*dotika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom IZVIRNO SPOROČILO: *dotika* Aja, miklarom, kako? Kako sprejemaš cerklažo? Kaj čutiš, te kaj špika, zateguje? Mene nič in sem prav vesela . Imaš kaj izcedka? evo mi smo dobro, ja mene ob slabem vremenu mal špika doli po šivih, izcedkov pa nimam, samo upam da bo držala čim dlje. A tebi so že kaj merili MV, meni so ga preden sem bila odpuščena iz bolnice in sem imela 3cm, in naj tako ostane čim dlje. Zdaj že počasi prihajamo v te naše kritične tedne, in ti povem da me je kar strah in bi jih najrajši kar prespala . Sem pa pridna in skos počivam, nič ne delam mi moj ne pusti nič, vse naredi on in pa tašča Ne, meni sploh nič niso merili MV. Zadnjič na pregledu me je samo vaginalno pregledala in rekla da šiv in MV lepo zgledata. Joj dej nehi, ti naši kritični tedni. Hvala bogu me moja G čist zastopi, ve, da zdaj prihajajo najtežji trenutki, tam od 20. - 28. tedna, ko teža orng naraste, pritisk na MV se poveča, otroček pa še ni sposoben preživetja. Zato mi je naročila, naj res takoj, tud če mi samo v glavi kaj ne bo štimalo, pridem pokazat. Seveda počivam, ne ravno preležim cel dan, ampak delam pa res ne ničesar. Vse pohvale mojemu razumevajočemu možu, mojim staršem, tastu in tašči. Zlati so! Zmogli bova midve to!!!
< Sporočilo je popravil *dotika* -- 29.3.2011 15:49:02 >
Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)
|