|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
28.3.2011 13:58:28   
lili983
Meni je napisala diagnozo rizična nosečnost,ker bi se lahko zgodilo,da bi se začela odpirat, bom vidla kaj bouser posted image

(odgovor članu mrcinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
28.3.2011 15:57:47   
roary
Ojla!

Kako kaj babiike? Pri meni vse po starem, samo spala biuser posted image

taša83, na morje bova mi2 kar na slovensko obalo šla... Nekak ziher je ziher, čeprav tudi npr. Krk ni daleč... Seveda pa je vse odvisno od mojega počutja in poteka nosečnosti na sploh.... Planirava pa nekako junija...

tejci01, mene kost že zdaj moti, pa tudi moji so mi že fino pretesni... Nekako furam z dvema večjima, razmišljam pa da bi si vzela kar tistega od da-da za dojenje in ga nosila že zdaj. Mi prav fin deluje, dosti pohval je za njega, pa uporaben mi bo tudi po porodu...

KIRA1, hvala za obrazložitev - še enkratuser posted image  

daška91, jaz sem si kupila zaenkrat okrasni pas za trebuh - kot je kasper omenila, si jih dam na prednosečniške majičke, ki mi s pasom niso prekratke in super pride, pa še poudari trebuhuser posted image , če pa bom imela kakšne težave s križem, imam nagledanega tega http://www.da-da.si/node/23.

mateja_goljev, joj, tvoja pa ima res smolouser posted image  MA res žalostno.... Upam, da se kmalu konča ta agonija in da lahko začneta v miru prebolevati zadevo,kolikor je to mogoče...

Na 3D UZ bom šla na Ptuj k dr. Lukmanu...

Papa

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
28.3.2011 17:04:05   
Anonimen
roary: user posted image
hvala goldy

moram rečt da je bil danes zlo naporen dan. bebica me dol tišči, pravzaprav me brca v ta stare šive, pa v mehur, stavim da tja, kjer sem imela razpok mehurja pri 1. CR, ker boli kot hudič, da včasih vse barvo spreminjam. že se mi zdi da večkrat kot kak kameleon... krepka barabica.
se stavim, da bo user posted image , čeprav bi raje še eno princesko - mam še od prejšnjih dveh take luškane cotke doma..

pa z mojo tamalo sem letala k dohtarju. celo zimo nekaj pokašljuje, pa ni nič slišal. zdaj naenkrat, ko ima 40˙vročine, pa ji je nekaj slišal na pljučkih, pa je dobila antibiotik.
sami križi in težave. komi čakam da bo toplo, pomlad, poletje, karkol, samo da bojo deca zdravi....

(odgovor članu roary)
  Neposredna povezava do sporočila: 1378
28.3.2011 17:19:49   
*Nelly*
Živjo,

jaz sem čist vremenska danes...bi samo spala, pa ležala!

Morje: jaz bom na morju  cel junij do sredine julija, mamo prikolico na Krku tko da bom kar izkoristila. Edino, če se bom slabo počutila, potem pa sigurno odpade. Drugače pa G morje priporočajo. Ena znanka je bila lani cel junij na morju, sredi julija je pa rodila, čist na rok in je blo vse ok.

Kira1 upam, da se bolečine umirijo in verjemi vse je ok. Držim pesti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
28.3.2011 19:53:06   
nuska23
mi gremo na krk konec junija za 10 dni, ko pridemo nazaj pa še za 7 dni na pag!  

ko dobimo user posted image pa šibamo konec septembra v piran za kakšne 3 dni..... vsaj da malo klimo menjamo! pa da se obiskov znebimo....user posted image

(odgovor članu *Nelly*)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
28.3.2011 20:15:39   
lipi
Pozdravljene!

Pridno pišete in vidim, da se že pogovarjate o morju. Za nas sem razmišljala, da bi šli za prvomajske v Umag, za kasneje pa bomo videli, če bo služba mojemu dopuščala. Drugače smo šli po prvem avgustu, ker smo zelo vezani na Italijane.user posted image

Pozabila sem povedati, da imam naslednji pregled 29.04., takoj po praznikih, in je rekla, da bo takrat pregledala dolžinu vratu in cuker bom mogla piti.user posted image

Lepo se imejte.

