|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
3.3.2011 21:58:16   
timnala
Oj punce!

Zdaj, ko sem v novi službi so dnevi kar pestri in teden zleti mimo kot bi rekel keks. Mi je pa všeč, ker se toliko dogaja in je toliko novega.
Mali je tud vsak dan bolj navihan in sladek, da se vsi topimo okoli njega. Ma res so po 2 letih otročki najbolj zabavni in vsak dan pogruntajo kaj takega, da se mu moraš iz srca nasmejati ali pa ko se stisne k tebi in se pocarta user posted image

Trebušček počasi raste, zredila sem se 1,5kg, sam mi je še res malo stvari okoli pasu prav. Prav ne morem verjeti, kako to hitreje raste v drugo kot prvič.

Glede opreme tudi jaz pravim, da uživajte zdaj, ko prvič nabavljate..po eni strani mi je fajn, da se mi s tem ni treba več ubadat, po drugi strani ima pa to za bodoče mamice en velik čar user posted image

Naslednji pregled imam 7.3., se pravi v ponedeljek, v torek pa izvem nove izvide za tokso.

Polovička od mateje goljev..držim pesti in pošiljam pike poke, da dobita zdrava otročička in se vse razplete v vaše dobro. Tako kot se bosta odločila, bo najbolj prav! user posted image user posted image user posted image

Tudi ostalim, ki imate kakšne težave pošiljam pike poke , pa upam, da uživate v nosečnosti kolkr se da! user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
3.3.2011 22:38:35   
mateja_goljev
pozdravček
tukaj mož od Mateje in novice so slabe, tako da ne bom na dolgo pisal, ker sem nesposoben za kakršno koli delo, kar se je danes videlo v firmi, kjer sem v pisarni presedel in mlel celo popoldne. Zjokal sem se ko dež.....

Že zame je šok, kaj šele za mojo čebelico....

V glavnem cirklaže ne bo, ker je zadeva že predaleč in je samo še vprašnje časa - baje dan dva....Odklop kaj moja žena prestaja....

Pač tako mora biti.....

Ko pride domov pa malo k sebi, greva na dopust pol pa v nov boj v MB,kjer naju čakajo še trije zamrzjenčki, kar je dobro saj je bil to kot veste že najin 5 poskus,in prvič je ratalo,tako da.......šokuser posted image user posted image

A ja,so ji pa rekli da bodo baje pri naslednji nosečnosti cerklažo naredili baje takoj......

Upam in držim pesti da se ostalim puncam, ženam in ljubicam (user posted image ) zadeva bolje izide.
Samo še tole-ko pride domov pa malo k sebi se vam prav gotovo oglasi

LP pepi

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
3.3.2011 22:56:30   
timnala
Ojoj user posted image user posted image user posted image kar onemela sem, resnično mi je hudo za vaju in upam, da se čimprej pobereta ter da vama v kratkem uspe dobiti zdravega user posted image .. res ni besed ob takih novicah...

Punce, ki smo zanosile po naravni poti in v nosečnosti nimamo težav, se resnično ne zavedamo ali premalo zavedamo, kakšen blagoslov je dandanes to..

user posted image vsem!

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
3.3.2011 23:02:23   
popka_3
Polovička od mateje_goljev: zelo mi je žal za te žalostne novičke... sploh si ne morem predstavljati kaj trenutno preživljata in upam, da si kmalu opomoreta. Seveda pa bo verjetno potreben čas. Kasneje pa seveda optimistično naprej in držimo pesti, da vama naslednjič res uspe. Imejta se rada še naprej.

Jaz pa imam jutri AC in morm rečt, da me je že kr pošteno strah. Pa še prazna luna je jutri user posted image . Držite pesti. 

Neposredna povezava do sporočila: 1004
3.3.2011 23:49:00   
araz
Joj, Mateja. Tudi meni je zelo hudo, ko, sem prebrala slabo novico user posted image user posted image user posted image . Pa tako sem upala na najboljše.
Ko bosta prišla k sebi in ko se bosta počutila, da gresta lahko po vajine zamrznjenčke, pa le pogumno. Naj ti napišem, da sem jest tokrat zanosila z zamrznjenčki in to dvojčke. Tako, da boš vedela, da imata veliko možnosti za ponovno zanositev. Pa naj se takrat srečno konča do konca. Drži se tako ti kot tvoj mož.

