|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
6.3.2011 10:23:02   
miklarom
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sej me kr pri srčku tišči, ne morem verjet, močno držim za drugega borca, da ostane pri mamici čim  dlje

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
6.3.2011 10:57:19   
*dotika*
Groza res, kaj se to dogajauser posted image . Najprej HANYBANY, ki upam, da nas še kdaj prebere, da vidi, da je še nismo pozabile user posted image . In zdaj Mateja. Močno močno močno držim pasti zanje!!!

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
6.3.2011 11:05:43   
Goldy
Pri Mateji se je poslovil samo eden, borka pa je ostala. Držimo pesti, da ta ostane pri mamici!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
6.3.2011 13:21:33   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Pri Mateji se je poslovil samo eden, borka pa je ostala. Držimo pesti, da ta ostane pri mamici!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dejmo Mateja in mala borkica, držita se in srečno.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
6.3.2011 14:34:24   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Dejmo Mateja in mala borkica, držita se in srečno.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
6.3.2011 15:19:24   
daška91
Grethy
: a ti si iz krope al sm narobe prebrala ;)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
6.3.2011 20:26:54   
lipi
Mateja in možek želim vama, da bi se vajina borka obdržala vsaj do 32 tedna. Kar smo do sedaj prebrali, pa mislim da je zelo velika borka.user posted image In še nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker jih ni nikoli premalo.

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
6.3.2011 20:56:37   
mateja_goljev
ojla ravno sem se privlekel domov smo se dobili z grethy šli smo k moji pa na eno pivo....
Kaj naj rečem, kar bo bo. res je šel samo user posted image , user posted image se še drži. Punca zdrž, ker te bom prvič cmoknil JOOOOOOOOOOOJ......boš očkova mazica.....

Bodimo realni; žalost naju je minila, veva da je šansa še vedno samo 10 posto-malo gor dol, ampak glede na dogodke-krčev ni, maternični vrat naj bi se zapiral oz. zožal(laično povedano) je nekaj možnosti da se zadeva umiri. Je pa nevarnost kake okužbe in potem smo pet tam, kjer ni muh....

Tudi moja je na 90 posto, kar je zelo dobro. Samo so pa tedni pred nami odločilni in zaplete se lahko kadar koli........NORO vam rečem in če pomislim, da bi vedel kaj naju čaka-hvala lepa al bi pa res premislu-ne vem.

Kar bo bo. Želim da vse sedanje in bodoče nosečke tega nebi prestajale , saj te mine da bi delal otrokeuser posted image .

Pa ravno nama-

naj napišem še nekaj, bil sem pri vedeževalki, mislite si kar si hočete, je ugotovila do sedaj vse- da bo zanosila, da bo par, da bo imela probleme, da ji bodo predlagali poseg in naj ga sprejme( po moje je mislila na cirklažo- to sem pomislil sedaj) zato verjamem da bo zadeva zdržala tja do srede junija tako kot je rekla- zadevo sem posnel jo večkrat poslušal- tudi grethy jo je slišala- in zanimivo ugotovila sva da ni govorila o otrocih, ampak o otroku-enemu.....
Ne vem kaj naj si mislim- Upam da se ni uštela in stavim na onih 10 posto ki so nama ostali. aleluja.

Držte se pa sporočim ko bo kaj novega, upam da bojo novice boljše kot do sedaj, saj je bilo črnih dni v marcu več, kot prej v celem letu
user posted image držte pesti za naju....

LP pepi

Mogoče je to to-upam - tudi to me malo pokonci drži, drugače pa verjemite da v taki situaciji poskusiš vse

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
6.3.2011 21:28:34   
lana08
Tudi jaz uletavam k vam ampak kot so že povedale druge, se IVF-jevke veselimo in jokamo s sotrpinkami. Pepi ne izgubita tisto malo upanja kar ga je, jaz upam in želim da se dobro izide vsaj za drugega. Ne pozabita, da ima sedaj angela varuha ki bedi nad user posted image .   

< Sporočilo je popravil lana08 -- 6.3.2011 21:29:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 1059
6.3.2011 22:27:17   
Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: daška91

Grethy
: a ti si iz krope al sm narobe prebrala ;)

Nisi narobe prebrala user posted image sem bla iz Krope, zdej sem pa že par let v CE

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
6.3.2011 23:05:37   
popka_3
naj napišem še nekaj, bil sem pri vedeževalki, mislite si kar si hočete, je ugotovila do sedaj vse- da bo zanosila, da bo par, da bo imela probleme, da ji bodo predlagali poseg in naj ga sprejme( po moje je mislila na cirklažo- to sem pomislil sedaj) zato verjamem da bo zadeva zdržala tja do srede junija tako kot je rekla- zadevo sem posnel jo večkrat poslušal- tudi grethy jo je slišala- in zanimivo ugotovila sva da ni govorila o otrocih, ampak o otroku-enemu.....
Ne vem kaj naj si mislim- Upam da se ni uštela in stavim na onih 10 posto ki so nama ostali. aleluja.

