HANYBANY
|
mateja goljev kako mi je žal, natanko vem kaj prestajata, saj sem sama podobno izkusila prejšnji teden ko mi je odtekla plodovnica, otroček je bil živ, vendar so mi povedali da ni pomoči in so mi sprožili splav s tabletami. Sem pa tudi sama zanosila v tretjem IVF, dva zarodka, oba sta se prijela, vendar se je prvi poslovil med 7. in 10. tednom, ta drugi pa zdaj v 15. tednu. Upam da bosta čimprej prebolela, je pa zelo težko, sama zaenkrat še ne vidim svetle lučke in najbrž je še dolgo ne bom, vendar nekako se bo treba pobrati in začeti znova z našimi boji, ki jih bijemo. Mateja resnično mi je strašno žal, ker natanko vem kako se počutita, polovička ti pa le pazi na svojo drago, vem da je tudi tebi težko, vidim to pri mojem dragem. Upam da dobro ravnajo z matejo, ker jaz sem bila, iskreno, malo razočarana. Nočna sestra me je celo noč pustila dobesedno v luži krvi, ker ko so se začelo krči/popadki sem začela močno krvavet, zjutraj pa sem sama na wc-ju splavila, ko so prišle sestre pa nobena ni vedela kaj naredit, ker mi je postelljica še ostala not in so morale prerezat popkovino, tako da sem šla še na abrazijo. žal zelo travmatična izkušnja, ki pa je za mano in upam da mi ne bo treba nikoli več čez to. ena je spraševala, če so kaj rekli zakaj je do tega prišlo, mislim da araz. žal zaenkrat še nič ne vem, na bakterije sem bila negativna, tudi nič težkega nisem opravljala, bila sem na bolniški in se res čuvala, razen sprehodi, ki pa naj ne bi bili škodljivi oz. so celo priporočljivi. Ne vem kaj se je zgodilo, vse bi dala da bi vedela, ampak ne vem, ob odpustu iz KCLJ mi je G rekla da bodo dali vzorec posteljice na analizo, tok da upam da bo kaj pokazalo da imamo vsaj nekaj, kar bi bil vzrok, saj ravno to ker ne vem zakaj je prišlo do tega me dobesedno ubija. Hvala vam vsem za prijazne besede. LP
|