|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
27.2.2011 11:38:31   
monci2
Eila!!

Taša - ta voziček je pa res dober- zelooo všeč...user posted image user posted image

Dotika, sm zelo vesela, da si ok- samo lepo počivaj!!

Mateja - Upam, da je zdaj vse vredu in da bo tako ostalo!! Tudi sama bi šla takoj k G.- navsezadnje gre za tvoje počutje in mirnost, ko ti potrdijo, da je vse ok!!

lepo nedeljo - jaz kr v službi user posted image ...

papa

(odgovor članu taša83)
Neposredna povezava do sporočila: 926
27.2.2011 22:00:53   
metulj23
hei, nimam dosti časa pisat, ... pa še internet nam nekaj šteka. v pondeljek sem bila pri zdravniku, ker sem 3 dni bruhala. pa  je reku, da ce ne bo ok bom morala na infuzijo, dal mi je ene antibiotike, pa grem v petek nazaj na pregled, kri in voda nobenga izboljšanja in mi je dala še za nekam vodo v lj poslat, ker mam neko bakterijo. in pol pridem k sestri nazaj in sem mogla neki malga plačat. wtf? in reče nimate dodatnga urejenga, pa js njej tu pa ne bo drzalu, ker mi mož od plače plačuje, ... in ker me je g poslala sem ze vnaprej povedala, da ce ni zdrav urejeno bom, prsla k si ga uredim, pa reče ok, tu bi vas okol 70€ prslu, ... pa pove mi da obv nimam  urejenga, ja itak k mi je zavod poteku in sem pozabla. pol grem urejat na obcino in zavod, pa na zzzs in una kr rece, 15 evrou morte plačat, pa js a ni druge obcije, pa ona men ne, ... pa ji nek tezim, pa reče no ja po možu se loh zavarujete, ... mislem haloooo, zakaj bi plačvala 15E na mesec če me loh mož zavaruje, ... ?????

no in zdej cakamo papirje iz njegove sluzbe, da tu urediumo, pa se dober da nisem rabla u bolenco jit k tam bi pa plačala k pr norcih.

drugače pa je že kera vidla to čudo http://www.fissshy.com/si/zbirka-dolge.html
jih ima kera? full so u red videt pa studiram da bi jih kupla za doma noset, ...

lp,

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 927
28.2.2011 11:28:33   
HANYBANY
Pozdravljene,

žal se poslavljam od vas in vam vsem želim srečno in lepo nosečnost še naprej in seveda čimbolj zdrave otročke...
Meni je v 15. tednu odtekla plodovnica in žal ni bilo rešitve za naše dete, tako da sem 25. v petek splavila v KCLJuser posted image Ne morem vam opisati bolečine, ki jo doživljam. Jeseni grem v nove boje v 4. postopek IVF.
Srečno vsem skupaj!!!!

(odgovor članu metulj23)
Neposredna povezava do sporočila: 928
28.2.2011 11:39:54   
timnala
HANYBANY..ojej..hudo mi je zate ob tem, kar sem prebrala.. user posted image
Držim pesti, da čimprej preboliš in ti naslednjič rata, da boš cartala svojga otročička user posted image user posted image user posted image

Upam, da se slabe novice čimprej nehajo!
Jst pa dans spet dat kri za tokso..

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 929
28.2.2011 11:50:14   
araz
joj Hanybany ful mi je hudo zate, ker vem kako težko si prišla do nosečnosti. Bodi močna, jeseni pa srečno in naj rata v prvo.
si ne predstavljam bolečine, ki jo doživljaš user posted image .
Če ti ne bo prehudo lahko napišeš kaj je bilo vzrok, da ti je oddtekla plodovnica. Sem tud jest v 15 oz. zdej že v 16 tednu, pa mej e še vedno strah, da bo kaj narobe (tud IVF-jovka).

