|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
7.3.2011 10:39:19   
gigi1
Mateja in Pepi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
7.3.2011 10:42:49   
smajas
mateja in pepi, joj, to je tako zalostno, srce mi se parauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hudo mi je, bodita pogumna in ne obupat!!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
7.3.2011 10:45:31   
Reby
mateja in pepi - enostavno sem ostala brez besed user posted image  user posted image  user posted image . Upala sem, da bo ta borkica ostala pri vaju. Želim, da čimprej pozabita in prebolita to izkušnjo, tudi za vaju bo kmalu posijal sonček, verjemita in ne obupajta. Objemčke user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu smajas)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
7.3.2011 10:51:38   
nana7
Mateja in Pepi iskreno mi je žal, da se vama je to zgodilo. Zjočita se, čimprej prebolita  potem pa v nov boj. Tudi vama se bo nasmehnila sreča. Verjemita v to!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
7.3.2011 10:51:43   
araz
Mateja in Pepi tudi meni je zelo hudo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . In velik objem za vaju, ne obupajta in držita se.
Sedaj imata dva angelčka, ki vaju bosta čuvala.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
7.3.2011 11:00:23   
monci2
...nimam beseduser posted image user posted image user posted image ,vse kar napišem,ne bo pomagalo ob tej izgubi. Verjamem pa, da je vsakemu zapisan življenjski scenarij in usoda in da vse pride ob svojem in pravem času.Tudi za vaju bo prišel ta čas! Razmišljajta pozitivno in se ne predajta - vsak si zasluži in tudi dobi srečo!! Samo pogumno!!! Res mi je žal, da se vama to dogaja....user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
7.3.2011 11:12:49   
*Nelly*
Joooj par dni nisem nič prebrala...in potem taka žalostna novička user posted image user posted image

Mateja in njena polovička... želim, da čimprej prebolita to žalost in se podata na nove zmage! Držita se!

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
7.3.2011 11:22:04   
Fargesia
...brez besed...jokam z vama... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu *Nelly*)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
7.3.2011 11:23:19   
Goldy
Grozno, samo to lahko napišem. user posted image user posted image user posted image user posted image Bodita močna in upam, da za vaju čimprej posije sonček!!!!user posted image user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu *Nelly*)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
7.3.2011 11:27:27   
gapii27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image spremljamo to bitko in jočemo za vama mateja in pepi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pošilljamo vam roj pikapokicuser posted image user posted image user posted image user posted image da bi čimlažje prebrodila to bolečinoin zgubo, ki je ne bi smel noben doživeti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
7.3.2011 11:43:29   
mateja_goljev
vse je šlo jo .......

grem, pogledat kako se drži-itak so ji dali tramal, še prej pa svojo bolniško odpret, ker sem sicer uredu za videt ni pa nič od mene, sploh ne vem kaj naj  dela, pa kako, v službi sem bil čist zgublen, ne funcioniram in sem šel raje domov na 1-2 tedna na bolovanje-Kaj naj rečem PM pa tak život.
user posted image user posted image user posted image user posted image

LP pepi

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
7.3.2011 12:22:13   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   nimam besed..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateja_goljev)
  Neposredna povezava do sporočila: 1087
7.3.2011 12:29:11   
zolika
NI POŠTENO!!!user posted image  M & P držita se....

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
7.3.2011 12:39:38   
HANYBANY
mateja žal mi je ob takšnem iziduuser posted image , vem težko je, sam verjamem da bomo vsi zmagali... naj povem, da sem kristjanka, ki veruje v boga, sicer sem že davno dvignila roke od cerkve, od vere še ne, pa vendar se sprašujem če bog je in kakšen smisel ima njegovo početje, tudi tisti rek, da se vse zgodi z razlogom. Kje so tukaj razlogi, da ljudje tako trpimo, ne vem. Sama zase vem, da nisem nikoli nikomur hotela slabega pa vendar, ne vidim razlogov zakaj se mi dogajajo takšne reči v življenju in zgubljam ljubljene prehitro... če je to zaradi tega, da bom postala močna oseba, vam povem da NOČEM bit močna!!!!!!!!!
Mateja in mož želim vama vse dobro, da čimprej prebolita to travmatično izkušnjo, vem, pozabila ne bosta nikoli, pa vendar upam da nam bo vsem sčasoma lažje.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
7.3.2011 12:45:51   
zarja1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
7.3.2011 12:55:17   
Roži_
Mateja in Pepi, hudo je hudo, močne objemčke od najuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
7.3.2011 14:09:53   
*dotika*
HANYBANY, koliko resnice je v tvojem postu...user posted image Te preizkušnje se resnično zdijo nesmiselne. In ja v takšnih situacijah je samo pomembno, da človek ne ostane sam, da se ne zapre vase, da pusti žalovanju prosto pot, pa naj traja kolikor je potrebno.

Zatorej, Mateja in Pepi, držita skupaj, imejta se rada, tolažita se in spodbujajta. Saj vem, da smo si ljudje različni, ampak midva sva najine izgube prebolevala SKUPAJ. In je bilo lažje. Prebolela sva, pozabila nikoli. To je dejstvo in tako je prav! Kakršnenkoli način prebolevanja in žalovanja je pravilen.