(odgovor članu popka_3)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
4.3.2011 8:00:22   
Goldy
mateja in polovička - nimam besed!!!!!user posted image user posted image user posted image Zjokajta se, bodita si v oporo, potem pa le po svoje zamrznjenčke.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
4.3.2011 8:48:40   
monci2
mateja ; držita se user posted image user posted image , kar zabolelo me je včeraj, ko sm to prebralauser posted image user posted image . Vem in ne predstavljam si, kako težko je, ampak samo pogumno in pozitivno...Verjamem, da vama bo uspelo..

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
4.3.2011 9:07:35   
*dotika*
mateja, vem ,da so vse besede trenutno odveč, zato vama pošiljam koš user posted image . Bodita močna, vzemita si čas za žalovanje in predvsem DRŽITA SKUPAJ.

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
4.3.2011 9:20:07   
nana7
mateja to pa je hudo. solze mi kar tečejo. user posted image user posted image user posted image . Upam, da čimprej prebolita in gresta v nov boj. Naslednjič bo ratalo, ker toliko trpljenja, ki sta ga dala skoz ne more več bit!!! 

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
4.3.2011 10:20:06   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Oprostite, ker se bom malo vmešala. Sama sem avgustovka 2009 in IVF-ovka.
Polovička od mateje_goljev - pošiljam vse pikapoke tega sveta za vas. Sama bi se odločila za poseg in upam, da se bosta tudi vidva in da končno prideta po dolgem času do malih škratkov. Prenesi ji pozdravi in smo z mislimi z vama. Držita se, samo pogumno.

Punce tudi jaz se opravičujem za vdor... tudi jaz ivf, imam februarčka 2009.

Vsekakor tudi z moje strani same pozitivne misli zate, Mateja in tvojega  moža in resnično mi je hudo, ker prestajata tako preizkušnjo.
Iskreno vama želim prav vso srečo kar je je in naj vama sonce posveti čimprej!!
user posted image user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
4.3.2011 10:56:09   
lipi
Mateja in Polovička grozno kar se vama je zgodilo. Pustita bolečini čas, potem pa v nove boje. Pošiljam vama velikouser posted image .

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
4.3.2011 12:08:45   
daška91
Mateja : držita se z tvojo polovičko. Res grozno mi je za vaju in vajine pikice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
*dotika*: No sva že dve ki imava tako majčko PRIDEM AVGUSTA iz trgovine Popek. user posted image user posted image

(odgovor članu lipi)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
4.3.2011 12:10:52   
mrcinca
Evo, tudi jaz sem ponoči doživela šok - izcedek. Sicer je res, da ravno te dni uporabljam vaginalete, ker me je spodaj malo srbelo, ampak ker nisem vedela ali je to zgolj zaradi tega ali je kaj z pikico narobe, sem šla h ginekologinji. Baje je res zaradi vnetja in da naj porabim do konca. Pa sem imela potem občutek (mogoče samo moj), saj ni nič urgentnega,jaz sem zdaj potolažne ampak pismo, zdaj ko pa berem to od Mateje. prav pretreslo me je. user posted image

(odgovor članu lipi)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
4.3.2011 12:50:56   
rosajelka
Ojla user posted image

Tudi meni je žal za Matejo,hudo mi je,da vse to prestajata z možemuser posted image user posted image

Včeri sem imela pregled,nič drugo mi ni naredila kot pa samo srček poslušala pa materični vrat pa to pregledala.Sem šla kar malo žalostna domov,ker nisem videla svoje pikice-a  .Nisem ji mogla reči zakaj pa ultrazvoka ne bo naredila zato,ker me je tako grlo bolelo,da sem komi zjeclalakdaj me bo dala na morfologijo.

Naslednji pregled imam 29.03 tedaj bom tud izvedela datum morfologije.

