|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 III. del
18.11.2010 23:26:57   
pajac
ja v Lj... saj mogoče se pa res vidiva tam.. user posted image ampak splanirat morata najina user posted image , ker nisem prepričana, da naju kaj preveč šmirglata...user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 601
18.11.2010 23:28:05   
pajac
grem zdaj ajat.. stroj opral, tako da imam "dovoljenje" user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 602
18.11.2010 23:28:54   
philadelphia
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

ja v Lj... saj mogoče se pa res vidiva tam.. user posted image ampak splanirat morata najina user posted image , ker nisem prepričana, da naju kaj preveč šmirglata...user posted image

Ja nekakšen upor imata oba. A ti spol veš ali hočete presenečenje?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 603
18.11.2010 23:29:43   
philadelphia
Lahko noč vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 604
18.11.2010 23:35:25   
naša beba
Ej, js sem se kr spet zamislila... glede na to, da se vašo bebeti user posted image kr neki umirjajo, pojma nimam kaj naj si mislim... a bom res šele januarja rodila...

Ne sam da se mi zdi, stoposto sem, da tako divja kot je zadnje dva tri dni, še ni bla!!!!!!! Brca, boksa, praska,... med vso to telovadbo ma pa še čas kot je ena že napisala vrtat luknjo. Sam, da pri meni ne vem, če samo klin in cepin, še kak večji stroj za prebadanje najbrž...

user posted image user posted image Mogoč mi pa rata mojega user posted image nahecat, da gre v inšpekcijo s prjatlom...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 605
18.11.2010 23:36:17   
naša beba
Drgač pa lahko noč...user posted image

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 606
18.11.2010 23:37:35   
philadelphia
Vesela bodi. Je pač bolj žive sorte. Pa vsaj skrbi te ne. user posted image  Pa ne skrbi do januarja že ne bodo zdržali user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 607
18.11.2010 23:43:15   
naša beba
Saj vem, da ne bojo zdržali, ker do januarja bi se pa tud js razpočila, mam namreč čist vse kar se trebuha tiče spredaj, tako da....

Pa upam, da med to luno uspem delat gužvo v naši P seveda... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 608
19.11.2010 6:59:38   
pajac
user posted image JUTRO!

hahaha naša beba.. to nič še ne pomeni, saj sem napisala (sicer smo Petra prisilno izselili), da je Peter skakal po trebuhu še v porodni sobi, sem mislila, da bo prej na usta ven prišel, kot spodaj....user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 609
19.11.2010 7:42:09   
tejci1981
Jutro!

Dež user posted image user posted image user posted image ,.....pa lih danes, ko smo imeli take načrte za vozičkanje user posted image !

Mali spet spi, mama pa ima še malo časa zase.
Včeraj zvečer sem ga dala spat ob osmih, pol pa smo se zbudili ob pol enih in ob štirih da smo jedli user posted image user posted image user posted image !
Pa nič ga ni zvijalo, je vedno takoj nazaj zaspal, ko se je najedel user posted image user posted image user posted image
Takih noči je lahko še več!user posted image

Pajacka - tolko virusov in bacilov si odgnala od sebe, upam, da te zdaj na ciljni ravnini ne zagrabi kaj resnega user posted image
Škorpijonček in library - krasno da je vse ok, pa da bebike samo malo počivajo!

FLIK ČESTITKE ZA PUNCO!!!!!!!!!!!!!!

Predihavanje popadkov

IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

vdihneš skozi nos kot bi vohal rože, izdihneš skozi usta kot bi rahlo pihal svečo- da plamen ne ugasne,....

Dihanje po pasje, pa je meni fajn prišlo potem ko mi je predrla mehur in ko so prišli tisti popadki, ko te na blato tišči, sem jih pridno po pasje predihavala, pa dol potiskala,...

Zdaj pa grem kavico skuhat in nekaj pojest preden se moje sonce zbudi.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 610
19.11.2010 8:05:46   
kapesanta
punce - oreng navijajte - malajka je napisana v porodni
(malajka pa ne bit huda, ker sem tolk vesela da bos koncno cartala)

go go go user posted image user posted image user posted image go go go

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 611
19.11.2010 8:08:15   
škorpijonček_
En dober, pa deževen juter čveke,

men se je dans ponoč od tega foruma že sanjal, tolk smo včeri nabijale tle goruser posted image .

Library, super, da je vse OK, Malajka go girl!!!

Pajacka, cote suhe?user posted image

Pa vse druge, hvala za vse odgovore in tolažbo.

Zdaj pa zajtrk.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 612
19.11.2010 8:14:43   
pajac
user posted image user posted image user posted image Kapesanta v živo iz P! user posted image user posted image

Malajka push it, push it user posted image user posted image

Ja cunje suhe pospravljene.. zdaj dam še za golaž gor, pa lahko grem nazaj spat...user posted image

Dojenček (ja library spola nisva hotela izvedeti pred rojstvom) pa kolca in mi ob tem stresa ta zadnjo plat user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 613
19.11.2010 8:21:27   
pajac
Tejci1981 hvala user posted image ne dam se.. sem vedela, da mi ne bo uspelo vsemu uiti, ampak, trudim se da ne gre na slabše...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 614
19.11.2010 8:42:03   
severnica77
Škorpijonček in library -sem vesela, da je vse o.k. Malo še bosta tudi počakali svoje user posted image  Nas pa že zdaj hecajo, kaj še bo user posted image

Jaz se pa sedaj porihtam in na UZ ter CTG.

