|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
5.3.2011 8:19:50   
*dotika*
user posted image

PDP, nick, starost, zaporedna , število , pregled, morfologija, kraj

1.8.
 user posted image julie*, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB
user posted image  pat13, 34, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj

2.8.
3.8.
user posted image   ktm10, 31, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj

4.8.
user posted image taša83, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, 22.3., MB
user posted image abab, 23, 2user posted image , 1user posted image , ?,  MS
user posted image   ribica_80, 30, 2user posted image , 0 user posted image , ?, MB
user posted image daška91, 19, ?, ?, ?, 22.3., Kropa

5.8.
user posted image majči22, 26, 2user posted image , 1user posted image , 9.3., Logatec
user posted image  maj2009, 26, 3user posted image , 1user posted image , ?, Domžale
user posted image Lily86, 24, 2user posted image ,1 user posted image , ?, 29.3., MB
user posted image  pia09, 36, 2user posted image , 0 user posted image , ?, Gorenjska
  user posted image nikita11, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

6.8.
user posted image Ideja, 32, 3 user posted image , 0user posted image , ?, CE
user posted image mariy, 28, 2user posted image , 1user posted image , ?, 22.3., kraj, user posted image
user posted image mrcinca, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj

7.8
8.8.
user posted image lipi, 33, 3user posted image ,1user posted image , 23.3., 23.3., Rogaška Slatina
user posted image  tincy23, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, Rogaška Slatina
user posted image  monci2, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, 4.4., Maribor, user posted image
user posted image lenkadolenka, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, 5.4., Novo mesto

9.8
user posted image misojka, 34, 2 user posted image ,1user posted image , ?, LJ

10.8.
user posted image zolika, 27, 2user posted image ,1user posted image , ?, 23.3., kraj
user posted image novopecena, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ljubljana

11.8.
user posted image Tatkica, 30, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ajdovščina
user posted image indy0024, 26, 2user posted image ,1user posted image , 29.3., LJ
user posted image  Primigravida, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image huda83, 27, 2 user posted image , 0 user posted image , ?, kraj
user posted image KIRA1, 38, 3user posted image , 2user posted image
, ?, Murska Sobota
user posted image saya, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, 28.3., kraj

12.8.
user posted image  Klarita, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB

13.8.
user posted image  full nestrpna, 24, 2 user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image vilincek, 35, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

14.8.
user posted image *Nelly*, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Litija

15.8.
 user posted image misa79, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, LJ
user posted image  kasper, 31, 2user posted image , ? , 9.3., Slovenska Bistrica
user posted image kepica78, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?
, Domžale
user posted image popka_3, 28, 1user posted image , 0user posted image , 18.3., Ljubljana

16.8.
user posted image mateja_goljev, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode

17.8.
user posted image  lara2212, 30, 1user posted image , 0 user posted image , 14.3., Ptuj

18.8.

19.8.
user posted image  rosajelka, 32, 2user posted image , 2 user posted image , 29.3., kraj

20.8.
 user posted image araz, 35, 2user posted image , 1user posted image , 14.3., 11.4., Mengeš
user posted image  PuncaLunca, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ptuj
user posted image  metulj23, 23, 3user posted image , 1user posted image , ?, kraj
user posted image pegica37, 35, 2user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

21.8.

user posted image *dotika*, 31, 6user posted image , 0user posted image ,
7.3., Novo mesto
user posted image  Študentka86, 24, 1user posted image , 0user posted image , 8.3., Ljubljana

22.8.
user posted image  MATEJKA_, 4user posted image , 2user posted image , ?, kraj
user posted image pikica1981, 29, 1user posted image , 0 user posted image , ?, Maribor

23.8.
user posted image  Rosca79, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, Gorenjska
user posted image kat007, 31, 2user posted image , 1user posted image , 30.3., Notranjska
user posted image nana7, 34, 1user posted image , 0user posted image
, 18.3., 31.3., Ljubljana

24.8.
user posted image tejci01, ?, 2user posted image , 1user posted image , 16.3., kraj
user posted image  Markymark, 31, 4user posted image , 1user posted image , 23.3., Posavje