Za konec oguljena fraza, ampak preverjeno drži: čas celi rane. user posted image

< Sporočilo je popravil *dotika* -- 7.3.2011 14:10:17 >

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
7.3.2011 14:15:24   
lana70
Nimam besed, tako mi je hudo za vaju, Mateja in Pepi, držita se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
7.3.2011 14:21:30   
*dotika*
Saj ne vem, če se spodobi ob tako slabih novičkah..., ampak... No, jaz sem imela danes pregled. Rahlo razočarana, ker nisem bila deležna UZja. Mah, sem razvajenauser posted image . Nič, vse ok. Naslednji pregled. že morfologija, šele čez dober mesec, 14.4. Ma saj hvala bogu, da sem čimmanjkrat tam, ker to pomeni, da je vse ok. Materničnega vratu mi zdaj po cerklaži ni nič gledala. Je rekla, da boljš, da nič ne dreza. Če ni izcedka ali krčev, smo lahko samo srečne in gremo pogumno naprej user posted image

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
7.3.2011 14:44:28   
majči22
Mateja in pepi držita se. Bodita si v teh težkih trenutkih v oporo. Veliko se pogovarjajta, vendar ne iskati razlogov ZAKAJ. Vem, da bo prišel tudi vajin čas.
Skupaj z vama sem bila v mislih 24 ur na dan.user posted image user posted image Nimam več besed.... ni pošteno...lahko samo to rečem!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
7.3.2011 14:46:01   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: *dotika*

Saj ne vem, če se spodobi ob tako slabih novičkah..., ampak... No, jaz sem imela danes pregled. Rahlo razočarana, ker nisem bila deležna UZja. Mah, sem razvajenauser posted image . Nič, vse ok. Naslednji pregled. že morfologija, šele čez dober mesec, 14.4. Ma saj hvala bogu, da sem čimmanjkrat tam, ker to pomeni, da je vse ok. Materničnega vratu mi zdaj po cerklaži ni nič gledala. Je rekla, da boljš, da nič ne dreza. Če ni izcedka ali krčev, smo lahko samo srečne in gremo pogumno naprej user posted image

super, super, da je tako kot mora biti!user posted image user posted image

jah meni tud ni nič všeč, ko ni ultrazvoka....pa kaj čmo, ne...glavno, da je vse vredu. Joj, ko bi genikologine razumele, da bi želele to videti na vsakem pregledu.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
7.3.2011 16:02:31   
monci2
dotika, samo da je vse vredu!!user posted image user posted image  Meni je G. sicer do zdaj nardil vedno UZ ( jaz bi po moje kr zatežila, da ne  bi videla pikice ...), za to nvm kako to, da ne delajo vsem UZa pri vsakem pregledu? Moram se pohvalit, da že kr čutim brcikeuser posted image user posted image ..predvsem dopoldan ali zgodaj zjutraj ...user posted image user posted image

lepo se imejte vse in uživajte v user posted image ...

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
7.3.2011 17:04:05   
smeška83
Mateja in Pepi user posted image user posted image user posted image user posted image  Mislim na vaju...

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
7.3.2011 18:11:51   
timnala
Ojoj..tako lep in hkrati žalosten dan user posted image

Lep zato, ker sem spet imela pozitivne odzive na novo projekcijo v službi in dala skoz novo skupino otrok v zbirki, potem sem šla na pregled in je vse ok: voda, pritisk, zredila sem se 2 kg, pa vidli smo majhnega škratka, kako miga, se drži za nogico in požira plodovnico user posted image Jutri zjutraj pa zvem glede zadnjih izvidov za tokso..

Žalosten pa zaradi Mateje in Pepija..sem prebrala in so mi kar solze stopile v oči..res mi je žal za vaju in držim pesti, da se hitro pobereta in pride nova dušica k vama..in kmalu zatem, me je klicala mami, da so našega kužota povozili do smrti..sej je bil že star, ampak bil je tak fajni pes, prijazen, do nikogar hudoben, za otroke fajn in dolgo smo ga imeli in tudi, če nisem bila veliko z njim, je pač prišel v moje srce, tak da se po malem cmerim že celo popoldne.. user posted image Danes prižgem svečko za vse tri user posted image user posted image in user posted image .

Bodite čimlepše!

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
7.3.2011 19:34:28   
mateja_goljev
kaj ste danes pisale bom bral kasneje. ravno sem prišel iz LJ. Dobra novica-nič glede otrok žena se vrača domov....Živčen sem ko pes sm na bolniški, pa da se zamotim pospravljam po stanovanju-pomivam ribam po tleh postlo moram še preoblečt za zavese se mi perejo....da malo pozabim - vem da bo jutr šok ko prideva domov.....
saj vam kaj zvečer napišem da se malo "spucam".

Ta teden bo ležala do nedelje pol pa če mi uspe prepričat DR.- je zlata- glede bolniške, ne komplicira itak sem se zlomu k sm ji debatiral za kaj se gre- da mi jo podaljša greva drugi teden v toplice. moja se sicer ne bo kopala sam pa sem tko zje.....n kot bi pol leta delal po 12  ur na dan..

miške držte se če se bom slabo počutil bom še kaj napisal pa mi ne zamerte, tudi take stvari-sicer šokantne- so del lajfa-samo en problem je -zakaj ravno najinega....user posted image user posted image

lp pepi- moja je prevzela od vas vse težave in grehe nosečk na tem forumu, tako da želim da se vam vsem dobro izteče .
Midva bova pač malo počakala-najin čas prihaja....sem prepričan....

samo še tole- ko sem šel domov sem videl toliko nosečk in otrok da sem mislil da se mi bo zrolalo....a je to normalno!???

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......