|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 III. del
22.11.2010 12:11:03   
ajne1
hojla,

ja tale luna pa res ni imela učinka... tudi mi še doma, en dan po PDP in prav nič ne kaže, da bi se kaj dogajalo. v sredo imam pregled še pri svoji G, potem če ne bo nič pa naprej v P.

danes mi je še tastarejša zbolela, tak da imam še njo doma in niti počivat ne morem, ker je čist živahna, sam neko vročino je fasala... pa user posted image prihaja domov, ker ga tudi nekaj glava boli in kašlja, tak da bom imela očitno bolnico franja doma ravno zdajle, ko jo najmanj rabim. tamala je zaenkrat še ok, upam, da tudi ona ne privleče kaj iz vrtca.

bejbi je živahen ko strela, očitno res pakira, upam samo, da bo kmalu spakiral, ker imam že res dost (pa moj in obe pupi tudi).

čau

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 976
22.11.2010 12:25:31   
škorpijonček_
Hejla,

z mano očitn še nč ne bo, CTG spet lep, ne kaže popadkov, urin OK, pritisk OK, so me do srede poslali domov. Sem obupala nad mojim škorpijonom, očitn bo kar strelec.

Vidim, da tud pr vas nč novga.

Babnce, sem pa čakala tam pred porodno na dohtarja in so dve rojevale...jao kako se to dere. Jst upam zase, da ne bom tolk glasna,ker sem dans hotla že pobegnt, tko hudo je blo. Pa tak fajn sem se naštimala, da ne bo hudo.

No, drgač upam, da se tamau kamu odločt pridet ven, ker vsaka dva dni takole čakanje...user posted image .

(odgovor članu ajne1)
Neposredna povezava do sporočila: 977
22.11.2010 12:45:31   
philadelphia
No pa nas je še nekaj za rodit, samo ene ste kr zginile. Škorpijonček ne bo tako hudo v porodni user posted image , ene so pač malo bolj glasne. Pejt mal po stonicah laufat, pa okna pomivat, pa dedec naj pride domov za akcijo, mogoče pa kaj sprožita. Še je čas.

Moj je glih odšel nazaj v službo, se je najedel kosila in zdaj ga ne bo do poznega večera. Jaz pa lepo u izi cel dan sama (spet). Dobr da si je vsaj frej vikend vzel zame. Se vsaj naša bebica takrat malo bolj pridno giblje, ko je zraven. user posted image

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 978
22.11.2010 12:54:26   
zori82
Dan

o joj babe (library, pajac, škorpijonček,...) vidim da še kr vztrajate oz. vaši user posted image in na noben način nočete v Rim

renesme upam da bo noga čimprej bolšuser posted image

kapesanta šivi naj bi odpadli nekje 10 dan...najhitrej se ti bo vse skupaj zacelo, tako da si s haldnim fenom sušiš vsak dan nekaj minut....sm vidla da mate full lep vozičekuser posted image , si ga ti kej opralauser posted image

emma83 js prodajam pralno-sušilni full mal rabljen, praktično nov....če te zanima mi javi na ZS

no mi smo se pa danes prvič kopali in naša Nija je prav uživala v vodici (niti malo joka) vsa presrečna se je namakala...mami in ati pa čist ponosna in vesela user posted image user posted image
mamice kako pa ve kopate vaše malčke, vsak dan al 2-3 na tedenuser posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 979
22.11.2010 12:55:01   
pajac
Škorpijonček, pridi z mano v porodno.. user posted image te ne bo strah, samo smejala se boš..

Jaz sem čisto hripava in me je prej klical možek pa rekel naj samo počivam in si pocajtam glasilke, da se bom lahko v porodni drla user posted image Toliko o empatiji...user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 980
22.11.2010 12:58:00   
philadelphia
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Škorpijonček, pridi z mano v porodno.. user posted image te ne bo strah, samo smejala se boš..

