majabar
|
aleunam, tudi mi smo v nedeljo skupaj zaspali, no, jaz sem bolj lezala, a je pasalo. Ce smo skupaj, nimam slabe vesti, ce bi pa sama... Vceraj je dragi prisel domov in sel takoj pospravljat. Taka je njegova navada. Nic ni rekel, samo akcija. In itak sem imela slabo vest, ceprav sem cel dan (ko sem lahko) urejala stvari, a ocitno mi ni najbolj uspelo:). Sem mu hotela pomagati, a je rekel, naj se spocijem. Potem je se vecerjo skuhal. Vceraj sem imela pa zanimiv dogodek. Sem si pripravila vse, da ga previjem, dam dol plenicko, nastavim drugo in se spet pokaka. OK, obrise, nastimam novo in spet! In tako se tretjic in cetrtic!!!??!! Tako sem nesla 5 pokakanih plenick v kos v nekaj minutah. Pa seveda pokakane roke, vse naokrog, nisem vedela, kako naj robcke ven vzamem, ker sem bila umazana, vsaj se eni dve roki bi mi manjkali:). Povem to dragemu, ga zeli zvecer previti in spet isto, se je se dvakrat pokakal , a je imel dragi se dve moji roki za pomoc. Potem sta sla pa kar oba pod tus. Mali zelo uziva, ko se tusirata. Sta zacela ze en dan po rojstvu in mu je res vsec. Vceraj je v celem dnevu polil ene tri zlice, mami je presrecna! Imam pa obcutek, da je v zagonu rasti, saj ze dva dneva je vsaj na dve uri, ce ne vsako uro in je veliko. Mleko zaenkrat dohiteva. Sem si pa vceraj skuhala tisto, kar uporabljajo tu mamice, ce je premalo mleka-aguapanela. Sem si skuhala pa zato, ker mi je dobro, sladko, ne zaradi pomanjkanja. Tu namrec Miklavza ne poznajo in sem si zazelela slascice:).
|