|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
7.3.2011 22:56:46   
Goldy
pepi - drži se in mateja!!! Bo posijal sonček tudi za vaju. Mora... Jap, na avgustovkah je bilo že dovolj gorja, tako da je čas, da se neha. In verjamem, da si vedel ogromno otrok in nosečnic - to se je nama dogajal med postopki - dokler ni uspelo. Kot zakleto...user posted image

dotika - user posted image

timnala -super za pregled, user posted image za user posted image . MI smo našega izgubili pred dobrim letom. Smo tudi pretakali solze....

Meni se pa zdi, da čutim metuljčke v trebuščku....user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
8.3.2011 6:52:09   
nana7
Čestitke za dan žena!user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
8.3.2011 7:48:55   
monci2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image  pa še sonček jeeee.....jupiiiiii....

(odgovor članu nana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
8.3.2011 9:23:02   
mrcinca
No jaz sem včeraj videla najino pikico, velika je 18 cm, srček ok. Čez 14 ni imam morfologijo. Me pa zanima, ali ima katera oz. je imela v prejšnji nosečnosti težave s križem. Meni so se prvič pojavile pri enih dveh mesecih, kar se je kazalo predvsem zvečer, ko sem bila utrujena, da me je, če sem hotela vstat, tako pekoče bolelo, da sem rabila ene tri minute, da sem vstala in se zravnala. Osebna zdravnica je rekla, da je to zaradi hormonov (plod itak še ni velik in težak) in mi dala ene vaje za razmigavanje. In je sčasoma izginilo. Zdaj pa sem nekaj večerov spet čutila, danes pa šok, komaj sem vstala iz postelje in komaj hodim. Kakšen nasvet?

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
8.3.2011 9:30:35   
womanpolice
MATEJA_GOLJEV in PEPI... šele danes sem videla vajin post... oz. od Grethy... Včeraj sm bolj kot ne kr poležavala na kavču. Še včeraj zvečer sem prosila Boga, da vajina borka ostane pri vama in vama polepša življenje, danes pa vidim tako kruto novico. Pepi, vem o čem govoriš... kar se tiče tega, ko vidiš otročke in nosečke... Lani, ko je bila v Volčjem Potoku razstava dinozavrov sva šla z rejenko mojega moža, ker je hotela videti dinozavre. Ti povem, da mi je bilo takooooooooo hudo, ko sem videla toooooooooooolikooooooooooo nosečk in mladih mamic. Sm rekla mojmu "poglej to... koliko jih je"... pa mi je najprej rekel, da se mi to samo zdi, ker sem toliko bolj pozorna na to... potem pa je dejansko tudi sam videl. Če bi bila midva sama na tej razstavi, bi zagotovo hotela takoj oditi domov, saj mi je bilo prehudo, da bi jih gledala.... Saj vsakemu privoščiš to srečo, ti je pa hudo in jočeš, ko vidiš, da tebi zaenkrat še ta sreča ni namenjena... Takrat sem že obupavala in se spraševala "ali nama bo sploh kdaj uspelo? ali bova kdaj ponosna starša?" in me je moj tolažil, da bova tudi midva prišla na vrsto. Danes se mi zdi, da čeprav sam ni najbolj verjel v to, da me je kljub temu bodril ravno zato, da ne bi oba istočasno obupala... So pa prišli trenutki, ko je moj obupaval, pa sem ga jaz bodrila. Ne smem pa SEVEDA pozabit na soborke, ki so me bodrile in z mano bile žalostne trenutke ob neuspehih - brez njih mi tudi ne bi uspelo vsaj malo ostati pozitivna.
Stojta en drugemu ob strani - ali istočasno ali izmenično - le obupat ne. Vem, da je lahko govoriti... Ko to pišem, ne morem mimo vprašanja sami sebi "ali si ti sploh predstavljaš kaj onadva zdajle prestajata!?!?" Ne, ne predstavljam si kako je, če izgubiš... ker ni isto, če "izgubiš", ko se ne prime z vajino izgubo. Srčno upam in prosim Boga, da bosta to preživela in pogumno šla v nov boj - po borčke, ki vaju čakajo v zmagovalnem Mariboru.