Jaz sem čisto hripava in me je prej klical možek pa rekel naj samo počivam in si pocajtam glasilke, da se bom lahko v porodni drla user posted image Toliko o empatiji...user posted image

Kok je uvideven in prijazen user posted image . Jaz bi se tud smejala v porodni user posted image , sam kaj ko je to mission imposible. Povej recept

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 981
22.11.2010 13:02:16   
pajac
zori82  glede kopanja se sama odloči... mi smo Petra kopali vsak dan.. no bolj kot ne namamkali par minut v vodi in to iz par razlogov: 1. moj je bil v službi od 5 zjutraj do 7 zvečer in sta kopanje imela kot ritual.. Ko je prišel domov se je na hiter umil in malega nesel v kopalnico na kopanje.. to je bil samo njun čas.... vse ostalo je piršlo na vrsto kasneje (ne glede na lakoto in podobno user posted image 2. Peter je ful užival v vodi in ga je kopanje utrudilo in je hitro potem zaspal. 3. olajšalo mu je krče.
Ko je malo zrastel smo to zreducirali na vsak 2 dan, vmes pa umivanje. Zdaj se načeloma kopa 2x tedensko, vmes pa se tušira.. No tuširat smo se začeli pri 11 mesecih, ko smo bili v kampu na morju in mu je bilo všeč...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 982
22.11.2010 13:05:58   
nadinne
No pa sem se malo naspala user posted image se že bolje počutim, edino trebuh spodaj pa čutim cel čas user posted image Ampak gre na bolje...edino hodim k ena raca user posted image Pa na wc ne grem rada, k še kr krvavim user posted image

library...škoda k sva tko daleč narazen doma...jaz bom tudi do večera sama (spet) in mi že prav preseda, ker ne vem več kaj počet. Sem preklicala že vso žlahto da pridem na obisk, pa so povsod nekaj bolni user posted image Js bi pa ubijala sedaj za kako dobro družbo user posted image

Glede sprožanje poroda...ma js sm probala že čisto vse...telovadba, sprehodi, pomivanje oken oz. generalno čiščenje in seveda sex...pa nič od nič user posted image Tako da sem že obupala...user posted image me že sedaj ne uboga, kaj šele bo user posted image user posted image user posted image user posted image

škorpijonček...ja verjamem da je bilo scary tole poslušat...ampak ponavadi ni tko hudo kot se sliši...mogoče bomo pa tudi me z drejem napetost sproščale user posted image

pajac...če se ne boš mogla dret, pa reč možeku da se lahko tudi on namesto tebe user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 983
22.11.2010 13:07:27   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: library

Kok je uvideven in prijazen user posted image . Jaz bi se tud smejala v porodni user posted image , sam kaj ko je to mission imposible. Povej recept

greve danes rodit, pa bova porodno sobo delile.. Ko boš slišala mene, ko poskusim povzdignit glas, se boš še samo smejala..Še  user posted image bo kar padel ven od smeha...

user posted image user posted image user posted image user posted image Če pa moj ni vedel s kom se pogovarja po telefonu, ko je poklical.. user posted image Še sama sem doma, pa se nimam s kom pogovarjat in so to bile moje prve besede od 6 zjutraj...user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 984
22.11.2010 13:23:54   
naša beba
eno vprašanje...
a je možno, da se popadek manj čuti, če sedim ali ležim... zdaj me že kr malo bolj konkretno zateguje, čeprav se bi zdi, da ne pojenjuje in se jača...
v glavnem, kuham kosilo in me špika, cel cajt po malem, vsake par minut (bom začela merit) pa malo bolj zategne ali pa špikne...
če se pa vsedem ali pa vležem je pol manj...
a je to to????

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 985
22.11.2010 13:24:07   
čudnočudo
Pozdravljene,
jaz se bolj redko oglašam, sem med zadnjimi na seznamu in ker imam PDP čez en teden, sem že malo neučakana in vas pogosteje berem.
Čestitke vsem, ki ste že rodile!
Upam, da naš fant ne bo zamujal, počutim se dobro, a bi ga že tako zelo rada spoznala.
Držim pesti za vse, ki še čakate!
user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 986
22.11.2010 13:24:41   
smrketa27
Ojla,
ves čas vas le berem,
sedaj sem pa že tud jst entolk na trnih, da
se moram mau "izpisat"... Rok imam sicer v soboto,
mi je pa G rekla, da bo prej, ker je že več časa čist nizko spuščen.
V glavnem, tudi pri meni ni luna nč kej sprožla, razen otrdevanja, ki
se mi že lep čas dogaja... Sem pa po eni strani čist flegma, po drugi strani
pa se poraja kup vprašanj - kako naj vem ali mi počasi že odteka voda ali je
le beli tok; kako naj vem ali se že nekaj časa lušči čepek ali ne; kako naj vem....
Ah, čakam pač neko orng bolečino, ki se bo začela ponavljat, potem pa akcija...
Ane??

