|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 III. del
17.11.2010 11:26:53   
severnica77
malajka84 - te popolnoma razumem.
Jaz sem imela po UZ rok 7.11.
po zadnji M pa 15.11.

Tako, da sedaj zamuja že po obeh rokih. Jaz imam pa CTG v petek. Vaginalno pa me ni še nihče pregledal, v petek mi bodo edino naredili UZ. Amnio tudi v MB načeloma ne delajo, vaginalni pregledi pa so tudi redkost.

Saj bomo dočakale - nas malo hecajo user posted image .

Jaz sem pa od jutra pa do zdaj laufala z ne vem kakšno papirologijo še vse naokoli in še ena runda me čaka okoli 14. ure.
Mesto pa tako razkopano, da moraš tako naokoli hodit, da ni res ...

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 401
17.11.2010 12:40:22   
škorpijonček_
Jevo me, CTG spet lep (kva pa vem kaj to pomen), sem vprašala, če se kaže kaj, pa je rekla, boste že čutiliuser posted image . Kri OK, urin spet s prisotnimi bakterijami, a je to zarad izcedkov normalno. Gledal me niso, so rekli, da to takrat ko bodo popadki in ko gre zares, tudi v pondelk na PDP, bodo nardil sam CTG in to v PORODNI SOBI user posted image , da če bo kaj kazalo, kr tam ostanem.

Se pravi naslednji CTG na PDP 22.11.

Glede magnezijevih tablet je rekla, da naj kr neham pit, sicer jst sem sam eno na dan zjutraj pila, že cel life zarad prebave, pa bom še to nehala sedaj. Je rekla men tud, d adrgač popadkov ne ustavijo te tableteuser posted image .

Mi je pa predlagala sex in da not spusti, ker sperma je neki čist podobnga kot tist gel, ko ti dajo za pospešitev. Če pa še orgazem dosežem, sem pa  itak na konju...tak, da mojga sem že klicala, da imamo sedaj 5 dni akcije user posted image ...in je bil prav vesel po vsej dolgi suši, ki sva jo imela.

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 402
17.11.2010 13:05:59   
Destiny86
Hvala za odgovore, danes je bila patronažna in so res glivice, tako, da sem sedaj mojega poslala v lekarno po mazilo ... pa tudi pleničke smo obvezno menjali, ker te Pampers Premium Newborn so res zanič, vedno mi premoči skoz in skoz že takoj po eni uri, pa ga je treba komplet preoblačit ... smo vzeli DM-ove Baby Love, ki so se super obnesli pri moji sestri in res so že na dotik boljše, pa še lepo zadržijouser posted image
Sedaj pa upam, da se moj fantič čimprej zbudi, ker se že počutim kot Pamela Anderson, nina že cel dopoldan, ker sta bila danes z očkom v nočniuser posted image  Moj user posted image  ima podočnjake že do kolen in pravi, da si prav ne predstavlja kako bo, ko bo treba nazaj v službo, našuser posted image  je namreč bolj nočni tip in od polnoči naprej gleda ko čuk, pa še full bi klepetal takratuser posted image

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 403
17.11.2010 13:07:38   
philadelphia
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

tak, da mojga sem že klicala, da imamo sedaj 5 dni akcije user posted image ...in je bil prav vesel po vsej dolgi suši, ki sva jo imela.

user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image  bravo za tvojga

meni so pa sodelavci od mojga rekli, da ta teden še ne smem rodit, ker je preveč dela in tud čez vikend nimam dovoljenja. No in kaj naj rečem na take? Čiči in čaki s prekrižanimi nogami?  user posted image  Tale naš otrok bo šel ven, ko bo sam hotel, a ne user posted image . Ah tipi kaj pa oni vejo user posted image

No a ni šla še nobena rodit??

Škorpijonček kaj so pa rekli za otekanje?

Neposredna povezava do sporočila: 404
17.11.2010 13:13:48   
Valentina85
ŽIvjo punce!

Joj ta RR, vse mi je zbrisalo.

Zgleda, da postajamo vse nestrpne in ne moremo pričakat naših user posted image z mano vred user posted image .