(odgovor članu nuska23)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
29.3.2011 8:05:39   
maktub
zivijo...

vidim da se že lepo o morju pogovarjate aaa...ooo komaj čakam...upam da bo nosečnost ok da bom lahko dneve prezivela v kaki senčki z knjigo:;)

punce..mene pa neki zanima..
jaz sem 2x v tej nosečnosti bila na urgenci kajti glih iz petka na soboto me je 2dx neki zastihalo...
in sedaj ko sem bila...me je dezurna dr. tko grdo sprejela, me pregledala prav tko nevoljno.. tečna je bla...povrh vsega me pa se nadrla da kaj se grem da sej sem že 2x bila v soboto na urgenci??.
mene je kr zvilo ko mi je to rekla...čes. Ja no ,kaj pa hodis ko je vse ok... aaa je malo vseekana?aa bi mogla pridet na urgenco ko je sam kaj narobe?..mislim hallloooo...nememsto da bi rekla,., ja sej je prav da ste prisla, vem da vas je strah...

tko mi je zal da ji nisem ene 2 rekla res... jaz nevem zakaj je urgenca..pa tudi kje pise da jaz nesmem pridet če se mi zdi da ni neki narobe..aaa da čakam teden da pridem k moji ko pa mislim da mi je voda oddtekla??..

zdaj ,me je pa tako strah da bom se kdaj mogla kaj tko gor ,pa da srečam to dr.

(odgovor članu lipi)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
29.3.2011 8:12:39   
kasper
Dobro jutro vsem1

Vidim da na veliko razmišljate o morju, mi načrtujemo (če bo pri meni vse BP) dopust začetek junija in še to najdlje do Poreča in opažam da bomo v tistem času same nosečke na morju.

No po novem sem 4 ure na bolniški in prav paše da nisem več vezana na delo cel dan!
Sprememba pri mojem pregledu iz 13.4 je prestavljen na 22.4!

Lepo se imejte!

(odgovor članu lipi)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
29.3.2011 9:01:20   
*dotika*
user posted image

PDP, nick, starost, zaporedna , število , pregled, morfologija, kraj

1.8.
 user posted image julie*, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB
user posted image  pat13, 34, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj, user posted image

2.8.
3.8.
user posted image   ktm10, 31, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj
user posted image jagoda 1, 30, 1user posted image , 0user posted image , 28.4., Grospulje

4.8.
user posted image taša83, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, MB, user posted image
user posted image abab, 23, 2user posted image , 1user posted image , ?,  MS
user posted image   ribica_80, 30, 2user posted image , 0 user posted image , ?, MB
user posted image daška91, 19, 1user posted image , 0user posted image , 4.4., Kropa, user posted image

5.8.
user posted image majči22, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?, 31.3., Logatec
user posted image  maj2009, 26, 3user posted image , 1user posted image , ?, 31.3., Domžale
user posted image Lily86, 24, 2user posted image ,1 user posted image , ?, 29.3., MB
user posted image  pia09, 36, 2user posted image , 0 user posted image , ?, Gorenjska
  user posted image nikita11, 32, 1user posted image , 0user posted image , 21.4., Ljubljana

6.8.
user posted image Ideja, 32, 3 user posted image , 0user posted image , ?, CE
user posted image mariy, 28, 2user posted image , 1user posted image , 19.4., kraj, user posted image
user posted image mrcinca, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

7.8
8.8.
user posted image lipi, 33, 3user posted image ,1user posted image , 29.4., Rogaška Slatina
user posted image  monci2, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, 4.4., Maribor, user posted image
user posted image lenkadolenka, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, 5.4., Novo mesto

9.8
user posted image misojka, 34, 2 user posted image ,1user posted image , ?, 28.3., LJ
user posted image tincy23, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, 5.4., Rogaška Slatina