25.8.
user posted image  miklarom, 38, 4user posted image , 0user posted image , 8.3., Šempeter
user posted image  timnala, 30, 2user posted image , 1user posted image , 7.3., Savinjska

26.8.
 user posted image Katjuska986, 24, 1user posted image , 0user posted image , 24.3., Kranj

27.8.
user posted image smajas, 37, 2user posted image , 0user posted image , 15.3. (AC), kraj
 user posted image Rebeka_, 33, 2user posted image , 1user posted image , 14.3., Ljubljana

28.8.
user posted image  dar10, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, LJ
user posted image  TLF, 29, 2user posted image , 1user posted image , 30.3., kraj
user posted image roary, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Maribor

29.8.

user posted image slamica1, 34, 2user posted image ,1user posted image , ?, Maribor

30.8.
31.8.
 user posted image Goldy, 36, 3user posted image , 1user posted image , 22.3., Laško

x.8.
user posted image nuska23, 23, 1user posted image , 0user posted image , 8.3., Velenje
 user posted image maktub, ?, ? , ? , ?, kraj

SKUPAJ NAS JE: 64
NOSEČKE Z DVEMA : 4 (Araz, full nestrpna, mateja_goljev, nana7)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
xoxox
Cari
Shilou
bella106
Tammyv
Tinci_A
HANYBANY

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

www.noseca.com/ 

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    PREGLEDI           NUHALNA SVETLINA  
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           OTROČARIJE.NET  
    ŠOLA ZA STARŠE           NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    VSE O NOSEČNOSTI           MAMA.SI  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           BABY BOOK   

• < Sporočilo je popravil *dotika* -- 5.3.2011 8:32:58 >

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1026
    5.3.2011 8:30:01   
    *dotika*
    PREGLED

7.3.: *dotika*, timnala
    8.3.: Študentka86, miklarom, nuska23
    9.3.: majči22, kasper

Punce, veliko sreče na pregledih in hitro poročat user posted image !

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1027
    5.3.2011 8:38:28   
    womanpolice
    MATEJA_GOLJEV... IN NJEN MOŽEK...
    "Ljubezen ozdravlja ljudi. Zares srečni smo le takrat, kadar ljubimo. Navsezadnje zaradi ljubezni premagujemo ovire in odpiramo vrata svojega srca tudi drugim. Ljubezen je največji spodbujevalec in najboljše plačilo na svetu."
    Resnično upam, da še ni vsega konec... V kolikor pa se ne bo izteklo tako, kot si vsi želimo (da bi bilo vse ok...) pa - tolažita en drugega, stojta si ob strani, samo obupat ne, prosim. Vem, da je lahko govoriti, saj si večina punc nas sploh ne predstavlja kaj doživljata v teh trenutkih. Verjemita pa, da bi vama vsaka izmed nas rada pomagala in da vama stojimo ob strani, da smo tukaj za vaju, da vama podajamo roko. Res, ne najdem besed s katerim bi lahko izrazila, Mateja, kako zelooooo mi je žal, da se vama je to zgodilo. Tako sem bila srečna, ko je obema končno uspelo v Mariboru - da je bil MB za naju in marsikatero drugo zmagovalna kombinacija. Verjamem, da bo tudi prihodnjič. Naberita si novih moči - dopust je prava rešitev, potem pa pogumno v nov boj.

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1028
    5.3.2011 13:10:27   
    Grethy
    Ojla punce,
    naša Matejka se vam vsem lepo lepo zahvaljuje za vse dobre misli in navijanje, ter vspodbude ... zdej sva mele en malj daljši čvek po foniju, glede na to da mi je že mal puško fliknla v koruzo včeraj, je danes čisto druga, user posted image user posted image , smeje se, heca se, taka pozitivka kot sem jo vajena, ni se še predala ...
    ... zmenili sva se, da bo malčka nahecala da nogico pospravi nazaj k svojemu bušiju in da oba mala piška plodovni mehur pač rabita do poroda in naj ga imata zase "vrata" se bodo pa še za en čas zaprla in pač ostala tako kot se spodobi, drugega scenarija ne sprejemamo user posted image user posted image ... skratka pozitivno razmišljanje se komu mogoče res zdi neumnost, škodi pa res nikomur ne, prej pomirja ...

