|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
26.3.2011 22:29:29   
zolika
...po moje bo deloval kar zaščitniško! In bo iskal pozornost...a se bo slej ali prej moral navadit. Ne bo druge....prav fajn bo - boš vidla! meni ni žal,da ga imamo!
Naš mulc izjemno uživa v njegovi družbi! user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu lili983)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
26.3.2011 22:39:13   
nuska23
ewo mene.....pa mi je uspelo.... enostavno ne zberem energije da bi kaj napisala, na hitro še preletim...ampak tud ne vedno!

8.3. sem imela pregled in je poslušala samo srček. 22.4. imamo morfologijo.  za seznam pa še PDP 23.8

nakupujeva nič ne, vsaj kar se oblačil in opreme tiče. če pa slučajn mene pograbi da bi kaj kupla...grem pa za 15 minut na podstrešje pa zopet vidim da nič ne rabimo in je vse ok.
steno sva prebarvala na pastelno rumeno, gor bova pa nalepla modro-bele ovčke ki se ponoči svetijo! voziček smo vzeli PP gt3.

včeraj sva kupla dudo, ker pač je bila edina ki nama je bila všeč. kozmetika in ostale stvari pridejo na koncu.

trebušček pridno raste, pridobila samo 1 kg v 18.tednih.
pas za v avto uporabljam od 8.tedna nosečnosti, slabosti ni več, razn utrujenost. Pojem pa na tone sadja, kompotov,regrada......

pazite nase in na svoje bušije!

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
27.3.2011 8:34:05   
maktub
lili...na zacetku smo ziveli z tasco in mozevo sestro katera je imela 1,5 leta staro visavko ki poleg vsega nemara otrok,nemore jih videt...mene je blo strasansko strah...ampak ko smo prisli domov smo dali sincka ji povohat in morem rect da ga ni kaj dosti smirglala...je pa res da jih nism nikoli nikoli same pustila kajti psici jaz ne zaupam...vse je bilo ok dokler ni tamali zacel se plazit pa to,no takrat se ga je ze ppsica sama izogibala takrat pa sm bla res kot sokol....velika velika napaka je bila na vzgoji psa do otroka ampak kaj cem,pes ni bil moj tko da...ko je bil sin star 8m šmo se odselili in glede varnosti in psa sem bila 100kg lazja...se dan danes ko ima otrok 3 leta ga psicka ne njega ne nobenega otroka ne more...oz.nasega spusti blizu ampak brez dotika...imam pa tudi jaz psa pri ocetu pinca psicko ki tudi ne mara otrok ampak nasega sina obozujeee...wse stwar vzgoje pomoje

(odgovor članu nuska23)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
27.3.2011 9:07:21   
Anonimen
mariy to je že moja 3. nosečnost. pri prejšnjih dveh mi je RAZLOŽIL, da se dela UZ samo 3x na nosečnost. pa kaj je tu tako težko razumet. nimajo vsi dohtarji iste prakse. pri prejšnjih dveh je bil postopek popolnoma ENAK kljub dvema CR. pri tej pa dela UZ vsakokrat. razen tega pa ne odgovarja na vprašanja, pa nenormalno veliko pozornosti posveča srčke.

JAZ sem prepričana, da je nekaj narobe videl, zdaj se pa samo proba zasigurat, če je vse o.k. se mi pa zdi tako obnašanje nesramno in neumestno. če ga vprašam, če je dojenček zdrav, mi niti ne odgovori. ob končanem UZ vrže slikce VSTRAN, zmečkane, da jih ne vidim, pa pravi da je vse o.k. če je to zate normalno obnašanje...

rebeka ne grem, ker tudi ČE bi bilo kaj narobe (pa ni), to ničesar ne spremeni. splav zame v vsakem primeru odpade, sem se preveč namučila z IVF in 2 x CR. tudi na NS nisem šla iz tega razloga. razen tega pa sem od dec. naprej v bolniškem staležu, dobivam 400 EUR, to pomeni, da smo vsak mesec 200 EUR v minusu, ker je pa podjetje prijavilo stečaj, pa še tega dohodka ne bom imela. samoplačniški pregledi zame odpadejo, še za nove športne copate trenutno nimam za deco. ampak jaz sem borka, se bomo že znašli. vedno sem nas potegnila ven iz takega sranja, tudi tokrat nas bom.
dohtar je predstojnik ginekologije, pa če je kaj narobe, je njegova dolžnost da mi to pove. ponavljam: po mojem je nekaj narobe videl, sedaj se pa proba prepričat da je vse v redu. sicer pa imam namen, pri naslednjem UZ povedat, da me to moti, kako se to obnaša, pa da hočem vedet kaj je oz. zkaj sumi.