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 930
28.2.2011 12:01:03   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Držim pesti, da pokaže, da toxe sploh ni bilo.
Da ti povem, da je pri nas zaenkrat na NS pokazalo, da je vse ok. Je rekla, da je 99%, da bo ok, ker če bi šla toxa naprej, bi po vsej verjetnosti že prišlo do splava.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 931
28.2.2011 13:32:31   
mrcinca
Hanybany, hudo mi je, ko tole berem user posted image . Si sploh ne predstavljam, kako se šele ti počutiš? Držim pesti, da se naslednjič vse dobro konča.

Sicer pa, tudi jaz sem ta teden zelo na trnih. Vsak dan bolj je možno, da me pokličejo z rezultati AC. Sicer nekje v sebi čutim, da bo vse dobro in le upam, da me moj občutek ne vara.

lp,

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 932
28.2.2011 14:40:06   
miklarom
HANYBANY - O,joj kako mi je hudo ko tole beremuser posted image , vem pa da ti je hudo, in ti bo še nekaj časa, ti se sedaj kar zjoči in pomiri v jeseni pa le v nove boje in takrat bo vse o.k., držim pestke zate in drži se mi.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 933
28.2.2011 15:50:59   
timnala
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Da ti povem, da je pri nas zaenkrat na NS pokazalo, da je vse ok. Je rekla, da je 99%, da bo ok, ker če bi šla toxa naprej, bi po vsej verjetnosti že prišlo do splava.

Hej Teni!

Hvala ti! user posted image
In super za vas, da je zaenkrat vse ok..itak bo še naprej! Držim pa pesti za tvojo AC, itak berem septembrke 2011 tudi user posted image Ste zanimive!

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 934
28.2.2011 16:17:34   
lipi
hanybany kako mi je hudo za tebe.user posted image user posted image  Pošiljam ti veliko user posted image user posted image user posted image in da bo čimprej bolečina manjša.

Lep pozdrav!

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 935
28.2.2011 16:20:32   
Teni_

IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Hej Teni!

Hvala ti! user posted image
In super za vas, da je zaenkrat vse ok..itak bo še naprej! Držim pa pesti za tvojo AC, itak berem septembrke 2011 tudi user posted image Ste zanimive!

Jaz pa avgustovke, ker se zna zgodit, da kaj prej rodim, pa v avgust padem. Ne bi bilo slabo, sem jaz tudi avgusta rojena. user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 936
28.2.2011 19:11:53   
Katjuska986
Hanybany- grozno... sem čist brez besed.. drži se. Verjamem da ti je hudo, upam da bo naslednja nosečnost uspešna. user posted image user posted image

Drugače pa tudi jaz nisem danes najboljša. Sem sredi Qlandije padla skupaj - mami je skoraj kap zravn, ni vedla niti kam se obrnit... so ugotovil, da sem po vsej verjetnosti dehidrirala (ponavadi nosim vodo zraven danes pa sem pozabila pa sva jo ravno hotle it kupit), pa še pritisk imam prenizek (68/108). Tako da kar malo poležavam, glava me boli... nisem za nič.. pa še jutri začenjam novo službo - pa bi mogla it na bolniško pa nisem hotla it. Bom šla če bo slabše... Ah... user posted image kdaj bo tisti čas ko pravijo, da so nosečnice polne energije user posted image Aja mala bebica pa naj bi bila OK...

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 937
28.2.2011 21:06:12   
araz
Katjuška verjamem, da se je mami ustrašla. Ja, je treba velik pit. Jest se non stop silim. Drugače pa niti nimaš tolk nizel pritisk. jest ga imam 60/90, ampka imam skoz nizkega tako ,da sem navajena. Glavno, da je z pikico vse ok.

Mene pa zanima, če katera jemlje Omega3?

Drugače se pa še kar nisem pozdravila. Še vedno kašljam, tako da moji pikici sploh nimata nobenega miru. Zdej jih že čutim kako me žgečkata po trebuhu user posted image .

