|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski malčki 2010
15.1.2011 22:35:50   
ječi12
Najki a tm nasproti citryparka? a ti maš starejšega oktoberčka? al ste se z temi dobile od dojenčkov? super ej.
js sm tut prou fejst kolegica z puncami od ta večje iz foruma. od ta manjšiga pa tut super par punc poznam...samo ne s tega foruma....tuki pa nobene razn tebe user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
15.1.2011 22:37:00   
ječi12
Aja najki upam da bo mala hitro ok. sicer sm pa misnla da sta v bolnici pristale ker si govorila kako je blo hudo. a da naš P kej fejst pregledat tele male če so bolni? a se jim lepo posveti pa to?

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
15.1.2011 22:37:08   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

pol se pa dajmo dobit jutri ali pa v ponedeljek, da se Majabar spoznamo.

NO KAJ ZDEJ - A SE BOMO ZMENLE ZA PONEDELJEK? Poleti če pride spet, se verjetno tud ne bomo vidle, ker bomo večinoma murčkale...

Mothercare igralnica - kje pa je to? Mogoče še boljš ideja, če bo kaj večjih zraven, če bomo z bebikami je pa itak vseeno, sam da je dost placa za naše ogromne vozičke

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 15.1.2011 22:38:45 >

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
15.1.2011 22:52:25   
Majchi
Jaz sem za ponedeljek, pa tudi tale ideja, da bi se dobili v Mothercare se mi zdi ok.

Midva sva pa glih kar Socialno omrežje pogledala. Mi je bil kar ok film. Zdej grem pa spat počas. Nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 1254
16.1.2011 0:19:51   
naša beba
No, počasi gremo tud mi spat. Pravzaprav že vsi spijo, otroci po postlah, lubi na sedežni, jaz sem si pa vzela par minutk za comp...

Drugač smo pa fulll veliko zunaj, od doma odhajamo v sončku, domov hodimo ko je že kar mraz. Mala pa pa tk fajn pančka v vozičku.

Glede našega zdravja še nič novega. Mamca na dieti, Ema pa pije pri meni in po flaši. Je pa težavica, da nisva od četrtka kakali in bo treba neki nardit, ker ne mislim čakat na cel teden brez kakanja. Bom jutri dopoldne probala z milom al pa kremo in termometrom... sporočim, če si bom upala.

Puce fajn se mejte, če se vam uspe srečat in pokofetkat... Zagotovo se vam enkrat pridružim...

Nočko

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
16.1.2011 8:24:01   
aleunam
Jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
16.1.2011 9:31:08   
majabar
Najki, ja, ce bo vse OK, pridemo letos se maja in julija v Slovenijo:).
Drugace pa sem za ponedeljek dopoldne v Mothercare, ce se zmenimo!

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
16.1.2011 10:34:04   
tejci1981
Dan!

IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Dan!
Tejči, imate v Zambatrii apartma? Potem pa se bomo kaj videli user posted image user posted image

Ga imate vi? Ga oddajate?user posted image
Nimamo (še user posted image ),...gremo v najem user posted image !

November2010 - hitro se pozdravi!

Grem kuhat, da bo nedeljsko kosilo prej kot ponavadi, popoldan nas čaka DOLG sprehod user posted image !

Lep dan!

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
16.1.2011 10:47:53   
kapesanta
no evo, smo ze 3. Mothercare ob 10 ustreza? Prej bi mi tezko zneslo, mam 1h do Lj, ampak se tud potrudim ce vam bolj pase (sva zaspanki user posted image )

zdej pa sam povejte kje ta mothercare je. Jst roka ne bom mela s sabo, kr naj uziva v vrtcu

l.p. Mateja

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
16.1.2011 10:54:55   
kapesanta
aja DOBRO JUTRO
Vceraj smo imeli super dan v ZOO je blo lustno, za naju z rokom sem kar letne karte kupila (cena enaka 5 obiskom user posted image ) pol smo sli pa se v McDonalds (jupiiii)
danes pride pa mozek s smucanja in bomo sli vozickat lokalno, pol pa na pizzo user posted image

mi smo se pa poslovili od kolik user posted image user posted image ze en teden hodimo spat bp, sesalec furamo za umiritev in kot razvlazevalec. A naj se devam zdej biogaia al preneham? Zdaj jih dajam skupaj z D3 in nimamo problemov (mogoce zato al pa jih dobro prenasa)