< Sporočilo je popravil KIRA1 -- 27.3.2011 9:15:38 >

(odgovor članu mariy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1354
27.3.2011 9:23:04   
Anonimen
pa se opravičujem, da sem slabe volje, toda na živce mi gre da moram isto stvar 100x razlagat in se noben ne potrudi prebrat originalnega posta.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1355
27.3.2011 11:14:50   
monci2
ojla!

glede kužkov : tudi mi2 imava leto in pol staro shih tzujko - na mene čist posesivna, ampak me nekako ni nič strah glede bebija.... Ko bova prišli z bolnice, bom ji dala maličko za povohat in niti približno je ne mislim odrivat stran od nje ( po besedah mamic, k imajo kužke se ti zelo navežejo na dojenčke,samo ne smeš ga izolirat od kužka..)..

nosečniški pas: tudi sama sm si jih par nabavila- so super, sem zelo zadovoljna..

glede bolečine okoli popka in desne strani,sm klicala ginekologa in mi je rekel, da gre po vsej verjetnosti za raztezanje prepon in mišič in da me za to tako boli ( naj vzamem lekadol), v primeru če bi bili krči zelo močni pa moram takoj k zdravniku...

lep dan..

papa

(odgovor članu lili983)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
27.3.2011 12:29:13   
Lily86
Kako lepo je po dolgem času videti svoje ime na seznamu pregledov! V torek nas čaka morfologija in sem že čisto na trnih! :)

Lili938 - tudi mi imamo doma kužija (shi-tzu) in se s tamalo (1leto) super razumeta! Od rojstva naprej kužika spi pod njeno posteljico. Vedno hodi zraven nje in jo pazi. Tamala pa je čisto nora na njo. Boža jo, se ji smeji, včasih jo zna tudi skregat :) Prva beseda, ki jo je razumela, je bila "Ela". Zdaj, ko se tamala zjutraj zbudi, gre najprej pogledat, kje je psička. V glavnem - ful zanimiv in ful pozitiven odnos je med njima. Tako da kar brez skrbi, samo stran je ne odrivat...

Za 3d pa se jaz ne bom odločila, niti prvič se nisem, ker mi je malo škoda denarja za teh par slikic... Čez par mesecev bom tako spoznala dojenčka in se ga bom lahko še in še nagledala. Nuhalna se mi zdi nujna zaradi zdravstvenih razlogov, 3d pa me nekako ne prepriča...

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
27.3.2011 12:40:31   
Rosca79
Pozdravček!

Tudi mi smo imeli precej veliko psičko mešanko med škodsko ovčarko in kraškim ovčarjem, sicer je imela zunaj svoje prebivališče, bila pa je vedno spuščena in precej večja od naše dečveuser posted image ko je L. začela sama stopati naokoli sta bile prav smešneuser posted image nikoli res nikoli nisem čutila da bi bila naša punca kakorkoli ogrožena. Najprej je vohljala lupinico pa nogice pa voziček...sta postali pravi prijateljici in se redno družili tudi vsaka na svoji strani terasnih vratuser posted image žal smo jo morali zaradi bolezni in starosti dat januarja uspavatuser posted image jo pa naša čisto pogreša in so zdaj vsi drugi kuži ogroženi od L.user posted image mali in velikiuser posted image

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
27.3.2011 12:51:16   
lili983
Jaz mislim,da nebomo imeli problemov,ker naš kuža je vsakega tako zelo vesel,razveseli se tudi neznanca na sprehodu,otroke ima pa tudi zelo rad.Potrebno se bo navadit,da bi pa kužka odrivala to pa niti slučajno,dobila sem ga ravno takrat,ko sem izvedela,da našemu plodeku ne bije več srčekuser posted image in mi je tako zelo pomagal,da sem lažje in hitreje prebolela vse skupaj,ker je kuža bil mladiček in je rabil ogromno pozornostiuser posted image In zdaj je naš razvajenecuser posted image