Lep sončen pozdrav
                                               user posted image pobožajte bušijeuser posted image

(odgovor članu mrcinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
4.3.2011 13:04:08   
mrcinca
Rosajalka na drugem pregledu je meni celo samo srček poslušala. Baje nam itak pripadata samo dva ultrazvoka, ostalo je dobra volja ginekologa. user posted image

(odgovor članu rosajelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
4.3.2011 13:51:25   
HANYBANY
mateja goljev kako mi je žal, natanko vem kaj prestajata, saj sem sama podobno izkusila prejšnji teden ko mi je odtekla plodovnica, otroček je bil živ, vendar so mi povedali da ni pomoči in so mi sprožili splav s tabletami. Sem pa tudi sama zanosila v tretjem IVF, dva zarodka, oba sta se prijela, vendar se je prvi poslovil med 7. in 10. tednom, ta drugi pa zdaj v 15. tednu. Upam da bosta čimprej prebolela, je pa zelo težko, sama zaenkrat še ne vidim svetle lučke in najbrž je še dolgo ne bom, vendar nekako se bo treba pobrati in začeti znova z našimi boji, ki jih bijemo. Mateja resnično mi je strašno žal, ker natanko vem kako se počutita, polovička ti pa le pazi na svojo drago, vem da je tudi tebi težko, vidim to pri mojem dragem. Upam da dobro ravnajo z matejo, ker jaz sem bila, iskreno, malo razočarana. Nočna sestra me je celo noč pustila dobesedno v luži krvi, ker ko so se  začelo krči/popadki sem začela močno krvavet, zjutraj pa sem sama na wc-ju splavila, ko so prišle sestre pa nobena ni vedela kaj naredit, ker mi je postelljica še ostala not in so morale prerezat popkovino, tako da sem šla še na abrazijo. žal zelo travmatična izkušnja, ki pa je za mano in upam da mi ne bo treba nikoli več čez to.

ena je spraševala, če so kaj rekli zakaj je do tega prišlo, mislim da araz. žal zaenkrat še nič ne vem, na bakterije sem bila negativna, tudi nič težkega nisem opravljala, bila sem na bolniški in se res čuvala, razen sprehodi, ki pa naj ne bi bili škodljivi oz. so celo priporočljivi. Ne vem kaj se je zgodilo, vse bi dala da bi vedela, ampak ne vem, ob odpustu iz KCLJ mi je G rekla da bodo dali vzorec posteljice na analizo, tok da upam da bo kaj pokazalo da imamo vsaj nekaj, kar bi bil vzrok, saj ravno to ker ne vem zakaj je prišlo do tega me dobesedno ubija.

Hvala vam vsem user posted image za prijazne besede.
LP

(odgovor članu mrcinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
4.3.2011 14:02:23   
Roži_

IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

pozdravček
tukaj mož od Mateje in novice so slabe, tako da ne bom na dolgo pisal, ker sem nesposoben za kakršno koli delo, kar se je danes videlo v firmi, kjer sem v pisarni presedel in mlel celo popoldne. Zjokal sem se ko dež.....

Že zame je šok, kaj šele za mojo čebelico....

V glavnem cirklaže ne bo, ker je zadeva že predaleč in je samo še vprašnje časa - baje dan dva....Odklop kaj moja žena prestaja....

Pač tako mora biti.....

Ko pride domov pa malo k sebi, greva na dopust pol pa v nov boj v MB,kjer naju čakajo še trije zamrzjenčki, kar je dobro saj je bil to kot veste že najin 5 poskus,in prvič je ratalo,tako da.......šokuser posted image user posted image

A ja,so ji pa rekli da bodo baje pri naslednji nosečnosti cerklažo naredili baje takoj......

Upam in držim pesti da se ostalim puncam, ženam in ljubicam (user posted image ) zadeva bolje izide.
Samo še tole-ko pride domov pa malo k sebi se vam prav gotovo oglasi

LP pepi

Kaj naj človek reče.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zelo mi je hudo za vaju, ker morata to prestajat, resnično sem žalostna, si ne predstavljam kaj takegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ni mi pa jasno, zakaj ne morejo nič naredit???? Samo vas pustijo čakat dan ali dva, res mi ne gre v račun zakajuser posted image Toliko vprašanj bi človek postavil......................user posted image Zanima me kje je Mateja v LJ ali MB? Kaj se nebi raje še vprašali v MB za mnenje, pa naj jo odpeljejo gor, ker ipak je bila v postopku v MB.
Nevem no, jaz še vedno upam in molim da bo zuser posted image user posted image ok, držim močno pestke za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi se poznamo, smo iz KP
Vso srečo na tem svetu vama želim!!!!!!!