Pozdravček vsem "sotrpinkam".

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 987
22.11.2010 13:35:45   
philadelphia
Ja sej prvorodke se verjetn vse sprašujemo o teh stvareh. Sam verjetn, če voda počas odteka, jo mora bit kr malveč kot pa samo en mali flek na spodnjicah. Ker meni se tudi že od sobote tale beli tok steka, sam je premalo, da bila voda.

Pa vsakič, ko me kaj začne bolet, sem že v mislih ali je to to, pa ni. Tak da jaz upam, da bom ugotovila, kdaj je to to. Baje vse ugotovijo user posted image

(odgovor članu smrketa27)
Neposredna povezava do sporočila: 988
22.11.2010 13:36:11   
škorpijonček_
No, Pajacka, sej tud jst se ne znam dret, sam vseen, nkol ne veš kaj spravim na tisti mizi iz sebe, čeprav zase mislim, da bo prej imel moj plave prste in roke, kot da se bom jst tko dauč spustla, da se začnem dret. Sploh zdaj ko vem, kak se to pred vrata sliši, kjer druge čakajo.

V glavnem jutri, če še ne bo, grem na akupunturo, da mi sproži s svojo seanso. Še vedno pa upam, da me dans zagrabi in pršparam tistih 20 €user posted image .

Zdle pa počas južno skuhat, pol pa še hitr našega pesota cepit.

Neposredna povezava do sporočila: 989
22.11.2010 13:36:12   
aleksa83
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa27

Ojla,
ves čas vas le berem,
sedaj sem pa že tud jst entolk na trnih, da
se moram mau "izpisat"... Rok imam sicer v soboto,
mi je pa G rekla, da bo prej, ker je že več časa čist nizko spuščen.
V glavnem, tudi pri meni ni luna nč kej sprožla, razen otrdevanja, ki
se mi že lep čas dogaja... Sem pa po eni strani čist flegma, po drugi strani
pa se poraja kup vprašanj - kako naj vem ali mi počasi že odteka voda ali je
le beli tok; kako naj vem ali se že nekaj časa lušči čepek ali ne; kako naj vem....
Ah, čakam pač neko orng bolečino, ki se bo začela ponavljat, potem pa akcija...
Ane??

Pozdravček vsem "sotrpinkam".

To se jaz tudi sprašujem, a so nekatere tu gori zapisale, da veš kdaj pride tisti čas in upam, da bo tako :)

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

Neposredna povezava do sporočila: 990
22.11.2010 13:54:28   
ječi12
dons že tretjič pišem post. napišem in ne odda,ker je spet napaka. in pol se mi ne da več pisat..

skratka škorpijonček vem kako je tole k dretje poslušaš,sm ga sama poslušala celo noč k sm šla prvič rodit. in ker nism vedla kaj me čaka,ni bil ravno balzam za moja ušesa k so se drle...ampak pol vsakič k je po dretju jok otroški blo slišat sm si misnla,ok očitno je tole fejst pasje,ampak je hitr konc in pol slišiš jok :)
js se drla nism,se mi zdi da tok hudo ni,ampak mamo različne prage bolečin pa drugače jo prenašamo,tko da js mislim da se da energijo drugam preusmerit kot v dretje..... :)

vidm da je še kr neki nosečk,no ja še dober teden novembra je ostalo. za škorpijončke mate pa samo še 10 ur časa.akcijaaa! dons je ful lep datum!

naš čriček je šele pred eno urco prvič dons zaspal,je bil pokonc celo dopoldne,smo se previjal,joškal,flaškal,crkljal,mal kremžli..no evo zdj je pa ajo ajo...popoldan pa k poje še mala kosilo,k tut aja gremo mal naokol.končno ni dežja pa sonček mamo. ko bi le še trajalo tako vreme.