Bila sem na pregledu. Ctg je bil tud pri meni lep user posted image Pa je rekel ginekolog, da se lepo vidi, da je malo več gibanja kot prejšni teden, vendar nič posebnega še.  Pregledal me je vaginalno, ni pa hotel preverit koliko sem odprta, ker kao noče povzročit kakšne brezvezne krvavitve. MV zmehčan, tamala je pa ful ful nizko, ker je s prsti čutil laske na glavici. Rekel, je da me tokrat še pošlje domov, naslednji ctg je pa v petek 19.11. in takrat bomo vidli kaj in kako. Imam pa občutek, da bom tud jaz kot Malajka.

Predlagal je sex in stopnice, no sej midva ga ubogava že en teden, sam ne pomaga še.

Se pa samo smejem mojemu, ker si je s prijatelji kupil karte za košarko v Stožicah in se že 2 dni pregovarja s tamalo v bušiju, naj ne bo danes zvečer, ker bi šel rad na tekmo in sedaj je vsa nestrpen ker ne ve al bo takrat v porodnišnici ali v Stožicah user posted image   Tamala, pa zgleda da misli da bo šla z očijem na tekmo, ker ima cel žur danes

Neposredna povezava do sporočila: 405
17.11.2010 13:25:37   
škorpijonček_

IZVIRNO SPOROČILO: library

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

tak, da mojga sem že klicala, da imamo sedaj 5 dni akcije user posted image ...in je bil prav vesel po vsej dolgi suši, ki sva jo imela.

user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image  bravo za tvojga

meni so pa sodelavci od mojga rekli, da ta teden še ne smem rodit, ker je preveč dela in tud čez vikend nimam dovoljenja. No in kaj naj rečem na take? Čiči in čaki s prekrižanimi nogami?  user posted image  Tale naš otrok bo šel ven, ko bo sam hotel, a ne user posted image . Ah tipi kaj pa oni vejo user posted image

No a ni šla še nobena rodit??

Škorpijonček kaj so pa rekli za otekanje?

Da je normalno, ker baby prtiska. Pa da je vidla še velik hujše oblike, sam pač nimamo kaj. Tud ni rekla, da bi blo zarad soli, tko je na koncu nosečnosti. Mi je pa ena predlagala, naj si naredim kopel s soljo za noge, da full pomaga. Pa ležat in noge v luftuser posted image .
No, vsekakor mislim, da bodo kmalu prišli ven, glede na vse znake, ki so se začel.

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 406
17.11.2010 13:35:28   
november2010
miya84 sporoča

user posted image

pa sem prišel na ta svet, danes 17.11.2010 ob 11.45 :)
Moje ime je NIK, težek sem 3850g in velik 54 cm. Z mamico se počutiva v redu in komaj čakava da prideva domov.

Neposredna povezava do sporočila: 407
17.11.2010 13:39:29   
philadelphia
Čestitke miya84!! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 408
17.11.2010 13:40:02   
emma83
Dan punce.

A vas že kr orng matra vse a ne? Jaz ne morem verjeti, da bo pojutrišnjem že en mesec od mojega poroda. Hitro gre čas, kr malo prehitro. Jutri imamo že prvo posvetovalnico.

Danes sem mojega čmrlja kopala user posted image , najprej se je bunil in jokal, ko sem ga slačila in namilila, ko sem ga pa dala v vodo pa takoj tišina in uživanje.

Smo pa sinoči imeli žurko od 8h do 1h ponoči, ko ga je končno zmanjkalo. Hvala bogu trajajo krči do 3. meseca, si ne predstavljam, da bi trajali kakšne pol leta, to se ti otrok tako smili, ko ga boli in se zvija, ti mu pa ne moreš nič pomagati, lahko ga samo nosiš in tolažiš.

Zatekanje: mine po porodu, prej ne. Meni je moj G rekel, da moram veliko piti in počivati z dvignjenimi nogami,  jesti manj slano hrano in to je to.

Magnezij: jaz sem spila 2 šumečki večer pred porodom, nič ni ustavilo popadkov.

Teža: v nosečnosti sem se zredila 16 kg, en mesec po porodu pa imam še 3 kg viška, sem pa jaz začela že z viškom kg nosečnost in imam za dol dat še ene 20 kg. Počasi pa vztrajno bo šlo vse dol.

Zdaj čakam, da se Liam zbudi, da greva na sprehod in na naš CSD odnesti vlogo za otroški dodatek, po moje bo še kakšno uro in pol spal.

Lep preostanek dneva.

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 409
17.11.2010 13:40:52   
nejka000
Ojla!

Najpreč ČESTITKE VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM IN NJIHOVIM ŠTRUČKAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , še malo pa bomo novembre zaključle.