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

Neposredna povezava do sporočila: 1017
4.3.2011 14:53:57   
mismis
Roži, po vsej verjetnosti se RES nič ne da narediti, sigurno je ne bi pustili kar tako v negotovosti. Za samo cerklažo ali pa vaginalni obroček je toliko pogojev, od tega da ne sme biti nobene infekcije (bakterije), vnetja, ne sme ti odtekati voda, ne smeš biti odprta... To so možni vzorki za pregozdnji porod oz. splav, včasih pa vzroka niti ne vejo, lahko da je tudi sama napaka v kromosomih.

Kar se tiče MB-ja kar pozabi, v Ljubljano vozijo kritične primere iz vse Slovenije, z namo sta v sobi ležali punca iz Ajdovščine in ena iz Celja (ki ima bližje MB pa so jo pošibali v LJ), je pa tako...no to so mi sedaj povedali v bolnici, da nosečnice hodimo do 19. tedna na urgenco, od dopolnjenega 19. tedna pa v porodniščnico.

Polovička od mateje, sočustvujem z vama, vem kako je hudo, ko samo ležiš in se sprašuješ, kaj pa sedaj in ne moreš nič narediti. Držita se in ostanita močna, tole moč in eden drugega bosta še močno potrebovala user posted image user posted image user posted image

Hanybany, tudi tebi pošiljam obljemčke user posted image user posted image user posted image , tudi ti se drži in probaj ostati močna

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
4.3.2011 15:36:08   
Roži_
Mateja......dej prosim pokliči čim prej svojega zdravnika, ki ga imaš v MB in povej situacijo, bojo poslali rešilca pote. Ne rabiš hodit na lastno odgovornost gor!!!
Mislim na vas!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
4.3.2011 16:30:30   
smajas
mateja in plovicka- novice so me pretresle, hudo mi je in ne morem niti zamisliti kako vama je pri srcu...user posted image user posted image user posted image user posted image

hanybany tvoja zgodba je tudi zelo pretresljiva, drzi se punca, vem da se to ne pozabi, ampak bo bolje! na bolnico pa ...nimam besed..hudo je to res.user posted image user posted image user posted image

popka_3 srecno na AC drzim pesti, mene je tudi strah ko pomislim, pa imam naslednji teden, zdaj kar najraje ne bi sla in skoz nekaj premlevam...

ostale, pocivajte in cuvajte se!

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
4.3.2011 21:11:52   
Anonimen
oprostite, ker vdiram na vaš forum.
Ampak punce, prosim nehajte biti pametne s tem Mariborom itd... Pameten je lahko vsak.  Ne ju še bolj obremenjavati s temi idejami kako in kaj, ker jima to trenutno nič ne koristi.... tako , da vas res lepo prosim, da nehajte z nasveti in samo mislite nanjo ter ji želite dobro....
ne me obsojati, samo vem da tega trenutno ne rabi.

(odgovor članu smajas)
  Neposredna povezava do sporočila: 1021
4.3.2011 21:26:22   
gigi1
Mateja in Pepi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  z vama in si želim, da bi se stvari drugače obrnile. Žal ne moremo uplivati na to. Grethy mi je povedala še za vse težave, ki so pred tem nastopile in .... nimam besed.
Vaju pa močno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in upam, da bosta kmalu našla moč za nadaljevanje borbe. Najdita novo luč v pingvinčkih, ki vaju čakajo. Predvsem pa upam, da se bo vsaj zdravstveno za Matejo kolikor se da dobro izteklo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hany Bany ojoj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  kaj si vse morala prestati. Mislim, da nobena od nas nikoli ne bi smela preživeti kaj takega. Življenje je včasih res prekruto user posted image  user posted image  user posted image . Pa se moramo vseeno postaviti na noge, ker je življenje le eno in prenesti vse udarce usode. Miljon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaju, da se čimprej postavita na noge in prideta do željenega cilja user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz se opravičujem vsem avgustovkam za vdor na vašo temo...vendar smo IVFovke nekako povezane in močno čutimo ena z drugo user posted image user posted image user posted image .