(odgovor članu Katjuska986)
Neposredna povezava do sporočila: 938
28.2.2011 21:19:25   
Katjuska986
Araz - a pol si skoz po malem zaspana? Jaz sem bila zdj dva dni noro zaspana. Drugače so mi pa v četrtek merili pritisk pa sm ga imela 74/132 ponavadi pa imam še višjega (vedno le tolk previsokega, da me sprašujejo če sem jezna user posted image ) ... donc pa je zgleda na hitro padel pritisk (ker sem bila vsa poskočna)... moti pa me tudi, ker ne čutim žeje dokler me ne začne skoraj tresti od žeje. Isto je pri hrani.. lakote ne čutim dokler se potem skoraj ne poderem skupaj.. pa se tudi poskušam malo siliti.. samo včasih pa le pozabim user posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 939
1.3.2011 4:43:55   
mrcinca
Včeraj popoldne dobila klic. AC user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne morem povedat, kako sem vesela, da je izvid uredu. Sploh po tem, ko sem čez vikend začutila najino pikico.

Katjuska986 jaz imam pa ravno obratne težave, pritisk 146/100, utrip pa je bil maksimalen že 141 :(. Zato pa še čakam rezultate, da vidim, kaj bo kardiolog povedal, kaj se da pomagat. Na srečo počitek pomaga.

pozdravček, srečna user posted image

(odgovor članu Katjuska986)
Neposredna povezava do sporočila: 940
1.3.2011 7:38:37   
Goldy
mrcina - jeeeej!!!!user posted image user posted image user posted image Verjamem, da ti je kamen padel s srca.

hanybany - sem brez besed. Šokirana. Žalostna. user posted image user posted image Upam, da vam spet čimprej rata in da srečno donosiš do konca.

katjuska - pridna si z novo službo. Ampak vseeno pazi. Da jim ne boš tam omedlevala v službi. Je pa hidracija res zelo pomembna. Pri meni je problem v nosečnosti, ker ne morem piti samo vode, ker mi je po njej tako slabooo. Mora biti malo soka ali stisnjene limone, grenivnke ali pomaranče.

pritisk - jaz sem še ena z niskim pritiskom. Zato sem tudi konstantno utrujena in zaspana. Se mi pa zdaj v user posted image pritisk porihta in ga imam tam okrog 120/80, proti koncu nosečnosti pa mogoče malo naraste. Drugače me pa itak vsi sprašujejo, če še živim, pa čem i je dobro. Samo jaz imam vedno nizek pritisk in meni je čist ok.

norice - jaz sem se dala testirat za norice, ker so v vrtcu. Mi pa nismo zagotovo vedeli ali sem jih imela ali ne, v kartoteki mi pa 2 leti manjkajo. In so me tudi v petek popoldne klicali iz Lj, da je vse ok. Da sem jih prebolela. user posted image Ker pri nas v ZD so mi rekli, da bom na izvide čakala najmanj en teden.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mrcinca)
Neposredna povezava do sporočila: 941
1.3.2011 7:46:17   
daška91
Dobro jutro nosečke !! user posted image

evo jz sm uspešno opravila mojo drugo posvetovalnico user posted image .Poslušala je srček od našega otročička bilo je prečudovito !! Zdej se pa veselo pripravlam na 22.3. ki imam morfologijo ,komaj čakam da ga/jo spet vidim !!

lep pozdravček user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 942
1.3.2011 9:11:02   
*dotika*
Joj joj joj, HANYBANY, kaj je to tebe doletelo user posted image user posted image user posted image . Punca, drži se mi, vzemi si čas, jokaj. In ko boš začutila, pa pogumno naprej user posted image user posted image user posted image .

