|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
30.3.2011 16:14:05   
TLF
Evo me s pregleda.
Vse super, srček kot je treba, voda super. UZ mi ni naredila, kot sem predvidevala, imam pa naslednjič morfologijo, pa MV bo zmerla, pa še neki obtok po žilah...nekaj mi je razlagala pa ne vem točno. V glavnem vse ok.
Je pa rekla da mogoče brcik še ne čutim ker je posteljica tako postavljena ali pa če je več plodovnice se tudi navadno kasneje čuti. Mogoče pa je le bolj nežno in umirjeno bitjece - glede na malega vragca ki ga že imamo domauser posted image , se ne bi pritoževala če bi bilo to dete res bolj umirjeno.
Od začetka nosečnosti do zdaj (19. teden) sem pridobila 3 kg, pa me je pohvalila, da je lepo, šolski primer.
Torej za seznamček morfologija 28.4.2011

zolika: jaz sem imela 2 tedna nazaj zobozdravnika pa mi je delal plombico brez anestezije (a je bila mala). rekel je da raje brez zaradi nosečnosti, mislim pa da ni prepovedana. najbolje da pokličeš zobotdravnika in vprašaš..

no uživajte na sončku, jaz bomuser posted image

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
30.3.2011 21:41:24   
maktub
punce..vidim da vas dosti to spika..mene pa zanima..ce veste kaj o tem..jaz mam v predelu kjer zacnejo rast dlake konstantno trdno in taka rahka bolecina na dotik ni pa otrdevanje in že 3 dni me boli prav spodaj kot cisto na zacetku vhodu noznice?kaj je to mozno kako sirjenje,vnetje kaj bi to bilo?dr.klicem ze 2 dni in je nikakor ne dobim..tko me je strah da se ne odpiram

(odgovor članu TLF)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
31.3.2011 8:33:43   
daška91
Dobro jutro punce ! user posted image

No pa sm malo bolše, čeprov sem še vedno ob glas se počutim 100% bolš user posted image ! Imamo tako krasen sonček da ga je treba kar izkoristiti user posted image .
Ali ima katera izmed vas težave z spancem ? Ker jz se ponoči zbujam 3-4x in hodim do WC-ja in nazaj v posteljo , samo potem bedim in gledam v prazno user posted image .Mogoče se mi to dogaja zaradi tega, ker sem prehlajena in me skrbi za našga malčka če je on vredu.

En lep pozdravček vsem user posted image !! user posted image user posted image

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
31.3.2011 8:34:15   
Katjuska986
maktub - mene sicer večkrat boli spodaj - sramna kost oz. kot bi bolela mišica pri vhodu v nožnico. Ampak mislim, da je to normalno. Nič pa mi ne otrdeva.. Tako da le pokliči oz. pojdi v dežurno po nujno napotnico, če jih drugače ne boš dobila, pa na pregled.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
31.3.2011 8:37:09   
Katjuska986
Daška91- jaz pa spim kot ubita. Pa se mi zdi da je premalo noči. user posted image  Edino čez vikend se zbujam 1x za wc. Samo je pa res da imam težave z železom tako da lahko spim tudi kadarkoli podnevi user posted image
Bo zdj boljš k pijem nek naraven sirup za železo...
Upam da se čim prej pozdraviš... da s kašlanjem ne boš budila user posted image  user posted image

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
31.3.2011 8:40:11   
daška91
Katjuska986: Sej jz sm tudi na začetku nosečnosti spala ko ubita, samo potem so se začeli krči in vse ostalo. Potem sem morala pred spanjem spit magnazij ker me je kar zvijalo. Zdej so se pa krči kar umirili in mi je ta prehlad vs udaru.user posted image Ma jz se z tem tolažim da bo hmal bolše , da dobim spet moj glas nazaj user posted image user posted image .

(odgovor članu Katjuska986)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
31.3.2011 8:43:51   
Reby
Sporočam vam, da je miklarom je žal včeraj zvečer izgubila punčko user posted image  user posted image  user posted image  Sem resnično ostala brez besed.
Draga miklca, sem v mislih s tabo, RTI in če karkoli potrebuješ, sem ti vedno na voljo.

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
31.3.2011 8:45:56   
daška91
user posted image user posted image Kaj se to dogaja zadne čase ?? user posted image user posted image ne morem vrjet !! Zelo mi je žal zate miklarom in za tvojo polovičko ! user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
31.3.2011 8:47:37   
Teni_
Miklarom, zelo mi je žal. user posted image Pa tako sem držala pesti, da bi tokrat uspelo vse do konca.

