Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 14.1.2011 20:55:05
|
|
|
|
Majchi
|
...in ko boste vse tri harale naokrog po morju, se za kakšnih par dni v Valkaneli pri nama s Simonmojco ustavte. Častim čevape, pa itak boste še fante rabile .
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 14.1.2011 21:03:25
|
|
|
|
škorpijonček_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi ...in ko boste vse tri harale naokrog po morju, se za kakšnih par dni v Valkaneli pri nama s Simonmojco ustavte. Častim čevape, pa itak boste še fante rabile . ...in pol bomo imele srečanje novembrk in malčkov , No, če še Simonmojca časti kak radler, pa ni treba dvakrat rečt
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 14.1.2011 21:08:05
|
|
|
|
november2010
|
no jaz se vam, tud takoj pridružim, mojega ćez poletje itak ni nič doma, ker je takrat sezona porok.... :) sem pa enkrat že šla z dvema mamicama na morje skupaj, je bilo prav fajn.
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 14.1.2011 21:12:06
|
|
|
|
simonmojca
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ IZVIRNO SPOROČILO: Majchi ...in ko boste vse tri harale naokrog po morju, se za kakšnih par dni v Valkaneli pri nama s Simonmojco ustavte. Častim čevape, pa itak boste še fante rabile . ...in pol bomo imele srečanje novembrk in malčkov , No, če še Simonmojca časti kak radler, pa ni treba dvakrat rečt ne samo radler še kaj bolšega mojmu sem za žur ob rojstvu kupla ogromno alkota, ki pa je ostal, ker so itak vsi ka so prišli prinesli še viski al pa konjak za darilo pili so pa večino pivo in viski . Tako da mi je ostalo še, vodke, martinija, viskijev (več različnih) konjak, gin, carolans (liker) šampancev in različnih vin tako da se lahko komot zmišlujete
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 14.1.2011 21:14:50
|
|
|
|
emma83
|
Ej samo res punce kdaj bomo kako srečanje z malčki organizirale? A kaj kmalu? Lahko bi se dobile naslednji petek dopoldne. Kaj pravite? Sicer imamo mi cepljenje v četrtek ampak menda bo vse v redu.
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 14.1.2011 21:16:07
|
|
|
|
škorpijonček_
|
No, prmejduš, da se bomo potem kaj zmenile. A smo babnce al nismo?
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 14.1.2011 21:21:30
|
|
|
|
simonmojca
|
meni po pravici povedano najbolj odgovarjajo sobote, ker sem brez avta od kar sem na porodniški mi ga je moj zaplenu in se morem pol skoz ment za avto al pa sestro fehtat kok je čudn ka se ne morem kar vsest pa odpelat ko si zmislim ampak moram vse planirat
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 14.1.2011 21:32:02
|
|
|
|
ljubljana
|
Naša pupa je bila pa 11.1. 2 meseca in se je v enem mesecu zredila za 690g in zrasla za 1 cm. Čisto povprečje, bomo počasneje oblekice menjali. Pa še danes se je po 7 dneh pokakala in sedaj bo do naslednje sobote spet mir. Sem elo en paket plenic nesla nazaj v trgovino za večje zamenjat, ker še vedno nucamo 3-6kg.
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 14.1.2011 22:01:38
|
|
|
|
emma83
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca meni po pravici povedano najbolj odgovarjajo sobote, ker sem brez avta od kar sem na porodniški mi ga je moj zaplenu in se morem pol skoz ment za avto al pa sestro fehtat kok je čudn ka se ne morem kar vsest pa odpelat ko si zmislim ampak moram vse planirat Sej bi rekla, da te pridem iskat v Grosuplje, ki itak sploh ni daleč, ampak v avto tud slučajno ne spravim še 1 voziček, ti pa imaš, če me spomin ne vara, Peg Perego GT3 a ne? Sicer pa itak že zdaj razmišljam, da bom rabila manjši voz za dopust, ker prtljage ne bomo imeli kam dati. Sej se bomo že zmenile, da bo vsem ustrezal, brez skrbi.
< Sporočilo je popravil emma83 -- 14.1.2011 22:06:08 >
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 14.1.2011 22:14:14
|
|
|
|
aleunam
|
Se vidi po pogovoru tu gor, da se je začelo lepo vreme. Glavno, da je dobra volja.