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 16.1.2011 11:00:08 >

l.p. Mateja

Neposredna povezava do sporočila: 1260
16.1.2011 11:21:28   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta
mi smo se pa poslovili od kolik user posted image user posted image ze en teden hodimo spat bp, sesalec furamo za umiritev in kot razvlazevalec. A naj se devam zdej biogaia al preneham? Zdaj jih dajam skupaj z D3 in nimamo problemov (mogoce zato al pa jih dobro prenasa)

Pri nas je enako. Občasno ga še zvija, ampak ni več nobene panike. Še vedno pa mu vsako jutro dajem biogaia kapljice skupaj z D3. Jaz jih bom kar dajala še 1 mesec, da bo ziher.
Pa tud Lani sem jih začela dajat, pa že lepše kaka. Skoz namreč jamra, da ne more kakat, pa kar naenkrat kaka samo 2-3 krat na teden, prej je pa vsak dan. Zdaj pa dobi biogaia, pa vsako jutro actimel, pa nujno 1 jabolko na dan, pa še 1 probiotični jogurt na dan. 

Naš Lukec je pa danes 2 meseca star. Pa je že tak dolgin. Joooj, naj se čas mal ustavi. Men gre to prehitro...user posted image

Potrjujem jutri ob 10ih. Za Lano bom probala varstvo zrihtat.

November2010 upam, da čimprej mine in da boš kmalu spet na nogahuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1261
16.1.2011 12:35:13   
D0aisy

Mi tudi še vedno dajemo Biogaja kapljice. Smo imeli daness ponoči pestro, saj je mami jedla malo zelja (v solati) včeraj.
Sem si pa danes prvič sčrpala mleko, da vidim koliko ga je, načrpala pa sem le 20 mluser posted image . To pomeni da ga res zmanjkuje, saj sem v prvem mesecu še polno dojila, zdaj pa 3 krat na dan dodajam po 60 ml, očitno bo potrebno dodajati še več, kmalu pa tudi mojega mleka nič več ne bo user posted image

Uživajte v prekrasnem vremenuuser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
16.1.2011 12:38:48   
Valentina85
Dan punce!

Jaz bi z veseljem jutri prišla, vendar dobim obiske iz Italije in ne morem. Pa drugič.

Danes smo same, moj dela in gremo do babice oziroma prababice user posted image

Majchi, najboljš bi blo ustavit ta čas, jaz se trudim uživat v vsakem trenutku, vendar me že sedaj mal panika daje, ko bo tako hitro oktober in bo treba v službo... Boljš da ne mislim na to.

Hana je dobila tako suho kožo in rdečkasto kožo na ličkih, pa jo namažem vsakič ko gremo ven. Drugače za noter ji obraza ne mažem, uporabljam samo vodo zjutraj in zvečer.  Kaj mi predlagate? Najprej sem pomislila na mojo sestro, ki je imela kot majhna takšne težave s kožo na ličkih in ji je dermatolog namešal eno posebno kremo in je blo potem ok.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
16.1.2011 16:51:16   
nadinne
Živjo.

uf, a že o morju razmišljate? Mi si ga lahko da sploh ne bomo mogli privoščit user posted image Že lani sem ostala brez, pa letos verjetno tudi nič ne bo. Na žalost nimamo več prikolice na Lošinju...je to so bili časi! Pa tudi nobene žlahte nimam ki bi imela kake nastanitvene variante kje. Ah, takle mamo...user posted image

Če ne bo morja bodo pa splomladi padle ne toplice...aprila ali maja si bomo privoščili 4 dni v Olimijah...no tukaj pa imam veze, tak da bo apartma za en drobiž user posted image Komaj čakam da bomo lahko šli...samo upam da bo očko lahko dobil 2 dni dopusta! Ampak vseeno...morje je morje in jaz ga obožujem. Kapesanta...blagor tebi ker boš vse poletje ob vodi...uf sem ti folš user posted image

D3 kapljice...vidim da jih vse dajete...a sem edina ki sem jih nehala dajat in jih ne dajem več? user posted image Naša jih je jemala kake 3 tedne, pa jo je matralo in sem nehala...malo tudi zaradi sebe, ker nisem bila sposobna sama prenašat njenega joka zvečer...z mojo depresijo to no go! Verjetno jih bom spet začela dajat ko bo dopolnila 3 mesece. Glede doziranja je pa naša pediatrinja rekla da sta 2 kapljici popolnoma dovolj, medtem ko v lekarni rečejo 3 kapljice, pediatrinja v porodnišnici je pa rekla da se jih daje 5! Jaz bom kar 2 dajala.