Vsem avgustovkam želim lepo in mirno nosečnost.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu smajas)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
4.3.2011 22:56:22   
mateja_goljev
moram da se malo izpišem, čeprav je tole moje pisanje bolj" temna tema" veselega foruma.
Vsem lep pozdrav. Zaenkrat še nič in vsi se čudijo kako to. Moram pa se spovedat kaj moja doživlja v 21 stoletju in njeni nosečnosti...Od pol 9 dopoldne do 7 zvečer brez hrane ker je čakala na UZ....v UKC ne moreš verjet.... pol je bla lačna ko pes pa je šla vprašat kdaj bo UZ; aja gospa danes ga ne bo-halo a bom potem kaj dobila za pod zob..... ne bi komentiral. 12 ur noseča z dvojčki....Nič še ni rečeno......

Čez 5 minut ji je druga sestra ali kar koli je že bila izjavila da bi ležala pa lahko doma....ko me je klicala v službo me je melo da bi šel domov, se zrihtal šel dol in ...........jutri bi bilo v Slovenskih novicah pod kroniko....

Pa ne moreš verjet, že tko je s psiho čist na podnu pol pa še tole...Še dons si očitam zakaj je nisem v torek peljal v MB.
Ko se je zjokala in spravila k sebi pa je moja polovička pokazala " s kom imajo opravka" Šla je do sester in hladno zahtevala enega doktorja da ji razjasni kako pa kaj.

Čakali bodo do torka, ker se čudijo kako da se zadeva ni sprožila sama od sebe in ji dal tudi malo volje, da mogoče se samo po sebi umiri.....Samo strogo ležanje v bolnišnici.

Da bi bilo to res  bi bil res najsrečnejš človek na svetu.

Samo toliko jutri grem dol da počakam DR.po viziti in ga točno vprašam na čemu smo..

Grethy in ostale srečke nosečke( med njimi je za enkrat tudi še moja pa UPAM da tako tudi ostane) ne bom vas več moril na tej veseli strani-ostanite srečne mlade in noseče do časa, ki je namenjen za porod in se veselite v tem veselem trenutku...

V mislih imam Winstona "črčila" ki je rekel never never give up. Ne glede na vse kar se dogaja IMEJMO SE RADI in pozitivno glejmo na svet tudi s temne strani....user posted image .
Je pa nekaj res če bo 4 mesece v bolnišnici se bom navadil na samoto.....že sedaj mi nekaj manjka pa če tudi ima včasih kot vsaka "boljša"polovička "občasne frontalne motnje in moteno frekfenco"

Ne bom vas več moril, da ne bo celega romana.
LP pepi

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
5.3.2011 7:51:48   
Goldy
Dobro jutro!!!

mateja in polovička - kaj vse se vama dogaja.user posted image Ampak mogoče se pa res umiri. Bom držale pesti, na nogah, rokah in uporabile vse kar je še takšnih pripomočkov. Upajmo na najboljši razplet. Pa nič nas ne moriš na tej veseli temi. Ona je članica teme z veselimi ali pa manj veselimi novicami. Le oglasi se, vsaj vemo kaj se dogaja. Držita se!!!!! Na kaj pa bodo čakali do torka?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1024
5.3.2011 8:15:24   
*dotika*
Torej nismo še obupali. Dekleta, dejmo se združit in pošiljat mateji vso možno pozitivno energijo. Nekaj je na tem, sigurno. V prvi vrsti pa morata predvsem sama dva pozirivno razmišljat. Ne se predat, ni še čas za to!!! Čudeži se dogajajo...
Dejmo Mateja in Pepi!!!

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kdaj je vaš dojenček prvič zbolel?
Itkica

pred 6. mesecem (37%)

med 6. in 9. mesecem (21%)

med 9. in 12. mesecem (17%)

po 12. mesecu (24%)

Število vseh glasov: 198

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!