|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 III. del
22.11.2010 8:35:58   
pajac
Nekega križanca med burekom in mesno pito imam v glavi... Pa mogoče kako pecivo (v upanju, da bom šla rodit in bo moj imel za ponudit, če pridejo obiski user posted image , če ne pa bova vse sama pojedla user posted image )

Lahko pa se lotiva pohoda na Stari grad.. po ta spolzki strani, je ravno prav mokro zunaj user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 951
22.11.2010 8:36:47   
philadelphia
Pajac kdaj imaš pa ti pregled pri G? Upam, da se pri škorpijončku kaj dogaja in bo do večera že  mamica.

Neposredna povezava do sporočila: 952
22.11.2010 8:40:16   
philadelphia
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Nekega križanca med burekom in mesno pito imam v glavi... Pa mogoče kako pecivo (v upanju, da bom šla rodit in bo moj imel za ponudit, če pridejo obiski user posted image , če ne pa bova vse sama pojedla user posted image )

Lahko pa se lotiva pohoda na Stari grad.. po ta spolzki strani, je ravno prav mokro zunaj user posted image

Vau to pa je akcija. Jaz bi ti že pomagala pečt, sam bi tud sproti jedla user posted image . Škoda da nisi iz LJ, potem bi se me pa res komaj znebila user posted image .
Kako pa se naredi to kosilo? Sliši se njami.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 953
22.11.2010 8:50:00   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: library

Pajac kdaj imaš pa ti pregled pri G? Upam, da se pri škorpijončku kaj dogaja in bo do večera že  mamica.

jutri user posted image Me je zaradi 1. novembra prestavila iz ponedeljkov na torke in s tem posledično zadnji pregled 1 dan po PDP....ja zaj tudi držim pesti za škorpijončka user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 954
22.11.2010 8:52:41   
pajac

Vau to pa je akcija. Jaz bi ti že pomagala pečt, sam bi tud sproti jedla user posted image . Škoda da nisi iz LJ, potem bi se me pa res komaj znebila user posted image .
Kako pa se naredi to kosilo? Sliši se njami.

saj ti bom okus šele poročala.. sem izvohala tale recept pa se mi zdi zanimiv.. mesna pita

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 955
22.11.2010 9:00:32   
philadelphia
Tale recept je pa zanimiv. A sem prav razumela, da daješ vlečeno testo, meso, vlečeno testo, dokler ne zmanjka vsega? Pa kisla voda je? Eni rečejo temu radenska, ampak kaj pa dejansko pomeni v tem receptu?

Pri naših sosedih pa že pražijo čebulo in ta čebula me je spravljala v slabost že v začetku nosečnosti, ko mi je bilo že tako in tako slabo. Zdaj pa sovražim ta vonj (od sosedov), doma mi čebula lepo diši, ko se praži.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 956
22.11.2010 9:00:33   
Renesme**

jutro

zadnje oglašanje preden me dokončno odklopijo za nekaj časa in gre rač na popravilo- crknila grafična karticauser posted image

simonmojca- čestitke še 1xuser posted image , sem si mislila, ko sem post s porodno videla, to pa je bilo zabavno, k je notri toliko user posted image ...moja zgodba sledi ko bo rač popravljenuser posted image

noga- mehurji so mi počili,zdaj mi je še ta granuflex (eni mega obliži, za tiste ki ne vesteuser posted image ) kožo dol potegnil, HB je spodaj novauser posted image , je pa vse rdeče, rdeče....boga moja nogica....

Bastian je včeraj preživel svoj prvi dan brez dodatkov zdravil v mojem mleku in je spal ko polhekuser posted image , ni mi pa čist jasno to njegovo hranjenje....enkrat čist mal poje, drugič sprazni obe joški, ko sem mu dala flaško je tudi 90ml že popil....čist bom zakompleksana postala zdej k je par dni nazaj po flaški jedel Novalac (zato ker je mami zabita in me je patronažna namazala z Dermazinom- kremo za opekline- ki pa je ne smeš uporabljat če dojiš....pol sem jaz to čez par ur dol brisala in mali je potem dobival mal po flaški, moje mleko pa v lijakuser posted image )

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 957
22.11.2010 9:01:50   
Renesme**
zdej rajš kar objavim preden zbriše....

smo bili v soboto na prvem sprehodu, celo moja noga je zdržala, mali pa tudi sladko spančkal...no voziček je pa tako tinkara morala vozituser posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 958
22.11.2010 9:05:19   
pajac

Tale recept je pa zanimiv. A sem prav razumela, da daješ vlečeno testo, meso, vlečeno testo, dokler ne zmanjka vsega? Pa kisla voda je? Eni rečejo temu radenska, ampak kaj pa dejansko pomeni v tem receptu?