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
31.3.2011 8:52:10   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Punce moje, žal se žalostne zgodbice ne nehajo. Ta je mene osebno najbolj prizadela.
Naša miklarom je včeraj zvečer izgubila punčko user posted image  user posted image  user posted image  Sem resnično ostala brez besed.
Draga miklca, sem v mislih s tabo, RTI in če karkoli potrebuješ, sem ti vedno na voljo.

Ooooooo Miklarom, tako žalostne novičke pa še ne user posted image user posted image user posted image ,  tole pa res ni fer, sploh ne vem kaj napisati. Pa kljub cerklaži, je šlo naprej, drži se draga moja, sploh si ne morem predstavljati, kaj doživljata user posted image user posted image user posted image . Miklarom, držita se, če karkoli, karkoli potrebujeta, samo povejta...

Ostale avgustovke držite se, kot kaže ste ve pokasirale slabe novičke še za vse ostale mesece, torej veliko sreče in da vas čimveč srečno pride do konca user posted image user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
31.3.2011 8:53:21   
daška91
Evo ne vem al bom spet nadležna sam pomoje ne. Glede OBLEKIC me zanima. Katere številke so primerne za novorojenčke? Jaz sem kupovala bodije št.46 , in niti nisem pomislila da je to za nedonošenčke.Oziroma to sem jz šele zvedela pred kratkim od kolegice , ki že ima 3 otroke . Tako da prosim če mi katera pove ! HVALAuser posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
31.3.2011 8:54:19   
*dotika*
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Sporočam vam, da je miklarom je žal včeraj zvečer izgubila punčko user posted image  user posted image  user posted image  Sem resnično ostala brez besed.

KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ??????????????????????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tega pa res več ne dojemam. KAj je še kaj pravice na tem svetu user posted image user posted image user posted image

Reby
, kaj se je pa sploh zgodilo? Je cerklaža popustila? Katastrofa.

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
31.3.2011 9:06:03   
araz
Joj, Miklarom user posted image . Tudi meni je zelo hudo zate, ker vem kako sta se trudila. Pa to res ni fer.
Drži se user posted image user posted image  

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
31.3.2011 9:09:56   
araz
Daška pomojem, da bodo oblačilca v št. 56 čist dovolj velika. Pa ne pretiravaj, rajš vzemi več v 62, ker zelo hitro prerastejo. Čeprav je moji bila 56 zelo prevelika (ob rojstvu je bila dolga 50) in je kar dolgo nosila. 62 je pa zelo hitro prerastla. Odvisno kdaj imajo otorci preskok rasti.

Jest se pa ubadam z tem, ker ne vem kako oblečt novorojenčka poleti. A morajo imeti kljub tremu dolge rokavčke in dolge hlačke. Pa še glede na to, da bosta dve, bosta tud verjetno mal manjše pa bom mogla v št. 50 kupit (mnjše se mi pomojem ne splača). Prva je bila rojena decembra in imam od nje samo zimske stvari. Morda kakšne nasvet od tistih, ki ste imele poletne dojenčke.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
31.3.2011 9:13:24   
daška91
araz- Hvala ,bom upoštevala tvoj nasvet. Tud jz imam isto uprašanje kot ti, kako obleči novorojenčka poleti ... ? user posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
31.3.2011 9:49:19   
Katjuska986
Joooj punce... skoraj vsak dan imamo kako tako novico da me potem še nekaj dni srček boli. Ne znam in ne upam si predstavljat kaj morate dati punce pri tem skozi... Miklarom - sploh ne vem kaj naj rečem - upam, da bo prebolevanje čim manj boleče in da bo naslednji + čim hitreje.

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
31.3.2011 10:12:50   
novopecena
Miklarom...user posted image user posted image user posted image user posted image

Daška mislim da bodo bodiji 56 čist ok, manjših sploh ne bi kupovala pa že te ti bo v enem mesecu otrok prerasel. jest imam aprilčka doma in vem da sem ga imela poleti samo v bodiju s kr. rokavi in bombažnimi hlačkami oblečenega. zraven imaš kako tanko odejco ali pa pleničko. mi smo kar tako prakticirali in je blo vse ok.

Sem pa imela danes morfologijo in je mali velik 14cm in kilaža mislim da je rekla 430g...v glavnem vse v normali.je bila pa tamala tako aktivna da se je še dohtarca smejala da kako je živahna saj jo je komaj zmerila. no pa povedala nam je tudi da pričakujemo punčko user posted image  tako da sem ful vesela da bomo imeli parček.
Naslednji pregled imamo 21.4

Izkoristite sonček in božajte svoje trebuščke

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu Katjuska986)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
31.3.2011 10:16:50   
daška91
novopecena - Hvala tudi tebi za nasvet . user posted image Čestitam ti za uspešen opravljen pregled in za malo user posted image user posted image .user posted image

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
31.3.2011 10:22:58   
araz
Novopečena tudi jest ti čestitam za uspešno morfologijo in za user posted image .

