|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
2.3.2011 22:15:11   
nuska23
http://www.harmonijabivanja.si/otroska_posteljica/ 

poglejte še te pavljične postelje....sam kaj ko le za nekaj mescov!

roary pojma nimam. poglej če jim kaj na spletni strani piše

(odgovor članu lipi)
Neposredna povezava do sporočila: 976
3.3.2011 9:19:22   
monci2
Jutroooo user posted image

Kako smo punce?? Jaz kr nisem nekako najboljše razpoložena - še sama nvm zakajuser posted image

Roary - hvala za inf., ampak tudi meni se zdi to preveč...

Nuska - prelepeee posteljice...user posted image user posted image

Klko ste se kaj zredile v teh tednih? Jaz sm gor dobila 3 kg, se pa odločam, da bom počasi začela malo migat :))

Lepo bodite:)

(odgovor članu nuska23)
Neposredna povezava do sporočila: 977
3.3.2011 9:43:18   
mrcinca
Jaz sem se za 2 kg, moram pa rečt, da sem probala te nosečniške hlače, čeprav pri trebušku izgleda še malo prazno, ampak so pa najbolj udobne hlače, kar jih imam. Me pa skrbi tale pustni čas, ko krofi tako dišijo :) Meni je že zadnjih nekaj dni turobnih, ampak moram rečt, da ko začutim pikico, postanem takoj boljše volje in vsaj vem, zakaj sem doma.

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 978
3.3.2011 10:00:01   
*dotika*
user posted image

PDP, nick, starost, zaporedna , število , pregled, morfologija, kraj

1.8.
 user posted image julie*, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB
user posted image  pat13, 34, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj

2.8.
3.8.
user posted image   ktm10, 31, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj

4.8.
user posted image taša83, 27, 1user posted image , 0user posted image , 1.3., 22.3., MB
user posted image abab, 23, 2user posted image , 1user posted image , ?,  MS
user posted image   ribica_80, 30, 2user posted image , 0 user posted image , ?, MB
user posted image daška91, 19, ?, ?, 28.2., 22.3., Kropa

5.8.
user posted image majči22, 26, 2user posted image , 1user posted image , 9.3., Logatec
user posted image  maj2009, 26, 3user posted image , 1user posted image , ?, Domžale
user posted image Lily86, 24, 2user posted image ,1 user posted image , ?, MB
user posted image  pia09, 36, 2user posted image , 0 user posted image , ?, Gorenjska
  user posted image nikita11, ?, 1user posted image , 0user posted image , 3.3., Ljubljana

6.8.
user posted image Ideja, 32, 3 user posted image , 0user posted image , ?, CE
user posted image mariy, 28, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj
user posted image mrcinca, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj

7.8
8.8.
user posted image lipi, 33, 3user posted image ,1user posted image , 23.3., 23.3., Rogaška Slatina
user posted image  tincy23, ?, 2user posted image , 1user posted image , 3.3., Rogaška Slatina
user posted image  monci2, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, 4.4., Maribor
user posted image lenkadolenka, ?, 1user posted image , 0user posted image , 1.3., 5.4., Novo mesto

9.8
user posted image misojka, 34, 2 user posted image ,1user posted image , 28.2., LJ

10.8.
user posted image zolika, 27, 2user posted image ,1user posted image , ?, 23.3., kraj
user posted image novopecena, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ljubljana

11.8.
user posted image Tatkica, 30, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ajdovščina
user posted image indy0024, 26, 2user posted image ,1user posted image , 29.3., LJ
user posted image  Primigravida, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image huda83, 27, 2 user posted image , 0 user posted image , ?, kraj
user posted image KIRA1, 38, 3user posted image , 2user posted image
, 28.2., Murska Sobota
user posted image saya, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, 28.3., kraj

12.8.
user posted image  Klarita, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB

13.8.
user posted image  full nestrpna, 24, 2 user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image vilincek, 35, 1user posted image , 0user posted image , 4.3., Ljubljana

14.8.
user posted image *Nelly*, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Litija

15.8.
 user posted image misa79, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, LJ
user posted image  kasper, 31, 2user posted image , ? , 9.3., Slovenska Bistrica
user posted image kepica78, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?
, Domžale
user posted image popka_3, 28, 1user posted image , 0user posted image , 18.3., Ljubljana

16.8.
user posted image mateja_goljev, 30, 1user posted image , 0user posted image , 1.3., Medvode

17.8.
user posted image  lara2212, 30, 1user posted image , 0 user posted image , 14.3., Ptuj

18.8.

