aleksa83
|
Ojla,.. pri meni še je tudi vse mirno, jutri imam rok,..., ampak nič ne kaže, da bi se kaj dogajalo, le na wc laufam vsake toliko časa, za par kapljic, pa na čase se mi zdi, da me nekje doli nekam narazen tišči,... Ponoči pa mi itak ne pusti spati ta wc in žeja,... Pa še malo smo se , smo mislili, da bo kaj, pa nič,...., Vsi že kličejo, češ kaj še delam doma :) Jaz pa se smejem,..., ja kaj pa naj,... Vsako večer se lepo uredim, da sem perajt za v porordno, če bi me kaj zagrabilo, pa nič,.. Včeraj sem skoraj celi dan ležala, ko me je doli tako bolelo, danes pa se je opet vse pomirilo,..., trebuh pa imam že tako zelo doli, da na sedežni komaj sedim, pa še to postrani, da mi paše kolko tolko,.... Ja kot kaže, če me danes nič ne prime, pol mi tudi ne bomo imeli škorpijončka , bomo videli, upam, da me že zagrabi, ker drugače ne vem kako bom pol vsaki dan hodla na kontrolo v mb, ko moj dela zjutraj in si je že dva tedna menjal, da mu je šlo skozi,... Ja ni kaj, že zdaj nas pustijo čakati ti naši sončki :). Kaj šele bo,.... Se javim, če bo kaj novega,...
|