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
31.3.2011 10:24:29   
Lily86
Kaj?!? Pa saj ne morem verjet... Kaj še ni bilo dovolj slabih novičk med nami?! Groza... Mah, sranje...
Miklarom - vem da nobene besede ne morejo ublažiti bolečine...user posted image Drži se...

Daška - jaz sem pred porodom za darilo dobila dva bodija številka 46, pa jih nikoli ni oblekla... No, zdaj jih nosi njena igračka dojenček. Ob rojstvu je bila velika 52, nekaj časa je nosila 56, potem pa kar hitro 62. Tako da nikar več ne kupuj tako malih številk, razen če imaš namen imeti nedonošenčka. Glede nespečnosti pa se meni tudi dogaja, da kar ne morem spati... Zvečer rabim vsaj 1 uro da zaspim, potem pa se veliko zbujam in premetavam... Krčev sicer še ni, bodo pa najbrž kmalu... Pomaga pa včasih tudi kakšna šumečka kalcija, da kombiniraš z magnezijem!

zolika - kolikor jaz vem injekcija v nosečnosti ni problematična.

Je pa takooo fino, ko je sonček zunaj! In ko so tako dolgi dnevi! Tamalo naložim v vozija in grema malo raziskovat svet user posted image . Lep dan vsem!

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
31.3.2011 10:43:46   
mrcinca
Mislim, da bi noči, ko sem cele prespala od 2 meseca naprej lahko prešetva na prste ene roke. Zvečer brez problema hitro zaspim, potem se pa zbudim največkrat okrog dveh, kar tako in gledam v zrak. Včasih se zbudim, ker moram na wc, včasih ker sem tako žejna. No, zadnje čase se zbudim, ker mi zaspi dlan. Danes mi je trikrat, potem malo pomasiram, potem ali zaspim nazaj ali pa ne. user posted image Še dobro, da lahko zjutraj potegnem za kakšno uro. Se spomnim, kako je bilo, ko sem morala potem še 8 ur delat - z skupino otrok user posted image . Izmučena sem bila.

user posted image za miklaromuser posted image

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
31.3.2011 11:13:11   
daška91
Lily86- Ma sej mogoče veš , kako je ko pričakuješ prvega otročička in že zgodaj začneš kupovat bodije in te reči ... in ne pomisliš takrat na nić razen na to kako luškan bi biu tvoj user posted image v teh cuncah.Sedaj pa kupujem 52, in tako naprej bom bol pozorna kakšne št.bojo cunce ! user posted image .

mrcinca - Isto jaz učasih ponoči nevem kaj naj delam, oz . ali naj spim ali naj gledam v prazno.Včasih spijem po 1l na noč vode potem pa še po vrh vsega hodim zelo veliko na wc...Ma upam da mi vsaj dones ponoči rata zaspat, ker sm po pravici povedano izmučena !! user posted image

< Sporočilo je popravil daška91 -- 31.3.2011 11:17:12 >

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
31.3.2011 14:18:08   
Goldy
daška in araz - jaz sem imela junijko v prvo. Bodije smo vse kupila 56 in več, no ker pa je bila naša mala miss velika samo 48 cm in tudi v prvem mesecu ni zrasla veliko - le 1 cm, sva potem kupila nekaj cotk 50, ker ostale so ji bile res grozno prevelike.user posted image Mogoče je bila prve 14 dni malo bolj oblečena v dolge rokave in to, ker pač tako majhen dojenček še ne zna uravnavat temperature, potem pa je imela tudi kratke rokave, kratke hlače...

miklarom - tako zelooo mi je žaluser posted image . Pa da se vama to kar naprej dogaja, je res žalostno. Želim vama mnogo, mnogo moči, da tole prebrodita. In saj vesta kje smo...user posted image

Čestitke vsem za uspešne preglede!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
31.3.2011 14:27:35   
araz
Goldy hvala ti za nasvet glede oblačenja. Se pravi,da je za prve dni kar fajn imet bodije z dolgimi rokavi in hlačke  (seveda iz tankega bombaža).

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
31.3.2011 14:29:09   
daška91
Goldy- Bom upoštevala tvoj nasvet glede oblačenja. user posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.