|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 III. del
18.11.2010 21:35:01   
škorpijonček_

IZVIRNO SPOROČILO: library

čokolada pohrustana, roke na trebuhu in zdele bo pol ure mirnega ležanja in nič user posted image . Mislim, da bomo šli v  P in upam, da me ne nahrulijo kje sem bila do zdaj user posted image

Zdaj bom pa še jst paniko zagnala. Ok, tuš...pol pa se uležem in če se ne prestavi, se grem morda tud jst pokazat.

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 576
18.11.2010 21:43:44   
ječi12
ojla

punce a so se premaknil otročki? pušenjak napiše da če ne čutiš otorka se uležeš na hrbet za eno uro,če v eni uri ne začutiš otroka greš v P!! vas pa štekam,če sm js pozabila kdaj sem ga čutila sm use živo izvajala in žokala trebuh na polno. no in k sm dobila brco sm se stopila pa oddahnla sm si na polno....ko sva se v P peljala ko mi je voda odtekla,sm prej še ful hodila po stanovanju in stopnicah in sm se ful ustrašala če je ok in sm ful trebuh butala in mi ni vrnu brce.tko da k sm na ctg pršla v sprejemno sm bla prou srečna ko sm srček slišala......
sj bo,bejbiji majo samo počitek.javite kako je!!

kok jih more še rodit? velik ane? še 12 dni mate...polna luna bo pa tut čez vikend ane? akcija bo!

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 577
18.11.2010 21:45:15   
naša beba
Library, saj po mojem se je dete gibalo danes, ampak ker nam je to prišlo pod kožo, da majo non stop žurko, pol gibov avtomatsko spregledamo...
prav pa je, da boš lažje zaspala (doma ali pa v P), da se greš pokazat... morda pa že kmal pošješ kak sms!!!!user posted image user posted image user posted image
Nimajo pa te kaj nahrulit, ni šans, povej pa ti pridem s ta velkimi mišicami pomagat!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Škorpijonček_ ti tudi ja, bo za vikend manj gužve v porodnih, pa še ziher bo mali škorpijonček user posted image user posted image user posted image ...
... pa eno rebrco čokolade za na pot!!!

Neposredna povezava do sporočila: 578
18.11.2010 21:47:08   
Valentina85
Srečno, če gre katera v Rim!!!

Jaz grem ležat, špika in vse isto kot včeraj zvečer....

Nočko

Neposredna povezava do sporočila: 579
18.11.2010 21:57:25   
nadinne
library in škorpijonček...pejta se pokazat v P...če ne že zato da bosta mirno spali. Nimata kej zgubit. Jaz sem tudi dons gruntala al sem sploh kak orenk gib čutila...je bolj miren kot prejšnje dni, ampak vedno ko začnem gruntat in bit pozorna na gibe, se mi mimogrede oglasi...mi porine nogo nekam pod rebra da mislim da bo ven pogledala user posted image Sem se pa že navadila da so gibi sedaj drugačni...se bolj ali manj le preteguje...ja revček nima več placa user posted image Aja pa še to...jaz sem ugotovila, da če ne miga, moram samo počepnit in se nagnit naprej...se takoj oglasi in me v mehur zboksa...da ga ne zmečkam...poskusita. Meni počepi in stopnice ne pomagajo da bi mignil zato. Ima izrazit čut za preživetje: MAMI NE ME ZMEČKAT, SM ŠE TUKEJ user posted image

Evo ravno mi razbija nekje spodaj po trebuhu, kar žgečka user posted image Tak da zlčeda se mu fajn godi.

Valentina...spočij se, mogoče bo pa danes to to...SREČNO na poti v rim user posted image

< Sporočilo je popravil nadinne -- 18.11.2010 21:58:40 >

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 580
18.11.2010 21:59:40   
nadinne
flik čestitke za pupo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 581
18.11.2010 22:00:23   
škorpijonček_
Ma sem se zdle neki spomnla...Mala Neli je tudi govorila, da ne čuti gibov, odšla v P in ostala tam, par dni kasneje rodila.

No, jst sem izpod tuša, ležim na hrbrtu, pa pridno čakam, če bo kaj.

Je pa možno, da tud kaj zarad prebave, če so čreve polne, se bebike nimajo kam premikat.

Nč čokolade za po pot, sem spet za večerjo linolado jedla, pa še kekse...tale tamau bo res imel namest krvi čokoladouser posted image .