Pri naših sosedih pa že pražijo čebulo in ta čebula me je spravljala v slabost že v začetku nosečnosti, ko mi je bilo že tako in tako slabo. Zdaj pa sovražim ta vonj (od sosedov), doma mi čebula lepo diši, ko se praži.

po moje radensko... sicer v hrvaščini se vodi z mehurčki reče kisela voda ne glede na znamko... nisem niti pomislila na kaj drugega user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 959
22.11.2010 9:05:28   
Renesme**
sem pa že mislila, da sta pajac in library že kje v Rimu, pa bodo otročki očitno res strelčke počakaliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 960
22.11.2010 9:05:31   
philadelphia
Renesme user posted image user posted image user posted image , čimprej se čist pozdravi!! Pa upam, da ti kmalu popravijo računalnik.

Neposredna povezava do sporočila: 961
22.11.2010 9:07:36   
philadelphia

po moje radensko... sicer v hrvaščini se vodi z mehurčki reče kisela voda ne glede na znamko... nisem niti pomislila na kaj drugega user posted image

Sem zakomplicirala, a ne? user posted image  Sej verjetn je to radenska, ker moj bodoči tast iz štajerske tud reče radenski kisla voda.  

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 962
22.11.2010 9:21:36   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

sem pa že mislila, da sta pajac in library že kje v Rimu, pa bodo otročki očitno res strelčke počakaliuser posted image

hej ti... do polnoči imava čas! user posted image user posted image

Upam, da se hiter pocajtaš!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 963
22.11.2010 10:03:20   
aleksa83
Ojla,..

pri meni še je tudi vse mirno, jutri imam rok,..., ampak nič ne kaže, da bi se kaj dogajalo, le na wc laufam vsake toliko časa, za par kapljic, pa na čase se mi zdi, da me nekje doli nekam narazen tišči,...
Ponoči pa mi itak ne pusti spati ta wc in žeja,...

Pa še malo smo se user posted image , smo mislili, da bo kaj, pa nič,...., Vsi že kličejo, češ kaj še delam doma :)
Jaz pa se smejem,..., ja kaj pa naj,...
Vsako večer se lepo uredim, da sem perajt za v porordno, če bi me kaj zagrabilo, pa nič,..
Včeraj sem skoraj celi dan ležala, ko me je doli tako bolelo, danes pa se je opet vse pomirilo,..., trebuh pa imam že  tako zelo doli, da na sedežni komaj sedim, pa še to postrani, da mi paše kolko tolko,....
Ja kot kaže, če me danes nič ne prime, pol mi tudi ne bomo imeli škorpijončka user posted image , bomo videli, upam, da me že zagrabi, ker drugače ne vem kako bom pol vsaki dan hodla na kontrolo v mb, ko moj dela zjutraj in si je že dva tedna menjal, da  mu je šlo skozi,...
Ja ni kaj, že zdaj nas pustijo čakati ti naši sončki :). Kaj šele bo,....

Se javim, če bo kaj novega,...

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 964
22.11.2010 10:24:14   
nadinne
Dan.

Sem nazaj s pregleda...preživela amnio...v četrtek imam ponovno, AMPAK MOLIM DA PREJ RODIM!!! Ker me je bolelo da sm komej dihala. Zej krvavim, pa občutek imam da so mi vse organe notri prestavili. Sem bila tok paf, da sm pozabila vprašat kok sem odprta, pa da mam streptokok prisoten, da če je možno da s tem pregledom kaj škodujejo user posted image ! Sm samo čakala da ven uidem. Drugih pregledov niso delali...tak da sme se ognila merjenju pritiska. Gruntam da v četrtek ne bom pustila tega pregleda...matr če drugje shajajo brez zakaj ne bi še tukej. Res ne razumem te politike! Prov slabe volje sem, pa psihično zmatrana...ne vem če ne bom šla kar spat. Aja, drugač je pa plodovnica ok, ampak se baje že nekaj dogaja...kaj pa pa ne vem. Res vse bi dala da grem kar nazaj rodit!
Pri naslednje otroku, če bo, grem kar v Lj rodit.