19.8.
user posted image  rosajelka, 32, 2user posted image , 2 user posted image , 3.3., kraj

20.8.
 user posted image araz, 35, 2user posted image , 1user posted image , 14.3., 11.4., Mengeš
user posted image  PuncaLunca, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ptuj
user posted image  metulj23, 23, 3user posted image , 1user posted image , ?, kraj
user posted image pegica37, 35, 2user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

21.8.

user posted image *dotika*, 31, 6user posted image , 0user posted image ,
7.3., Novo mesto
user posted image  Študentka86, 24, 1user posted image , 0user posted image , 8.3., Ljubljana

22.8.
user posted image  MATEJKA_, 4user posted image , 2user posted image , ?, kraj
user posted image pikica1981, 29, 1user posted image , 0 user posted image , ?, Maribor

23.8.
user posted image  Rosca79, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, Gorenjska
user posted image kat007, 31, 2user posted image , 1user posted image , 30.3., Notranjska
user posted image nana7, 34, 1user posted image , 0user posted image
, 18.3., 31.3., Ljubljana

24.8.
user posted image tejci01, ?, 2user posted image , 1user posted image , 16.3., kraj
user posted image  Markymark, 31, 4user posted image , 1user posted image , 23.3., Posavje

25.8.
user posted image  miklarom, 38, 4user posted image , 0user posted image , 8.3., Šempeter
user posted image  timnala, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, Savinjska

26.8.
 user posted image Katjuska986, 24, 1user posted image , 0user posted image , 24.3., Kranj

27.8.
user posted image smajas, 37, 2user posted image , 0user posted image , 15.3. (AC), kraj
 user posted image Rebeka_, 33, 2user posted image , 1user posted image , 14.3., Ljubljana

28.8.
user posted image  dar10, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, LJ
user posted image  TLF, 29, 2user posted image , 1user posted image , 30.3., kraj
user posted image roary, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Maribor

29.8.

user posted image slamica1, 34, 2user posted image ,1user posted image , ?, Maribor

30.8.
31.8.
 user posted image Goldy, 36, 3user posted image , 1user posted image , 22.3., Laško

x.8.
user posted image nuska23, 23, 1user posted image , 0user posted image , 8.3., Velenje
 user posted image maktub, ?, ? , ? , ?, kraj

SKUPAJ NAS JE: 64
NOSEČKE Z DVEMA : 3 (Araz, full nestrpna, mateja_goljev, nana7)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
xoxox
Cari
Shilou
bella106
Tammyv
Tinci_A
HANYBANY

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

www.noseca.com/ 

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    PREGLEDI           NUHALNA SVETLINA  
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           OTROČARIJE.NET  
    ŠOLA ZA STARŠE           NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    VSE O NOSEČNOSTI           MAMA.SI  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           BABY BOOK   

• < Sporočilo je popravil *dotika* -- 3.3.2011 10:05:45 >

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
  • Neposredna povezava do sporočila: 979
    3.3.2011 10:06:44   
    *dotika*
    PREGLED

3.3.: nikita11, tincy23, rosajelka
    4.3.: vilincek

Punce, veliko sreče na pregledih in hitro poročat user posted image !

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 980
    3.3.2011 10:14:53   
    metulj23
    daška91 sprašvala si za morfologijo, js se prou ne spomnem, kok zgleda pa kolk cajta traje, se pa spomnim pr sinu da mi je že v 122 in 2 dneh na nuhalni napovedal fantka in je bil fantek, sam je za 100°reku, vidm fantka, in naslednjič sva ga se enkrat uprašala, pa je reku, se zmeri videm fantka. 

