aleunam
|
Čer! No, to noč pa smo mi imeli "probleme". Včeraj sem namreč malega skopala in ga pristavila k dojki, da se naje. Ampak on se kar ni in ni mogle najesti, bi še. Pa sem ga za par minutk odstavila, dala v posteljico, a ni spal. Ga spet dam zraven, vleče ko nor, zadrema, a ko ga dam v posteljico, se zbudi. Vmes sem ga previjala, podirala sva kupčke... In to je trajalo od pol osme zvečer do polnoči, ko je končno zaspal in spal do 3.30. Jaz sem se že tako sekirala, da ni mleka, da nisem vedela kaj naj naredim. Tik preden je zaspal, sem nameravala pripraviti aptamil. Potem ko se je ob pol štirih zbudil, pa sva se spet "mučila" do šestih, ko sem mu končno pripravila AM, a ni hotel spiti niti požika in zaspal za 3 ure (se je očitno vseeno najedel mojega mleka). Bila sem že čist živčna, ker sem resnično mislila, da mleka več ni, tudi nastavek je bil pogosto prazen. Če sedaj pomislim, se mleko sploh ni uspelo ustvariti, ko je bil ves čas priklopljen. Ker nisem bila ziher, sem si dopolnde šla črpat. In vesela sem ugotovila, da je bilo v eni dojki 130ml mleka, pa še več bi nateklo, a se mi dalo več črpati. Malo prej pa sem si črpala še na drugi in je bilo 80ml (se mi zdi, da mam v desni že od P manj kot v levi), torej sem pomirjena. Super za nasvete glede izpiranja noska. Tudi midva sva imela danes zjutraj težave, ker je imel poln nosek. Meni je blo ful hudo, ko se je matral vleči joško in vmes dihati. Mark tudi večkrat dnevno kiha + poln nosek. A mislite, da je to že prehlad? Malo sumim tudi na suh zrak, ker (še) nimam vlažilca na radiatorju. Ga grem v petek po pregledu kupit.
|