Anonimen
|
mariy to je že moja 3. nosečnost. pri prejšnjih dveh mi je RAZLOŽIL, da se dela UZ samo 3x na nosečnost. pa kaj je tu tako težko razumet. nimajo vsi dohtarji iste prakse. pri prejšnjih dveh je bil postopek popolnoma ENAK kljub dvema CR. pri tej pa dela UZ vsakokrat. razen tega pa ne odgovarja na vprašanja, pa nenormalno veliko pozornosti posveča srčke. JAZ sem prepričana, da je nekaj narobe videl, zdaj se pa samo proba zasigurat, če je vse o.k. se mi pa zdi tako obnašanje nesramno in neumestno. če ga vprašam, če je dojenček zdrav, mi niti ne odgovori. ob končanem UZ vrže slikce VSTRAN, zmečkane, da jih ne vidim, pa pravi da je vse o.k. če je to zate normalno obnašanje... rebeka ne grem, ker tudi ČE bi bilo kaj narobe (pa ni), to ničesar ne spremeni. splav zame v vsakem primeru odpade, sem se preveč namučila z IVF in 2 x CR. tudi na NS nisem šla iz tega razloga. razen tega pa sem od dec. naprej v bolniškem staležu, dobivam 400 EUR, to pomeni, da smo vsak mesec 200 EUR v minusu, ker je pa podjetje prijavilo stečaj, pa še tega dohodka ne bom imela. samoplačniški pregledi zame odpadejo, še za nove športne copate trenutno nimam za deco. ampak jaz sem borka, se bomo že znašli. vedno sem nas potegnila ven iz takega sranja, tudi tokrat nas bom. dohtar je predstojnik ginekologije, pa če je kaj narobe, je njegova dolžnost da mi to pove. ponavljam: po mojem je nekaj narobe videl, sedaj se pa proba prepričat da je vse v redu. sicer pa imam namen, pri naslednjem UZ povedat, da me to moti, kako se to obnaša, pa da hočem vedet kaj je oz. zkaj sumi.
< Sporočilo je popravil KIRA1 -- 27.3.2011 9:15:38 >
|