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
8.3.2011 9:30:54   
womanpolice
Čestitke za Dan žena vsem!!!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
8.3.2011 10:14:07   
monci2
mrcinca mene boli križ in hrbet ko se zbudim na hrbtu...če spim na boku, sem ok.. kako spiš? Nvm če je to povezano, ampak jaz nekako to povezujem..

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
8.3.2011 10:39:40   
roary
Ojla!

Ajoj, kaj jaz berem tukajuser posted image user posted image user posted image  Mateja_Goljev, Pepi, v mislih sem z vama! Ne morem verjeti, da se je to zgodilouser posted image user posted image user posted image  Pa tako kot je ena že napisala, človek se res vpraša, kje je smisel v tem, da nekdo, ki si res močno močno želi otroka in se tako dolgo trudi, da bi ga dobil, doživlja takšno moro....

Ampak ne preostane vama drugo, kot da si stojita ob strani, poskusita preboleti zadveo, če je to sploh mogoče, potem pa v nove boje! Prepričana sem, da bo prišel tudi vajin čas!

Drugače pa vsem ženskam čestitke ob našem prazniku!

Papa

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
8.3.2011 12:30:07   
mateja_goljev
Punce pozdravljene,
hvala za pozitivne misli in molitve, ki ste jih posvetile meni in najinima sončkoma, malemu Anžetu in mali Izi, ki sta na žalost veliko prezgodaj prikukala na svet in sta sedaj pri angelčkih, dve najmočnejši zvezdici na nebu.

Izkušnja je neverjetna in je ne privoščim nobeni, tudi največji sovražnici, moram se zahvalit tudi sestram na AII oddelku in Danilu - med. bratu, če ne bi bilo njih, ne vem kako bi prenesla vse te bolečine, ki jih čutim v srcu. Poskrbele so za diskretnost in spoštovali mojo željo, da samo zvem njuna spola ter da vidim čim manj.

Malega sem splavila čisto brez bolečin iz sobote na nedeljo, vse je šlo dokaj hitro in brez bolečin, in po opravljenem UZ smo vsi upali da mala princeska ostane, vendar je naslednji dan (včeraj) bila že čisto brez plodovnice, tako da je bilo vprašanje časa kako in kaj, tako da sem dobila inekcijo in skupaj z vsemi bolečinami ki so sledile ob pomoči osebjasplavila okoli 11 ure dopoldan. Nato je popoldan sledila abrazija, danes pa odpust iz bolnice, tako da sem že doma in pripravljena na nove izzive.

Ne rečem da me ne bo več zvilo, samo moram gledat na prej, Bog že ve kako in zakaj, naj mala dva uživata pri anglečkih in pazita na naju in bodoče bratce in sestrice ki upam da bodo kmalu pri nama.

Res punce hvala za podporo in se poslavljam iz te teme z solzami v očeh.

(odgovor članu roary)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
8.3.2011 12:50:32   
lenkadolenka
Drage dame, gospodične, gospe, žene, mamice, nosečke, tete, prijateljice,…

Želim vam čudovit sončkast dan, če ga že zunaj ne bo, naj bo vsaj v vaših srčkih…
Ne bom vam zaželela sreče v ljubezni, zakonu, družini,
temveč vam želim, da bi imele vedno veliko moči, veliko potrpežljivosti, veliko ljubeznivosti,
…da bi vedno znale potolažiti in podpreti svoje ljubljene, jim stati ob strani,…… da bi v vsakem trenutku…globoko zadihale, premislile, izhajale iz srca in razuma, z globine vase duše……da bi sprejele svet kakršen je, ker je edino ta, ki je tukaj in sedaj…in izbrale vse moči, da bi delovale z ljubeznijo…še naprej…kajti ljudje so potrebni naše ljubezni in me smo tiste, ki jim jo lahko damo……da ne bi nikoli obupale, temveč se borile naprej……Kajti življenje prinaša tistim, ki imajo največje in hude preizkušnje, najlepša darila……in tudi kadar imamo slab dan…nič hudega…tudi me smo samo ljudje, krvave pod kožo…sprejmimo tak del nas, ki je včasih malo manj znosen…tudi to smo me.
In vzemite si kdaj čas SAMO ZASE..uživajte v stvareh, ki vas razveseljujejo, vam dajejo nove
energije, da se potem počutite kot prerojene, zopet sposobne v BOJ ŽIVLJENJA.