GRRRRRRRR tale RR, mi je 2x post zbrisalo. Jaz koza pa si ne skopiramuser posted image user posted image user posted image

Najprej user posted image za mamice. Dajete svojim štručkam AD3 kapljice. Našo Zojo eno uro po tem ko jih dobi tak zvija da je groza. Je patronažna rekla da to ni nič takega in jih more vseeno dobit. To razumem da jih more met sam njej ni treba pol eno uro vlačit otroka po rokah pa mirit ko jo ščiple.
Pa še eno user posted image . Kak mate čiščo? Jaz nimam čisto nič že dva dni pa sem komaj dva tedna po porodu.

Zaj se pa grem na kavč počim, ker danes ponoči nismo spali od enih pa do pol petih. Mala je skoz jokala in bla sitna ko user posted image . Včeraj popoldan ko sem jo spat spravla so se obiski nakazali pol pa normalno da morejo vsi te nose vanjo rinit. grrr, sem še zaj jezna. Pol je pa čist iz ritma vržena in sitna da je groza.

no pa še ctrlA in ctrl C da mi spet ne zbriše....

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 410
17.11.2010 13:48:24   
emma83
Mi dobimo kapljice šele na prvi posvetovalnici, poročam jutri kakšna bodo navodila. Mi je pa naša patronažna rekla, naj ne glede na navodila pediatra začnem z eno kapljico in po enem tednu povečam za še eno kapljico in tako do predvidene doze, ker malčke ful zvija po teh zadevah.
Čiščo sem pa jaz imela malo več kot 3 tedne, zdaj imam samo rumen izcedek, imam pa še vedno vložke, ker me je strah, da se ne bi še kaj vlilo.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 411
17.11.2010 13:51:19   
philadelphia
IZVIRNO SPOROČILO: nejka000

Najprej user posted image za mamice. Dajete svojim štručkam AD3 kapljice. Našo Zojo eno uro po tem ko jih dobi tak zvija da je groza. Je patronažna rekla da to ni nič takega in jih more vseeno dobit. To razumem da jih more met sam njej ni treba pol eno uro vlačit otroka po rokah pa mirit ko jo ščiple.

Zadnjič sta mi kolega, ki imata malega starega pol leta rekla, da Ad3 kaplice uporabljamo samo še v SLo (pa verjetn še kje), da drugje uporabljajo samo D3 al neki tazga, ker kao kombinacije AD3 res naredijo krče in zvijanje. Onadva jih nista uporabljala, ampak sta si priskrbela kapljice D3 iz Avstrije. In ni blo obenega zvijanja, otrok pa je čist zdrav in je vse vredu z njim.  Toliko jaz vem o tem.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 412
17.11.2010 14:04:21   
nejka000
Meni je patronažna prinesla že na prvem obisku recept za kapljice za navodili 7 kapljic na dan. Tak da smo štartali na polno s tem sranjem. Ker kao te kapljice so za trde kosti  pa da kasneje otrok nima problemov z tem da bi se mu sklepi obračali pa kaj vem kaj še vse. Posvetovalnico mamo mi šele 30.11. in ne vem če naj doktorci omenim, ker mislim da mi bo isto rekla ko patronažna, da morem dajat ne glede na kaj. Mogoče bom pa jaz tudi  skočila v avstrijo po pogledat. Mam 10 minut do lekarne v avstriji.

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 413
17.11.2010 14:29:54   
phelps
Evo mene po dolgem času :)

Vidim, da ste pisale o šivih... No, jaz sem rezana 5 cm dolgo in čez 10 šivov, vendar se s pomočjo antibiotika ok celijo (tok, tok, tok)... Me pa ni zašil do konca nazaj in sedaj spodaj nič ne čutim, se malo bojim kako bo s user posted image

Tudi midve sva včeraj prvič vozičkale, ker je pri nas burja za user posted image ... Sva bili pa že kar nekaj naokoli, pri babici in žal tudi3x pri zdravniku in celo v bolnici, ker smo bili zmedeni glede pridobivanja teže (en dan se sploh ni zbudila, pa sem naredila vse kar sem lahko)... Ampak sedaj smo ok, pupa je zdrava in pridno pridobiva na teži...