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 981
    3.3.2011 10:20:09   
    daška91
    metulj23 : ja sem spraševala glede morfologije , drugače bom pa potem vidla kolk časa traja pregled.Drugače hvala za informacijo !! :)

Drugače punce kako ste ? Jz sm veliko bolje user posted image user posted image . Čeprov me hrbet grozno boli od ležanjauser posted image user posted image .Pri nas sneži groza od vremena.Komaj čakam mal bl toplo da bomo bundice lahko pospravli user posted image user posted image

lep pozdravček user posted image user posted image

(odgovor članu metulj23)
    Neposredna povezava do sporočila: 982
    3.3.2011 10:29:05   
    mateja_goljev
    ojla punce
    tukaj polovička od matejeuser posted image
    Moja je na urgenci že 2 dni od kar je imela ginekološki pregled. Z malimauser posted image user posted image je vse o.k. samo maternični vrat je zelo širok.Dolg naj bi bil dovolj
    G je rekla naj naredijo cirklažo pa že 2 dni nič.
    danes pa; zaradi ne vem česa je možna samo na način čez trebuh, ki naj bi ga upal opraviti samo dr tomaževič, ker so se sedaj 2 dni menili kako pa kaj......Možnost je da se zadeva obdrži še 1,2,3, mesece ali do konca, v 10odstotkih pa je v najhujšem primeru možna tudi ostranitev maternice. Če se za zadevo ne odločiva bo šlo v 2-3 dneh  šlo vse naprej.....
    Kaj bi se odločile ve? jaz sem za to da poskusimo, saj 10-15 posto ni tak riziko glede maternice.
    Kaj menite?
    Držite pesti pa čim manj problemov in z optimizmom zreti v prihodnost.user posted image

(odgovor članu taša83)
    Neposredna povezava do sporočila: 983
    3.3.2011 10:34:55   
    mateja_goljev
    aja ko jo je videla DR., ki ji je v soboto na urgenci rekla naj ne hodi za vsako ****rijo na viziti je po moje spremenila mnenje glede nujnosti in resne obravnave.

(odgovor članu mateja_goljev)
    Neposredna povezava do sporočila: 984
    3.3.2011 10:46:55   
    araz
    Joj, MatejaGoljev, kaj vse moraš prestajat. Držim pesti, da se vse dobro izteče. Žal pa ne znam svetovati. Verjetno bi se jest odločila, da probajo nardit čez trebuh, saj 10-15% res ni velika verjetnost, je pa vseeno riziko. Težke so take odločitve user posted image
    Polovička od Mateja hvala za obveščanje pa povej ji, da vse mislimo nanjo in držimo pesti, da se vse dobro konča.

Punce jest imam pa eno vprašanje. Pred 4 dnevi sem prvič začutila žgečkanje po trebuhu sedaj pa dva dni nič ne občutim. Al ije to normalno. Skrbi me namreč, ker imam še vedno take napade kašlja, ki trajajo tud po več kot pol ure. Predvsem so to zjutraj, popoldne in zvečer je najhujše. Me kar na bruhanje sili. Pregled pa imam šele čez 10 dni.
    Kaj ve mislite?

Drugače pa sem ok. Nimam nobenih nosečniških težav. Zredila pasem se od začetka do sedaj (16 tden) za 3 kg.

Neposredna povezava do sporočila: 985
    3.3.2011 11:01:04   
    monci2
    mateja ; user posted image user posted image  grozaaa... Jaz res upam, da bo vse vredu - samo pozitivno!! Tudi sama bi se odločila za to operacijo ( riziki so vedno povsod, še pri takšnih operacijah, ki naj ne bi bili).. Obveščaj nas in lep pozdrav Matejo - vse držimo pesti, da bo uspelo!

araz : jaz mislim, da je vse vredu, kolikor sem brala po forumih, punce začutijo prve metuljčke v 17. 18 . tednu in pol ene pišejo, da ne čutijo nič teden ali dva..  NImam pa sama izkušenj, zdaj sem v 18. tednu, pa še kar nič ne čutim user posted image .

(odgovor članu araz)
    Neposredna povezava do sporočila: 986
    3.3.2011 11:27:36   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

ojla punce
    tukaj polovička od matejeuser posted image
    Moja je na urgenci že 2 dni od kar je imela ginekološki pregled. Z malimauser posted image user posted image je vse o.k. samo maternični vrat je zelo širok.Dolg naj bi bil dovolj
    G je rekla naj naredijo cirklažo pa že 2 dni nič.
    danes pa; zaradi ne vem česa je možna samo na način čez trebuh, ki naj bi ga upal opraviti samo dr tomaževič, ker so se sedaj 2 dni menili kako pa kaj......Možnost je da se zadeva obdrži še 1,2,3, mesece ali do konca, v 10odstotkih pa je v najhujšem primeru možna tudi ostranitev maternice. Če se za zadevo ne odločiva bo šlo v 2-3 dneh  šlo vse naprej.....
    Kaj bi se odločile ve? jaz sem za to da poskusimo, saj 10-15 posto ni tak riziko glede maternice.
    Kaj menite?
    Držite pesti pa čim manj problemov in z optimizmom zreti v prihodnost.user posted image