Neposredna povezava do sporočila: 1110
8.3.2011 14:00:09   
Rosca79
Lep pozdrav!
Kakšne lepe čestitkeuser posted image hvalauser posted image jest vam pa želim da vas vaši dragi danes še malo bolj pocrkljajo kot ponavadi, pa mogoče celo kaj pospravijo, ali skuhajo zvečer večerjo namesto vas ali pa da vam vsaj povejo kako zelo najboljše ste!user posted image

Mrcinca: za bolečine v križu so tako kot ti je rekla zdravnica precej krivi hormoni oziroma relaksin ki je najbolj prisoten do nekje 17 tedna nato pa počasi začne upadati. Pametna znam biti toliko kot mi pove fizioterapevkauser posted image imam tudi grozljive težave oziroma trenutno sem kar sestavljena nazaj, mi je pa bilo kar težko, sem ponoči rabila mojega zbudit da mi je pomagal se obrnituser posted image user posted image user posted image obup res in to z leto in pol staro dečvo doma.
Na fizioterapiji smo štiri nosečke in delamo precej na strečingu ni neka aerobika. Najpomembneje pa je da vedno ko kaj dvigneš, tudi med vadbo na blazini ali žogi, vedno stisneš mišice medeničnega dna (kakšne 30%) in z njimi stabiliziraš križ. Je pa res da kar traja da si to ozavestiš že do te faze, da preden nekaj dvigneš pomisliš na Keglauser posted image Sigurno pa je najbolje da te preveri zdravnik ali še bolje kakšen fizioterapevt, ker res obvladajo in ti znajo povedati tudi če bi slučajno bil kakšen resnejši vzrok

Mateja: res mi je žal da se vama vse to dogaja...user posted image user posted image user posted image Želim vama vso srečo tega sveta da nekoč postaneta najbolj ponosna in srečna staršauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenkadolenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
8.3.2011 16:04:14   
daška91
Zdravo punce ! user posted image

Pri nas imam danes tako krasen sonček, ga je treba kar izkoristit z kakšnim sprehodom.user posted image user posted image
Kako ste kaj ve in vaši malčki ? Naša mala pikica pridno raste, zdaj samo čakamo na 22.3. na morfologijo da ga/jo spet vidim user posted image user posted image .

mateja_goljev : Jaz še zdaj ne morem dojeti kaj se tebi in tvojemu partnerju dogaja . user posted image user posted image Tudi jaz kot vse druge punce vama želim vso srečo da postaneta ponosta starša user posted image user posted image .Rada se imejta, in ne obupajta user posted image !!

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
8.3.2011 16:36:25   
miklarom
mateja -Goljev - še vedno mi je težk pri srcu ko se spomnim na vaju in vajino trpljenje, saj sama vem kako je to doživlajti, minilo bo nekja časa, da se vama bodo zacelile rane a spomin na vajina agelčka pa bo ostal za vedno. Upam in želim vama, da čim prej prebrodita to žalost in gresta naprej in v nove boje. Vama pa svetujem nekaj ( iz mojih izkušenj ), čim prej pokliči v MB-  povej kakšna je bila situacija sedaj pri vama, kaj e je zgodilo in da bi prosila če bi lahko prišla čim prej na pogor k Ginekologu ( h kateremu si hodila za IVF), in te bodo takoj naročili. In takrat jim povej vse kaj in kako in da se bojita kako bo naslednjič, in da bi striktno želela potem ko zanosiš da te vodijo oni do konca, ti naredijo cerkloažo,  in te bodo potem dali v ambulanto za rizično nosečnost, tako kot sem sedaj jaz in moram priznati, da se zelo zavzamejo za nosečnico in naredijo vse kar je v njihovih močeh. Jaz sedaj skos hodim tja in nikamor drugam. Če ti lahko še karkoli pomagam mi samo reci , lahko pa ti tudi po ZS pošljem mojo tel. št. Držita se in mislim na vaju

