čao

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
30.3.2011 9:57:20   
daška91
Leona2009: Najlepša ti hvala za tole user posted image user posted image

(odgovor članu taša83)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
30.3.2011 12:31:16   
monci2
hei punce!

Taša..sploh ne govori..mene že kr več kot teden mantra ( prejšnji teden bolečine v trebuhu), včeraj zvečer pa tud krči, me zvija, grem na wc ( velika potreba) in ko želim spustit vodo, vidim vse krvavo ( čist sm bila na tleh...user posted image user posted image - pa še sama doma...).. počakala sm do danes, da sm vidla kako je in očitno je šlo za kakšen notranji hemeroid ali kakšno počeno žilico - groznoooo vglavnem.. Glede na to, da sem res cell dan aktivna, delam od jutra do večera, sm dans kr potegnila v postelji do 10 ure ( ma res sem se prestrašila no...))...user posted image .. Hvala bogu, da pikica brca, da jo čutim..

vglavnem ta teden barvava sobico...user posted image user posted image ... trenutno se odločava med 2 vozičkoma : hartan in joolz ( oba pa si bova pogledala, da vidiva kako sta v živo...)- Res imam velike težave z vozički, k jih je toliko, še več mnenj..in pol me vse zmedeuser posted image

glede buščija - hja pr meni pa je tako, da še malo in bom v 23. tednu, pa me vsi sprašujejo, ma kje ga nosišuser posted image user posted image ...Ljudje k me ne poznajo, si po moje niti ne bi mislili, da sem nosečka, še posebej pa ne v polnem 5. mesecu user posted image ..

bodite lepo, pa božajte male pikice..

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
30.3.2011 14:19:18   
TLF
Pozdravljene!
rosajelka in Lily 86: čestitke za uspešne preglede. Zgleda da bodo pa zdaj bolj punčke   na vrstiuser posted image  No še malo pa se tudi sama odpravim na pregled, potem pa takoj javim. Upam da bo vse ok. Mislim, da mi UZ tokrat ne bo delala (bom mogla počakat do morfologije), a glavno da poslušamo srček in da bo vse ok.
Trebušček: tudi meni vsi pravijo da je majhen, da ga skoraj ni, meni pa se ne zdi...jaz ga že kar opazim, verjetno ker se tudi bolj opazujem...
Tudi jaz zadnje dno opažam da ko grem na vewliko potrebo me malo zaščemi pa malenkost krvi opazim, a mislite da so to notranji hemoroidi? ker grem na potrebo kar redno, zaenkrat še nimam težav s tem. Bom omenila danes na pregledu.
Zdaj sem pa postala že čist živčna...nič grem pa pišem po pregledu!
Pa še en sprehod bom naredila ko je tako lepo sončkeuser posted image

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
30.3.2011 14:29:03   
daška91
En lep sončen pozdravček ! user posted image

Evo pa se je pokazala taprava pomlad jeeeeej ! user posted image Zdaj bomo pa lahko več zunaj kot prejšne dni , ki je bil obupen vreme user posted image .Uglavnem naš user posted image je pa že prav živahen ratov.user posted image user posted image Glede BUŠIJA sem pa za 5mescov OGROMNA user posted image user posted image .Moj dragi mi pravi da imam vsak dan bolj okogel trebušček, opažam pa tudi sama kajti komaj da kaj še vidim čez njega user posted image user posted image .

VOZIČKI: Če se katera ne more odločiti naj si pogleda tele vozičke www.pocenivozicki.si , jaz ga že imam takega in je ful fajn user posted image , pa tud cena je ugodna !!user posted image user posted image

(odgovor članu TLF)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
30.3.2011 14:42:26   
zolika
...hej punce!

Sam na hitro me neki zanima? Ali mislite,da lahko grem sedaj k zobozdravniku in da mi da inekcijo? ker me zob tako boli,da norim user posted image user posted image user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
30.3.2011 15:12:01   
roary
Zdravo punce!

daška91, meni se zdi super opora za hrbet... Po moje če ti pomaga že samo pri pravilni drži, je ful boljše, ker jaz se že ful nepravilno držim, zaradi tega pa so težave še večje.... Pa tudi cena ni pretirana... Psička pa je očitno prava babauser posted image  Tebi pa po moje pripada starševski dodatek - http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/starsevskiDodatek.asp. Pa hitro se pozdravi....

katjuska986, jaz sem ponosna na moj trebušček, mi je malo mar kaj drugi pravijouser posted image  Znam pa kdaj kako pripombo spustiti, če mi ni všeč komentar od koga - sem namreč dosti bolj gobčna odkar sem noseča - moj pravi, da se mi pozna, da mam dodatna jajca v sebiuser posted image  Ljudje pa itak vedno komentirajo, enkrat je prevelik, drugič premali...

KIRA1, ma res je žalostno, da človek mora zaropotati, da se začnejo normalno obnašati...

maktub, po moje najbolje, da kličeš okoli, kdo še sprejema paciente - pač od tistih, h katerim bi rada šla. Pa malo pojamraj....

monci2, joj, mene je kar groza, ko berem, da katera vidi kriuser posted image  enkrat mi je ena kolegica povedala, da majo nosečnice celo nosečnost glavo med nogami, nonstop čekiraš izcedke... Takrat mi je blo smešno, zdaj pa vidim, da je res...

Pa user posted image  za uspešne preglede...

papa

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
30.3.2011 15:16:53   
daška91
roary:Tudi jaz se zelo nepravilo držim, in bi bilo bolše če si kupim ta pas da se navadim na pravilno držo ! Ja naša psička je prava babnca user posted image že ko je bla mladiček je bla prava crtanka hehe user posted image ..Ma upam da se kmalu pozdravim, čeprov sem veliko bolše sam sem še vedno ob glas.user posted image Drugače pa hvala za ta link sem si že prebrala vse , mi je že mal bol jasno user posted image user posted image

(odgovor članu roary)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.