10.8.
user posted image zolika, 27, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj
user posted image novopecena, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ljubljana

11.8.
user posted image Tatkica, 30, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ajdovščina
user posted image indy0024, 26, 2user posted image ,1user posted image , 29.3., LJ
user posted image  Primigravida, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image huda83, 27, 2 user posted image , 0 user posted image , ?, kraj
user posted image KIRA1, 38, 3user posted image , 2user posted image
, ?, Murska Sobota
user posted image saya, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, 28.3., kraj

12.8.
user posted image  Klarita, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB

13.8.
user posted image  full nestrpna, 24, 2 user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image vilincek, 35, 1user posted image , 0user posted image , ?, 14.4., Ljubljana

14.8.
user posted image *Nelly*, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, 5.4., Litija
user posted image athinamalina, ?, ?, ?, ?, kraj

15.8.
 user posted image misa79, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, LJ
user posted image  kasper, 31, 2user posted image , ? , 22.4., 14.4., Slovenska Bistrica
user posted image kepica78, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?
, Domžale
user posted image popka_3, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, 5.4., Ljubljana

16.8.

17.8.
user posted image  lara2212, 30, 1user posted image , 0 user posted image , ?, 11.4., Ptuj, user posted image

18.8.

19.8.
user posted image  rosajelka, 32, 2user posted image , 2 user posted image , 29.3., kraj
user posted image PABLO, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, 19.4., Celje

20.8.
 user posted image araz, 35, 2user posted image , 1user posted image , ?, 11.4., Mengeš, user posted image user posted image
user posted image  PuncaLunca, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ptuj
user posted image  metulj23, 23, 3user posted image , 1user posted image , ?, kraj
user posted image pegica37, 35, 2user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

21.8.

user posted image *dotika*, 31, 6user posted image , 0user posted image ,
?, 14.4., Novo mesto
user posted image  Študentka86, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

22.8.
user posted image  MATEJKA_, 4user posted image , 2user posted image , ?, kraj
user posted image pikica1981, 29, 1user posted image , 0 user posted image , ?, Maribor

23.8.
user posted image  Rosca79, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, 20.4., Gorenjska
user posted image kat007, 31, 2user posted image , 1user posted image , 30.3., Notranjska
user posted image nana7, 34, 1user posted image , 0user posted image
, ?, 31.3., Ljubljana
nuska23, 23, 1 , 0 , ?, 22.4., Velenje

24.8.
user posted image tejci01, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, 20.4., kraj
user posted image  Markymark, 31, 4user posted image , 1user posted image , ? Posavje
user posted image lili983, 27, 2user posted image , 0user posted image , ?, 5.4., Maribor, user posted image
user posted image Leona2009, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, 21.4., kraj

25.8.
user posted image  miklarom, 38, 4user posted image , 0user posted image , ?, 12.4., Šempeter
user posted image baby28, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, 8.4., kraj

26.8.
 user posted image Katjuska986, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, 18.4., Kranj, user posted image

27.8.
user posted image smajas, 37, 2user posted image , 0user posted image , ?, kraj
 user posted image Rebeka_, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, 11.4., Ljubljana

28.8.
user posted image  dar10, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, LJ
user posted image  TLF, 29, 2user posted image , 1user posted image , 30.3., Nova Gorica
user posted image roary, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Maribor, user posted image

29.8.

user posted image slamica1, 34, 2user posted image ,1user posted image , ?, Maribor

30.8.
31.8.
 user posted image Goldy, 36, 3user posted image , 1user posted image , ?, 19.4., Laško, user posted image
user posted image sonceek, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj

x.8.
 user posted image maktub, ?, ? , ? , ?, kraj

SKUPAJ NAS JE: 69
NOSEČKE Z DVEMA : 3 (Araz, full nestrpna, nana7)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
xoxox
Cari
Shilou
bella106
Tammyv
Tinci_A
HANYBANY
mateja_goljev
timnala