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 1113
8.3.2011 16:38:30   
miklarom
za nami je današnji pregled in vse je bp, tudi toksoplazma je negativna, grem pa jutri v porodnišnico in v četrtek mi naredijo cerklažo, in potem upamo da bo vse potekalo vredu. Držite se mi in se vam javim ko pridem domov.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
8.3.2011 21:57:17   
timnala
Hej punce!

Upam, da ste danes lepo preživele pustno ženski dan user posted image
Jaz sem bla sicer v službi od 9 - 18, našemana v čebelico, vendar sem vmes letela pokukat na karneval, ker je bil mali v povorki user posted image
Kak so bli cart..cel vrtec je predstavljal mozirski gaj, se pravi vsaka skupina je bla drugačna rožica..naš mali je bil trobentica user posted image

Danes sem tudi dobila rezultate za tokso in test je bil lažen user posted image Sej v sebi sem to že tako vedela in se nisem več obremenjevala, sam zdaj je pa še potrjeno in je še boljš občutek.

Mateja..držita se s svojim možem in ko bosta pripravljena v nove boje za svoje detece..iz srca vama želim, da ga čimprej držita v naročju! user posted image

Lep večer vam želim user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
9.3.2011 7:07:41   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: timnala
Danes sem tudi dobila rezultate za tokso in test je bil lažen user posted image Sej v sebi sem to že tako vedela in se nisem več obremenjevala, sam zdaj je pa še potrjeno in je še boljš občutek.

Super, zdaj pa uživat še vse za nazaj, kaj so ti na začetku skrbi naredili.user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
9.3.2011 8:33:57   
timnala
TeniRR hvala ti..uživam, uživam, sam res pa je, da mam trenutno kar pestre in aktivne dneve, tak da se včasih šele zvečer v postelji spomnim, da mal pobožam trebušček. No, sej se mi zdi, da že včasih malce začutim in ko bo detece brcalo, me bo še kako opominjalo, da je pri meni user posted image

Tudi tebi želim vso srečo na AC in zdravega otročička!!! user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
9.3.2011 8:38:47   
Teni_
Hvala. Danes imam spet pregled v ambulanti za rizično, pa zgodnjo morfologijo. Verjetno mi bodo danes povedali glede AC. 

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
9.3.2011 9:08:43   
mrcinca
Monci2 in Rosca79 hvala za odgovora. Mislim, da meni najbolj manjka pomanjkanje gibanja, doma sem mesec in pol in po odločbi komisije samo doma ali pri zdravniku. Mika me, da bi se sprhodila po bližnji peš poti, sploh ko je tako lepo vreme. Bom naslednič na predledu vprašala, če mi lahko svetuje vsaj 15 minut na dan zunaj.ali pa fizioterapijo- vaje delam, ampak ne vem če vse pravilno.

dotika: za seznamček: moj kraj lj, morfologija 21. marca

lep dan vsem

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
9.3.2011 9:26:56   
*dotika*
user posted image

PDP, nick, starost, zaporedna , število , pregled, morfologija, kraj

1.8.
 user posted image julie*, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB
user posted image  pat13, 34, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj

2.8.
3.8.
user posted image   ktm10, 31, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj

4.8.
user posted image taša83, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, 22.3., MB
user posted image abab, 23, 2user posted image , 1user posted image , ?,  MS
user posted image   ribica_80, 30, 2user posted image , 0 user posted image , ?, MB
user posted image daška91, 19, ?, ?, ?, 22.3., Kropa

