|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
31.3.2011 15:02:31   
lipi
miklarom nimam besed. pošiljam vama veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
31.3.2011 15:09:07   
Rosca79
Dan!
Miklarom: joj sploh ne morem verjet...tako zelo zelo mi je hudo...brez besed...držita se!!!user posted image user posted image user posted image

Pa da povem še o naših številkah cotk. Moj dragi je pri prvi dečvi kupil tak sladki pliš pajacek št.56, da ga bo nosila iz porodnišnice...in ko sem jo oblačila sem jo bolj tišala notri kot oblačila, niti ji zgoraj zgornjih treh gumbkov nisem mogla zapetuser posted image ...je bila pa punca velika 54cm. Hvala bogu sem kupovala ostale stvari 62, ki so nam bile malček prevelike, ampak lepo spodvite ali zavihane zgledale perfektno. No edino mako majčke smo pa nosili 56, da so bile lepo ob teleščku. 

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
31.3.2011 15:09:09   
Anonimen
mene sicer večkrat boli spodaj - sramna kost oz. kot bi bolela mišica pri vhodu v nožnico.
pri meni enako, ampak mislim, da zaradi nepravilnega sedenja. zaradi bušija pač sedim bolj razkoračena kot običajno, tak mi pač paše.

ojej miklarom, žal mi je za tvojo bebico. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjuska986)
  Neposredna povezava do sporočila: 1453
31.3.2011 15:10:00   
maktub
punce..kolko tekocine spijete cez dan? Jaz nevem ampak hodim na wc vsake 5 min kdaj tudi manj..je pa res da spijem po 2 -3 l tekocine poleg tega nosim nizko in mi otrok pritiska na mehur.kaj je to normalno al

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
31.3.2011 15:29:53   
tejci01
Ko sem odprla forum, sem zagledala solzice in sem si rekla ma ne že spet.

miklarom tako mi je težko, pošiljam ti veeeeelik objem. Verjetno ti v tem trenutku ne bo kaj veliko pomagalo, ampak vedi da smo s tabo.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
31.3.2011 15:30:55   
Goldy
araz - večino lahke bombažne stvari, čeprav sem jaz imela tudi nekaj tankega pliša, za kakšen malce bolj hladen dan je prišel zelo prav. Ampak je pa res, da je bolje ne pretiravat s cotkami. Čeprav vem da je težko... user posted image Se mi zdi, da dejansko potem vidiš kaj bi še bilo potrebno. Ker tudi ne vemo kakšno bo vreme. Glede na to, da imam jaz PDP 31.8. dvomim, da bomo veliko v kratkih rokavih in kratkih hlačah. user posted image Veliko pa je odvisno tudi kako imate toplo doma oz. ali se vam zelo segreje med poletjem.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
31.3.2011 15:35:56   
monci2
Pozdravljene!

Ajooooj...ob takih novicah k nas spremljajo,  ni čudno, da postanem cela panična...miklarom - zelooo mi je žal za pikico user posted image user posted image , upam, da hitro prebolite in čimprej novim zmagam naproti!! NVM, ne spremljam drugih nosečk, ampak ali res imajo vse takšne težave kot me avgustovke??

maktub : tudi jaz veliko spijem -3 l sigurno, wc- čist odvisno kje leži pikica- če je čist doli, me neprestano tišči- včasih grem na noč 10 x user posted image user posted image , če pa je bolj zgoraj, pa ni takšne sile.. Glede tega špikanja, tiščanja ko si pisala.. ma... saj sm že sama pisala, mene že 2 tedna vse tišči, boli, krči..user posted image user posted image ni da ni no...Očitno je to res samo del nosečnosti, čeprav je povsod za prebrat, da je 2. tromesečje brez težav in najlepšeuser posted image kaj vem, če bi temu tako rekla user posted image .. Je res, da res veliko delam in sem aktivna od jutra do večera, ampak kaj vem, če je to pogojeno z bolečinami..Sicer pa imam v ponedeljek pregled in ga imam tak kr nekaj stvari za vprašat in res komaj čakam, da vidim, če je vse ok..k si kar na čase domišljam, da bi lahko prišlo do prehitrega odpiranja in kr nekaj ( še posebej po tisti sceni, k sem jo imela pred 2-3 dnevni zvečer na wcu...)..groza vglavnem..in pol še berem te slabe novice in normalno, da sm še bolj panična..

hvaaallaa bogu, da me služba tlko zaposli, da imam samo zvečer čas za sebe in razmišljanje kaj pa čeuser posted image user posted image

Bodite lepo in izkoristite sončka!!!