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
27.3.2011 17:20:07   
taša83
oj!
tud mi imamo psa, sicer do tujcev čist podivjan (posledično mora biti privezan!), do nas domačih pa grozno cartljiv.Razvajen je sto na urouser posted image . Do otrok tud ni problema, ker že imamo dojenčke v familji in ni strahu, zaenkrat.
Za 3D bom tudi jaz šla na Ptuj k dr. Lukmanu, sem bila na nuhalni pri njemu. Mislim, da ima 70€, enako kot nuhalno, če se prav spomnim.
Dans pa se mi totalno nič ne da, mislim da je krivo deževno vreme...no, vsaj stanovanje sva sčistla. pride novo pohištvo user posted image

Čao

(odgovor članu lili983)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
27.3.2011 18:09:08   
Leona2009
Vidim,da vas ima kar veliko kužke,super!:) tudi midva imava kužka,maltežana,ki je star 5 let pa ni sploh nobenih problemov z njim res je srček,prijazen do vseh,že od 3 mesca dalje sem ga navajala na otroke,pa v družini imam kar nekaj nečakinj,ki jih je brez težav sprejel,na isti način bomo naredili z našim dojenčkom,lepo ga bo povohal,ko bom prišla domov,odrivali ga ne bomo stran,vse bo ostalo isto,kot je bilo do zdaj.Tako,da me res nič ne skrbi.Mi je prav fajn,da bo otrok odraščal s psom,joj kako sem si sama kot otrok to želela.:)
midva bova mogoče šla na 3d k dr.Strah,se še nisva čisto odločila bova po morfologiji se verjetno odločila...komaj čakam sredino aprila,ko imam morfologijo,upajmo,da izvemo spol,ker moj dragi je že čisto firbčen.:)

(odgovor članu taša83)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
27.3.2011 18:43:16   
*dotika*
Naša bernka Doti živi z nama v hiši. Je del družine in s prihodom dojenčka se to ne bo spremenilo. Edino pomembno je, da se ji pokaže, da je dojenček pred njo in da je ona kljub novemu prišleku na zadnjem mestu. Psi se rangirajo in čisto brez težav ali zamere sprejmejo zadnje mestu v krdelu, samo pokazati mu je to treba.
Največja napaka bi bila psa izločiti iz krdela, potem pa res lahko postane nevaren in agresiven.

Če povzamem, naša Doti s prihodom dojenčka ne bo prikrajšana za nič. Še vedno se bo crkljala, še vedno bo ležala v svojem kotičku, seznanila se bo z novim članom.

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu Leona2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
28.3.2011 9:05:07   
TLF
Evo pa se pozna da je ura naprej...zjutraj komaj vstali, še ta mala ni in ni mogla vstat za v vrtec, tako da smo zamudili službico. Zdaj pa kavica na sporeduuser posted image , bo še dolg dan danes, v službici vsaj do 18 ureuser posted image

Jaz imam tudi 30.3. pregled, zgleda da je skočilo ven iz seznama...komaj čakam, upam da bo vse ok. Se mi pa zdi, da sem tudi jaz pred 2 dnevoma  začutila pikico, ampak nisem gotova če je to to. zdaj pa spet nič...ah bo mogoče res potrebno počakati še kak teden, ampak sem tako nestrpna!
Lep pričetek tedna pa čeprav ni sončka (vsaj pri nas na goriškem ne)

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
28.3.2011 10:02:38   
vilincek
Zivjo punce,

Vidim,da šridno rastete in uspesno opravljate preglede. Tudi nas mali soncek pridno raste in vsake toliko me malce poboza, da vem da je v redu.Morfologijo imam sele 14.04., ta teden pa pregled za sladkor in ostale krvne zadeve.

Mi2 sva sedaj pricela z urejanjem sobice. Belila bova kar z belo barvo. Trenutno sem pospravila vso saro, ki sva jo tja odlagala. Narocit morava se omaro, potem, ko bo sobica prebeljena.Zaenkrat imava v sobici se veliko posteljo, ki bo ostala toliko casa, dokler se mali ne preseli iz spalnice v sobico. Nikoli ne vse, kdaj jo bos rabil.