Evo sem pojamrala...zej grem pa na kavč...niti posode se mi ne da it pospravit...če sem pokonci imam še bolj čuden občutek spodaj. Pa še čutim ko mi kri teče ven. Torej grem v vodoraven položaj, dokler mi bo križ dopuščal.

Se oglasim še kaj popoldne.

Neposredna povezava do sporočila: 965
22.11.2010 10:52:56   
kapesanta
Kapesanta kdo je ropotal, Malajka? Pa lepo se rihtajte doma!

ne - osebje je začelo na kup letet zarad vakuma, kar naenkrat je blo na hodniku ku pr čebelah - vse vprek so neki čvekal pa šibal gor pa dol.

mi smo OK - je oči doma, tako da se lepo privajamo - meni je popustil en šiv, me sicer nč ne boli, sam ni pa fajn filing - kdaj začnejo ti šivi odpadat?
PODOJI - ja tud pri nas gre iz enega v drugega, sploh čez dan - no vmes mogoče za kake pol ure pavze, če mam srečo - Sara je tolk požrešna, da se po par minutah hlastanja utrudi in zaspi za par minut, pol pa jovonanovo - tko ene 3x pol pa zaspi. No smo se pa tudi me že razvadile in zaspimo samo na joški user posted image , mah če smo z Rokom preživeli bomo pa še pri Sari.
KUPČKI - podnevi podiramo (samo bolj redko uspe), ponoči pa ne, ker obe zaspiva...

SLING - jaz pa gledam tegale: sleepy - nakup[/link] [link=http://www.ribaracarak.si/SLEEPY-WRAP-ZLOZENKA.pdf]sleepy wrap pdf - MENI JE VŠEČ KER JE ELASTIČEN - A TO NI OK?

A ste gledale včeraj na RTV2 turbulenco - tema otroci od 0-6let - par dobrih nasvetov so dali - sem ujela šele proti koncu, moram prečekirat če je posnetek na spletni strani.

ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM IN OTROČIČKOM

neki se trudim s FB - sem vas misla še mal dodat, zdej pa pojma nimam katera je katera - matr ti RR nicki user posted image - če me katera želi naj me prosim poklika, ker vas mam že kar nekaj, pa se res ne znajdem.

MATR BABE - a še ne mislite rodit user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 966
22.11.2010 11:14:03   
philadelphia
Kje je naš škorpijonček? Ok priznam, jaz sem padla v komo in sem se komaj prejle zbudila. Pa še to zato, ker sem mojmu obljubila, da naj pride domov na kosilo/malico ob pol dvanajstih. Bo pa glih zaglih skuhano. Ah jaz zaspanček. Sej ni čudno, da tud naše dete tako dremucka v trbuhu. user posted image

Kje je Daisy? Včeraj ji je šel čep? Pa nov2010 se nič ne oglasi. Mogoče pa bo kaj novic danes user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 967
22.11.2010 11:18:10   
pajac
hahahaa jaz sem se tudi ukomila zdaj.. grem pa res zdaj v trgovino po jajca, ker mi jih je zmanjkalo pa skuhat kosilo, no pol pa lahko gremo user posted image   

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 968
22.11.2010 11:20:30   
D0aisy
Joj nič kaj dobro ni vplivala tale luna na nas. Če se ne motim nobeni izmed nas ni pomagala. Jaz sem še vedno 2 v 1, sem včeraj upala, da se bo pričelo kaj dogajati pa ni nič. Poleg tega bo moj jutri cel dan v KR (jaz pa v MB), tko da upam da ne bo ravno takrat kaj.
Še malo pa nastopijo strelci...

Neposredna povezava do sporočila: 969
22.11.2010 11:22:10   
philadelphia
Škoda Daisy! Sem pa upala, da bo vsaj tebi uspelo. Ampak kot je rekla pajac, do polnoči imamo čas user posted image . Bodimo optimistične user posted image

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 970
22.11.2010 11:29:28   
pesjanarka
Nadinne se mi prav smiliš.

Jaz sem bila danes na pregledu in CTGju pa zgleda, kot da mala še ne misli kmalu prit ven. Vse mirno! Naslednji pregled v ponedeljek, ko imam PDP. Ne bi imela pa nič proti, če že prej rodim. mam že mal dost.