Malajka - user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 615
19.11.2010 8:55:47   
philadelphia
Dobro jutro

Prvo stvar, ki sem jo zjutraj slišala, je bila, da zdej pa imaš da si črtice delaš za vsak gib user posted image  (moj se je očitno včeraj tud ustrašil).

Malajka go girl!!

Severnica ti pa tud, upam, da ctg kaj pokaže!!!

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 616
19.11.2010 8:59:03   
pajac
pa blokec in kuli imaš poleg ? user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 617
19.11.2010 9:00:17   
škorpijonček_
Evo me, naš tamau spet dobil sladek zajtrk...marmeladouser posted image .

Men bo mogu prav en dohtar rečt, da ne smem več sladkega, če ne no bo šlo brez.

Library, tud men so rekli pisat gibe...pa sem nekak nemarna...se bom mogla v roke vzet.

Pajacka, ti pa že greš kr golaž kuhat...ja pridna, jst bom pa danes kr eno zelenjavno juhco nardila, da dobimo kak vitaminček, poleg sladkega user posted image . No, pa mogoče še palačinke spečem user posted image .

A zdaj je men kr žal, d ane bom v Lj rodila, da bi imela Library in Pajaca zraven...duhcajt mi ne bi blo ziheruser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 618
19.11.2010 9:02:43   
philadelphia
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

pa blokec in kuli imaš poleg ? user posted image

Imam user posted image . Saj danes se je nekaj že začelo premikat ob petih, pa prejle, tak da lahko rečem, da ene 10x sem že čutila. Ampak očitno se sam malo prestavlja, da bo lažje spal naprej user posted image . Kr naj se mi danes mal oddolži in vam tudi user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 619
19.11.2010 9:05:03   
philadelphia
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

A zdaj je men kr žal, d ane bom v Lj rodila, da bi imela Library in Pajaca zraven...duhcajt mi ne bi blo ziheruser posted image .

Ja sej jaz tud ne vem, če bom imela pajaco zraven, ona bo prehitela in pol bo tud meni dolgčas user posted image . No pajac počak name user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 620
19.11.2010 9:06:00   
pajac
škorpijonček sladkega ne smeš jesti!user posted image

jah golažek se kuha, pol samo še samo krompir, ko bosta user posted image user posted image na poti domov... no pa dala si mi idejo, da naredim palačinke.. hmmm imam domače orehe pa bodo z orehi..

No potem pa grem še po čokolado in smetano za rolado.. zadnjič sem jo delala v soboto in se še ni pošteno ohladila, ko je ni bilo več...user posted image res je enostavna za naredit in odlična za pojest...

Pridi v Lj rodit.. se zmenimo za apartma user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 621
19.11.2010 9:06:50   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: library

Ja sej jaz tud ne vem, če bom imela pajaco zraven, ona bo prehitela in pol bo tud meni dolgčas user posted image . No pajac počak name user posted image

a izgleda, da kam grem user posted image user posted image user posted image zunaj je dež, to ni vreme za potepanje user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 622
19.11.2010 9:10:00   
škorpijonček_
To pa vem o kateri roladi je govora...tud jst delam, pa ono orehovo s kislo smetano tud......mnjam. Pa orehove palačinkeuser posted image .
No pa sej pol pa jst nisem edini frik.

Apartma, pa bomo imele trio adio kričačevuser posted image . Sej pridem komot do LJ, popadki lepo pridejo na 5 minut, da ne bom prehitr tam, se uležem, trikrat porinem in sem fertik.........idealen scenarij.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 623
19.11.2010 9:13:22   
nadinne
Jutro.

Joj kok bi še spala, pa me križ ubija...sem mogla vsata.

Ja ste pa res čveke user posted image kako zatišje bo ko boste vse ušle na potovanje v rim user posted image

škorpijonček in library...samo da je vse ok user posted image

Upam da malajka kmalu sporoči veselo novico user posted image

pajac...ti kar vztrajaj v svojih borbah proti bacilom...GO GIRL!

Evo mojemu user posted image tud ravno kolca...mi kar trebuh skače user posted image Sem zadnje čase ugotovila da je najbolj aktiven med 22-24h...upam da ne bo še kaj dlje ko bo zunaj user posted image

Ja pri nas tud dež pada...itak kaj pa drugega...a je sonce še rumeno? Ga nisem videla že 6 dni! Pa pravijo da bo pe ves teden deževno user posted image Tole pa res že preseda. ž

Nič grem mojega zbudit, pa zajtrk narest pa laufam pol v merkur...grem mal novoletne okraske pofirbcat...rabim še par malenkosti, da se bo pol moj lahko matral z okraševanjem decembra user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 624
19.11.2010 9:13:38   
pajac

To pa vem o kateri roladi je govora...tud jst delam, pa ono orehovo s kislo smetano tud......mnjam. Pa orehove palačinkeuser posted image .
No pa sej pol pa jst nisem edini frik.

Apartma, pa bomo imele trio adio kričačevuser posted image . Sej pridem komot do LJ, popadki lepo pridejo na 5 minut, da ne bom prehitr tam, se uležem, trikrat porinem in sem fertik.........idealen scenarij.

no si dojela...user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?