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 943
1.3.2011 9:13:45   
*dotika*
user posted image

PDP, nick, starost, zaporedna , število , pregled, morfologija, kraj

1.8.
 user posted image julie*, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB
user posted image  pat13, 34, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj

2.8.
3.8.
user posted image   ktm10, 31, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj

4.8.
user posted image taša83, 27, 1user posted image , 0user posted image , 1.3., MB
user posted image abab, 23, 2user posted image , 1user posted image , ?,  MS
user posted image   ribica_80, 30, 2user posted image , 0 user posted image , ?, MB
user posted image daška91, 19, ?, ?, 28.2., 22.3., Kropa

5.8.
user posted image majči22, 26, 2user posted image , 1user posted image , 9.3., Logatec
user posted image  maj2009, 26, 3user posted image , 1user posted image , ?, Domžale
user posted image Lily86, 24, 2user posted image ,1 user posted image , ?, MB
user posted image  pia09, 36, 2user posted image , 0 user posted image , ?, Gorenjska
  user posted image nikita11, ?, 1user posted image , 0user posted image , 3.3., Ljubljana

6.8.
user posted image Ideja, 32, 3 user posted image , 0user posted image , ?, CE
user posted image mariy, 28, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj
user posted image mrcinca, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj

7.8
8.8.
user posted image lipi, 33, 3user posted image ,1user posted image , 23.3., 23.3., Rogaška Slatina
user posted image  tincy23, ?, 2user posted image , 1user posted image , 3.3., Rogaška Slatina
user posted image  monci2, 27, 1user posted image , 0user posted image , 2.3., Maribor
user posted image lenkadolenka, ?, 1user posted image , 0user posted image , 1.3., Novo mesto

9.8
user posted image misojka, 34, 2 user posted image ,1user posted image , 28.2., LJ

10.8.
user posted image zolika, 27, 2user posted image ,1user posted image , ?, 23.3., kraj
user posted image novopecena, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ljubljana

11.8.
user posted image Tatkica, 30, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ajdovščina
user posted image indy0024, 26, 2user posted image ,1user posted image , 29.3., LJ
user posted image  Primigravida, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image huda83, 27, 2 user posted image , 0 user posted image , ?, kraj
user posted image KIRA1, 38, 3user posted image , 2user posted image
, 28.2., Murska Sobota
user posted image saya, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, 28.3., kraj

12.8.
user posted image  Klarita, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB

13.8.
user posted image  full nestrpna, 24, 2 user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image vilincek, 35, 1user posted image , 0user posted image , 4.3., Ljubljana

14.8.
user posted image *Nelly*, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Litija

15.8.
 user posted image misa79, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, LJ
user posted image  kasper, 31, 2user posted image , ? , 9.3., Slovenska Bistrica
user posted image kepica78, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?
, Domžale
user posted image popka_3, 28, 1user posted image , 0user posted image , 18.3., Ljubljana

16.8.
user posted image mateja_goljev, 30, 1user posted image , 0user posted image , 1.3., Medvode

17.8.
user posted image  lara2212, 30, 1user posted image , 0 user posted image , 14.3., Ptuj

18.8.

19.8.
user posted image  rosajelka, 32, 2user posted image , 2 user posted image , 3.3., kraj

20.8.
 user posted image araz, 35, 2user posted image , 1user posted image , 14.3., 11.4., Mengeš
user posted image  PuncaLunca, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ptuj
user posted image  metulj23, 23, 3user posted image , 1user posted image , ?, kraj
user posted image pegica37, 35, 2user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

21.8.

user posted image *dotika*, 31, 6user posted image , 0user posted image ,
7.3., Novo mesto
user posted image  Študentka86, 24, 1user posted image , 0user posted image , 8.3., Ljubljana

22.8.
user posted image  MATEJKA_, 4user posted image , 2user posted image , ?, kraj
user posted image pikica1981, 29, 1user posted image , 0 user posted image , ?, Maribor

23.8.
user posted image  Rosca79, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, Gorenjska
user posted image kat007, 31, 2user posted image , 1user posted image , 2.3., Notranjska
user posted image nana7, 34, 1user posted image , 0user posted image
, 18.3., 31.3., Ljubljana