Še enkrat se zahvaljujem v njenem imenu vsem, Pepiju pa sporočam, da je napisal zelo lep post sinoči, pa ... stari moj, mogoče si res sam samcat doma, pa vendar nas je cel bataljon, ki smo s tabo, res da le v mislih, pa vendar ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu womanpolice)
    Neposredna povezava do sporočila: 1029
    5.3.2011 13:13:57   
    Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

Grethy in ostale srečke nosečke( med njimi je za enkrat tudi še moja pa UPAM da tako tudi ostane) ne bom vas več moril na tej veseli strani-ostanite srečne mlade in noseče do časa, ki je namenjen za porod in se veselite v tem veselem trenutku...

LP pepi

Pepi, si ti to jasnoviden al jz spet kej ne vem o sebi ???? user posted image user posted image user posted image user posted image ... sam mal dvoumno si zapisal ane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mateja_goljev)
    Neposredna povezava do sporočila: 1030
    5.3.2011 13:15:09   
    Goldy
    Hvala Grethy za novičke!!! Super, da Mateji tako stoji ob strani in jo hrabriš!!! Bravo punca1user posted image user posted image Me pa dodajamo svoje pestke, šapke, pikapoke, pujske za srečo.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Grethy)
    Neposredna povezava do sporočila: 1031
    5.3.2011 14:25:27   
    PABLO

Pozdravljene srečke nosečke - Avgustovke 2011 user posted image , čestitke vsem user posted image !
    Tudi sama sem ena izmed vas in bi se vam z veseljem pridružila. Sicer, iz izkušenj, nisem najbolj pridna pri javljanju in se ponavadi ne javljam vsak dan, sem pa na tekočem in sem prisotna pri branju, pri pisanju pa toliko, kot čas dopušča in pa dva otročiča, ki ju že imamo doma user posted image (cca 6,5 let in 2,5 let).
    Smo torej v pričakovanju tretjega in smo iz okolice CE.

(odgovor članu Goldy)
    Neposredna povezava do sporočila: 1032
    5.3.2011 17:07:12   
    lipi
    Mateja in njen dragi držita se. Jaz sem vedno pozitivka in mislim, da vam bo uspelo. Vsem štirim. user posted image user posted image  Če pa kdo ne bo ubogal, pa kar zobe pokažita.user posted image user posted image

(odgovor članu PABLO)
    Neposredna povezava do sporočila: 1033
    5.3.2011 18:25:38   
    Grethy
    PABLO,
    očitno nas je kr nekaj s CE konca, tud Goldika je iz okolice kot ti ... jaz sem sicer v CE že kar nekaj časa, prihajam pa iz istega kraja kot daška 91 ....

no pa sem mal "posmetila" vašo temo ... že bežim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lipi)
    Neposredna povezava do sporočila: 1034
    5.3.2011 18:40:07   
    miklarom
    polovička od Mateje in Mateja - močno , močno držim pestke za vas, v mislih sem vsak dan z vami, in res srčno upam, da se pa še le porihta vse skupaj in da donosi bebike do konca. Vem kako Vama je sedaj, sem bla dva krat na istem in sedaj v tretje samo upamo da bo vse vredu.
    Kot je že povedala naša Grethy Mateji , naj se le drži njenih besed, ker ji je res tako lepo povedala, in to bo sedaj tudi držalo. Pozdrave Mateji in njenim lubikim v bušiju, držita vse in javi nam kako je z njo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in še pike poke za srečo

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 1035
    5.3.2011 19:13:10   
    mariy
    lp,
    Pa sj to ni res, te bolečine mi že res načenjajo živce, ker bi si zelo želela da bi se lahko gibala brez kakršnih koli problemov, pa mi to nikakor ne ratuje, tako da večinoma samo ležim. Nikamor si ne upam, ker se bojim da bi kar koli bilo narobe, ker nosim dete čisto nizko, zato se najvarneje počutim tudi v postelji, pa čeprav se zato še veliko bolj redim.
    Morem vam pa povedat tudi, da pridno brcamo in se premikamo sem in tja, tako da prav uživam v tem trrenutku. Takrat pozabim na vse bolečine in se prepustim užitku.
    Dobila sem tudi tabletke (buskopan) po potrebi, ki bi naj te bolečine, krče umirile.
    A jih je katera že jemala? Jaz jih uporabljam prvič.