user posted image user posted image

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
31.3.2011 15:53:19   
roary
O!
Kot prvo, super za vse uspešne pregledeuser posted image  

maktub, idi se pokazati G; jaz bi tako naredila, če bi imela bolj slab občutek. VSekakor se boš bolje počutila, če ti bodo zatrdili, da je vse ok.... Spijem pa drugače vsaj 2 l vode na dan - zato pa ponoči toliko hodim na wcuser posted image

daška91, joj, jaz sem tudi ful na wc-ju ponoči; ampak ok, vsaj brez težav zaspim nazaj.... Me pa tudi fajn boli trtica... Drugače pa glede oblekic bom jaz nabavljala bolj 56 številko... Po moje čisto ok za povprečnega novorojenčka.

reby, neeeee, zakaj ni konca tem slabim novicamuser posted image user posted image user posted image  Solze mi kar tečejo, ko preberem kaj takega.... Miklarom, drži se.... Zelo mi je žal, da moraš skozi to....

Glede oblačenja poleti, meni vse kolegice pravijo, da sicer ni ravno za kratek rokav, ampak je ena plast dovolj, torej bodi + bombažne hlače, ne debele. Itak je še zaščiten v vozičku....lp

(odgovor članu Katjuska986)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
31.3.2011 16:03:51   
maktub
ja danes pa res cel dan hodim na wc in me tko pritiska,z dr.sem jutri zmenjena da se po tel.slisimo da ji povem ampak se bojim pocakat do jutri,ce pa grem danes na dezurstwo me bodo zespet nadirali da kaj danes hodim ce dela moja jutri..ampak tudi brca zelo malo in prav v mehur in ne tko kot vedno.

(odgovor članu lipi)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
31.3.2011 16:09:32   
daška91
roary- Ma to je nekaj normalnega da se hodi ponoči tolk na WC user posted image .Ne vem ali naj si kupim uni nosečniški pas za oporo , ki me tako zadnje čase matra v križu da je groza.

Drugače jz pijem ogromno max. 1-2l na dan. Poleg vsega pa pojem še zelo veliko sadja . Ne vem kaj mi je zadnje čase, ampak zelo malo jem. Mislim da celo malo premalo. Če pa že jem se potem tako napokam da mi je potem slabo to pa tudi ni dobro.Mislim da si bom morala spremenit prehrano , ker drugače bo kriza.user posted image

Naš mali je dobil svoj prvi kompletek od babice ( moje mami ) .Tako je navdušena nad našim fantkom , da bi najrajše kupila cev baby center user posted image user posted image
Aja kar se pa tiče bolečin v trebuhu... mene večrat zaboli zgoraj na desni strani kot bi me pritiskal al kaj bi to lahko bilo res nevem.Bolečina ne traja dolgo samo zaboli me in takoj popusti.user posted image Upam da ni to kaj narobe!!user posted image

< Sporočilo je popravil daška91 -- 31.3.2011 16:11:41 >

(odgovor članu roary)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
31.3.2011 19:53:41   
taša83
hej!

Miklarom - tako mi je žal, drži se in pogumno naprej...user posted image
dans sem se šla pokazat h G in je vse BP, nenormalno mi je odleglo, glede na krče, ki sem jih imela pre dvema dnevoma. Se je še malo bolj posvetila srčku in hrbtenici. Moram kakšno tableto Mg spit proti krčem in to je to. Počutje je enkratno v osnovi.
jaz sem dans tud kupila kompletek, majčka + jopica, št. 62 ter slinčke. Bo za jesenuser posted image
Joj, kolk imajo lepih stvari, samo bom še vseeno malo počakala z večjimi nakupi, razen vozička, ki ga bova prek neta naročila. Nekaj pa dobima od sorodnikov.
Zadnjič, ko sem se enkrat tuširala, je mali tako brcal in delal prevale, da mi je kar trebuh valovil...hecnouser posted image Kaj šele bo!

ok, držite se, babike

Čao

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
31.3.2011 19:57:10   
taša83
še to, 3D UZ imam 19.4, na Ptuju, dr. Lukman. Komaj čakam, da vidima malegauser posted image

(odgovor članu taša83)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
31.3.2011 20:41:05   
Goldy
Tudi jaz se trudim piti, piti, res pa to potem pomeni, da sem kar naprej na wc-ju.user posted image

Tudi jaz včeraj nisem mogla zaspat nazaj - hči se je zbudila, potem je pa ona zaspala nazaj, mož je tudi zasmrčal nazaj, jaz sem pa ovčke štela.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu taša83)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
31.3.2011 21:44:06   
zolika
miklarom: kar ne najdem pravilnih besed -dan nazaj si še pisala,da je ok - sedaj pa tole user posted image user posted image

taša83: sem vidla,da si se naročila k Lukmanu na Ptuj na 3D. Kolk časa pa se čaka...ker pravijo,da je 3D najboljši med 25 in 30t. Pri prvem user posted image  sva bila v 25t pa je rekla,da bi še lahko kak teden ali dva počakala,da bi se lepše videl... so ti kaj rekli, ko si klicala tja kdaj je najbolje?
Kaj pa cena? CD moraš met svoj?