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

www.noseca.com/ 

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    PREGLEDI           NUHALNA SVETLINA  
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           OTROČARIJE.NET  
    ŠOLA ZA STARŠE           NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    VSE O NOSEČNOSTI           MAMA.SI  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           BABY BOOK   

• < Sporočilo je popravil *dotika* -- 29.3.2011 9:03:27 >

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1384
    29.3.2011 9:04:27   
    *dotika*
    PREGLED:

29.3.: indy0024, rosajelka
    30.3.: kat007, TLF

MORFOLOGIJA:

29.3.: Lily86
    31.3.: majči22, maj2009, nana7

Punce, veliko sreče na pregledih in hitro poročat user posted image !

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1385
    29.3.2011 9:14:16   
    *dotika*
    Punce, naš bodoči očka je tudi začutil najino detece in bil deležen tega čudovitega momenta user posted image . Neverjetno, kakšni občutki so to. In kako to dete razgraja v mojem bušiju...user posted image

Hja, morje letos pri nas odpade user posted image . No, jeseni bomo šli kot novopečena družinica za par dni nekam. Si ne predstavljam, da bi leto minilo, ne da bi zadihala morski zrak.

Bolniška... jaz zjutraj mojega pospremim, se še malo uležem, poslušam radio, počasi vstanem, prečekiram internet. Potem pa izmenično berem, gledam TV (trenutno so na sporedu Talenti v belem - imam posnete vse sezone user posted image ), kakšno malenkost pospravim. To je to. Dan kar mine.

maktub, saj vem da ni enostavno, ampak presliši negodovanje nerazpoloženih zdravnikov, ki so tam zaradi NAS. Jaz sem šla tud enkrat na urgenco, pa so mi rekli, da imam vso pravico, da pa morda rajš vidijo, če pridem ob normalnih urah, torej enkrat čez dan in ne ponoči. Hja, kako naj to komentiram... Saj zato pa so urgenca, da so na razpolago 24 ur. Mah...

KIRA1, sprosti se, ne misli na naslabše. Tako hudo mi je prebrat, kako si prepričana, da je kaj narobe... user posted image   Vse je ok!!!

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1386
    29.3.2011 9:16:13   
    *dotika*
    Aja, miklarom, kako? Kako sprejemaš cerklažo? Kaj čutiš, te kaj špika, zateguje? Mene nič in sem prav vesela user posted image . Imaš kaj izcedka?

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1387
    29.3.2011 9:27:54   
    Anonimen
    IZVIRNO SPOROČILO: maktub

jaz sem 2x v tej nosečnosti bila na urgenci kajti glih iz petka na soboto me je 2dx neki zastihalo...
    in sedaj ko sem bila...me je dezurna dr. tko grdo sprejela, me pregledala prav tko nevoljno.. tečna je bla...povrh vsega me pa se nadrla da kaj se grem da sej sem že 2x bila v soboto na urgenci??.
    mene je kr zvilo ko mi je to rekla...čes. Ja no ,kaj pa hodis ko je vse ok... aaa je malo vseekana?aa bi mogla pridet na urgenco ko je sam kaj narobe?..mislim hallloooo...nememsto da bi rekla,., ja sej je prav da ste prisla, vem da vas je strah...

Maktub, koliko si pa sedaj noseča?
    Če si noseča več kot 19. tednov, ne hodi več na urgenco, temveč pojdi v ljubljansko porodnišnico, v sprejemno triažni oddelek, delajo celo noč. Oni imajo nosečnice od 19. tedna dalje čez, ker če bo karkoli narobe, te bodo takoj pošibali na oddelek.

