Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 21:35:01
|
|
|
|
škorpijonček_
|
IZVIRNO SPOROČILO: library čokolada pohrustana, roke na trebuhu in zdele bo pol ure mirnega ležanja in nič . Mislim, da bomo šli v P in upam, da me ne nahrulijo kje sem bila do zdaj Zdaj bom pa še jst paniko zagnala. Ok, tuš...pol pa se uležem in če se ne prestavi, se grem morda tud jst pokazat.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 21:43:44
|
|
|
|
ječi12
|
ojla punce a so se premaknil otročki? pušenjak napiše da če ne čutiš otorka se uležeš na hrbet za eno uro,če v eni uri ne začutiš otroka greš v P!! vas pa štekam,če sm js pozabila kdaj sem ga čutila sm use živo izvajala in žokala trebuh na polno. no in k sm dobila brco sm se stopila pa oddahnla sm si na polno....ko sva se v P peljala ko mi je voda odtekla,sm prej še ful hodila po stanovanju in stopnicah in sm se ful ustrašala če je ok in sm ful trebuh butala in mi ni vrnu brce.tko da k sm na ctg pršla v sprejemno sm bla prou srečna ko sm srček slišala...... sj bo,bejbiji majo samo počitek.javite kako je!! kok jih more še rodit? velik ane? še 12 dni mate...polna luna bo pa tut čez vikend ane? akcija bo!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 21:45:15
|
|
|
|
naša beba
|
Library, saj po mojem se je dete gibalo danes, ampak ker nam je to prišlo pod kožo, da majo non stop žurko, pol gibov avtomatsko spregledamo... prav pa je, da boš lažje zaspala (doma ali pa v P), da se greš pokazat... morda pa že kmal pošješ kak sms!!!! Nimajo pa te kaj nahrulit, ni šans, povej pa ti pridem s ta velkimi mišicami pomagat!!! Škorpijonček_ ti tudi ja, bo za vikend manj gužve v porodnih, pa še ziher bo mali škorpijonček ... ... pa eno rebrco čokolade za na pot!!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 21:47:08
|
|
|
|
Valentina85
|
Srečno, če gre katera v Rim!!! Jaz grem ležat, špika in vse isto kot včeraj zvečer.... Nočko
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 21:57:25
|
|
|
|
nadinne
|
library in škorpijonček...pejta se pokazat v P...če ne že zato da bosta mirno spali. Nimata kej zgubit. Jaz sem tudi dons gruntala al sem sploh kak orenk gib čutila...je bolj miren kot prejšnje dni, ampak vedno ko začnem gruntat in bit pozorna na gibe, se mi mimogrede oglasi...mi porine nogo nekam pod rebra da mislim da bo ven pogledala Sem se pa že navadila da so gibi sedaj drugačni...se bolj ali manj le preteguje...ja revček nima več placa Aja pa še to...jaz sem ugotovila, da če ne miga, moram samo počepnit in se nagnit naprej...se takoj oglasi in me v mehur zboksa...da ga ne zmečkam...poskusita. Meni počepi in stopnice ne pomagajo da bi mignil zato. Ima izrazit čut za preživetje: MAMI NE ME ZMEČKAT, SM ŠE TUKEJ Evo ravno mi razbija nekje spodaj po trebuhu, kar žgečka Tak da zlčeda se mu fajn godi. Valentina...spočij se, mogoče bo pa danes to to...SREČNO na poti v rim
< Sporočilo je popravil nadinne -- 18.11.2010 21:58:40 >
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 21:59:40
|
|
|
|
nadinne
|
flik čestitke za pupo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 22:00:23
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Ma sem se zdle neki spomnla...Mala Neli je tudi govorila, da ne čuti gibov, odšla v P in ostala tam, par dni kasneje rodila. No, jst sem izpod tuša, ležim na hrbrtu, pa pridno čakam, če bo kaj. Je pa možno, da tud kaj zarad prebave, če so čreve polne, se bebike nimajo kam premikat. Nč čokolade za po pot, sem spet za večerjo linolado jedla, pa še kekse...tale tamau bo res imel namest krvi čokolado .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 22:32:33
|
|
|
|
pajac
|
Mogoče je tudi prebava.. samo, če res nisi čutila brc danes, pa zdaj jih tudi ne (saj veš kdaj so tiste ure ko najbolj brca) se pojdi pokazat, da si ne boš pol glave razbijala.. Jaz vedno pravim, da je boljše da te nekdo 10 x preveč vidi, kot samo 1x premalo... tako da čakam poročili od vaju dveh! Valentina srečno, če bo kaj nocoj... Mene pa je zdaj začel dajati kašelj in me prav duši... zdaj sem si naredila čaj, pa namazala z materino dušico in grela z termoforjem, zdaj pa grem še inhalacije naredit.... Dojenček pa ima jogo v trebuhu..