Še eno user posted image : katere plenice uporabljate? Mi smo imeli že vse mogoče, pa sedaj ne vem katere bi bilo najboljše imeti  Sem se že odločila za hoferjeve, pa se mi zdi da dobi mala okoli pasu ene pike od njih...no moram še stestirat...trenutno imamo pamperske, ki jih je božiček prinesel. Sem pa kar zadovoljna z DM-ovimi plenicami...ima katera kaj več izkušenj z njimi?

temence...kako jih spraviš dol? Vem da se jih namaže z oljčkom, ampak kaj pa potem? Jaz sem poskusila z glavničkom, pa ni šlo nič stran? Kaj pa krema od Mustele?

srečanje...jaz pridem na srečanje ko bo mala večja in bo imela ustaljen ritem hranjenja in ko bo že kašice papcala...ker trenutno ne morem nikamor ven za več kot uro in pol, ker je potem že lačna. Tako da se fino imejte. Škoda mi je samo ker bi tudi jaz rada spoznala majobar user posted image   No pa poleti ko prideš spet v SLO!

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
16.1.2011 18:45:51   
pikizenc
IZVIRNO SPOROČILO: Valentina85

Hana je dobila tako suho kožo in rdečkasto kožo na ličkih, pa jo namažem vsakič ko gremo ven. Drugače za noter ji obraza ne mažem, uporabljam samo vodo zjutraj in zvečer.  Kaj mi predlagate? Najprej sem pomislila na mojo sestro, ki je imela kot majhna takšne težave s kožo na ličkih in ji je dermatolog namešal eno posebno kremo in je blo potem ok.

Moj je mel tud, pa sem omenila P na pregledu pa nam je dala eno kremco k ti jo v lekarni namešajo in je blo po par dneh spet vse ok. Sej najbrž imata itak kmalu pregled glede na Hanin ticker.

nadinne - ja men tud z oljem ni nič šlo. Tako da sem kupila Mustelin šampon za temence, sam sem ga včeraj šele prvič uporabila, pa ni še ok, ampak se mi zdi pa vsaj bolje kot prej.

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
16.1.2011 19:23:38   
Valentina85
Hvala pikizenc! Ta teden imamo pregled pri P, pa ji bom rekla. 

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
16.1.2011 19:26:46   
simonmojca
Zdravo,

mene jutri ne bo, pa ne, ker nimam avta, ker ga ravno jutri imam user posted image
ampak imava jutri kontrolo kolkov, pa še z mami sva zmenjene, da greva k starim staršem.
Ne morem mamice nekam poslat pa pridt user posted image  - ne zgleda

Meni najbolj odgovarjajo srede in četrtki, ker sestra dela popoldne in ji lahko avto spizdim user posted image , ter pa sobote ko imam svoj avto

uživajte maksimalno pa se kdaj drugič srečamo, žal jutri ne gre
komaj čakam, da vidim še vaše čmrle v živo

lp

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 16.1.2011 19:27:59 >

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
16.1.2011 19:38:44   
aleunam
Jaz uporabljam pri Marku Pamperske, sem pa enkrat dobila Huggis in trenutno Lidlove, pa se mi ne zdijo bog ve kaj. Sploh lidlove so na otip ful plastične, najbolj pa me moti, da se pri obeh firmah nabere ves urin spredaj v eno kepo in se mi zdi, da ga začne tiščati. Za kožo so mu sicer vse ok in te lidlove še porabim, drugače pa bom sama kupovala še naprej Pamperske.