polovička od MG, najprej upam da bo vse ok z user posted image  in user posted image , še sploh ker vem koliko časa sta se trudila za to user posted image user posted image user posted image
    pri vajinih težavah vama zelo težko pomagam, namreč meni so v torek vstavili obroček, ki naj bi preprečil skrajševanje materičnega vratu. Vendar je to primerna metoda samo, ko je za cerklažo prepozno, torej v tednih od 20.-24..
    Jaz močno upam, da vama bodo čimprej naredili cerklažo, za vajine težave pa se probaj obrniti še na g. Pušenjaka na forumu MON: http://med.over.net/forum5/read.php?19,5178167,5179645
    sicer traja kakšen dan, da odgovori, ampak bo pa odgovor najbolj pravilen

pa veliko sreče...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 987
    3.3.2011 11:32:18   
    nana7
    mateja_goljev vso pozitivno enregijo in veliiiiiko sreče ti pošiljamo čisto vse.  Ja boga  no, pred kakšno dločitvijo si. Tudi sama bi se verjetno odločila za operacijo, ampak samo pod roko strokovnjaka (dr.Tomaževiča, ).  Tiste zdravnice na urgenci pa sploh ne bi komentirala. Jaz bi že takrat po.....! To naše zdravstvo, jao jao.
    Polovička od mateje, lepo jo pozdravi in ji prenesi našeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Araz jaz sem začetek 16 tedna in tudi ne čutim čisto vsak dan gibov.  Pa še to, čutim jih samo ko se umirim. Brez skrbi

(odgovor članu monci2)
    Neposredna povezava do sporočila: 988
    3.3.2011 12:11:13   
    škrpijonka
    Pozdravljene user posted image ,
    sem julijka in sem malo preletela vaše pisanje in bom kar malo uletela.
    MF traja tam cca 20 minut (odvisno kako je pikica pripravljena sodelovat user posted image ), ti pa premeri user posted image po dolgem in počez, vse organe preverijo. Meni je naredila še vaginalni uz, da je preverila materični vrat.
    Kar se pa brcik tiče pa brez skrbi, jaz sem jih začutila komaj v 20 t, so pa od takrat prisotne vsak dan in včasih prav močne, da jih čutim tudi če dam roko na trebuh.

Lepo se imejte.

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu nana7)
    Neposredna povezava do sporočila: 989
    3.3.2011 12:20:59   
    *dotika*
    Uf, kaj vse se dogaja na našem forumu... marsikaj lepega, a kaj, ko berem tudi slabe novičke user posted image .

lipi, kako neprijetne so takšne situacije. No, samo da je vse ok. Pa so ti naročili, da počivaj?

mateja_goljev, pri vas mi pa ni čist jasno, kaj se dogaja. No, morda je možna cerklaža samo čez trebuh, ker je maternični vrat širok. In ja, kolikor pač lahko presodim situacijo, bi se kar odločila za ta poseg. Mislim na vas in čakam na pozitivne novičke!!!

No, mene je včeraj začela bolet sramna kost, samo na dotik, sem že ful zapaničarila in klicala svojo G. Ampak, ker me danes več ne boli, sem se pomirila in odločila, da počakam na redni pregled v ponedeljek. Ima še katera izkušnje z bolečo sr. kostjo? JAz sem se pač ustrašila, da ima to kakšno povezavo z mojo cerklažo.
    KAr se kg tiče, sem kar pridna, trenutno sem na dveh kg manj kot pred nosečnostjo. Ja, posledica slabosti in bruhanja do pred enega tedna.
    Metuljčke občasno tudi jaz že čutim. Včeraj recimo jih nisem, danes pa spet nekajkrat. Lep občutek je to, lep. Kaj šele, ko pridejo ta prave brcike.

Še ena prošnja... lahko prosim vse datume, ki jih dobite za preglede in jih tu zapišete, odebelite? In če je to morfologija, opozorite na prosim na to. Hvala!