< Sporočilo je popravil pajac -- 18.11.2010 22:33:01 >
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 22:36:27
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Evo, jst kr poročam, dobla par zdrsov in brc. No, več zdrsov, ko daš roko gor, pa se nekaj popelje spodaj, konkretne bule. In potem med masažo presredka še eno oreng brco, da mi je kr trebuh v luft postavl. Pa čez dan par nežnih zdrsov. Bo to TO?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 22:38:40
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Pajacka, upam, da te ne zdela, men je skoz tko vroče, da napol gola hodim okol, spim še vedn sam v gatah in spodnji majčki, pa upam, da se me ne loti kaj. Ni pravi čas! Library...vse ok?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 22:41:44
|
|
|
|
ječi12
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ Evo, jst kr poročam, dobla par zdrsov in brc. No, več zdrsov, ko daš roko gor, pa se nekaj popelje spodaj, konkretne bule. In potem med masažo presredka še eno oreng brco, da mi je kr trebuh v luft postavl. Pa čez dan par nežnih zdrsov. Bo to TO? ja ok je potem.važno je da čutiš premikanje,sj je useeno kako. važno da veš da je otroček in da se je premikal.tko da js mislm da lahko zaspiš brez skrbi :) drugače pa je meni blo tut nenormalno vroče.še par dni po porodu,tam v P je itak ful vroče in k sm dojila ponoč je dejansko kapljalo od mene...no zdj sm se nekak normalnizirala,in me je dons clo zeblo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 22:41:57
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ Evo, jst kr poročam, dobla par zdrsov in brc. No, več zdrsov, ko daš roko gor, pa se nekaj popelje spodaj, konkretne bule. In potem med masažo presredka še eno oreng brco, da mi je kr trebuh v luft postavl. Pa čez dan par nežnih zdrsov. Bo to TO? več kot zadosti! move, baby move! Sem ti prej napisala, da jaz od sobote ne čutim več otroka kot prej. Tudi pri meni so se v zadnjem mesecu brce spremenile, ampak od sobote naprej moram biti vsak dan prav pozorna na 10 brc. Pa mislim, da jih je krepko več, samo jih več ne čutim. Najbolj čutim, če sem čisto pri miru in sem pozorna na dogajanje v trebuhu... Od torka naprej sem si začela pisat gibe, ker me je v ponedeljek zvečer morilo ravno to kar vaju dve zdaj...
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 22:44:04
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ Pajacka, upam, da te ne zdela, men je skoz tko vroče, da napol gola hodim okol, spim še vedn sam v gatah in spodnji majčki, pa upam, da se me ne loti kaj. Ni pravi čas! Library...vse ok? upam da ne bo.. imam malo astme in se mi ti respiratorni infekti hiter poznajo... Joj meni je tudi tako vroče ponoči.. Spim tudi napol gola pa čez dan ves čas luftam.. Ponočoi pa velikokrat teče od mene..
