|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 III. del
16.11.2010 22:24:07   
naša beba
škorpijonček... sva kr na istem, še pri dnevih skoraj ..user posted image user posted image

meni je to zatekanje danes čisto malenkost boljše... NIČ SOLI ... pa ogromno pijem, to res v litrih. Jutri nadaljujem s tem in upam, da bo potem malo bolje.

Sicer je pa tako, da je proti koncu menda tako najino zatekanje bolj normalno kot prej. Prej kdaj tud js nisem nikol vedela kaj so to zatečene noge (še 20 ur na avtobusu se mi skoraj ni poznalo... ) To pa zato, ker bebice zmeraj bolj dol pritiskajo ko se spuščajo in s tem stiskajo naše živce.
Ne paše mi pa tud ne sede počivanje. Probat če ne rabiš hodit okol čim več bit vodoravno, pa malo noge više podložit, tud to pomaga včasih...

Boma jutri vidle kake bodo noge.

Bodi pa pozorna še na to ali ti oteklina čez noč kaj uplahne, ker bi morala. Če ne se pa pojdi pokazat...

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 376
16.11.2010 22:35:33   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: zalos

PUNCE SOS!

A je plodovna voda lahko tudi sluzasta zraven? Men se je zdaj že  parkrat ulil ven in mi namočil hlačke sam na papirju je tudi sluz. Mi pa grozno otrdeva trebuh na osem minut. ka mislite???

lahko je pokliči v P.. samo glede na otrdevanje, mislim da si kupila karto za Rim user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu zalos)
Neposredna povezava do sporočila: 377
16.11.2010 22:39:35   
pajac
škorpijonček, mal zateži.. reci da imaš nek čuden izcedek...

Sicer pa kot pravi naša beba, je normalno, da otekaš bolj samo ne pretirano.. če bodo noge jutri zjutraj enake omeni G, bi bilo smiselno pogledat albumine v urinu in pritisk, da ne gre za kakšno preeklampsijo zdaj na koncuuser posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 378
16.11.2010 22:48:13   
naša beba

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

škorpijonček, mal zateži.. reci da imaš nek čuden izcedek...

Sicer pa kot pravi naša beba, je normalno, da otekaš bolj samo ne pretirano.. če bodo noge jutri zjutraj enake omeni G, bi bilo smiselno pogledat albumine v urinu in pritisk, da ne gre za kakšno preeklampsijo zdaj na koncuuser posted image

user posted image user posted image user posted image
pri strokovnih razlagah si pa res najboljša!!!!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 379
17.11.2010 6:55:41   
pajac
user posted image user posted image user posted image user posted image samo pri prepričevanju svojih otrok, da se izselijo iz svoje rezidence mi ne gre najboljše user posted image user posted image user posted image

Moji popadki rekli papa in sem spala, kot polhek.. Še dobro, ker me je sinoči grozno bolelo grlouser posted image Zdaj je zaodtenek boljše...

Peter pa ima danes sistematski pregled..Prav zanima me kaj bo tam razložil psihologinji....user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 380
17.11.2010 6:56:16   
pajac
A ja! Dobro jutro user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 381
17.11.2010 7:09:49   
pajac
Lottyka a za tisti sprej za šive si že sličala?? Vem da so pred kratkim oktoberke nekaj pisale o njem, da je kar fajn in hitro pomaga?? 

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 382
17.11.2010 7:24:45   
škorpijonček_
Dobro jutro,

evo mene, tud jst razen dvakratnega obiska WC spala kot polh. Neka fajna noč je bla. Zdle spijem kavico in šibam na pregled težit user posted image , če ne bo kakšen smotan dohtar nadomešču.

Noge so mal boljš ko včeri, bom pa res pazla na sol in ogromno pila. A cuker pa lahkouser posted image ? Izcedka imam res ogromn, tko, da bi blo fino, da mal pogledajo, sicer me bolj spominja na povečan beli tok, pa vseeno.

Jst še vedno pijem magnezijeve šumeče tablete, a ve tud?

No, držte se, pa se javim enkrat dopoldne, da poročam kaj smo zrihtali.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 383
17.11.2010 7:29:36   
lottyka
Dobro jutro,

Mi smo že zbujeni, sem bila tok lačna da sem si mogla mal za jest naredit . Žan pa na pol spi, vsakič ko mu duda ven pade je jok. Še dobro da spi z dudo samo enkrat ali dvakrat dnevno, ostalo zaspi brez.

IZVIRNO SPOROČILO: Destiny86

Mam pa eno vpr., naš  ima že dva dni vneto ritko, ima take rdeče pikice po ritki, patronažna je rekla naj natanko namažem sudokrem, mažem že dva dni, pa mi ne zgleda nič boljše, kakšen nasvet?
Jaz grem počasi v svet sanj, vse tiste, ki pa greste v Rim srečno in čim manj boleče

Ne vem če je isto ampak lahko probaš. Žan je dobil rdeče pikce po trebuhu in patronažna je rekla, da mu je bilo vroče in da zato nastanejo te pikce. Sem ga začela malo manj oblačit in so zginile. Sem pa videla zadnjič da sem ga spet mal preveč oblekla, jih je pa po čelu dobil. Tako da ne vem, mogoče probaj še to. Ne vem pa če so pike iste.