< Sporočilo je popravil *dotika* -- 3.3.2011 12:22:17 >

(odgovor članu lipi)
    Neposredna povezava do sporočila: 990
    3.3.2011 13:02:23   
    Lily86
    Polovička od Mateje - Verjamem da je to ena od najtežjih možnih odločitev... Tudi meni se ta odstotek ne zdi tako visok. Sicer pa izguba maternice, če dobita dva zdrava otročička, tudi ni najhujša stvar na svetu! Jaz bi se definitinvno odločila za operacijo, saj je - če prav razumem, vaša edina možnost, da otročka obdržita! Tudi če bi bil odstotek komplikacij višji, bi se odločila, da naredim vse, da otroku omogočim živeti... Pozdravi Matejo, povej ji, da držimo pesti in navijamo za vas!!!

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 991
    3.3.2011 13:11:37   
    Lily86
    Dolgo se že nisem nič javila, imam kar malo slabo vest... Naš otroček že pridno in konkretno brca, sem že malo pozabila kako fajn občutek je to user posted image . Drugače je počutje ok, trebuh raste kot nor, tudi redim se pridno :). Je pa naša starejša dopolnila eno leto in shodila, tako da sem najbolj ponosna mami na svetu. user posted image

*dotika* - mene sicer ni bolela, poznam pa veliko punc, ki so imele probleme s tem celo nosečnost. Ni pa baje nič nevarnega, oz. ne pomeni nič posebnega. Samo zoprno zna biti - predvsem proti koncu nosečnosti. En predlog za seznam - vidim da že nekaj punc ve za spol otroka. Lahko bi na koncu podatkov naredila znakec user posted image  za punčko, user posted image  za fantka in user posted image  če noče vedeti/se ne vidi. Samo predlog, če imaš voljo s tem...

Morfologija - jaz jo imam 29.3. Koliko se spomnim iz prvega pregleda traja cca 20 minut, spol mi je pravilno napovedala.

Kar malo pogrešam vso to iskanje in brskanje za opremo. Mi namreč bolj ali manj že vse imamo... :/ Uživajte v prvih nakupih!

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu Lily86)
    Neposredna povezava do sporočila: 992
    3.3.2011 13:23:37   
    *dotika*
    IZVIRNO SPOROČILO: Lily86
    En predlog za seznam - vidim da že nekaj punc ve za spol otroka. Lahko bi na koncu podatkov naredila znakec user posted image  za punčko, user posted image  za fantka in user posted image  če noče vedeti/se ne vidi. Samo predlog, če imaš voljo s tem...

JA, super ideja. Punce, tiste, ki že veste za spol, dejte to prosim (še enkrat) napisat, da zabeležim. Da ne bom zdaj šla za nazaj brat. Prosim user posted image .

(odgovor članu Lily86)
    Neposredna povezava do sporočila: 993
    3.3.2011 13:29:00   
    Goldy
    polovička od mateje - res sta pred težko odločitvijo, ampak verjetno bi se tudi sama odločila za to varianto cerklaže, sploh, če je druga opcija taka kot je. Pozdravi Matejo in ji povej, da vse mislimo na njo, tudi vse IVf-ovke!!!! Mogoče res povprašaš še Pušenjaka na MON-u. Veliko pozitivnih misli in da se tole spelje do konca tako kot se mora. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lily86 - superca za prve korake. No, tudi mi imamo večino stvari že doma, si bova pa privoščila nov voziček. Imava že ogledanega. Dobim še eno goro cotk, pa eno goro jih je že doma, tako jih bom morala samo malo pregledat in nekaj dat naprej.

dotika - tale sramna kost zna biti nadležna, ja. Mene pa križ že zdaj boli, kaj šele bo.

araz - mislim, da se tam okrog 20t (ne me čist držat za besedo) kakšen teden ali več gibi čutijo manj zaradi povečane količine plodovnice. Je pa vse skupaj odvisno, ali je posteljica predaj ali zadaj.

Grem počivat potem, pa po našo čmrliko v vrtec.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Lily86)
    Neposredna povezava do sporočila: 994
    3.3.2011 13:31:41   
    monci2
    dotika : user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
    Neposredna povezava do sporočila: 995
    3.3.2011 14:12:42   
    Reby
    Oprostite, ker se bom malo vmešala. Sama sem avgustovka 2009 in IVF-ovka.
    Polovička od mateje_goljev - pošiljam vse pikapoke tega sveta za vas. Sama bi se odločila za poseg in upam, da se bosta tudi vidva in da končno prideta po dolgem času do malih škratkov. Prenesi ji pozdravi in smo z mislimi z vama. Držita se, samo pogumno.