Kako ste z mlekom? Mi smo žal na dodajanju, čeprav se tudi tu zelo trudimo... Žal sem teden nazaj dobila skoraj živčni zlom zaradi tega, popolnoma nepripravljena, da ne bom mogla dojit... So mi pa že v P rekli, da verjetno bom morala dodajat, ker je tako velik otrok... Sva kupila električni sterilizator stekleničk pa nekako gre, težje bo, ko bomo kam šli (v neznano)... Kako boste reševale ta problem tiste, ki tudi dodajate?

Tudi mi imamo te kapljice D vitamin proti rahitisu, damo pa 2 ali 3 na dan že od začetka...

Bodite v cvetju, veselo cartanje, tiste, ki še čakate, pa naj vam kar najhitreje mine vse skupaj! user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 17.11.2010 14:33:48 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 414
17.11.2010 14:31:22   
pajac
Kapljice res dajajo še skoraj samo pri nas... Sicer probaj dat kapljice ob kakšni drugi uri, da vidiš, če je res zaradi tega, sicer pa se pri nas tudi dobijo Plivit D3 kapljice, samo je doza v 1 kapljici večja in jih je potrebno dajat manj (mislim da 2 kapljici dnevno).. vprašaj pediatra.. Sicer pa so ugotovili, da vitamin D lahko daš tudi samo 1 tedensko (torej število kapljic x 7) ker je absorbcija dobra, pa še ne pozabiš dat.. Ne vem pa kako je s ta malimi.. jaz sem Petru dajala Plivit D3.. Mislim pa da je na med.over.net Tanč kar nekaj napisala o tem.. samo nisem ziher več...user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 415
17.11.2010 15:12:26   
Renesme**
Evo mene nazaj, končno!!!

stanje pri nas:
jaz v razsuluuser posted image , sej ni toool hudo no, samo spet sem imela svežo krvavitev, se mi maternica spet ni dovolj krčila,kot prvič... in smo šli včeraj nazaj v P (da ne omenim, da sem to povedala pri sprejemu in čisto vsem v porodniuser posted image ) ah, no so mi dali 2 injekciji za krčenje, danes je baje že bolje....bomo videliuser posted image
-no drugo je pa to, da sem se mi je včeraj ko sem hotela odliti vodo od makaronov, pisker obrnil kontra in sem zalila sebe z vrelo vodo....zdej imam pa flek na stegnu ca. 20cmx7cmuser posted image ....

Bastiana je včeraj seveda zvijalo zaradi mojih zdravil....pa smo malo bolj prebedeli noč (HB sem imela načrpano za 1 obrok še od prejšnjega dne) tako da smo vsaj prvi del noči spali. drugače je priden, sej zato pa druge težave, da nam ni dolgčas...ampak zdaj pa res upam, da je konec!!!

Čestitke vsem za novembrske sinčke in hčerkice še za nazajuser posted image

< Sporočilo je popravil Renesme** -- 17.11.2010 15:15:26 >

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 416
17.11.2010 15:14:54   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

Evo mene nazaj, končno!!!

stanje pri nas:
jaz v razsuluuser posted image , sej ni toool hudo no, samo spet sem imela svežo krvavitev, se mi maternica spet ni dovolj krčila... in smo šli včeraj nazaj v P (da ne omenim, da sem to povedala pri sprejemu in čisto vsem v porodniuser posted image ) ah, no so mi dali 2 injekciji za krčenje, danes je baje že bolje....bomo videliuser posted image
-no drugo je pa to, da sem se mi je včeraj ko sem hotela odliti vodo od makaronov, pisker obrnil kontra in sem zalila sebe z vrelo vodo....zdej imam pa flek na stegnu ca. 20cmx7cmuser posted image ....

Bastiana je včeraj seveda zvijalo zaradi mojih zdravil....pa smo malo bolj prebedeli noč (HB sem imela načrpano za 1 obrok še od prejšnjega dne) tako da smo vsaj prvi del noči spali. drugače je priden, sej zato pa druge težave, da nam ni dolgčas...ampak zdaj pa res upam, da je konec!!!

dobrodošla nazaj! user posted image user posted image user posted image user posted image Pa hiter se pocajtaj.. zdaj je na user posted image čas, da ga biksajo ne na mamicah....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 417
17.11.2010 15:16:11   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Evo mene po dolgem času :)

Vidim, da ste pisale o šivih... No, jaz sem rezana 5 cm dolgo in čez 10 šivov, vendar se s pomočjo antibiotika ok celijo (tok, tok, tok)... Me pa ni zašil do konca nazaj in sedaj spodaj nič ne čutim, se malo bojim kako bo s user posted image

Tudi midve sva včeraj prvič vozičkale, ker je pri nas burja za user posted image ... Sva bili pa že kar nekaj naokoli, pri babici in žal tudi3x pri zdravniku in celo v bolnici, ker smo bili zmedeni glede pridobivanja teže (en dan se sploh ni zbudila, pa sem naredila vse kar sem lahko)... Ampak sedaj smo ok, pupa je zdrava in pridno pridobiva na teži...