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
1.4.2011 8:35:31   
tejci01
Dobro jutro

Te dni vas lahko več berem, ker sem na bolniški do srede. Da se mi vnetje trtice malo pomiri in da se malo odpočijem, v četrtek pa bom šla verjetno spet v službo.

se je še kateri zgodilo, da kg se niso nikamor premaknili, pol pa kar naenkrat buuuuuuum? no to se je zgodilo meni user posted image   Upam da mi na naslednjem pregledu ne bo preveč težil zaradi kg.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
1.4.2011 9:16:10   
TLF
miklarom: pošiljam ti polnouser posted image , sedaj je vsaka beseda odveč...
z dragim si bodita blizu in se tolažita. pa pogumno naprej!
ne vem ali smo samo me avgustovke pod nesrečno zvezdo al kaj je to. upam da je zdaj konec teh žalostnih novic.
tejci01: tudi jaz v prvi nosečnosti prve 3 preglede sem bila na isti kilaži, potem pa najprej 3,5 gor, na naslednjem 3...pa mi je rekla G da pač ene grejo postopoma enim pa se kar naenkrat dvigne. me je pa opozorila naj pazim. no na koncu sem pa pristala na +11, kar je čist v redu. Zdaj v tej nosečnosti pa grem lepo postopoma...vsaka nosečnost j epač različna, tako da nič sekirat.
Tudi sama precej pijem, tam nekje 2-3 l na dan, pa ponoči ne hodim več na wc (mogoče kdaj proti jutru okrog 6 ure, prej pa nič,že nekaj časa).
Tudi drugače sem res polna energije, zame drži da je drugo tromesečje super, nič me ne boli, nič šika, nobenega krča, nič zgage, nič od niča. upamo da bo čim veččasa takouser posted image
No danes ponoči pa sem sanjala da so mi napovedali še eno punčko, bomo vidl 28.4.user posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
1.4.2011 10:24:07   
taša83
hej!

ZOLIKA - jaz bom 19..4., mislim, da na koncu 25. tedna. Meni so na NUHALNI pri Lukmanu rekli, da je najboljše od 24. tedna dalje in do nekje 26 al 27.,ker se takrat najlepše vidi. Menda zaradi tega, ker ga lahko še celega gor dobi. Drgač dela po kosih al kako. Mislim, da mi je tako sestra rekla. Valda pa še lahko dela tudi v 30. tednu, samo je meni to malo pozno. Mislim pa, da je tako odvisno koliko je plod velik. Eni so že malo večji, drugi manjši...mah, v glavnem, da vidimo naše male pikice in, da so vredu. Čimprej pokliči, ker je gužva!!!
Cena je (če se prav spomnim cenika, upam ,da se ne motim) 70 €, enako kot nuhalna.Cene so kr zasoljene, ampak tu še niti ne tako. Če samo pogledaš kakšno dr. Strah (110€!) al Pušenjaka, pa te vrže.
Samo me ne držat za besedo. Midva sva vzela ključek zravn, malo bolj jaki, da še filmčke gor spravi. Tako, da CD pol ne rabiš. Kak pač sama želiš. Lahko pa vzameš za vsak slučaj.
to je to...user posted image

Ajd, čao

(odgovor članu TLF)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
1.4.2011 11:32:34   
smajas
Joj, punce, pa kaj je s temi slabimi novicami, mi je res hudo...se mi zdi da mine ena slaba, pa pride potem spet en udarec...

Miklaromuser posted image  saj to ni za verjet, zelim ti da cim prej naberes moci za naprej! Res mi je hudo da gres cez to.

Punce, jaz imam dobre novice, in sicer 15.3 sem bila v Postojni na AC, prisli so rezultati, in je normalen moski karioti-torej bomo imeli user posted image ! Vsem, ki jih AC se caka naj povem, da ni prijetno, da sem bila potem ves cas v skrbeh ali bo vse v redu ali ne, saj nenehno opazujes ali bodo kaksni znaki (in si kaksne tudi kaj hitro umislis) da pa je bil ves postopek opravljen zelo profesionalno, in da konec koncev ni tako hudo. Se mi je pa odvalil kamen od srca ko sem dobila rezultate.

Za naslednji pregled, menda naj bi bila morfologija se se nisem dogovorila, v katerem tednu boste vi to opravljale? Pri meni nic ne gre po pravilih, saj vsakic moram na dopust in na pot, pa kombiniram kakor vem in morem.

