phelps
|
Dobro jutro! Nadinne, super glede pogovora, ziher ti je vsaj malo olajšalo dan. Jaz sem na začetku veliko brala knjigo Dojenje in materinstvo iz srca (sicer sem jo že v nosečnosti brala ampak nisem dojela bistva) in mi je pomagalo... Jaz sem tudi imela občutek, da jo nočem dojit, v resnici pa sem se je bala, da bo začela polivat vmes, da bo lačna, da bo zaspala in še milijon drugih stvari... Pa da je ne znam pomirit, ko je jokala, pa ..., pa..... Alekda83, luštna punca! Pajac, za čaj ne vem, kako se napravi, jaz pijem od Tekanne, ki ima te sestavine notri in dobi preko dojenja. Pikizenc, pisala si, da bi rada prišla na 100% dojenje, če ti bo uspelo, prosim napiši, kako. Jaz bi tudi rada. Lottyka, uf, tretja joška Pa naj še kdo reče, da je dojenje enostavno. Verjamem, da tisti, ki steče že v porodnišnici, dete zadovoljno, je super in samoumevno, ampak glede na težave večine, očitno ni tako. Če je mleka premalo ni ok, če ga je preveč, ni ok, če ga je dovolj so tudi težave Mi smo ok, čez noč spet pridelali 60 g, se je pa bruhcanju in polivanju pridružila driska (2x na dan) . So mi svetovale prijateljice, da dokler se redi, nimam se kaj obremenjevat, upam, da je res tako. In da je redko blato značilno za dojene otroke. Zjutraj sem po parih dneh spet dojila leže (ker nisem želela zbujat mojega, ki je spal v dnevni) in je med dojenjem (ko sem jaz malo zaspala) bruhnila čez nos in vse po moji joški in naokoli . Ne bom več prakticirala tega, ker takrat nima glavice pod kotom 30 stopinj in je še slabše . Poskušam preživeti vsak dan sproti in se v njem osredotočiti na tiste drobne pozitivne stvari, ki delajo to obdobje čudovito. To si rečem ob teh trenutkih in nekako gre. Upam, da bom danes uspela priti ven, če bo bruhala, bomo pa še pajacek za ven vsak dan prali
< Sporočilo je popravil phelps -- 7.12.2010 10:27:18 >