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 14.1.2011 22:22:07
|
|
|
|
Majchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ IZVIRNO SPOROČILO: Majchi ...in ko boste vse tri harale naokrog po morju, se za kakšnih par dni v Valkaneli pri nama s Simonmojco ustavte. Častim čevape, pa itak boste še fante rabile . ...in pol bomo imele srečanje novembrk in malčkov , No, če še Simonmojca časti kak radler, pa ni treba dvakrat rečt ne samo radler še kaj bolšega mojmu sem za žur ob rojstvu kupla ogromno alkota, ki pa je ostal, ker so itak vsi ka so prišli prinesli še viski al pa konjak za darilo pili so pa večino pivo in viski . Tako da mi je ostalo še, vodke, martinija, viskijev (več različnih) konjak, gin, carolans (liker) šampancev in različnih vin tako da se lahko komot zmišlujete Hej, hej, hej, take it easy . A mislimo še kej dojit takrat? Pa nočem mulčka že takoj na alko navadit . Tokle bab, to bo štala, že vidim !
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 14.1.2011 22:22:42
|
|
|
|
Majchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam Se vidi po pogovoru tu gor, da se je začelo lepo vreme. Glavno, da je dobra volja. Ampak res !
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 14.1.2011 22:26:24
|
|
|
|
Majchi
|
Srečanje: jaz sem za! Lano bom mal k tašči poslala, midva pa prideva. Kje pa? A spet tam v Areni k je velik placa za vozičke, pa za dojit,...? Al ma kera kakšno boljšo idejo?
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 14.1.2011 22:47:40
|
|
|
|
simonmojca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ IZVIRNO SPOROČILO: Majchi ...in ko boste vse tri harale naokrog po morju, se za kakšnih par dni v Valkaneli pri nama s Simonmojco ustavte. Častim čevape, pa itak boste še fante rabile . ...in pol bomo imele srečanje novembrk in malčkov , No, če še Simonmojca časti kak radler, pa ni treba dvakrat rečt ne samo radler še kaj bolšega mojmu sem za žur ob rojstvu kupla ogromno alkota, ki pa je ostal, ker so itak vsi ka so prišli prinesli še viski al pa konjak za darilo pili so pa večino pivo in viski . Tako da mi je ostalo še, vodke, martinija, viskijev (več različnih) konjak, gin, carolans (liker) šampancev in različnih vin tako da se lahko komot zmišlujete Hej, hej, hej, take it easy . A mislimo še kej dojit takrat? Pa nočem mulčka že takoj na alko navadit . Tokle bab, to bo štala, že vidim ! ej en večer si pa lahko privoščimo malčki bodo pa itak spak ka bodo rahlo vinjeni
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 14.1.2011 23:39:27
|
|
|
|
kapesanta
|
srecanje: sem za. Predlagam pa cez cesto kolosej ce bomo mele ta vecje gavnerje s sabo (ce je se vedno igralni koticek) morje: jst bi vas tud v nas kamp povabla, je pa divjina varianta, ene 10 prikolic, mrzla voda (grejemo tuske)... Mamo pa 2 prikolici skup in sam nasa ma baldehin in kuhinjo, moja starsa sta pa skoz dol, ker oci pomaga kamp rihtat, tko da je bolj neroden pri obiskih, ker sta skoz zraven, ker nimata kam drugam. Nimamo pa nc pavsala, placamo po dnevih, je pa pocen, sam se bo pa letos vseen orenk nabral, ku bom tko dolg dol
< Sporočilo je popravil kapesanta -- 14.1.2011 23:44:06 >
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 14.1.2011 23:48:02
|
|
|
|
kapesanta
|
mi2 sva se tud oreng navozickale - od Dolenje vasi do Cerknice, po mestu in se nazaj. Super je blo ju3 pa ce bo res lepo vreme pa znamo v zoo sibnt.
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 15.1.2011 8:33:10
|
|
|
|
majabar
|
ljubljana, oprosti, mi je slo iz glave, ti dojis? Kako pa si s treningi in gibanjem? Jaz takoj podpisem 690g za ta mesec:). Pa pridno je? Kaj poliva? Glede srecanja, jaz sem tu samo se do torka, mi je prav res zal, da vas ne bom spoznala. Pa morda drugic, ko bodo nasi srcki ze malo vecji.
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 15.1.2011 8:40:49
|
|
|
|
kapesanta
|
pol se pa dajmo dobit jutri ali pa v ponedeljek, da se Majabar spoznamo.
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 15.1.2011 9:59:18
|
|
|
|
tejci1981
|
Dan ali jutro kak vam paše Krasni dnevi na štajerskem koncu, ki jih pridno izkoriščamo za dolge sprehode in vidim da je tudi pri ostalih tako ! Vem, da je treba še malo počakat,....ampak komaj čakam pomlad! Morje - vidim, da ste nekatere že tam ! Mi gremo v Zambratijo (Umag), samo za teden dni, pa boljše je kot nič se reče! Pišem kasneje naprej, se je kopalnica spraznila,.....