Neposredna povezava do sporočila: 971
22.11.2010 11:33:15   
simonmojca
Jutro punce

pa sem mislila, da bo katera šla v rim user posted image

No mi smo imeli zdajle 1 obisk patronažne - super smo se že poredili od petka, popek nam je itak že v porodnišnici odpadu user posted image , kopale ga bova naslednji teden user posted image . Na sprehod lahko greva oz. sprehod ne ampak to, da greva malo ven (iz hiše do avta pa potem iz avta v hišo-da grem k mamici se malo crklat, danes bom spet šla ker ima moj izpit). Spet pride v četrtek

renesme joj se mi smiliš, ti pa imaš srečo v tej nosečnosti, najprej si se z likalnikom po trebuhu poparla, zdej po nogi... bog reva upam, da bo vse ok

podoji oh jaz imam kar srečo se dojiva tam največ do 30min pol pa al zaspi pa kupčka podreva ali pa pluni vn joško pa greva kupčka podrt pa spat, ga pa moram mal porukat (zibat v naročju) vsake tok časa da se zbudi, al pa pobožat po ličku ali pa samo hočem joško odmaknt pa se takoj zbudi user posted image

Punce hitro v rim, jaz grem pa zdele nekaj pojest pol pa na kavč pa čakat da se mali zbudi, ker me že joške bolijo (da se podojimo, ker imam tak naval mleka da je kar hudo, sej bo - patronažna pravi da se bo v roku 10dni vse porihtal user posted image  upam)

Zaenkrat imam full srečo z tamalim, priden malo joka, veliko spi user posted image  po mamici, veliko poje, tako da sem zelo srečna in samo TRKAM na LES da tako ostane user posted image

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 22.11.2010 11:37:23 >

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 972
22.11.2010 11:59:58   
naša beba
Ojla,

javljam se samo tolko, da res ne boste čist pozabile na mene....
Nadinne, škorpijonček, pajac, library in vse ostale, ki smo upale na polno luno...

Danes sem imela prvi pregled v porodnišnici... in sem se zamislila nad sabo... CTG kaže popadke na cca 7 minut, med 60 in 80, jaz pa debelo gledam sestro, ki me pride odklopit... "kakšni popadki????" Razen čist običajnega dirkanja deteta po maternici ne občutim nič nenavadnega!!!!!

Pol pa še pregled pri zdravniku... končno en zdravnik s katerim se lahko pogovarjaš, te ne natuli in normalno odgovarja na tvoja vprašanja...
Teža bebice približno 3300 g, srček na 140, dihanje lepo, plodovnice zadost in normalna, gibi in organi ok, je pa še kar visoko, in ni panike, da kar takoj ven pade...

Edino spola ni mogel preverit, ker se skriva... ampak je rekel, da če so na 4d rekli, da je punca, pol ziher je... mi je pokazal na ekranu par posnetkov.. rokice, obrazek....... no comment.....

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 973
22.11.2010 12:03:39   
pikizenc
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Dobra novica je, da smo "že" na 1/2 oz. celo več mleka, ostalo dodajamo... Popije pa že krepko čez 100 ml na en obrok (cca od 100 do 170)... Se ji ne da dopovedat,da nismo ljubljanske mlekarne user posted image

Maš kak dobr recept kako povečevat zalogo?

Neposredna povezava do sporočila: 974
22.11.2010 12:06:07   
emma83
Dobro jutro punce.

Mi smo se pa sinoči tako namatrali: od 9h do pol enih so Liama mučili krči, še nikoli ni bilo tako. Meni se je kar mešalo user posted image . Upam, da se nikoli več ne ponovi v taki obliki. Vmes sva mu dala vetrovne kapljice, komarčkov čaj, nič ni pomagalo. Na koncu sem bila že tko obupana, sem mislila, da bo moj ubogi otrok od napenjanja še kilo dobil in sem mu vsake toliko na dudo dala eno kapljico, da se je pomiril vmes vsaj za 5 minut. Groza res. No pol je na koncu zaspal mal pred 1h. Komaj sem ga odložila, samo odmaknila sem se je že začel stokat. Potem ob pol štirih, ko je jedel in sem ga po kupčku hotela odložiti v njegovo posteljico, je bil tak jok da joj in je na koncu pri meni spal. Še dobr, da se kolikor toliko naspim.

Mi je pa včeraj totalno pokrov dvignilo, da perilo, ki je že 2 dni na balkonu, ni bilo čisto nič suho in greva ta teden v nabavo sušilca. user posted image Verjetno bo kar pralno sušilni, imam že enega ogledanega (Hooverjevega).

Nič, se že sirena oglaša, grem.

Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?