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 22:47:14
|
|
|
|
birdy
|
Pajacka, še kr doma? Prov, bove pa čakale luno Pozdravi se čimhitreje, zdele pa res ni pravi čas Jst grem pa že kr zdele spat, jutr mam pregled in ne bo časa dopoldne tok spat kt dons
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 22:47:32
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Tnx za podporo, sem boljš. Upam, da bo tudi Library začutila. No, tko kot sem prej napisala, men je babica na CTG rekla, da se skoz premika, pa jst nisem čutla. Je čist drgač, kot par tednov nazaj. No, sam da je in da še štejem samo par dni ali clo manj...daj pridi že kmal ven. Tak, zdaj pa moram mojemu predati laptop, da lahko gre gledat True Blood, je v zamudi, ker jst že zjutraj vse pogledam . Jst pa še križanko za lahko noč rešim in grem novim sanjam naproti in seveda nočnim obiskom WC-ja. Se beremo jutri, hvala še enkrat, pa če gre ktera v Rim, srečno Kekec .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 22:54:26
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ Tnx za podporo, sem boljš. Upam, da bo tudi Library začutila. No, tko kot sem prej napisala, men je babica na CTG rekla, da se skoz premika, pa jst nisem čutla. Je čist drgač, kot par tednov nazaj. No, sam da je in da še štejem samo par dni ali clo manj...daj pridi že kmal ven. Tak, zdaj pa moram mojemu predati laptop, da lahko gre gledat True Blood, je v zamudi, ker jst že zjutraj vse pogledam . Jst pa še križanko za lahko noč rešim in grem novim sanjam naproti in seveda nočnim obiskom WC-ja. Se beremo jutri, hvala še enkrat, pa če gre ktera v Rim, srečno Kekec . Pa reci svojemu novopečenemu možeku, da bo imel časa gledat TV 3 dni, ko bosta vi2 v porodnišnici!
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 22:57:01
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Pajacka, še kr doma? Prov, bove pa čakale luno Pozdravi se čimhitreje, zdele pa res ni pravi čas Jst grem pa že kr zdele spat, jutr mam pregled in ne bo časa dopoldne tok spat kt dons jah zgleda, da jo bomo res čakale.. samo upam, da ne zgrešimo tole, ker smo potem v riti...spet podaljški, kot prvič... no mogoče bi pa lahko upošteval moj plan in to opravimo jutri zjutraj No dušenje se je malo umirilo, mi je pa še vedno vroče za po it....
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 22:58:08
|
|
|
|
philadelphia
|
Živjo Sem nazaj iz P. Diagnoza: len in zaspan otrok , pač po mamici---> sva ugotovili z babico. Me je dala na ctg in nekaj časa je bil utrip kr vredu, potem pa je kr na enkrat padel in me je babica skoz žokala v trebuh in komaj zbudila tega otročka. Tak da je nagajal tudi v P. Hvala vsem za skrb!! NIso pa me održali noter, baje jih imajo že zadosti . Pa upam, da bo tale otrok tud tako zaspančkan kot je zdaj, ko se rodi , da bo lahk še mami lenarila .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 23:00:41
|
|
|
|
pajac
|
sem te že šla iskat, če si gor... No zdaj pa lahko grem spat... No še kake pol ure ziher ne bom, dokler stroj ne konča s pranjem..., ampak vaju vsaj ne bom sanjala Pa samo tolaži se.. Peter je brcal kot hudiček, še v porodni sobi sem mislila, da bo v kontra smer ušel.. NO pol je bil prav priden otrok... zdaj pa se mu očitno spomin na tiste čase vrača in spet nori...
< Sporočilo je popravil pajac -- 18.11.2010 23:02:15 >
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 23:05:22
|
|
|
|
philadelphia
|
Joj, nisem te hotla tako prestrašit . Sej je blo res zlo sumljivo, ampak zdaj smo pomirjeni. Sam tejle otroci nas pa res že zdaj sekirajo. Kaj še bo? Lepo spi pajac, vse je vredu .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 23:06:39
|
|
|
|
philadelphia
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac Pa samo tolaži se.. Peter je brcal kot hudiček, še v porodni sobi sem mislila, da bo v kontra smer ušel.. NO pol je bil prav priden otrok... zdaj pa se mu očitno spomin na tiste čase vrača in spet nori... Eno tolažbo moram imet, pa četudi bolj slabo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 23:08:06
|
|
|
|
pajac
|
bejž spat, pa jutri rodit... šccc šccc
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 23:09:35
|
|
|
|
philadelphia
|
Boš mogla jit pred mano, tako smo zmenjeni, al ne?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 23:12:31
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: library Boš mogla jit pred mano, tako smo zmenjeni, al ne? ne vem .. veš to se boš mogla z mojim podnajemnnikom zmenit, ker jaz nimam zadržkov
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 23:22:44
|
|
|
|
philadelphia
|
Aja v katero P pa greš? V LJ? Na koncu bi šle pa na isti dan, to pa bi bil hec
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?