(odgovor članu maktub)
      Neposredna povezava do sporočila: 1388
    29.3.2011 10:20:11   
    maktub
    ja cez 2 dni bom tocno 19 tednov,ampak nisem z lj...tko da... dotika...midwe pa widim da imava na isti dan rok? Kako je kaj,..baby brca

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1389
    29.3.2011 10:26:53   
    maktub
    Dotika .... Ja jaz sem bila v soboto ob 9 zjutraj,cisto ok ura pa glih je prisla delat pa take kvasi...mišlim sram jo je lahko res,se zenska je pa mama in bi lahko me razumela no...jaz tele pa tiho,o šam drugic nebom tiho ne...ah briga njo,sej ni njen otrok itak sm jaz pa tam sam stevilka

(odgovor članu maktub)
    Neposredna povezava do sporočila: 1390
    29.3.2011 11:05:17   
    Goldy
    maktub - saj vsepovsod mislim, da po 20t greš kar v P in ne več na urgenco in ne samo v Lj. Sicer pa, četudi bi bil ista zdravnica, se jaz ne bi kaj veliko sekirala...user posted image

dotika - meni tudi dan zelo hitro mine, sploh, če malo poležim, pogledam mal tv, počivam in še kaj naredim in že je pol 3, ko grem po hčerko v vrtec...

Pa smo 4!!!

(odgovor članu maktub)
    Neposredna povezava do sporočila: 1391
    29.3.2011 12:13:29   
    lenkadolenka
    Bejbe,
    jaz sem v službi, dete pa skos brca user posted image  
    Je prav luštno, prijeten občutek, mam takoj več energije za delo. user posted image  
    Vsem želim en lep dan!

(odgovor članu Goldy)
    Neposredna povezava do sporočila: 1392
    29.3.2011 12:18:01   
    *dotika*
    IZVIRNO SPOROČILO: maktub

ja cez 2 dni bom tocno 19 tednov,ampak nisem z lj...tko da... dotika...midwe pa widim da imava na isti dan rok? Kako je kaj,..baby brca

Vidim, da na seznamu si, ampak čist brez podatkov. Dej jih javi, če hočeš. Pa ni mi čist jasno, kako imava lahko na isti dan rok, če sem jaz noseča že 19t+2 ?
    Ja, dete brca, prav neverjetno, kako muva user posted image .

(odgovor članu maktub)
    Neposredna povezava do sporočila: 1393
    29.3.2011 12:25:41   
    maktub
    ja super je ko brcajo...

ja sprva sem imela datum 24.8 ampak po nuhalni in zgodnji morf.je rekla da je velik in mi spremenila na 21.8..
    isto je bilo s 1.otrokom vedno je bil večji za 1 teden  več

no rok imam 21.8 je pa moja 2. user posted image sem za z Obale... 7.4 pa imam morf... joj komi čakam ress...

sem  pa čisto na trnih in res upam da je vse ok..kajti naj bi imela malenkost krajsi MV in nosim nizko..poleg tega mi pa se zvečer otrdeva treebuh in danes mam tak rahel krvavkast izcedek pomesan z belim tokom....

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1394
    29.3.2011 13:06:11   
    roary
    Sončen pozdrav s štajerskega konca!

Ej, ko je tak lepo vreme, se mi niti najmanj ne da viseti v službi za računalnikom, bi se samo potepala pa kofetkalauser posted image

KIRA1, tole vreme je pa po moje tudi idealno za prehlade.... Hitro se pozdravite. V bistvu se niti odrasli ne zna obleči - vsaj jaz se ne - zjutraj je ful mrzlo, čez dan pa vročina. Pa grem po mestu in vidim tudi otroke eni še s flis kapami in bundami, drugi v tankih majičkah brez kape... Zdaj pa bodi pameten kaj je prav...

maktub, ma boli tebe za take komentarje! Jaz rečem bolje enkrat preveč na pregled kot pa premalo... Tako da ji lepo razloži, zakaj je ona tam! Drugače pa bi res že lahko šla v Porodnišnico...

Drugače tudi naš razgrajaček skače lepo in desno po trebuhu, bo tole eno živahno deteceuser posted image

Papa

(odgovor članu lili983)
    Neposredna povezava do sporočila: 1395
    29.3.2011 13:32:50   
    daška91
    roary : Tudi jaz sem si kupila pred kratkim okrasni pas user posted image in mi je kar super. Tudi ta pas ki si poslala link ni slab, premišlujem da bi si ga kupila ker me včasih kar fajno zdrabi v križu in ne morem vstat.

