|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 III. del
21.11.2010 22:56:46   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: november2010

pajac - a kar že lučke so prižgali??? No, sej če se spomnim na prejšnja leta so še dokaj pozni....
ti si torej iz tistega konca Kamnika? POl se pa gotovo kdaj vidiva, jaz sem veliko tam, imata moja starša tam picerijo...

Ja... z okna gledamo na MMC.. v ta novih blokih... katero picerijo?? user posted image

Ja mene so tudi presenetili s smrekico.. no mogoče je too zato, ker se jim je lani decembra podrla user posted image .. zdaj pa rabijo čas za "utrjevanje" temeljev..user posted image Mi je pa zoprno, ker Peter zdaj nori in bi rad na vsak način, da gremo po smrekico user posted image No mi jo imamo ponavadi zeeeelooo zgodaj in ji+o največkrat postavimo že okoli 1.12.. kupimo pa zmeraj posajeno..Letos bo pestro z njo.. če ne grem rodit jutri, grem pa še v mullerja po one čokoladne okraske... Zvezdo za na smrekico že imamouser posted image - jo je Peter videl v filmu medo Puja in smo jo morali nabavit user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 926
21.11.2010 22:57:29   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

No, zdaj se pa grem jst počas z malim zment, da še lahk sam dans spi, pol pa zaračunam tripleuser posted image .

Nočka!

kaj je BB zatajil???

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 927
21.11.2010 22:58:25   
pajac
O birdy.. včeraj sem te izsledila.. računamo nate v apartmajuuser posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 928
21.11.2010 23:03:44   
philadelphia
Kdaj se zmenimo za apartma? Mogoče je treba samo točno povedat datum, da naši user posted image  vejo, da mislimo resno?

Škorpijonček mslim, da te bo ob enih zjutraj začelo matrat in boš jutri že rodila user posted image .

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 929
21.11.2010 23:11:03   
birdy
Ja, jst še tukaj, si glih pišem seznam jutrišnjih opravil. Si moram, če ne vse pozabim, pa me tud ogromen kup ne spomni da moram zlikat, če to ni napisanouser posted image
Zdej pa spat, bom jutr rabila energijo če čem vse to narestuser posted image
Za apartma pa bi bilo fino, sam mi boste pomoje vse prej pobegnileuser posted image  Pri nas čisto mirno, vse se je končalouser posted image  Še moja mat je dons komentirala da še en teden ne grem k trebuh ni nič spuščen... Sem rekla nazaj da kdaj se je pa pri Neli in Kristi spustu, pa je rekla da se ne spomni... Sem ji povedala da se seveda da ne spomni ker se mi ni... To je bilo dogajanje v porodni...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 930
21.11.2010 23:12:31   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: library

Kdaj se zmenimo za apartma? Mogoče je treba samo točno povedat datum, da naši user posted image  vejo, da mislimo resno?

Škorpijonček mslim, da te bo ob enih zjutraj začelo matrat in boš jutri že rodila user posted image .

Hmmmm, ja jst bi pol kr jutriuser posted image  Jtr je še škorpijon, jst bi tud škorpijonauser posted image  Je moj fotr pa se prov super razumevauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 931
21.11.2010 23:30:26   
pajac
ok babe padel deal za jutri? user posted image

A ima katera popadke v nogi???user posted image user posted image   Mene zadnje pol ure ob hoji tako boli v levih dimljah (bolj po nogi dol) da ne vem kaj tale pobalin v trebuhu počne tam dol...user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 932
21.11.2010 23:36:46   
pajac
birdy kaj si čarala ti s svojimi tickerji???

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 933
21.11.2010 23:50:58   
philadelphia
No takole: jaz sem stuširana, lasje umiti, nohtkov ni več, moj je pobrit (da bo lep na sliki), dovoljenje je dal, da ko se bo user posted image  odločil iti ven, da pač lahko. Tako da..., lahko tudi jutri. user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 934
22.11.2010 0:06:56   
pajac
user posted image user posted image

Jaz sem mojega prej spraševala kam pa gre, ko se je obril, porezal nohte.. pa pravi ja v P user posted image user posted image

No jaz sem pa zlikala še tole kar je padlo ven iz sušilca... zdaj se bašem z jogurtom, ker mi je cuker padel, pa nimam nič pametnega.. sladkega in svežega.. no pol sem to našla...

Ne morem spati...user posted image ah saj bom že kaj... iskala načine za sprožit porod...user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 935
22.11.2010 0:54:04   
severnica77
Simonmojca - čestitke za fantiča! Fino, da si spet nazaj!

Ja, pri nas tudi luna nima očitno nekega vpliva. Nedelja je končana ... Se mi zdi, da vsaj do torka, ko imam pregled ne bo nič (spet CTG in UZ). Pa še potem vprašanje ...

Še spat ne morem, sem spala popoldan, oz. smo vsi štirje. Malček, ati in jaz :) pa sevede jenček v trebuhu tudi user posted image . Zdaj pa dežuram, mali pa dela tako po trebuhu oz. bolje rečeno po mehurju, da me spet kar dviguje. To pa res boli!!!

Library, škorpijonček in pajac tudi še veno nič? user posted image  Pa kaj je to?!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 936
22.11.2010 1:15:17   
pajac
joj a tvoj user posted image tudi skače po mehurju kot moj... prav boli me spodaj, pa lulat hodim na par minut....In če sam ne predre mehurja, dam glavo klepat...tak občutek je kot da bi roke imel že zunaj...user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 937
22.11.2010 1:29:17   
severnica77
meni tudi ni jasno kako to, da ne predre mehurja, ko pa tako dela tam spodaj.