Sem slisala, da je potrebno pazit, da otroske oblekce operes s praskom brez fosfatov zaradi moznih alergij. To drzi ali ne?Sedaj imam sicer samo dve majcki in kapico ter nogavicke, a vseeno ne bi rada kupovala praska brez veze.
A ti nosecniski pasovi se lahko nosijo cez katerokoli obleko?

Pridno rastite!

(odgovor članu TLF)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
28.3.2011 10:18:58   
Goldy
Dobro jutro!!!

dopust - mi gremo v začetku julija v Rovinj, potem pa mogoče še kaj na gorenjsko, bomo videli. Smo našli en ugoden hotel...

kužki - mi oz. moj oče je imel pekineza, ki je imel našo tavečjo zelo rad in obratno, samo žal je že poginil.. Večina kužkov v redu sprejme nove člane, edino ena kolegica je imela pa težave s psičko, je revica ratala depresivna.. Je pa res veliko v vzgoji kosmatinca!

3D - jaz bom šla, samo še ne vem kam. Ker sva bila tudi pri tavečji, bova šla tudi sedaj.

kira - prav imaš, naslednjič svojega G konkretno vprašaj in zahtevaj odgovore. Moja G dela UZ vsakič in in imam preglede na 4 tedne, zato se mi to ne zdi nič čudnega, pri tebi je pa drugače. Sicer pa - vse je ok!user posted image

nuska - jaz sem pa do 18t pridobila 1,5 kg. res minimalno.user posted image Jaz sem pa bruhala še prejšnji teden, je pa tudi utrujenost malo popustila. Čeprav včasih sem res kot cota..

Lepo božajte bušije. Naš fant je postal pravi razgrajač. Prav orng že brca...user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu TLF)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
28.3.2011 10:25:24   
araz
Ojla,

Pri nas imamo tud velikega psa oz. psico aljaški malamut. Nimamo pa je nikol v stanovanju. Pri nas je bilo pa tako. Ko sem jest prišla iz porodnišnice po prvem porodu, me psica cel teden tud povohati ni hotla in je šla kar stran od mene. Sem bila tako žalostna. Potem pa se je počasi navadla in sva zdej spet prijateljice. Na malo pa ni nič ljubosumna. Zdej jo vsakič poliže po rokicah, ko prideva z sprehoda. Je pa sicer mal prikrajšana, ker jo jest nič ne vozim na sprehode. Prej jo zaradi nosečnosti nisem, zdej jo spet zaradi nosečnosti ne morem. Je zelo težko obvladljiv pes in ful vleče tako ,da so mi prepovedali. In to kljub šolanju. Še moj ima včasih kar precej dela, ker je psica res izredno močan karakter (tudi zaradi že 4 napadov drugih psov nanjo, ko je bila še mladič).

Drugače pa sem zdej tud jest konkretno začela čutit brcike. Sem prav vesela, ker vem da se nekaj dogaja.

Punce uspešne preglede vam želim, Jest ga imam komaj 11.04 in bo še kar dolga do takrat.

(odgovor članu vilincek)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
28.3.2011 10:26:13   
TLF
Vidim da vas je večina pridobila zelo malo kg. No jaz sem jih cca 3 do 19. tedna, pa nosim še vse hlače in me še nič ne tišči...pa tudi trebušček je še minimalen, večina jih niti ne opazi če ne sama povem. ne vem kam so šli...je pa res da sem bolj pri suhih (175 cm, 57 kg - pred nosečnostjo). V prvo sem se zredila za 11 kg, zdaj pa upam da tudi ne bo kaj veliko več!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
28.3.2011 12:47:07   
Leona2009
12.4 imam morfologijo,bila prejšnji teden na pregledu poslušali srček hvala bogu vse ok,samo js še nič ne čutim pa me včasih malo strah postane zakaj še nič ne občutim.sem pa prvič noseča in v 19.tednu.kako pa se občutijo prvi gibi?:)

< Sporočilo je popravil Leona2009 -- 28.3.2011 12:48:07 >

(odgovor članu TLF)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
28.3.2011 12:56:12   
lili983
Leona2009-po moje te ne rabi skrbet,ker pravijo,da prvorodke kasneje čutimo gibe oz.jih ne prepoznamo,jaz sem konec 19 tedna in še tud  ne čutim ( oz.mislim,da se že nekaj dogajauser posted image ampak nisem sigurnauser posted image ).Nekatere opisujejo,da so občutki,kot da ti ribice plavajo,kot da letajo metuljčki itd.,to kar pa jaz občasno čutim pa je kot nežno bitje srca ampak kot pravim ne vem če je to naš fantekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1369
28.3.2011 13:05:33   
mrcinca
Jaz sem imela tak občutek kot da imam milne mehurčke v trebuhu - nežno letijo, ko se te dotakne ga malo bolj začutiš, potem pa konec. In veselo v pričakovanju naslednjega.