Kužki: Tudi mi imamo doma 8,5 staro ameriško koker španjelko. Sicer ne živi z nama z fantom , ampak pri moji mami. Našega sončka bom vseeno dala naši psički za povohat da se spoznata, da kasneje ne bo kakršnih koli težav čeprav dvomim da bojo težave, ker je naša psička tako prisrčna in prijazna vsakega hoče '''' polubčkat '''' user posted image ki ga vudi , sploh ima pa rada moške user posted image user posted image .

Bolniška : Jaz v mojem primeru ne vem če lhk tk rečem če sm na bolniški, ker sm izgubila pred kraktim status dijaka , ker sem zaradi slabosti na začetku nosečnosti morala prekinit šolanje. ( višja šola ) Imam pa eno uprašanje če se morda katera spozna na to . Jaz sem brezposelna, moj dragi ima pa službo in zdej ne vem kako nardit glede porodniške.Ali meni propada kaj porodniške ali nič , ker je to moja prva nosečnost sem zelo malo informirana glede teh stvari . Bi bila zelo vesela kakršnega koli odgovora ! user posted image

Drugače jaz sem prehlajena , GROZNO vam rečem ! user posted image Tako zelo prehlajena , da sem brez glasu ostala.
    Naš sonček že pridno brca ampak moj dragi ga pa še ni uspel začutiti user posted image .
    Lep dan še naprej user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil daška91 -- 29.3.2011 13:37:07 >

(odgovor članu roary)
    Neposredna povezava do sporočila: 1396
    29.3.2011 13:47:42   
    maktub
    daska91...tako sem bila jaz v 1.nosečnosti..dijakinja in sem delala preko studentka...ti bos dobila kot vsaka brezposelna oseba  starsevski dodatek v visini 190 eur na mesec.+ otroski dodatek..to je nekako tvoja porodniska.,vsaj kot jaz vem.zdaj nevem če se je cifra z leti kaj spremenila...

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 1397
    29.3.2011 14:12:06   
    araz
    Joj, meni se tud ne da v službi za računalnikom sedet, ko je zunaj tako lepo.
    Drugače pa tud pri meni veselo brcata user posted image  na vsake tolko časa.

Punce a katera jemlje omega3. Se mi zdi, da sem v prvi nosečnosti po priporočilu moje g. to začela v drugi polovici jest.

(odgovor članu maktub)
    Neposredna povezava do sporočila: 1398
    29.3.2011 14:19:31   
    daška91
    maktub: Hvala za odgovor... drugače se mi je zdelo, da je tako ki mi je neka kolegica tudi tako povedala sam ni sugurna tud če je še vedno tako. Bila sem tudi že na socialni in mi je rekla da 2.meseca pred porodom da se oglasim tam za ta starševski dodatek .

(odgovor članu araz)
    Neposredna povezava do sporočila: 1399
    29.3.2011 14:39:09   
    miklarom
    IZVIRNO SPOROČILO: *dotika*

Aja, miklarom, kako? Kako sprejemaš cerklažo? Kaj čutiš, te kaj špika, zateguje? Mene nič in sem prav vesela user posted image . Imaš kaj izcedka?

evo mi smo dobro, ja mene ob slabem vremenu mal špika doli po šivih, izcedkov pa nimam, samo upam da bo držala čim dlje. A tebi so že kaj merili MV, meni so ga preden sem bila odpuščena iz bolnice in sem imela 3cm, in naj tako ostane čim dlje. Zdaj že počasi prihajamo v te naše kritične tedne, in ti povem da me je kar strah in bi jih najrajši kar prespalauser posted image . Sem pa pridna in skos počivam, nič ne delam mi moj ne pusti nič, vse naredi on in pa taščauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1400
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
    Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
    VIDEO: Holografski simulator rojstva
    Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.