*dotika* - ja te bolečine se pojavljajo v obliki krčov, ki res zaboli takrat ko najmajn pričakujem, zato sem tudi veliko časa v postelji, ker tako se mi zdi da mi nič ne pritiska dol in krčov je veliko majn. Ne izcedka nisem imela in upam da ga tudi ne bo.

mrcinca
    - tudi pri meni se je pojavilo srbenje, vendar pa mi je moja g. dala kremo, prav zaradi tega ker po svečkah naj bi prišlo do izcedka, tako mi je rekla.

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1036
    5.3.2011 19:32:05   
    lana70
    Mateja_Goljev in Pepi, vse pozitivne misli vama pošiljam in mislim na vaju, da bi se vse skupaj obrnilo na boljše user posted image , pozdrav obema in vse dobro.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1037
    5.3.2011 21:12:36   
    mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Ojla punce,
    naša Matejka se vam vsem lepo lepo zahvaljuje za vse dobre misli in navijanje, ter vspodbude ... zdej sva mele en malj daljši čvek po foniju, glede na to da mi je že mal puško fliknla v koruzo včeraj, je danes čisto druga, user posted image user posted image , smeje se, heca se, taka pozitivka kot sem jo vajena, ni se še predala ...
    ... zmenili sva se, da bo malčka nahecala da nogico pospravi nazaj k svojemu bušiju in da oba mala piška plodovni mehur pač rabita do poroda in naj ga imata zase "vrata" se bodo pa še za en čas zaprla in pač ostala tako kot se spodobi, drugega scenarija ne sprejemamo user posted image user posted image ... skratka pozitivno razmišljanje se komu mogoče res zdi neumnost, škodi pa res nikomur ne, prej pomirja ...

Še enkrat se zahvaljujem v njenem imenu vsem, Pepiju pa sporočam, da je napisal zelo lep post sinoči, pa ... stari moj, mogoče si res sam samcat doma, pa vendar nas je cel bataljon, ki smo s tabo, res da le v mislih, pa vendar ...

se opravičujem da smetim pri vas, vendar je Gretka tole tko lepo napisala da ne morem da nebi napisala: Mateja drži se, pozitiva velja, mi pa tudi držimo pestke...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Grethy)
    Neposredna povezava do sporočila: 1038
    5.3.2011 22:41:35   
    mateja_goljev
    ojla mačke tolk sem srečen......nič se še ni zgodilo in se tudi ne bo.....Sem prepričan in v to verjamem. Če se do sedaj nista vdala se tudi sedaj ne bosta, saj sta Majstrova borca (made in MB).

Sedaj pa resno. moja je danes tako super da samo gledaš, sicer je zadeva odprta tako kot je bila, samo moje mišlenje in trdno prepričanje je, da so v preteklih 2 dneh dali doktorji "roke stran"-zadeva je bila resnično daleč in vsak org. odreagira kot odreagira, sedaj so pa videli da se najini ne dajo in gredo v drugo polovico nosečnosti( 17+17je 34 tednov....takoj podpišem)user posted image user posted image .

Rizik je itak še vedno 50-50. Pa da midva potegneva slabe karte-ma ni šans.

Bil je tudi en med.brat ki je povedal zadevo kot da bi bil DR. Res uredu - še tastu ki je bil z mano pri ljubljeni hčeri na obisku se je dopadu, da ga je hvalu celo pot domov...

Kaj naj rečem. moja žena vas pozdravlja in drži pesti za vse najbolj pa zase. mislite nanjo Greta tebe bi pa poklical, pa je malo pozna ura tako da te jutr dopoldne ali pop. ko pridem iz Lj.

Navijajte za naju in stavite na stavnicah do 32 tedna , ker uspeh BO...

Moram vas pohvalit da ste kljub user posted image dobro navijale.
    Nogometno moštvo SE BO povečalo za enega članauser posted image , folklorna skupina pa za članicouser posted image , samo ne danes ampak sredi junija ali julija.