Govorile ste o hišnih živalcah. Kaj pa mačke, kako pa one sprejmejo novega člana? Vem da bova pri moji morala pazit, da ne bo kdaj izkuristila in se hotela gret na user posted image . Sicer je pa kar razvajena kar se pozornosti tiče.user posted image Ampak moram priznat, da bi se mi zmešalo od dolgčasa zdaj ko sem v bolniški in po cele dneve sama, tako da se vsaj z muco veliko crkljava. Malo jo pa že navajam, da ne more biti čisto po njeno, kadar se ona spomni, da bi se čohala oz. kako dolgo bi se. Včasih je imela najraje, da sem jaz gledala tv, ona je pa ležala na mojem trebuhu ali boku, to je predla sto na uro. No, zdej bi še, ampak je to že ena od sprememb. Torej, kakšne izkušnje z mačko, ki so popolnova drugi karakterji kot psi?

(odgovor članu lili983)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
28.3.2011 13:05:48   
Leona2009
sj tudi ginekologinja mi je rekla,da naj pričakujem po 20.tednu,sj mogoče se že kaj dogaja,kakšni mehurčki sam ko ne vem če je to to.:)

(odgovor članu lili983)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
28.3.2011 13:13:24   
lili983
Jaz sem tud na bolniški in sem prav vesela,da imam mojega malega kužka,ker drugače bi mi bil prav dolgčasuser posted image ,no sem pa začela aktivno iskat voziček ( mislim,da sem ga našlauser posted image ),pa sobico in cotike,...ta teden imam pa še namen nardit seznam potrebščinuser posted image Drug teden pa morfologija,samo da bo vse okuser posted image

kaj pa ve kaj počnete tiste,ki ste na bolniškiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1372
28.3.2011 13:40:49   
mrcinca
Hmm, jaz večino dneva počivam. user posted image ker mi sicer zelo hitro naraste pritisk. tako kar se kakšnega nakupovanja tiče za user posted image , je za enkrat samo v moji glavi. še dobro, da imam prenosnik, ki mi dela družbo v postelji- ležim na levem boku user posted image in malo surfam. drugače si vmes privoščim kakšno aktivnost v polsedečem položaju - berem, šivam, gledam tv. skratka zelo pestro user posted image . not. z veseljem bi šla delat, pa na kavo s kolegicami, pa v šoping ... ampak kaj ko mi že po kakšnih dveh urah odmeva srce v glavi. zelo malo se gibam, mislim, da imam posledično zaradi tega tudi težave z križem in otekanjem dlani user posted image . ampak ko me pa user posted image opozori nase, pa vem zakaj se splača malo potrpet, pa čeprav je dolgčas in se sama sebi počutim odveč user posted image

(odgovor članu lili983)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
28.3.2011 13:52:18   
lili983
mrcinca-se podpišem pod tvoj prvi odstavekuser posted image jaz gledam samo po netu,ker bom nekaj tud naročila prek njega.
Sama pa ležim zaradi bolečin v spodnjem delu trebuha, ker se mi je posteljica dvignila že visoko in še ni v pravi legiuser posted image ,ampak dokler je vse še kolko tolko ok se da vse potrpet,samo da bo z malim vse vredu.Čakam pa na odgovor od komisije,to bo prvič in sploh ne vem kaj lahko pričakujem.

(odgovor članu mrcinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
28.3.2011 13:55:50   
mrcinca
Meni so prvič podaljšali za 14 dni na podlagi obvestila osebne zdr. in ginekologinje, ker sem vmes nekaj dni pred koncem izteka tega časa imela šele specialista, potem po obravnavi pri njem pa za dva meseca. Pomoje čisto odvisno od diagnoze in od zdravnika, ki te obravnava.

(odgovor članu lili983)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.