24.8.
user posted image tejci01, ?, 2user posted image , 1user posted image , 16.3., kraj
user posted image  Markymark, 31, 4user posted image , 1user posted image , 23.3., Posavje

25.8.
user posted image  miklarom, 38, 4user posted image , 0user posted image , ?, Šempeter
user posted image  timnala, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, Savinjska

26.8.
 user posted image Katjuska986, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, Kranj

27.8.
user posted image smajas, 37, 2user posted image , 0user posted image , ?, kraj
 user posted image Rebeka_, 33, 2user posted image , 1user posted image , 14.3., Ljubljana

28.8.
user posted image  dar10, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, LJ
user posted image  TLF, 29, 2user posted image , 1user posted image , 30.3., kraj
user posted image roary, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Maribor

29.8.

user posted image slamica1, 34, 2user posted image ,1user posted image , ?, Maribor

30.8.
31.8.
 user posted image Goldy, 36, 3user posted image , 1user posted image , 22.3., Laško

x.8.
user posted image nuska23, 23, 1user posted image , 0user posted image , 8.3., Velenje
 user posted image maktub, ?, ? , ? , ?, kraj

SKUPAJ NAS JE: 64
NOSEČKE Z DVEMA : 3 (Araz, full nestrpna, mateja_goljev, nana7)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
xoxox
Cari
Shilou
bella106
Tammyv
Tinci_A
HANYBANY

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

www.noseca.com/ 

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    PREGLEDI           NUHALNA SVETLINA  
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           OTROČARIJE.NET  
    ŠOLA ZA STARŠE           NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    VSE O NOSEČNOSTI           MAMA.SI  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           BABY BOOK   

• < Sporočilo je popravil *dotika* -- 1.3.2011 9:17:16 >

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
  • Neposredna povezava do sporočila: 944
    1.3.2011 9:18:15   
    *dotika*
    PREGLED

1.3.: taša83, lenkadolenka, mateja_goljev
    2.3.: monci2, kat007
    3.3.: nikita11, tincy23, rosajelka
    4.3.: vilincek

Punce, veliko sreče na pregledih in hitro poročat user posted image !

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 945
    1.3.2011 9:35:21   
    miklarom
    dotika - kako se počutiš? jaz sem že bolje, na antibiotike v žilo grem še 4x potem pa upam da bo vse vredu, sem pa včeraj dala urin  in je danes rekla zdravnica da je vse vredu, nobenega vnetja več, samo še počakajo na izvide iz sanforda, če je še aj bakterije prisotno, kar upam da je ne bo ina da bom lahko kmalu šla na cerklažo. Za seznam; 8.3. imam pregled pri svojem G. in dogovor za cerklažo. Lepo se mi čuvaj in počivaj.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 946
    1.3.2011 9:35:46   
    Anonimen
    hanybany, žal mi je.... user posted image upam, da bo prihodnjič ratalo...

sicer se pa javljam po pregledu. zaenkrat je vse o.k., razen da imam pritisk 150/90, pa mi je g. podaljšal bolniško. za bebico se še ne ve, kaj bo, ker leži poprek. na tisti butast test pa nisem šla, ker imam injekcij čez glavo že od IVF.
    sem se pa spet spomnila, kakšne šanse so nama zračunali za "naravno" zanositev: 1:500.000 . ;D da tja padeš. pa sva jim 2x pokazala, da to ne štima.
    1. user posted image je res bila IVF, 2. user posted image pa 3.user posted image pa čisto po naravni poti. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *dotika*)
      Neposredna povezava do sporočila: 947
    1.3.2011 10:50:07   
    roary
    Pozdravček punce!

monci2, meni so tudi ful všeč posteljice od Lip Poljčane. No, sicer mi je ful ful lušna od Stokke, tale

user posted image

samo cena je taka, da groza... V glavnem, preveč za moj žep. TAko da bomo po vsej verjetnosti tudi vzeli od Lip Poljčane.
    TFL, super, tvoja punca lepo sama spiuser posted image