5.8.
user posted image majči22, 26, 2user posted image , 1user posted image , 9.3., Logatec
user posted image  maj2009, 26, 3user posted image , 1user posted image , ?, Domžale
user posted image Lily86, 24, 2user posted image ,1 user posted image , ?, 29.3., MB
user posted image  pia09, 36, 2user posted image , 0 user posted image , ?, Gorenjska
  user posted image nikita11, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

6.8.
user posted image Ideja, 32, 3 user posted image , 0user posted image , ?, CE
user posted image mariy, 28, 2user posted image , 1user posted image , ?, 22.3., kraj, user posted image
user posted image mrcinca, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, 21.3., Ljubljana

7.8
8.8.
user posted image lipi, 33, 3user posted image ,1user posted image , 23.3., 23.3., Rogaška Slatina
user posted image  tincy23, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, Rogaška Slatina
user posted image  monci2, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, 4.4., Maribor, user posted image
user posted image lenkadolenka, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, 5.4., Novo mesto

9.8
user posted image misojka, 34, 2 user posted image ,1user posted image , ?, LJ

10.8.
user posted image zolika, 27, 2user posted image ,1user posted image , ?, 23.3., kraj
user posted image novopecena, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ljubljana

11.8.
user posted image Tatkica, 30, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ajdovščina
user posted image indy0024, 26, 2user posted image ,1user posted image , 29.3., LJ
user posted image  Primigravida, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image huda83, 27, 2 user posted image , 0 user posted image , ?, kraj
user posted image KIRA1, 38, 3user posted image , 2user posted image
, ?, Murska Sobota
user posted image saya, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, 28.3., kraj

12.8.
user posted image  Klarita, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB

13.8.
user posted image  full nestrpna, 24, 2 user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image vilincek, 35, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

14.8.
user posted image *Nelly*, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Litija

15.8.
 user posted image misa79, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, LJ
user posted image  kasper, 31, 2user posted image , ? , 9.3., Slovenska Bistrica
user posted image kepica78, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?
, Domžale
user posted image popka_3, 28, 1user posted image , 0user posted image , 18.3., Ljubljana

16.8.

17.8.
user posted image  lara2212, 30, 1user posted image , 0 user posted image , 14.3., Ptuj

18.8.

19.8.
user posted image  rosajelka, 32, 2user posted image , 2 user posted image , 29.3., kraj

20.8.
 user posted image araz, 35, 2user posted image , 1user posted image , 14.3., 11.4., Mengeš
user posted image  PuncaLunca, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ptuj
user posted image  metulj23, 23, 3user posted image , 1user posted image , ?, kraj
user posted image pegica37, 35, 2user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

21.8.

user posted image *dotika*, 31, 6user posted image , 0user posted image ,
7.3., 14.4., Novo mesto
user posted image  Študentka86, 24, 1user posted image , 0user posted image , 8.3., Ljubljana

22.8.
user posted image  MATEJKA_, 4user posted image , 2user posted image , ?, kraj
user posted image pikica1981, 29, 1user posted image , 0 user posted image , ?, Maribor

23.8.
user posted image  Rosca79, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, Gorenjska
user posted image kat007, 31, 2user posted image , 1user posted image , 30.3., Notranjska
user posted image nana7, 34, 1user posted image , 0user posted image
, 18.3., 31.3., Ljubljana

24.8.
user posted image tejci01, ?, 2user posted image , 1user posted image , 16.3., kraj
user posted image  Markymark, 31, 4user posted image , 1user posted image , 23.3., Posavje

25.8.
user posted image  miklarom, 38, 4user posted image , 0user posted image , 8.3., Šempeter
user posted image  timnala, 30, 2user posted image , 1user posted image , 7.3., Savinjska

26.8.
 user posted image Katjuska986, 24, 1user posted image , 0user posted image , 24.3., Kranj

27.8.
user posted image smajas, 37, 2user posted image , 0user posted image , 15.3. (AC), kraj
 user posted image Rebeka_, 33, 2user posted image , 1user posted image , 14.3., Ljubljana

28.8.
user posted image  dar10, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, LJ
user posted image  TLF, 29, 2user posted image , 1user posted image , 30.3., kraj
user posted image roary, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Maribor