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 582
18.11.2010 22:32:33   
pajac
Mogoče je tudi prebava.. samo, če res nisi čutila brc danes, pa zdaj jih tudi ne (saj veš kdaj so tiste ure ko najbolj brca) se pojdi pokazat, da si ne boš pol glave razbijala..
Jaz vedno pravim, da je boljše da te nekdo 10 x preveč vidi, kot samo 1x premalo... tako da čakam poročili od vaju dveh!

Valentina srečno, če bo kaj nocoj...

Mene pa je zdaj začel dajati kašelj in me prav duši...user posted image zdaj sem si naredila čaj, pa namazala z materino dušico in grela z termoforjem, zdaj pa grem še inhalacije naredit.... Dojenček pa ima jogo v trebuhu..

< Sporočilo je popravil pajac -- 18.11.2010 22:33:01 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 583
18.11.2010 22:36:27   
škorpijonček_
Evo, jst kr poročam, dobla par zdrsov in brc. No, več zdrsov, ko daš roko gor, pa se nekaj popelje spodaj, konkretne bule. In potem med masažo presredka še eno oreng brco, da mi je kr trebuh v luft postavl.

Pa čez dan par nežnih zdrsov.

Bo to TO?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 584
18.11.2010 22:38:40   
škorpijonček_
Pajacka, upam, da te ne zdela, men je skoz tko vroče, da napol gola hodim okol, spim še vedn sam v gatah in spodnji majčki, pa upam, da se me ne loti kaj. Ni pravi čas!

Library...vse ok?

Neposredna povezava do sporočila: 585
18.11.2010 22:41:44   
ječi12
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

Evo, jst kr poročam, dobla par zdrsov in brc. No, več zdrsov, ko daš roko gor, pa se nekaj popelje spodaj, konkretne bule. In potem med masažo presredka še eno oreng brco, da mi je kr trebuh v luft postavl.

Bo to TO?

ja ok je potem.važno je da čutiš premikanje,sj je useeno kako. važno da veš da je otroček in da se je premikal.tko da js mislm da lahko zaspiš brez skrbi :)

drugače pa je meni blo tut nenormalno vroče.še par dni po porodu,tam v P je itak ful vroče in k sm dojila ponoč je dejansko kapljalo od mene...no zdj sm se nekak normalnizirala,in me je dons clo zeblo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 586
18.11.2010 22:41:57   
pajac

Bo to TO?

več kot zadosti! user posted image move, baby move!

Sem ti prej napisala, da jaz od sobote ne čutim več otroka kot prej. Tudi pri meni so se v zadnjem mesecu brce spremenile, ampak od sobote naprej moram biti vsak dan prav pozorna na 10 brc. Pa mislim, da jih je krepko več, samo jih več ne čutim. Najbolj čutim, če sem čisto pri miru in sem pozorna na dogajanje v trebuhu... Od torka naprej sem si začela pisat gibe, ker me je v ponedeljek zvečer morilo ravno to kar vaju dve zdaj... user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 587
18.11.2010 22:44:04   
pajac

Pajacka, upam, da te ne zdela, men je skoz tko vroče, da napol gola hodim okol, spim še vedn sam v gatah in spodnji majčki, pa upam, da se me ne loti kaj. Ni pravi čas!

Library...vse ok?

upam da ne bo.. imam malo astme in se mi ti respiratorni infekti hiter poznajo... Joj meni je tudi tako vroče ponoči.. Spim tudi napol gola pa čez dan ves čas luftam.. Ponočoi pa velikokrat teče od mene..

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 588
18.11.2010 22:47:14   
birdy
Pajacka, še kr doma? Prov, bove pa čakale lunouser posted image
Pozdravi se čimhitreje, zdele pa res ni pravi časuser posted image user posted image user posted image  Jst grem pa že kr zdele spat, jutr mam pregled in ne bo časa dopoldne tok spat kt donsuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 589
18.11.2010 22:47:32   
škorpijonček_
Tnx za podporo, sem boljš. Upam, da bo tudi Library začutila.

No, tko kot sem prej napisala, men je babica na CTG rekla, da se skoz premika, pa jst nisem čutla. Je čist drgač, kot par tednov nazaj. No, sam da je in da še štejem samo par dni ali clo manj...daj pridi že kmal ven.

Tak, zdaj pa moram mojemu predati laptop, da lahko gre gledat True Blood, je v zamudi, ker jst že zjutraj vse pogledamuser posted image . Jst pa še križanko za lahko noč rešim in grem novim sanjam naproti in seveda nočnim obiskom WC-ja.