Potem pa milijonkrat na wc za par kapljic ....

pajac tudi ne moreš spat?

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 22.11.2010 1:31:03 >

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 938
22.11.2010 1:32:50   
pajac
ne.. jaz tudi hodim lulat danes zvečer kot za stavo.. sem že misllila da mi voda odteka, ampak mislim da ni.. .

Se bom zdaj probala spravit spat če bo šlo.. če ne te poiščem tukaj gor..user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 939
22.11.2010 1:38:20   
severnica77
velja, sicer pa se tudi jaz sedaj spravljam v mižule ...

lahko noč

jutri malo potegneva zjutraj pa bo ... če greš pa vso srečo user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 940
22.11.2010 7:02:46   
pajac
jutro!user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 941
22.11.2010 7:07:17   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: severnica77

velja, sicer pa se tudi jaz sedaj spravljam v mižule ...

lahko noč

jutri malo potegneva zjutraj pa bo ... če greš pa vso srečo user posted image

user posted image user posted image user posted image ja, ja sanja svinja kukuruz.. Peter mora dati mami ljubčka takoj ko se zbudi, ker se bo sicer zgodilo kaj hudega... no potem je treba pregnati hudobne škrate in podobno tako da nema spavanja user posted image

zato za vse tiste, ki niso mogle spati
user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 942
22.11.2010 7:09:51   
pajac
Nadinne vidim, da si ti tudi še tukaj! Srečno danes, pa vklopi modul za nizek pritisk user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 943
22.11.2010 7:31:42   
škorpijonček_
Evo me, dobro jutro......NČuser posted image . Sem obupala, da bo še do polnoči.

Zdle se zrihtam za pregled, pa da vidmo, če me bodo sploh razen preiskav in CTG kaj gledal. Za vsak slučaj pustim torbo pripravljeno, da jo še sam pol moj prnese. Sam feeling imam, da bom kr lepo domov pršla, pa ponovi vajo v sredo, če ne bo prej nč.

Dvakrat me je sicer ponoč neki zvilo spodaj, da sem se zbudila, to je pa tud vse. Na WC že od četrtka nisem šla in ne vem kaj naj nardim. Če ostanem in me klistirajo, lahko tak pokličejo one, da pridejo WC odmašituser posted image .

Drgače sem pa full fajn spala, sam enkrat šla na WC.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 944
22.11.2010 7:41:01   
pajac
user posted image user posted image user posted image po poti domov(če te sploh pošljejo) kupi ricinusovo olje.. sčisti te doma, pa obenem sproži porod.. Baje...  user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 945
22.11.2010 7:55:54   
philadelphia
Dobro jutro

Jaz komaj čakam klistir, ker me je zaprlo za več kot en teden (kljub lactecomu, jabolkom, dolgim sprehodom, kivijem itd). Po ricinusom pa vem, da mi je blo ful slabo in ni nič pomagalo. Poleg tega pa mi je zdravnik za te zadeve rekel, da to ni za pospeševanje prebave in naj tega ne jemljem user posted image .

Niste šle nikamor torej? Čakate name? user posted image  Pa sej vaju spustim, čeprav vaju bom pogrešala tuki user posted image .

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 946
22.11.2010 8:06:05   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: library

Dobro jutro

Jaz komaj čakam klistir, ker me je zaprlo za več kot en teden (kljub lactecomu, jabolkom, dolgim sprehodom, kivijem itd). Po ricinusom pa vem, da mi je blo ful slabo in ni nič pomagalo. Poleg tega pa mi je zdravnik za te zadeve rekel, da to ni za pospeševanje prebave in naj tega ne jemljem user posted image .

Niste šle nikamor torej? Čakate name? user posted image  Pa sej vaju spustim, čeprav vaju bom pogrešala tuki user posted image .

Seveda te čakava user posted image

Ricinus so dajali svoje čase otorkom namesto vitamina D, za preprečevanje rahitisa in ima močan odvajalni učinek, ki naj bi nastopil po parih urah.. Je pa res, da tistim s kronično zaprtostjo povzroči slabost in bruhanje..
Kako pa deluje na sprožitev poroda? Dejansko samo vzdraži črevo in dobiš krče.. Posledično se lahko (ne nujno) ob vsem tem dogajanju "vzdraži" maternica... po moje katero koli odvajalo, ki deluje tako da pospeši peristaltiko in ne samo zveča količino vode v črevesu deluje na isti način... Je pa ogabno! Sem ga pred leti kupila, kao "zdravo je" in ga zabrisala v smeti po prvi uporabi, ker sem mislila, da bom hin, ko sem ga prvič povohala, kaj šele probala user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 947
22.11.2010 8:13:37   
philadelphia
Jaz bi pa še spala zdajle, če se ne bi prišel k meni crkljat moj in mi dat lupčka. Pol pa sem se seveda zbudila. No zdaj pa lahko veselo čujem in delam nič.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 948
22.11.2010 8:24:10   
pajac
pridi k meni pomagat skuhat kosilo user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 949
22.11.2010 8:31:12   
philadelphia
A bo kej dobrega? Če ti pridem pomagat, potem bova za več dni kaj skuhale (ni nujno, da bo glih hrana user posted image ).

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?