29.8.

user posted image slamica1, 34, 2user posted image ,1user posted image , ?, Maribor

30.8.
31.8.
 user posted image Goldy, 36, 3user posted image , 1user posted image , 22.3., Laško

x.8.
user posted image PABLO, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, okolica Celja
user posted image nuska23, 23, 1user posted image , 0user posted image , 8.3., Velenje
 user posted image maktub, ?, ? , ? , ?, kraj

SKUPAJ NAS JE: 64
NOSEČKE Z DVEMA : 3 (Araz, full nestrpna, nana7)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
xoxox
Cari
Shilou
bella106
Tammyv
Tinci_A
HANYBANY
mateja_goljev

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

www.noseca.com/ 

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    PREGLEDI           NUHALNA SVETLINA  
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           OTROČARIJE.NET  
    ŠOLA ZA STARŠE           NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    VSE O NOSEČNOSTI           MAMA.SI  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           BABY BOOK   

• < Sporočilo je popravil *dotika* -- 9.3.2011 9:30:15 >

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1120
    9.3.2011 9:32:19   
    *dotika*
    PREGLED

9.3.: majči22, kasper

10.3.: miklarom (CERKLAŽA)

Punce, veliko sreče na pregledih in hitro poročat user posted image !

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1121
    9.3.2011 9:40:38   
    *dotika*
    Ja, mrcinca, po moje so tvoje bolečine res posledica pomanjkanja gibanja. Jaz sem tudi doma in večino časa preležim. Me pa sicer ne boli križ, ampak glava in vrat. Mam čist zategnjenega, prav čutim, kako me zateguje user posted image . Vse za naše nerojene otročke. Je pa kar neprijetno bit zaprt med štirimi stenami ob tako lepem vremenu.

Joj, timnala, žal mi je za vašega kužija. Da jaz mojo zgubim.... mah, sploh si ne morem predstavljat.... šc šc šc takšnim mislim.

Jaz naše detece že tako lepo čutim. Pa to niso več mehurčki, ampak take nežne, kar konkretne brcike user posted image .

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1122
    9.3.2011 12:16:48   
    kasper
    Pozdravljene user posted image !

Nisem ravno pridna v javljanju ampak obljubim da se bom pobolšala. Danes sem imela pregled in je vse tako kot mora bit. Lepo raste, srček bije,..user posted image user posted image samo spola pa ni hotel pokazat, mogoče  bo na morfologiji. Sedaj se moram naročit na morfologijo in še sporočim datum.

Naslednji pregled imam 13.4.

Vse user posted image užavajte v teh sončnih (končno) dneh user posted image user posted image . Bi psalo nekaj takegauser posted image a ne?

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1123
    9.3.2011 14:00:29   
    majči22
    Evo smo iz pregleda. Zaenkrat vse super. Naslednji pregled 31.3.2011, ko bo tudi morfologija. Danes je ultrazvok naredila čisto na hitro, vendar sem vseeno videla našega dojenčkauser posted image .

Nato sem dobila napotnico še za pregled krvi za toksoplazmozo (drugi pregled) in sem tudi danes kar šla.

No toliko na hitro.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
    samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu kasper)
    Neposredna povezava do sporočila: 1124
    9.3.2011 17:29:55   
    mariy
    Pozdravljene punce
    Da vam povem so se moji krči malce umirili user posted image s pomočjo tabletk buskopana in šumečih tabletk magnezija, tako da se lahko vsaj malce gibljemuser posted image .
    user posted image pridno brca, tako da so včasih njegovi gibi prav močni, kar me zelo razveseliuser posted image .

Želim vsem user posted image čim lepše dneve

(odgovor članu majči22)
    Neposredna povezava do sporočila: 1125
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
    Ob porodu ne pozabite na svoje oči
    Pomembno je, da mamice, še posebej tiste, ki že imajo težave s slabovidnostjo, v napornih trenutkih poroda poskrbijo tud...

Ritka.
    пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?