emma83
|
Prideva midva z malim do avta in začne deževat, sem se samo obrnila in šla nazaj domov, dežne prevleke pa še nisem nabavila, ker je zadnjič v našem baby centru niso imel. Sem imela namen jo kupiti zdaj v Pikapolonici pa nič od tega. Drugače pa kar se tiče AD3: jaz sem brala, da so mamice čakale tudi do malčkovega 3. meseca, da so jih začele dajati. Vem, da če bo Liama ful zvijalo, jih skenslam za nekaj časa. Ne vem pa katere se dobijo pri nas, AD3 ali D3. So se pa tamalemu začela delati temenca. Jutri nabavim lekarniško olivno olje in fino namažem pa sperem potem in bomo videli kaj bo. Aha moram vam povedati kaj je danes naredil moj . V glavnem, ko sva Liama kopala, sem dala polno pleničko na stol in potem vse njegove cunjice povrh, da se pleničke ni več videlo in moj dragi potem to vse skupaj zagrabi in vrže v stroj. Tako da moram zdaj še enkrat žehto zalaufat, tisti žele sem imela povsod. Katastrofa. Ampak na napakah se učimo a ne? Phelps in renesme WB. Phelps jaz sem imela mleka ful, mali pa ni vlekel kot je treba, se je samo cartal na joški. En vikend mi je patronažna posodila tehtnico in smo ga tehtali pred in po dojenju in je na eno hranjenje pojedel samo 20g. No pol sem pa jaz fasala mastitis, mleka imam kljub črpanju čedalje manj, večinoma smo na Aptamilu. Ful mi je žal ampak kaj hočemo, nekaterim nam pač ni usojeno dojiti. Ne bo pa moj čmrlj za čisto nič prikrajšan, če bo zrasel na AM. Mogoče sem malo čudna ampak čeprav je na flaški ga ne pustim nikomur drugemu hraniti, to je najin čas, ki bo še prehitro minil. Ravno včeraj je bila moja sestra na obisku in me prosila, če ga lahko ona nahrani in sem gladko rekla, da ne. Reakcija je bila pa, da sem ful nesramna, ker ji ne pustim. Čaki malo kaj bi pa naredila, če bi ga dojila? A bi mojo joško vzela pa mu jo porinila v usta? Je kar utihnila potem in rekla, da imam prav. Sem si pa kupila termalne torbice za flaške in ko kam greva naredim flaško in jo vzamem s sabo, samo mu je nisem še nikoli dala, ker vedno prideva domov preden je treba jesti. nov2010 jaz sem šla v P, ker sem imela razpok mehurja, popadke sem pa takrat imela mogoče na 10 minut, čutila sem jih zelo slabo, zgostili so se ene 3 ure kasneje, rodila sem pa dobrih 6 ur po razpoku mehurja. Sem se pa tudi jaz spraševala a bom vedela kdaj v P, pa kar veš no, ne moreš faliti tega filinga.
< Sporočilo je popravil emma83 -- 17.11.2010 16:11:30 >
|