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 991
22.11.2010 13:54:51   
ječi12
no zdj mi je pa oddal k sm dala ctrl+cuser posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 992
22.11.2010 14:00:42   
VHM
So-nosečke in mamice pozdrav!

Spremljam vas že kar nekaj časa, ampak ker že napišete vse, kar me zanima, se vam nikoli še nisem javila. Spadam pa med vas. Rok imam 29.11., vmes sem v petek že imela lažne popadke, ampak ker sem drugorodnica in ker sem prvo princesko rodila točno leto in pol nazaj, se vsega še tako dobro spominjam, da večjih vprašanj tako ali tako nimam.

Sem pa vmes zasledila problem TREBUŠNIH KRČEV pri vaših novorojencih, in o tem vam moram povedati kaj več!

Tiste, ki vas bo to doletelo, naj vam takoj povem, da je to pač ena izmed stvari, na katero žal NE morete ne vem kako vplivati. Preizkušeno na lastni koži. Ko so se hčerki začeli krči (po drugem dnevu rojstva... toliko o tem, da se navadno zgodijo nekje po dveh tednih...), sem preizkusila vse kapljice, kar obstajajo na trgu na svetu (dobila sem jih tudi iz Amerike, pa iz Švedske, da ne govorim o kapljicah iz Koroških lekarn, pa različnih domačih zvarkov in podobno...). Šla sem na dvomesečno dieto brez mleka (eni namreč trdijo, da znajo krči nastati tudi zaradi alergije na mleko in mlečne izdelke), seveda nisem jedla nobene sveže zelenjave, da ne govorim o stročnicah in podobno. Skratka: preizkusila sem čisto VSE, kar na trgu obstaja.

Vmes sem vsak večer (no ja, tudi čez dan!) nosila po rokah "kričečo lepotico", da ne bo pomote: izmenjevala sva si jo z možem, vmes sva še midva prejokala kakšno minuto ali dve (ko si že čisto na koncu in zares ne pomaga nič drugega kakor samo potrpljenje!), skratka: krči so bili hudi in joka neskončno. In potem je po treh mesecih in pol kar naenkrat to minilo. Kot da bi odrezal in čisto tako, kot piše po vseh forumih, knjigah in podobno.

In sedaj k edini stvari, ki je kolikortoliko pomagala... Preko youtuba mi je kolegica iz Amerike poslala posnetek, kako se otrok po nekem čudnem slučaju neha jokati, če vklopiš fen ali pa sesalec. In ko sem se najprej temu ful nasmejala, je prvi preizkus podal čisto neverjetne rezultate!!!! Fen torej pomaga! :-) In ko nam je bilo najhuje, sva lepotico položila na posteljo, zraven nje delujoč fen, in ona je v sekundi nehala jokat in čez cca 10 minut zaspala... :-) Seveda sva se spraševala, da ne bova otroku poškodovala sluha, če bova kdaj pa kdaj uporabila ta neverjeten pripomoček, ampak... pomagalo je. Midva sva bila bolj umirjena, otrok je zaspal in midva zraven, skratka: POMAGALO JE!

In to sem vam hotela vsem napisat... Tiste, ki boste imele srečo in otroke brez trebušnih krčev, super, tiste, ki jih boste žal morale preboleti, pa vam želim VELIKO potrpljenja, dobre volje... in tolažite se s tem, da po približno treh mesecih to zares mine! In da žal zares ne pomagajo nobene kapljice in podobno....

Upam, da sem vam s tem vsaj malo pomagala.

Vsem, ki še niste rodile, želim prelepe porode, vsem, ki že pestvate, želim prve mesece BREZ trebušnih krčev, za vse ostalo pa: SREČNO!

Lepo vas pozdravljam,
VHM.

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 993
22.11.2010 14:05:31   
philadelphia
Dobrodošla VHM.  user posted image   Hvala za nasvet. Čisto vsak prav pride.

