lottyka
|
Dobro jutro, Mi smo že zbujeni, sem bila tok lačna da sem si mogla mal za jest naredit . Žan pa na pol spi, vsakič ko mu duda ven pade je jok. Še dobro da spi z dudo samo enkrat ali dvakrat dnevno, ostalo zaspi brez. IZVIRNO SPOROČILO: Destiny86 Mam pa eno vpr., naš ima že dva dni vneto ritko, ima take rdeče pikice po ritki, patronažna je rekla naj natanko namažem sudokrem, mažem že dva dni, pa mi ne zgleda nič boljše, kakšen nasvet? Jaz grem počasi v svet sanj, vse tiste, ki pa greste v Rim srečno in čim manj boleče Ne vem če je isto ampak lahko probaš. Žan je dobil rdeče pikce po trebuhu in patronažna je rekla, da mu je bilo vroče in da zato nastanejo te pikce. Sem ga začela malo manj oblačit in so zginile. Sem pa videla zadnjič da sem ga spet mal preveč oblekla, jih je pa po čelu dobil. Tako da ne vem, mogoče probaj še to. Ne vem pa če so pike iste. Drugače pa imam jaz doma sedaj živalsko bolnico. Mi je Miško (moja činčila) zbolel. Ga je včeraj babi peljala na pregled in imamo sedaj 8 različnih zdravil mu za dajat so mu ugotovili nekaj na krvi. Še dobro da se nič ne prenaša, da sva jaz in Žan lahko brez skrbi. Ampak je pa dela sedaj velik, ker ne pusti ravno da mu v gobček zlivaš zdravila, tako da bomo imeli še borbe. Ampak važno da se bo pozdravil. IZVIRNO SPOROČILO: pajac Lottyka a za tisti sprej za šive si že sličala?? Vem da so pred kratkim oktoberke nekaj pisale o njem, da je kar fajn in hitro pomaga?? Ja sem, pa so mi v P že rekli da ne bi kaj gor dajala, pa tud patronažna mi ga je odsvetovala, tako da ga pol nisem uporabila. Sedaj pa so šivi že zunaj, samo še zacelit se mora do konca oz. zabrazgotinit. Čez 1 teden pa začnem brazgotine masirat in mehčat, patronažna mi je svetovala kar Bepanten. A katera ve za kakšno boljšo kremo? Da bi mogoče tud kaj zmanjšala brazgotine? Če katero zanima kateri sprej http://www.lekarnar.com/izdelki/cicatridina-sprej Nič, dam zdele Miškotu še en paket zdravil, potem pa si bom privoščila 1 brezkofeinsko kavico. Bom šla kar ven na teraso jo spit, mal na zrak, pa čeprav mrzel. Se mi zdi da sem skoz sam not, mi manjka mal lufta.
|