(odgovor članu monci2)
    Neposredna povezava do sporočila: 996
    3.3.2011 15:22:37   
    mariy
    lp
    Po dolgem času se vam oglašam, smo imeli takšne bolečineuser posted image , da se niti iz postelje nisem mogla spravit, kaj še le da bi bila za računlnikomuser posted image .
    Bolečine so trajala skoraj štirinajst dni in so bile iz dneva v dan hujšeuser posted image , sedaj pa je vse skupaj minilo in se vam zopet glašam, da je vse o.kuser posted image , tako pravi moja g.
    Ker sem imela občasno tudi zelo trd trebuh mi je g. rekla da bi to bili naj lažni popadki, na kar sem se tudi zelo prestrašila, vendar me je tudi potolažila, ko je rekla da ni razloga za kakršne koli skrbi, saj je vse tako kot mora bitiuser posted image . Se pravi naše deteuser posted image je o.k.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    Bolečine se še pojavljajo,vendar v mejah normale, če lahko tako rečem, saj sem jih imela tudi pri prvi nosečnosti, vse dokler nisem rodila.

Tako pa sem se kar pošteno na tipkalauser posted image , če sem prej tako dolgo ležala.

Pregled imam: 22.3.2011
    Spol:user posted image

Punce držte se in uživajte v svoji user posted image , kolikor se le da.

Tako sedaj pa grem nazaj počivat in se vam kasnej ponovno pridružim.

< Sporočilo je popravil mariy -- 3.3.2011 15:25:20 >

(odgovor članu Reby)
    Neposredna povezava do sporočila: 997
    3.3.2011 17:53:29   
    *dotika*
    Ne gre mi iz glave naša punca mateja... Tako mi je hudo, ampak moramo tudi me pozitivno razmišljat!!! Groza res, da se tako dolgo trudiš za otročka, potem pa še nimaš miru in nisi deležen mirne nosečnosti... Smo zmenjene, vse bo OK!!!

mariy, tebi pa tudi ni dalo miru. No, če je zdaj v redu, bo tako ostalo do avgusta, ne? Kakšne bolečine si to imela, krče? Pa morda tudi kaj izcedka?

Da se še malo pohvalim... sem ponosna lastnica majške iz Popka pridem avgusta. Zaenkrat je majčka še malo prazna, ampak se bo hitro napolnila.

(odgovor članu mariy)
    Neposredna povezava do sporočila: 998
    3.3.2011 18:36:31   
    Katjuska986
    Upam da se Mateji izide vse dobro... user posted image polovička od Mateje pa upam da se držiš in da boš v oporo svoji dragi.. vem koliko pomeni, če te dragi pomirja, ko gre kaj narobe...

Dotika... jaz imam probleme s sramno kostjo ki me zelo boli že nekaj tednov.. na žalost pa imam tudi displazijo kolkov tako da sem slabše kot stare mame pri 80ih... zaradi displazije pa moram tudi zelo pazit da se ne zredim preveč... mi je že tako rekla G, da ne ve kako bo zadnje mesece... uglavnem moje kosti okoli riti so u riti user posted image

Drugače pa je ena spraševala koliko smo se zredile.. jaz sem 1 kg shujšala glede na začetek pa sem v 16 tednu. Čeprav vem da ni ravno ok (sem normalne postave) - če gledam kolke je to odlično, če gledam z vidika malega pa po mojem ni ravno ok.... Mislim pa da sedaj še ni panike.. upam da se ne bom pol proti koncu na hitro redila.. user posted image

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 999
    3.3.2011 20:58:33   
    miklarom
    polovička od Mateje_Goljev - tudi jaz bi se odlčila za varianto cerklaže, kot ostale punce. Držim pa močno vse pestke za vas vse štiri da se vse dobro izteče in v mislih sem z njo, pa pozdrave ji pošiljam in veliko pika pokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 1000
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
    Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
    7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Obutev za po hiši
    muška

kakšno obutev nosite poleti za po hiši/stanovanju

copate (51%)

crocse (10%)

japonke oz. natikače (11%)

bosa noga (25%)

nogavice (4%)

Število vseh glasov: 518

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!