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
16.1.2011 19:56:04   
nejka000
čer

da se še jaz malo oglasim.
mi smo meli ta teden slikanje kolkov in je vse ok. opažam pa zadnje čase da jo full vleče oz. je upognjena v desno. skoz se vpogiba, kak koli jo obrnem. ne vem al naj P pokličem pa vprašam....nočem paničarit ampak nisem lih mirna ker se res vpogne da je cela zvita nekam v desno.
drugače smo zdravi in dans bili cel dan vuni na sončku ter preživeli super dan.
plenice mam jaz DM-ove in sem zelo zadovoljna, včasih ponucam tudi hoferjeve in so tudi super medtem ko so mi pamperske katastrofa. ji vedno ponoči vse skoz pride in je vse mokro. Pr dm-ovih al hoferjevih se to še ni zgodlo.
Morje-letos bomo doma v bazenu čofotali, nas  čaka par večjih investicij in se bomo letos morju odpovedal.

aleunam, bejo (in ostale pomurke).....kaj je pa z našim srečanjem??????????

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
16.1.2011 19:56:30   
tejci1981
Večer!

Krasen dan, ki smo ga porabili za 2 urni sprehod user posted image user posted image user posted image !

Plenice - trenutno so še pampers, ko jih porabimo gremo na hoferjeve, sem jih testirala in ni dobil kakih izpuščajev, pa tudi premočile niso, tako da so nam za enkrat OK, če pa se bo pokazalo drugače gremo pa nazaj na pamperske!!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
16.1.2011 20:11:46   
november2010
Dober večer punce!

Srečanje - a za jutri pol to kar velja al kako? Kapesanta - mothercare je zadaj za cityparkom. Če za srečanje še velja bi tud midva z Adamom uletela (Lovro bo šel najbrž v vrtec), ker sem videla danes v Mulerju da imajo Milumil po dobrih 7 evrov, pa ga na Rudniku niso nič meli, pa sem itak mislila še v muler v btc jutri pogledat.

Krčki - nekateri se od njih poslavljate, mi pa jih že tretji večer zapovrstjo nič kaj z veseljem pozdravljamo...

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
16.1.2011 20:12:34   
november2010
plenice - ostajamo na Pamperskah (zdaj že št. 3 ) :)

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
16.1.2011 20:36:49   
philadelphia
Živjo

Temenca- jaz sem prvič namazala z Mustelino kremo in čez nekaj minut umila z Mustelinimi šamponom in potem razčesala in je tip top. Samo šampon pa ni pomagal, očitno mora bit kombinacija.

Mi smo se tud ta dva dneva sprehajal in se imeli super fajn. Po 11 mesecih sem prvič pila kavo in že spet čist padla not, kar sanja se mi o njej user posted image  (dobr da je bila brezkofeinska). Pa sem že mislila, da sem se jo odvadila. Jah bomo pa spet kofetkal a ne.

Drugače pa grem jutri zvečer prvič na pilates in bomo videli kako bo. Moj me čist podpira, da grem malo v lifeuser posted image  (to pa bo hud life, ko bom naslednji dan imela muskelfiber user posted image ).

< Sporočilo je popravil library -- 16.1.2011 20:37:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 1273
16.1.2011 20:42:21   
kapesanta
punce dejmo se pol jutri nekje okrog 10 ure dobit, če ne bomo imele večjih s sabo je boljše če se dobimo tam kjer smo se zadnjič - v Xpandu. Vas bom še čekirala.
torej zaenkrat XPAND ob 10.

l.p. Mateja

Neposredna povezava do sporočila: 1274
16.1.2011 21:08:33   
zori82
ojla

ja se vidi da je lepo vreme (bolj malo napisano) in ga je treba izkoristit maximalnouser posted image . No js danes nisem bla nikjer, ker sm doma  user posted imageuser posted imageuser posted image ,...jap sm bla pridna. No ati pa Nija sta se pa sprehajala, sončla in kofetkala user posted image

krčki js sm se čist prehitr veselila da jih je konec...smo jih meli zdj 4 dni in to full (1uro trajalo) user posted image , prej pa sam po 5 min

plenice sm probala vse možno (na rit ji vse odgovarja,sam men niso ok)...Muller katastrofa full plastik fantastik, DM so kul jih mam za ponoč ker nič ne premočijo, Pampers Dry mi niso ok ker so že parkrat prek spusle, pa smrdijo mi, Pampers Premium Care full dobre in bomo vrjetno kr na teh (sam škoda ker jih nimajo v Mullerju ker mam full bonov)

srečanje uhh mi je čist prezgodi, se z Nijo takrat komi vstanva user posted image

zdj pa šibam jest, ker mi že oreng poje v trebuhu pol pa spat da se ja še kaka kilca primeuser posted image

nočkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?