WC- Jaz tudi non stop hodim in me tudi kar pritiska na mehur, pa se v sluzbi vec ali manj skoz sedim...Me tudi boli kriz, pa vrat in vse ostalo...pred nosecnostjo sem kar redno telovadila, sedaj skoraj nic, premisljujem da bi enkrat na teden hodila plavat, saj so ostale oblike rekreacije za nosecnico tukaj zelo omejene user posted image  a vi kaj telovadite, hodite na pilates in podobno? pa tudi utrujena postaqjam vse bolj, sem pricakovala da bom polan energije, pa nic.

Vsem zelim cim vec pozitivnih novic in cim vec soncka za vikend!

(odgovor članu taša83)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
1.4.2011 11:43:12   
popka_3
Ojla,

smajas iskrene čestitke za dobre rezultate!!! Te popolnoma razumem...sem bila v isti koži kot ti...s tem, da sem AC delala že 04.03.2011 v LJ. porodnišnici in sem šele danes dobila rezultate, da je vse ok in da je normalen moski kariotip. Tudi mi bomo torej imeli user posted image !Hehehe sami fantki bodo avgusta user posted image .
Tko da jst sm danes res noro srečna!

Uživajte v nosečnosti še naprej in božajte bušije.

LP

(odgovor članu smajas)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
1.4.2011 11:48:16   
smajas
Popka_3user posted image super za rezultate!!!

ja zgleda da bodo res fantki prevzeli, hehe. Bomo imele en lep vikend!

(odgovor članu popka_3)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
1.4.2011 11:53:08   
mrcinca
user posted image user posted image popka_ in smajas user posted image sem vesela za dober rezultat. sem bila v vajini koži. edino ena razlika, pri nas bo user posted image

Jaz sem si šele po prejetju rezultatov oddahnila in začela uživati v nosečnosti :)

(odgovor članu smajas)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
1.4.2011 12:56:48   
Leona2009
TLF tudi meni se skoraj vsak drugi dan sanja,da rodim punčko,prav vidim jo,še pa ne veva kaj dobiva čeprav mi je res čisto vseeno.Morfologijo imam 12.4 pa bomo takrat mogoče kaj več vedeli.Čeprav ni 100%,moji prijateljici so skoz govorili,da je punčka,no ko je rodila je bil pa fantek,so bli vsi šokirani,ker so vse za punčko kupili.:)
Punce a ve že oblačila kupujete?Js mam rok 24.8 pa nisva še niti ene oblekice kupila,čakava,da opravim še morfologijo potem pa v nakup,joj komaj čakam.:)

< Sporočilo je popravil Leona2009 -- 1.4.2011 12:57:18 >

(odgovor članu mrcinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
1.4.2011 15:40:29   
lili983
Leona2009 tudi jaz imam rok 24.8 pa sem kupla do zdaj samo enega pajacka plišastega, tak bi rada že kaj kupovala pa ne
upam po vseh teh slabih novicahuser posted image Drug teden imam morfologijo in potem bom bolj pomirjela, da bo le vse ok. Imam pa že večina nagledano ( voziček in previjalno,sem se tudi pozanjmala za rok dobave že ), nardila sem si sezname kaj vse bi bilo potrebno kupit tako da če bo vse ok bova maja začela nabavlat stvari, ki jih bomo potrebovali za našegauser posted image user posted image .

(odgovor članu Leona2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
1.4.2011 19:16:38   
zolika
taša83: o krasno! Hvala za informacije. Mi2 sva pri prvem user posted image  bila v Doberni - dr. Ocvirk. Sva tudi tam dobila CD. Bom kr v drugem tednu poklicala in se zmenila za termin user posted image  HVALA! Bom vzela pa ključek in cd - za ziher! hehehe

(odgovor članu lili983)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
1.4.2011 19:20:05   
zolika
še nekaj....danes sva z MM imela čas in sva šla v Baby center...si mal lušte delat med vozičke. In je bil razstavljen ravno najin SKATE - oranžno/rjav! 620eur. In sedaj imajo do 4.4. akcijo za vsakih 50eur, ti dajo 10eur dobropisa - in pri tej ceni to znese caa. 120eur - kar ni malo ne ( to drži). Ampak ker sva šla res samo GLEDAT - in potem naju je še takoooooooooooooooo prepričevala da joj...in ah in oh in sploh....620eur kr tko dat na 1x ko niti nisi računal na to - je velik user posted image ....in če naju misli naju bo počakal.....pa če tudi ne bo akcije! A ne? vsaj še kak mesec, dva sem misla z vozičkom počakat....
Če nama je usojen bo počakal! user posted image
pa še zlagala se je ko je rekla,da majo "samo" še tega...in pol gre gledat v rač. in ne opazi da stojim za njo...in vidim količina 2kom....svašta user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.