Pepi še vedno držimo pesti za pikico... upanje umre zadnje... a si bil slučajno pri vedeževalki nek bliz Postojne??

Držita se!!! LP

Neposredna povezava do sporočila: 1061
7.3.2011 6:09:40   
araz
Pepi tud jest močno držim pesti za vajino punčko. Zdej vas bo vaš mali angelček čuval.

Lepo je prebrati, da sta tako optimistična user posted image .

(odgovor članu popka_3)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
7.3.2011 7:33:09   
*dotika*

Oklepajta se tega. Ker ravno ta optimizem lahko prinese pozitiven rezultat in srečen konec tam nekje junija. V to sem prepričana.

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

Neposredna povezava do sporočila: 1063
7.3.2011 7:36:21   
*dotika*
user posted image

PDP, nick, starost, zaporedna , število , pregled, morfologija, kraj

1.8.
 user posted image julie*, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB
user posted image  pat13, 34, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj

2.8.
3.8.
user posted image   ktm10, 31, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj

4.8.
user posted image taša83, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, 22.3., MB
user posted image abab, 23, 2user posted image , 1user posted image , ?,  MS
user posted image   ribica_80, 30, 2user posted image , 0 user posted image , ?, MB
user posted image daška91, 19, ?, ?, ?, 22.3., Kropa

5.8.
user posted image majči22, 26, 2user posted image , 1user posted image , 9.3., Logatec
user posted image  maj2009, 26, 3user posted image , 1user posted image , ?, Domžale
user posted image Lily86, 24, 2user posted image ,1 user posted image , ?, 29.3., MB
user posted image  pia09, 36, 2user posted image , 0 user posted image , ?, Gorenjska
  user posted image nikita11, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

6.8.
user posted image Ideja, 32, 3 user posted image , 0user posted image , ?, CE
user posted image mariy, 28, 2user posted image , 1user posted image , ?, 22.3., kraj, user posted image
user posted image mrcinca, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj

7.8
8.8.
user posted image lipi, 33, 3user posted image ,1user posted image , 23.3., 23.3., Rogaška Slatina
user posted image  tincy23, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, Rogaška Slatina
user posted image  monci2, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, 4.4., Maribor, user posted image
user posted image lenkadolenka, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, 5.4., Novo mesto

9.8
user posted image misojka, 34, 2 user posted image ,1user posted image , ?, LJ

10.8.
user posted image zolika, 27, 2user posted image ,1user posted image , ?, 23.3., kraj
user posted image novopecena, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ljubljana

11.8.
user posted image Tatkica, 30, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ajdovščina
user posted image indy0024, 26, 2user posted image ,1user posted image , 29.3., LJ
user posted image  Primigravida, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image huda83, 27, 2 user posted image , 0 user posted image , ?, kraj
user posted image KIRA1, 38, 3user posted image , 2user posted image
, ?, Murska Sobota
user posted image saya, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, 28.3., kraj

12.8.
user posted image  Klarita, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB

13.8.
user posted image  full nestrpna, 24, 2 user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image vilincek, 35, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

14.8.
user posted image *Nelly*, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Litija

15.8.
 user posted image misa79, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, LJ
user posted image  kasper, 31, 2user posted image , ? , 9.3., Slovenska Bistrica
user posted image kepica78, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?
, Domžale
user posted image popka_3, 28, 1user posted image , 0user posted image , 18.3., Ljubljana

16.8.
user posted image mateja_goljev, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode, user posted image

17.8.
user posted image  lara2212, 30, 1user posted image , 0 user posted image , 14.3., Ptuj

18.8.

19.8.
user posted image  rosajelka, 32, 2user posted image , 2 user posted image , 29.3., kraj

20.8.
 user posted image araz, 35, 2user posted image , 1user posted image , 14.3., 11.4., Mengeš
user posted image  PuncaLunca, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ptuj
user posted image  metulj23, 23, 3user posted image , 1user posted image , ?, kraj
user posted image pegica37, 35, 2user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

21.8.

user posted image *dotika*, 31, 6user posted image , 0user posted image ,
7.3., Novo mesto
user posted image  Študentka86, 24, 1user posted image , 0user posted image , 8.3., Ljubljana

22.8.
user posted image  MATEJKA_, 4user posted image , 2user posted image , ?, kraj
user posted image pikica1981, 29, 1user posted image , 0 user posted image , ?, Maribor

23.8.
user posted image  Rosca79, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, Gorenjska
user posted image kat007, 31, 2user posted image , 1user posted image , 30.3., Notranjska
user posted image nana7, 34, 1user posted image , 0user posted image
, 18.3., 31.3., Ljubljana

24.8.
user posted image tejci01, ?, 2user posted image , 1user posted image , 16.3., kraj
user posted image  Markymark, 31, 4user posted image , 1user posted image , 23.3., Posavje