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 15.1.2011 10:05:40
|
|
|
|
aleunam
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta mi2 sva se tud oreng navozickale - od Dolenje vasi do Cerknice, po mestu in se nazaj. Super je blo ju3 pa ce bo res lepo vreme pa znamo v zoo sibnt. Po napovedi sodeč, se boste imeli lepo http://24ur.com/novice/vreme/ .
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 15.1.2011 10:18:23
|
|
|
|
aleunam
|
Dan! Jaz mam danes bolj tečkasto jutro... Ko samo pomislim koliko dela me čaka, me mine do vsega, moram malo pospraviti po hiši. Sva prejšnjo soboto s sestrico počistile/pospravile celo hišo, pa v nedeljo več ni bilo opaziti in sploh ni volje, da bi še kaj pospravljala. Potem pa čez teden samo prelagam stvari z enega kupa na drugega, filing kot da pospravljam, pa dejansko ni opaziti, potem je treba kuhati, na prvem mestu pa je seveda Mark, ki itak zavzame precejšen del dneva (saj smo si to tudi želeli in mi ni težko, ker je res angelček , a se potem vse ostalo nabere). Še dobro, da je lepo vreme in zadnje dni pogosteje in predvsem dlje vozičkava, da si prepucam glavo. Včasih zvečer, kljub temu, da Mark res nič ne joka in imava ustaljen ritem, zaradi vsega ostalega padem v posteljo utrujena kot medo pred zimskim spanjem. Še dobro, da zraven malo kolesarim, ker sem končno skapirala, da mi vsaj pol ure gibanja paše in zato lažje prenesem vse napore. Saj bo boljše, je že lažje, ko sem to napisala. Ko pa še berem vaše pogovore o morju, pa že delam tihe načrte in upam na en teden z +28 stopinjami v marcu.
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 15.1.2011 11:03:56
|
|
|
|
emma83
|
Jutro! Zaspana za znoret , bom kaj več pol napisala. Liam se že oglaša. Lep dan vsem.
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 15.1.2011 12:36:27
|
|
|
|
phelps
|
Dan! Tejči, imate v Zambatrii apartma? Potem pa se bomo kaj videli Jaz sem tudi neprespana, pa ne zaradi Neže, ampak zaradi mlaja . Neža je tudi bolj tako spala, vmes malo stokala, zato sem jo predramila ob dveh in petih zjutraj, da mi je pridno spraznila joški. Sva iz doooolgega sprehoda, sledi kosilo, potem gremo pa k mojemu bratu voščit za RD. Jutri pa k babi in dedku v Dolenjske Toplice. Super vreme in gledam zdajle, da bo še nekaj časa tako
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 15.1.2011 14:34:38
|
|
|
|
november2010
|
Hej hej! Jaz se vam pa javljam iz postelje in gledam sonček sam čez okno ven.... me je bolezen čist položila v posteljo. :( Srečanje - sem za!
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 15.1.2011 22:14:21
|
|
|
|
Najki
|
Nisem se ze nekaj casa oglasila, bolj malo pridem do RRja te dni. Lien je na AB, usesek ni vec vnet, samo se vedno grdo kaslja in ima poln nosek, samo je veliko manj danes kot vceraj, tako da ne bo vec dolgo. P je bil tudi s tezo zadovoljen, se nama kar popravlja mleko. Zdej med AB je ful apetit izgubljala, kakala pa vseeno 4-5x na dan, mleko mi je spet strajkalo, da sem kar tehtnico kupila, samo sva ga ze precej uspeli vzpostavit nazaj do danes. Me pa skrbi, ker bo bratec verjetno cel eden z nama, ker mora biti koncno cepljen, v vrtcu je pa viroza na udaru in bom najbrz spet prisla v krizo z mlekom. Se bom pa probala situacije lotit cimbolj sprosceno, ce bo le mali sodeloval . Vidim, da ste ve tudi ze vse z eno nogo na plazi, kot oktobrke . simonmojca midva imava tudi samo en avto, pa nimava problemov. Samo moj dela 5min voznje stran, tako da zjutraj malega pelje v vrtec, mi dostavi avto in odtaksira v sluzbo, ce rabim. Potem pa jaz malega poberem iz vrtca, pa se dragega, ce bi ze sel domov. Oktobrke smo ravno imele srecanje v mothercare igralnici in je ful fajn. Bara sicer se ni, so pa udobne klopi, super previjalnica, avtomat za pijace in kavo, pa nova super igralnica za ta vecje zabe . Pa dosti prostora za vozicke. majabar se motim ali si omenila, da bos julija spet na obisku?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?