Se beremo jutri, hvala še enkrat, pa če gre ktera v Rim, srečno Kekec user posted image .

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 590
18.11.2010 22:54:26   
pajac

Tnx za podporo, sem boljš. Upam, da bo tudi Library začutila.

No, tko kot sem prej napisala, men je babica na CTG rekla, da se skoz premika, pa jst nisem čutla. Je čist drgač, kot par tednov nazaj. No, sam da je in da še štejem samo par dni ali clo manj...daj pridi že kmal ven.

Tak, zdaj pa moram mojemu predati laptop, da lahko gre gledat True Blood, je v zamudi, ker jst že zjutraj vse pogledamuser posted image . Jst pa še križanko za lahko noč rešim in grem novim sanjam naproti in seveda nočnim obiskom WC-ja.

Se beremo jutri, hvala še enkrat, pa če gre ktera v Rim, srečno Kekec user posted image .

user posted image

Pa reci svojemu novopečenemu možeku, da bo imel časa gledat TV 3 dni, ko bosta vi2 v porodnišnici! user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 591
18.11.2010 22:57:01   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Pajacka, še kr doma? Prov, bove pa čakale lunouser posted image
Pozdravi se čimhitreje, zdele pa res ni pravi časuser posted image user posted image user posted image  Jst grem pa že kr zdele spat, jutr mam pregled in ne bo časa dopoldne tok spat kt donsuser posted image

jah zgleda, da jo bomo res čakale.. samo upam, da ne zgrešimo tole, ker smo potem v riti...spet podaljški, kot prvič... no mogoče bi pa lahko upošteval moj plan in to opravimo jutri zjutraj user posted image

No dušenje se je malo umirilo, mi je pa še vedno vroče za pouser posted image it....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 592
18.11.2010 22:58:08   
philadelphia
Živjo

Sem nazaj iz P. Diagnoza: len in zaspan otrok user posted image user posted image , pač po mamici---> sva ugotovili z babico. Me je dala na ctg in nekaj časa je bil utrip kr vredu, potem pa je kr na enkrat padel in me je babica skoz žokala v trebuh in komaj zbudila tega otročka. Tak da je nagajal tudi v P. Hvala vsem za skrb!! NIso pa me održali noter, baje jih imajo že zadosti user posted image . Pa upam, da bo tale otrok tud tako zaspančkan kot je zdaj, ko se rodi user posted image , da bo lahk še mami lenarilauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 593
18.11.2010 23:00:41   
pajac
user posted image user posted image user posted image user posted image sem te že šla iskat, če si gor...

No zdaj pa lahko grem spat... user posted image

No še kake pol ure ziher ne bom, dokler stroj ne konča s pranjem..., ampak vaju vsaj ne bom sanjala user posted image user posted image user posted image

Pa samo tolaži se.. Peter je brcal kot hudiček, še v porodni sobi sem mislila, da bo v kontra smer ušel.. NO pol je bil prav priden otrok... zdaj pa se mu očitno spomin na tiste čase vrača in spet nori...user posted image

< Sporočilo je popravil pajac -- 18.11.2010 23:02:15 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 594
18.11.2010 23:05:22   
philadelphia
Joj, nisem te hotla tako prestrašituser posted image . Sej je blo res zlo sumljivo, ampak zdaj smo pomirjeni. Sam tejle otroci nas pa res že zdaj sekirajo. Kaj še bo?
Lepo spi pajac, vse je vredu user posted image .

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 595
18.11.2010 23:06:39   
philadelphia
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Pa samo tolaži se.. Peter je brcal kot hudiček, še v porodni sobi sem mislila, da bo v kontra smer ušel.. NO pol je bil prav priden otrok... zdaj pa se mu očitno spomin na tiste čase vrača in spet nori...user posted image

Eno tolažbo moram imet, pa četudi bolj slabo user posted image  

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 596
18.11.2010 23:08:06   
pajac
user posted image user posted image user posted image user posted image bejž spat, pa jutri rodit... šccc šccc

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 597
18.11.2010 23:09:35   
philadelphia
Boš mogla jit pred mano, tako smo zmenjeni, al ne? user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 598
18.11.2010 23:12:31   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: library

Boš mogla jit pred mano, tako smo zmenjeni, al ne? user posted image user posted image

ne vem .. veš to se boš mogla z mojim podnajemnnikom zmenit, ker jaz nimam zadržkov user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 599
18.11.2010 23:22:44   
philadelphia
Aja v katero P pa greš? V LJ? Na koncu bi šle pa na isti dan, to pa bi bil hec user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?