Kako ste z mlekom? Mi smo žal na dodajanju, čeprav se tudi tu zelo trudimo... Žal sem teden nazaj dobila skoraj živčni zlom zaradi tega, popolnoma nepripravljena, da ne bom mogla dojit... So mi pa že v P rekli, da verjetno bom morala dodajat, ker je tako velik otrok... Sva kupila električni sterilizator stekleničk pa nekako gre, težje bo, ko bomo kam šli (v neznano)... Kako boste reševale ta problem tiste, ki tudi dodajate?

Tudi mi imamo te kapljice D vitamin proti rahitisu, damo pa 2 ali 3 na dan že od začetka...

Bodite v cvetju, veselo cartanje, tiste, ki še čakate, pa naj vam kar najhitreje mine vse skupaj! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Ti tudi dobrodošla nazaj! user posted image user posted image user posted image

Hiter se pocajtat mamice!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 418
17.11.2010 15:16:36   
philadelphia
Joj renesme user posted image user posted image  zate. Pa naj se te tele opekline izogibajo na miljone kilometrov. user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 419
17.11.2010 15:19:01   
teycika
Sporočam, da se je v soboto 13.11 rodil Anže, 3050 g in 52 cm.

Neposredna povezava do sporočila: 420
17.11.2010 15:24:35   
philadelphia
teycika  user posted image user posted image  čestitke za sinčka!!!

(odgovor članu teycika)
Neposredna povezava do sporočila: 421
17.11.2010 15:37:08   
nov2010
Hej,

ČESTITKE vsem novim mamicam user posted image user posted image user posted image

No pri nas še vedno vse mirno. Sem imela ponovno CTG, ki je bil za malenkost malo bolj aktiven kot v ponedeljek ampak kakšnih popadkov pa ni na spregled.
Zato res upam, da bo tale luna za vikend pri meni delovala sicer imam v ponedeljek potlej amnio.

Nadine - kako pa kaj pri tebi kaže ali se kaj dogaja ali bova sosede na amnio v ponedeljek

Renesme - res upam da se čim prej pocajtaš in da si zaklučila s temi opeklinami

Me je pa danes tašča pockrklala z sveže pečenim štrudlom. Joj kako je pasaluser posted image

POPADKI user posted image - res me zanima tiste ki ste že rodile, na koliko minut so bili prisotni da ste odšle v porodnišnico in če ste res čakale da so bili približno na 5-7min v eni uri. Ker tole me res malo bega. Hvala za odgovore. Ker res upam da bom vedela kdaj je čas za odhod v P.

No upam da vam tale spet deževen dan ni premorast in da bo čim hitreje minil.
Sicer pa vsem tistim ki se boste odpravičle v Rim - SREČNO!

Neposredna povezava do sporočila: 422
17.11.2010 15:56:25   
Mateja81
Pozdravljene!

Evo tudi jaz sem iz pregleda CTG je OK odprta pa nisem še NIČ! Tak da očitno se še nič ne dogaja. Čeprav je rekel da se to lahko hitro spremeniuser posted image . Naslednji CTG bi naj imela na rok 22.11. v bolnici kjer je moj G ravno dežuren.
Imam pa hemeroide JUHUuser posted image user posted image user posted image . Boli ko sam hudičin že kr vidim kak bo spet veselica po porodu.Prvič sem skor zaradi tega znorela ker se mi je totalno zaprlo ko sem prišla domov potem se mi pa celo večnost ni normalizirala prebava.