VERJETI JE TREBA V ČUDEŽE,sem skeptik,ampak v najinem primeru ALELUJA

pepi

(odgovor članu mausikaa)
    Neposredna povezava do sporočila: 1039
    5.3.2011 22:56:54   
    mateja_goljev
    MARIY- če si dobila tablete boscopan jih jej po navodilih, če pa ti ni kaj jasno se pozanimaj pri lečem zdravniku ali ginekolog-nebi te rad strašil, tudi moja je imala te krče in jih ima še vedno občasno pa dobirva boscopan tablete, baje je to za umiritev krčev.
    Če ti ni kaj jasno naj ti ne bo nerodno vprašat TVOJE ginekologinje pa če tudi 2krat. Glede tablet in uporabe tale forum ni pravi naslov. Želim ti vse dobro

Neposredna povezava do sporočila: 1040
    6.3.2011 5:06:14   
    mateja_goljev
    pozdravček v dobro jutro novice  pa so slabe. zelo slabe tako da ......na žalost .....
    Optimizem je šel.....user posted image

sem čisto na nuli, ne funcioniram, jokat sploh ne morem....malo napišem da ne mislim samo na to,,,,
    eden je šel. ker mu pač ni bilo usojeno, za drugega se še ne ve kako pa kaj.  zjutraj ob 3.45  me je poklicala in rekla da je okrog polnoči imela občutek da je odtekla voda; ne vem kako to izgleda ko pa je šla malo prej preden me  je poklicala na WC je baje samo nekaj padlo ven;; k sreči je bila toliko prisebna da zadeve ni pogledala in da je samo poklicala sestro, ki ji je razložila  zadevo in poklica DR.

Kaj se bo dogajalo naprej vas obveščam..
    Študiram da bi šel malo na bolniško, ker sem na žalost nefunkcionalen in z psiho čisto na nuli...ne vem kaj naj naredim, bo že bolje.

Vsem forunkam želim več sreče kot jo imava midva ko pa bo kaj novegavam sporočim, saj se ne glede na vse kar se dogaja v moji glavi, s tem ko nekaj napišem počutim veliko bolje.

čas celi rane, brazgotine ostanejo.....noro pa ravno nama....user posted image
    LP pepi

Neposredna povezava do sporočila: 1041
    6.3.2011 7:16:30   
    araz
    Dobro jutro!

Najprej sem bila ful vesela, kosem prebrala prvi post od Mateje GOljev/Pepi, potem pa,
    ko pridem do zadnjega posta, so mi pa kar solze stopile iz oči user posted image .
    Pa me morem verjet kako se lahko usoda poigra z ljudmi.

Pepi ti kar piši na forum, saj zato pa smo tukaj, da si mal olajšamo dušo in damo ven iz sebe slabe , žalostne in vesele trenutke.

Te pa čist razumem kako se počutiš. Za mano je 10 postopkov, dvakrat abrazija zaradi neuspešne nosečnosti (hvala bogu v prvih tednih). In tudi moj dragi je bil včasih še bolj na koncu kot jest. Ampak nikoli pa nisva obupala. Vedno sva šla z dvignjeno glavo naprej in verjela, da tudi za naju enkrat posije sonček. In evo enega imava že doma, dva pa upam, da tudi še prideta in posijeta.

Sej vem, da je to moje pisanje trenutno slaba tolažba, ampak kljub temu ....

Najbolj važno je, da sta si trenutno oba v oporo, se imata rada in verjameta v svetlo prihodnost.

Jest bom pa še vedno držala pesti, da bo vsaj drugi ostal z vama in počakal vsaj do 32 tedna.

SREČNO!

Neposredna povezava do sporočila: 1042
    6.3.2011 8:02:12   
    Grethy
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nimam besed

Neposredna povezava do sporočila: 1043
    6.3.2011 8:36:53   
    zolika
    ...zakaj se to dogaja?! user posted image  MAteja in PEpi.....nimam vesed, ki bi morda lahko umilile žalost....po vseh teh bojih, upanjih, željah, hrepenenju,.....verjamem,da preživljata težke trenutke...in upam in želim si,da čutita, da smo z vami vsemi..... pikica, ki je ostala naj bo močna in VZTRAJA!!!! Držimo pesti.... tako kot si rekel do 32t!!!!!