25.8.
user posted image  miklarom, 38, 4user posted image , 0user posted image , 8.3., Šempeter
user posted image  timnala, 30, 2user posted image , 1user posted image , 7.3., Savinjska

26.8.
 user posted image Katjuska986, 24, 1user posted image , 0user posted image , 24.3., Kranj

27.8.
user posted image smajas, 37, 2user posted image , 0user posted image , 15.3. (AC), kraj
 user posted image Rebeka_, 33, 2user posted image , 1user posted image , 14.3., Ljubljana

28.8.
user posted image  dar10, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, LJ
user posted image  TLF, 29, 2user posted image , 1user posted image , 30.3., kraj
user posted image roary, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Maribor

29.8.

user posted image slamica1, 34, 2user posted image ,1user posted image , ?, Maribor

30.8.
31.8.
 user posted image Goldy, 36, 3user posted image , 1user posted image , 22.3., Laško

x.8.
user posted image PABLO, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, okolica Celja
user posted image nuska23, 23, 1user posted image , 0user posted image , 8.3., Velenje
 user posted image maktub, ?, ? , ? , ?, kraj

SKUPAJ NAS JE: 65
NOSEČKE Z DVEMA : 3 (Araz, full nestrpna, nana7)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
xoxox
Cari
Shilou
bella106
Tammyv
Tinci_A
HANYBANY

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

www.noseca.com/ 

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    PREGLEDI           NUHALNA SVETLINA  
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           OTROČARIJE.NET  
    ŠOLA ZA STARŠE           NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    VSE O NOSEČNOSTI           MAMA.SI  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           BABY BOOK   

• < Sporočilo je popravil *dotika* -- 7.3.2011 7:41:03 >

(odgovor članu *dotika*)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1064
    7.3.2011 7:39:11   
    *dotika*
    PREGLED

7.3.: *dotika*, timnala
    8.3.: Študentka86, miklarom, nuska23
    9.3.: majči22, kasper

Punce, veliko sreče na pregledih in hitro poročat user posted image !

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1065
    7.3.2011 7:40:01   
    *dotika*
    PABLO, pozdravljena user posted image . Lahko prosim še kakšen podatek za seznamček? Vsaj PDP.

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1066
    7.3.2011 7:48:42   
    Anonimen
    Tudi jaz vdiram na tole temo. Do sedaj sem samo brala in potiho stiskala pesti, sedaj pa moram napisat.

mateja in pepi: resnično mi je žal, da sta izgubila user posted image , ampak verjemita, da bo tale user posted image prijokala na svet pravi čas. user posted image Toliko nas je, ki mislimo na vas, ki držimo pesti, ki jokamo ob vajinih slabih novicah in se neizmerno veselimo ob dobrih. Ni druge možnosti, kot, da bo vse ok!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *dotika*)
      Neposredna povezava do sporočila: 1067
    7.3.2011 8:14:09   
    miklarom
    pepi - močno držim pesti za vajinouser posted image , in naj zdrži še vsaj do sredi junija, kar itak da bo , saj punčke so bolj močne in tudi lažje preživijo. user posted image  pa sedaj lepo čuva svojouser posted image  in jo bodri da ostane pri mamici.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 1068
    7.3.2011 10:14:13   
    Grethy
    Žal se javljam s slabo najslabšo novico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mateja je izgubila še deklico user posted image user posted image ... enostavno nimam teksta

jokam user posted image user posted image user posted image kot da se to dogaja meni ... user posted image user posted image user posted image

Hvala vam punce za navijanje in bodrenje Mateje in Pepi-ja !!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu miklarom)
    Neposredna povezava do sporočila: 1069
    7.3.2011 10:18:02   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Žal se javljam s slabo najslabšo novico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mateja je izgubila še deklico user posted image user posted image ... enostavno nimam teksta

jokam user posted image user posted image user posted image kot da se to dogaja meni ... user posted image user posted image user posted image

Hvala vam punce za navijanje in bodrenje Mateje in Pepi-ja !!!!!!!!

groza, to res ni fer user posted image user posted image user posted image  take stvari se ne bi smele dogajati. Mateja & Pepi, držita se user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
    Neposredna povezava do sporočila: 1070
    7.3.2011 10:25:25   
    miklarom
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , groza, sej ne morem do besed, držita se

(odgovor članu Grethy)
    Neposredna povezava do sporočila: 1071
    7.3.2011 10:25:54   
    daška91
    Grozauser posted image user posted image user posted image , ne vem kaj naj rečem . Edino to Mateja in Pepi držita se !!! user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1072
    7.3.2011 10:27:43   
    Anonimen
    Tudi jaz jokam za vajinima sončkoma.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Mateja in Pepi, držita se!!!!!!!!!!!

(odgovor članu daška91)
      Neposredna povezava do sporočila: 1073
    7.3.2011 10:28:50   
    lipi
    Draga Mateja in Pepi nimam besed. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 1074
    7.3.2011 10:35:45   
    lana08
    Mateja in Pepi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lipi)
    Neposredna povezava do sporočila: 1075
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
    Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
    Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......