Je pa naš "tavelik" fant ravno pokasiral v vrtcu nek prehladuser posted image user posted image user posted image  takrat ko je seveda najmanj potrebno!!! čeprav ni nikoli pravi čas za to...
Lepo se imejte   

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 423
17.11.2010 16:07:04   
novemberska

Čestitke vsem novim mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa včeraj meli prvi pregled pri pediatru. Hana lepo napreduje...v enem mescu se je zredila 1100 g in zrasla 2 cm, tko da smo zdej na 3800g in 53cmuser posted image user posted image user posted image . Drugače pa je pediatrinja natipala na njenem vratu eno bulico in nas je poslala na UZ. Sem jo šla danes naročit v pediatrično in imamo datum 15.12, do takrat pa bom pač malo v skrbeh, čeprav pediatrinja pravi da naj nebi bilo nič resnega ampak za vsak slučaj naj jo pregledajo.user posted image user posted image user posted image Boga moja punčka,tko majhna pa že po bolnicah. Men se prav smil, sploh ko sem danes vidla v pediatrični,tiste boge otročkeuser posted image user posted image user posted image .
Smo pa tudi mi dobili recept za AD3 kapljice in zdaj me je prav strah ji dat, ko pišete da majo otročki po njih take probleme. Hmmm bomo jutri probali pa bomo vidli. Mi je pa pediatrinja rekla naj začnem za 3-4 kapjicami in v štirih dnep pridem do 8 kapjic na dan.

No punce lepo se mejte...vse ki grese v rim srečno...vse ki ste pa že mamice pa lepo se crkljajte.

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 424
17.11.2010 16:09:42   
emma83
Prideva midva z malim do avta in začne deževat, sem se samo obrnila in šla nazaj domov, dežne prevleke pa še nisem nabavila, ker je zadnjič v našem baby centru niso imel. Sem imela namen jo kupiti zdaj v Pikapolonici pa nič od tega.

Drugače pa kar se tiče AD3: jaz sem brala, da so mamice čakale tudi do malčkovega 3. meseca, da so jih začele dajati. Vem, da če bo Liama ful zvijalo, jih skenslam za nekaj časa. Ne vem pa katere se dobijo pri nas, AD3 ali D3.

So se pa tamalemu začela delati temenca. Jutri nabavim lekarniško olivno olje in fino namažem pa sperem potem in bomo videli kaj bo.

Aha moram vam povedati kaj je danes naredil moj user posted image . V glavnem, ko sva Liama kopala, sem dala polno pleničko na stol in potem vse njegove cunjice povrh, da se pleničke ni več videlo in moj dragi potem to vse skupaj zagrabi in vrže v stroj. Tako da moram zdaj še enkrat žehto zalaufat, tisti žele sem imela povsod. Katastrofa. Ampak na napakah se učimo a ne?

Phelps in renesme WB.

Phelps jaz sem imela mleka ful, mali pa ni vlekel kot je treba, se je samo cartal na joški. En vikend mi je patronažna posodila tehtnico in smo ga tehtali pred in po dojenju in je na eno hranjenje pojedel samo 20g. No pol sem pa jaz fasala mastitis, mleka imam kljub črpanju čedalje manj, večinoma smo na Aptamilu. Ful mi je žal ampak kaj hočemo, nekaterim nam pač ni usojeno dojiti. Ne bo pa moj čmrlj za čisto nič prikrajšan, če bo zrasel na AM. Mogoče sem malo čudna ampak čeprav je na flaški ga ne pustim nikomur drugemu hraniti, to je najin čas, ki bo še prehitro minil. Ravno včeraj je bila moja sestra na obisku in me prosila, če ga lahko ona nahrani in sem gladko rekla, da ne. Reakcija je bila pa, da sem ful nesramna, ker ji ne pustim. Čaki malo kaj bi pa naredila, če bi ga dojila? A bi mojo joško vzela pa mu jo porinila v usta? Je kar utihnila potem in rekla, da imam prav.
Sem si pa kupila termalne torbice za flaške in ko kam greva naredim flaško in jo vzamem s sabo, samo mu je nisem še nikoli dala, ker vedno prideva domov preden je treba jesti.

nov2010  jaz sem šla v P, ker sem imela razpok mehurja, popadke sem pa takrat imela mogoče na 10 minut, čutila sem jih zelo slabo, zgostili so se ene 3 ure kasneje, rodila sem pa dobrih 6 ur po razpoku mehurja. Sem se pa tudi jaz spraševala a bom vedela kdaj v P, pa kar veš no, ne moreš faliti tega filinga.

< Sporočilo je popravil emma83 -- 17.11.2010 16:11:30 >

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Šola za starše
Michonne RR

Ali ste v nosečnosti obiskovale šolo za starše?

Da (96%)

Ne (4%)

Število vseh glasov: 123

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!