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu Grethy)
    Neposredna povezava do sporočila: 1044
    6.3.2011 8:43:12   
    majči22
    Pozdravljene,

vsak dan berem pa kar ne morem nič napisat, saj me novice kot so trenutno na RR-ju tako zelo užalostijouser posted image .
    Človek se potem kar vpraša kje je poštenost v tem življenju.
    Mateja punca drži se. Ne glede na to, kako se bo končalo, ostanita pozitivna in si bodita v oporo. Čeprav verjamem, da tale pikica, ki je v trebuščku bo zdržala in vama polepšala dni. Vsi skupaj ostanimo pozitivni.

Ostale punce kako ste kaj? A ste bile kaj v maškarah? Pri nas je Lina včeraj šla mal do bratrancev, v torek imajo pa v vrtcu pustno rajanje. Popoldne bova pa še skupaj šle mal poplesat.

PABLO midve sva pa obe avgustovki 2008.

< Sporočilo je popravil majči22 -- 6.3.2011 8:45:53 >

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
    samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1045
    6.3.2011 8:45:55   
    Anonimen
    IZVIRNO SPOROČILO: mariy

Dobila sem tudi tabletke (buskopan) po potrebi, ki bi naj te bolečine, krče umirile.
    A jih je katera že jemala? Jaz jih uporabljam prvič.

jaz jih jemjem od 20. tedna nosečnosti, ko so me predčasno hospitalizirali. Jemljem jih 3x1 tableto na dan, poleg jemljem še 3x1 tableto na dan Magnesola in krči so se umirili

(odgovor članu mariy)
      Neposredna povezava do sporočila: 1046
    6.3.2011 8:48:06   
    mismis
    mateja in pepi, držita se. Mogoče se je pa res poslovil samo eden user posted image user posted image user posted image . Upam, da bo danes kaj več lepih novic in navijamo za drugega borca/borko da ostane z vama user posted image user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1047
    6.3.2011 9:07:04   
    womanpolice
    MATEJA_GOLJEV IN PEPI... Takoj zjutraj sem "letela" k računalniku, da bi videla dobre novice. In berem včerajšnji večerni post Pepija in se mi je kr nasmešek prikradel na obraz. Potem pa grem z miško malo nižje in... ne morm verjet... Pa to ni res... Pa kje je pravica!?! Kako nepošteno je to do nas, ki se dolga leta (ena več ena manj) trudimo po umetnih oploditvih, da bi prišle do nekaj tako samoumevnega, druge ženske pa samo - grdo rečeno, vem - daš zraven "pospermane" gate pa so že noseče... In danes vse več deklet uporablja splav kot kontracepcijo... Haloooooooooooooooo?!!!!!!!!!!!!! Zaprla bi jih med nas ; predvsem skupaj z Matejo, Hanybunny in podobnim, ki so dale res težko izkušnjo čez, da bi jim "napele", in da bi videle, da novo bitje le ni nekaj tako samoumevnega!!! Kr jezna sem, res!

MATEJA IN PEPI - Jst resnično upam in močnoooooooooooo držim pestkeeeeeeeeeee, da bi vsaj ta, ki se bori, ostal pri vama. Ne obupat - bodita optimistična. Matejo že toliko poznam (dosti bile skupaj v postopkih in na punkcijah, transferjih), da vem, da se ne bo kar tako vdala. Ti, Pepi, pa tako kot do sedaj, ji pridno stoj ob strani. Boga bom prosila za vajinega borčka, da še naprej vztraja, in da ostane pri vama ter vama polepša življenje!!!

Lp.

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1048
    6.3.2011 9:41:38   
    Katjuska986
    Sem čisto brez besed... user posted image  upam in želim vama, da se drugi obdrži. Drugače pa dva dni nisem brala, danes pa sem povsem v šoku. Upam in držim pesti da se vama dobro izpelje.

(odgovor članu womanpolice)
    Neposredna povezava do sporočila: 1049
    6.3.2011 10:20:27   
    Goldy
    Mateja in Pepi - joj, joj, nimam besed......user posted image user posted image user posted image user posted image Res upam, da se poslovil samo eden.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Katjuska986)
    Neposredna povezava do sporočila: 1050
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
    Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
    Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......