(odgovor članu VHM)
Neposredna povezava do sporočila: 994
22.11.2010 14:16:10   
pajac
no jaz pa nisem dala crtl+C pa je zbrisalouser posted image   v glavnem nove dobrodošle, pa nasveti so tudi že potalani.. Grem si lase zlikat, ker sem se odločila, da mastnih ne obom imela v P  (hahaha nazadnje sem jih v soboto, ampak.. saj danes je že ponedeljek..)

Nekaj me vleče po križu, ampka zaenkrat to ni to... grem likat

Oooo škorpijonček, jaz se znam dretuser posted image .. Vprašaj Petra user posted image , samo zadnje dni mi to ne gre od rok, pa vsi se mi smejijo, ko me dobijo na telefon , so mi že hot line ponujali user posted image user posted image user posted image
Sicer pa se jaz prvič nisem drla.. (po moževih besedah, ker sama sebi ne bi verjela) sem parkrat bolj glasno zastokala ampak maska je bila moj najboljši prijatelj.. pa ne vem če je kaj pomagala ali ne, samo probala sem se skoncentrirat na njo med popadki pa mogoče tudi to pomaga...

zdaj pa sem jih ... crtl +c user posted image

< Sporočilo je popravil pajac -- 22.11.2010 14:21:44 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 995
22.11.2010 14:28:39   
škorpijonček_
Hm...no, se je že začelo...kliciuser posted image . Sej bo vsak zvedel no. Mama ni upala mene poklicat in je moža. Brat mamo, itd. Pol pa še ostali vmes.

OK, še mam potrpljenje, sam kmal ga ne bo več. Vsi so ven pršli...sam dejte mu mir, da pride ko če. Na tak lušten datum današnji, sem itak obupala...bi pa čimprej, da sem za vikend že domauser posted image . Pa še nisme čokolade jedla, pa tud ne bom, morda bo pa pomagalo, da ga zbezljam ven.

Pajac...jst pa ko s ezačnem dret, se mi kr glas trese...nisem jst za to...sej se da lepo povedat, če ne pa neham, pa povem še enkrat, ko so me pripravljeni normalno poslušat. Vem pa, da bo drgač, ko bo mali poreden, pa bo treba kaj bolj na glas povedatuser posted image .

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 996
22.11.2010 14:41:07   
pajac
a tvoji so takšni kot moji user posted image .. ja bogi reveži.. ta zadnji bodo izvedeli, da si rodila.. saj boš najprej bobvestila vse prijatelje, potem svet na kanalu A, šele nato, če se boš spomnila boš, mogoče poklicala starše in brata user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 997
22.11.2010 14:52:13   
škorpijonček_

a tvoji so takšni kot moji user posted image .. ja bogi reveži.. ta zadnji bodo izvedeli, da si rodila.. saj boš najprej bobvestila vse prijatelje, potem svet na kanalu A, šele nato, če se boš spomnila boš, mogoče poklicala starše in brata user posted image user posted image user posted image

A n? Sam preganjat me pa vseen ni treba...sej skrivat pa res dolg ne morem, da smo rodiliuser posted image . Pa bolj kot prijazno rečem, da pokličemo, KO BO kaj novega, vseen kličejo.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 998
22.11.2010 14:57:40   
pajac
spet lepa user posted image laski oprani zlikani.. ugotavljam da bi lahko populila obrvi.. mogoče to čaka user posted image hmmm... bom probala...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 999
22.11.2010 15:03:50   
škorpijonček_
Si mi dala idejo...jst tud grem v Merkator dans, pa mi lahk populijo...jst sama ne znamuser posted image .

Aja, prej sem pa hotla še neki povedat, pa pozabla...je pa še hujš to, da te žlahtnik spremlja na FB ali forumu (itak ti ne pove), ve vse o teb, poroča svoji mami itd...potem oni mojim staršem...oni pa meni povedo to.........BLJAK!!!!!!!!!

A, da bi kdo poklical in direkt vprašal, a ne, to pa ne. So verjetn prevč nobel.

Eh...sej pravim...za bruhat!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?