Drugače pa imam jaz doma sedaj živalsko bolnico. Mi je Miško (moja činčila) zbolel. Ga je včeraj babi peljala na pregled in imamo sedaj 8 različnih zdravil mu za dajat so mu ugotovili nekaj na krvi. Še dobro da se nič ne prenaša, da sva jaz in Žan lahko brez skrbi. Ampak je pa dela sedaj velik, ker ne pusti ravno da mu v gobček zlivaš zdravila, tako da bomo imeli še borbe. Ampak važno da se bo pozdravil.

Lottyka a za tisti sprej za šive si že sličala?? Vem da so pred kratkim oktoberke nekaj pisale o njem, da je kar fajn in hitro pomaga?? 

Ja sem, pa so mi v P že rekli da ne bi kaj gor dajala, pa tud patronažna mi ga je odsvetovala, tako da ga pol nisem uporabila. Sedaj pa so šivi že zunaj, samo še zacelit se mora do konca oz. zabrazgotinit. Čez 1 teden pa začnem brazgotine masirat in mehčat, patronažna mi je svetovala kar Bepanten. A katera ve za kakšno boljšo kremo? Da bi mogoče tud kaj zmanjšala brazgotine?

Če katero zanima kateri sprej
http://www.lekarnar.com/izdelki/cicatridina-sprej

Nič, dam zdele Miškotu še en paket zdravil, potem pa si bom privoščila 1 brezkofeinsko kavico. Bom šla kar ven na teraso jo spit, mal na zrak, pa čeprav mrzel. Se mi zdi da sem skoz sam not, mi manjka mal lufta.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 384
17.11.2010 7:29:58   
D0aisy
Jutro!

Škorpijonček jaz tudi ful zatekam zadnji mesec, baje da je to normalno!? Magnezijeve tablete pa ne priporočajo pit več po 37.tednu, da ne pride do zapoznelega poroda.
Lottyka-hvala za nasvete glede šivov, verjetno jih večina potrebuje in jaz bom tudi verjetno med njimi

Včeraj sem bila na pregledu, brezveze do zdravnice niti prišla nisem, samo tehtanje, pritisk, CTG. Edino kar je bilo koristno je bilo to, da sem dobila izvide streptokoka, ki pa je neg.user posted image

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 385
17.11.2010 7:40:06   
pajac
Škorpijonček, a ti bi rada bila noseča 10 mesecev? Kar dej Mg stran, če ravno nimaš krčev v mišicah.. Sicer Pušenjak pravi, da ni zdravila, ki bi lahko ustavilo porod, ko se začne, samo izzivat pa ni treba.. Jaz sem ga prvič tudi jemala skoraj čisto do konca, ker mi je pasal zaradi prebave.. No šla sem 11 dni čez rok, pa ne vem a je bil razlog v tem (bolj ne kot ja, ampak tokrat ziher je ziher)

Ginekologu pa kar reči, če bi te hotel pogledat vaginalno, če se sam ne zmisli.. Včasih potem to vseeno naredijo..

Držim pesti za lep izvid user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 386
17.11.2010 7:40:26   
Valentina85
Dobro jutro!

Noč je bila kar mirna, sedaj pa na ctg in pregled. Srečno tud ostalim.

pa pa

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 387
17.11.2010 7:49:50   
birdy
Jutro, spet se "štulim"k vamuser posted image  Kokr sem že misnla da bom že ta teden cartala mam čedalje bolj občutek da me tale mali samo, oprostite izrazu, zaje.bavauser posted image  Zato sem se danes odločila za en delovni dan, bomo mal pucal, zvečer pa še mal akcije z decom da gre mali vragec čimhitrej venuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 388
17.11.2010 8:00:12   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Jutro, spet se "štulim"k vamuser posted image  Kokr sem že misnla da bom že ta teden cartala mam čedalje bolj občutek da me tale mali samo, oprostite izrazu, zaje.bavauser posted image  Zato sem se danes odločila za en delovni dan, bomo mal pucal, zvečer pa še mal akcije z decom da gre mali vragec čimhitrej venuser posted image

No, da ne bom samo jaz imela nevzgojene otroke, ki hecajo mamico... user posted image Ampak glede na mere tvojega velikana izpred nekaj tednov ti kar dam prednost, ne glede na PDP user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 389
17.11.2010 8:05:58   
birdy
Hvala pajacka... Bom rekla malemu, mogoče bo koga druzga poslušal če že staršev (že zdaj) neuser posted image
Dej pol prosim mal napiši kako zgleda pregled pri psihologu, mi ga tud še nismo imel...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 390
17.11.2010 8:14:24   
pajac
Bom, če naju spustijo ven po pregledu user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 391
17.11.2010 8:20:04   
pajac
lottyka, enih par krem poznam, ki so dobre proti brazgotinam, samo so namenjene koži in ne sluznicam, tam spodaj pa je sluznica.... ne vem kako se obnese.. Sicer pa Bepanthen pospeši celjenje ne bo pa zmanjšal brazgotine, če se bo začela tvorit...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 392
17.11.2010 8:21:23   
birdy