Rosca79, tudi meni je pomembno, da je voziček vozen v obe smeri, velika napihljiva kolesa za vse terene, ker sva mi2 precej mobilna, pa da je štirikolesnik in da so sprednja kolesa vrtljivauser posted image  Tako da iščem v tej smeri...
    *dotika*, lepo je prebrati, da se super počutišuser posted image In še naprej ne delaj NIČuser posted image

mateja_goljev, ti kar idi vsakič, ko boš imela občutek, da vse ni tako, kot bi moralo biti, pa magari je ta občutek samo v glavi... Ma jaz vedno rečem, da raje grem 1x preveč kot pa 1x premalo...

metulj23, kako si? Drugače pa a so to nosečniške hlače? Zgledajo res odpičenouser posted image

HANYBANY, joj, groza, mi kar kocine gredo pokonci ob branjuuser posted image user posted image user posted image  Ostani močna, preboli zadevo, potem pa z dvignjeno glavo naprej!
    mrcina, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

katjuska986, ojoj, pa kaj je zdaj to?? Drži se punca in pazi nase...

Se beremo...

(odgovor članu majči22)
    Neposredna povezava do sporočila: 948
    1.3.2011 10:55:46   
    *dotika*
    IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

dotika - kako se počutiš? jaz sem že bolje, na antibiotike v žilo grem še 4x potem pa upam da bo vse vredu, sem pa včeraj dala urin  in je danes rekla zdravnica da je vse vredu, nobenega vnetja več, samo še počakajo na izvide iz sanforda, če je še aj bakterije prisotno, kar upam da je ne bo ina da bom lahko kmalu šla na cerklažo. Za seznam; 8.3. imam pregled pri svojem G. in dogovor za cerklažo. Lepo se mi čuvaj in počivaj.

Sem ok, samo pogruntat moram nek sistem, kako vse si bom zapolnila dneve, ki jih preležim. Zdaj pač berem, gledam tv in vsake toliko skočim na internet. Sem mojga včeraj vprašala, če mi je kaj fouš, ker lahko cel dan preležim, pa je odločno rekel NE user posted image .
    Upam, da si pregnala bakterije in da greš kmalu na cerklažo. Saj sam poseg ni nič posebnega, v bistvu nobenih bolečin, samo da se sestaviš skupaj od narkoze. Kar je pa hitro.

mrcinca, super super super za super izvid user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa mirno naprej, ne?

< Sporočilo je popravil *dotika* -- 1.3.2011 10:57:19 >

(odgovor članu miklarom)
    Neposredna povezava do sporočila: 949
    1.3.2011 13:41:10   
    soncek_25
    Pozdravljene!
    Najprej se opravičujem, ker takole vdiram v temo
    Tudi jaz sem bila lani na tem forumu v pričakovanju, danes pa sem mamica 5 mesece staremu fantku
    Pišem vam, ker prodajam voziček Jane Slalom Pro.
    Voziček je sivo zelene barve, star 5 mesecev. Rabljena je bila samo globoka košara, športni del je čisto nov, nikoli rabljen. Zraven dam še čisto novo prevleko za noge (Jane), torbo in prevleko za dež (Jane).
    Za informacije pokličite na: 040 438 736

Lastnosti vozička:
    - snemljiva kolesa, kar lahko zelo olajša transport.
    - stranski odsevniki poskrbijo za večjo varnost na prometnih poteh
    - hrbtni del ima nastavljiv do skoraj ležečega položaja
    - nastavljiva opora za noge.
    - pet točkovni sistem zapenjanja
    - zračno tlačilko
    - teža vozička samo 8 kg

Uživajte v nosečnosti!!!!

Pot ni vedno rožnata, je pa zato cilj toliko lepši!

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 950
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
    Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Varanje
    binyy

Ali bi prevarali svojega partnerja,če le ta nebi nikoli izvedel?

da, takoj (7%)

ne, nikoli (58%)

mogoče (11%)

ne vem (18%)

sem ga že (6%)

Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!