Bom, če naju spustijo ven po pregledu user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdravniški vestnik
Danes, 17.11. so pridržali dve popolnoma zmešani osebi, P.P. in N.P.S. zaradi izpadov pri psihologu. Pregled je bil sicer samo informativne narave a vendar se je psihologinja odločila da zaradi nastale škode pošlje obe osebi na strokovno ekskurzijo v psihiatrično bolnišnico. Tam so ugotovili, da sta osebi sicer na meji, vendar da ne ogrožata ne svoje varnosti in tudi varnosti drugih ne. Pacienta sta že v domači oskrbi.
Mal heca more bituser posted image , sem pa včasih znala boljš pisat, pomoje me še mal ura hecauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 393
17.11.2010 8:27:54   
pajac
user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 394
17.11.2010 8:47:39   
naša beba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oooo, dobre ste babe, js se pa še smejat ne morem dobro.....

Sem pravkar preživela skor tri četrt ure na zobozdravniškem stolu.... kaj pa znajo eni zobarji dobro delat, svaka jim čast. user posted image user posted image Saj sem pri moji prejšnji zobozdravnici tud dobila injekcijo, ampak so me pol vseeno tako bolele uste in dlesni, da je blo za pop*****. In to še preden je kaj spustlo. Dans pa kot da mi ni dva zoba popravljal...
Se je kr sam ponudil, če me pri sebi lahko za vnaprej naroči...user posted image user posted image user posted image in to na zavarovanje.... no, saj sem dans kr dost plačala...

Grem pogledat, če mam še kako banano, ker mam še eno luknjo... v trebuhu...user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 395
17.11.2010 9:09:42   
severnica77
lonalona čestitke za sinčka

user posted image

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 396
17.11.2010 9:17:29   
MalaNeli
oooo dobro jutro

sm čistt vn padla. itkoristla sem vso sonce za potepe. pa sploh nism pršva tk daleč na računalniku da bi vas prebrala. vi ste se pa zeloooooo razpisale.

pa lep dfeževen dan vsem

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 397
17.11.2010 9:37:19   
tejci1981
Jutro!

Sonček spi, mama pa je lahko malo za računalnikom user posted image !

Pajacka - še tu????????? Sem bla ziher da si naslednja na vrsti user posted image !
Ta tvoj otrok te pa res ne uboga user posted image ali pa so naši letošnji škorpijončki še posebej svojeglavi,.... ko se spomnim na mojega in njegovo obračanje zadnje tedne - glava, rit, glava, rit user posted image user posted image user posted image

user posted image Kako dolgo traja da šivi odpadejo oz se izločijo? Jaz imam mojih par že 14 dni.....user posted image

Birdy - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 398
17.11.2010 10:11:03   
philadelphia
Dobro jutro!

Sem kar malo boljše volje, saj me danes manj boli tam spodaj in že lažje racam. Mi je moj zabičal, da moram počivat in jaz pridna punca valda ubogam in sem spala do pol deseih user posted image . Pa še kuhat mi ne bo treba user posted image .

Glede magnezija, meni je včeraj ginekologinja opozorila, da ga moram pit oz vsake tolk čase kar 3 na dan, ker je moja prebava šla na dooooolg dopust. Pa sem ji omenila, da nekateri pa ne priporočajo mg na koncu in mi je rekla, da noben mg ne bo ustavil popadkov, je pa res da se maternica manj krči. Kaj jaz vem komu zdaj verjet. Ne bi pa rada januarja rodila user posted image

Pajac tebe tale otrok res heca in po mojem bo to ena a otrok boš vidla. Mogoče bo bodoči predsednik user posted image .

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 399
17.11.2010 10:54:16   
malajka84
evo mene...še zmer tuki...za znort je tole...spala dons nč...bla na wc-ju nonstop...1.in 2. zadeva:)..no pol grem na ctg..kazu par hribčku..mi G reče..ja neki se dogaja, pa ne bomo sill, bomo počakal vaše popadke...držte se pa se vidmo jutr...tko d...ma za znort..zdej mam spt jutr...sm že tuk redna tm bi mi lhk že sendvič pa sok dal;)...uglavnem še čakamo, zato kr po M je bil datum 11.11., predn so ga popravl na 3.11. in je pč reku d 5 dni še max počakamo, če pa do tkrt ne bo napredka z mojimi popadki..bojo pa umetn enašopal pa akcija...uglavnem..počas mam..lepo al pa grdo..vsega dost!!!!

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......