|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski malčki 2010
14.1.2011 20:55:05   
Majchi
...in ko boste vse tri harale naokrog po morju, se za kakšnih par dni v Valkaneli pri nama s Simonmojco ustavte. Častim čevape, pa itak boste še fante rabileuser posted image .

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
14.1.2011 21:03:25   
škorpijonček_

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

...in ko boste vse tri harale naokrog po morju, se za kakšnih par dni v Valkaneli pri nama s Simonmojco ustavte. Častim čevape, pa itak boste še fante rabileuser posted image .

...in pol bomo imele srečanje novembrk in malčkov user posted image , No, če še Simonmojca časti kak radler, pa ni treba dvakrat rečtuser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
14.1.2011 21:08:05   
november2010
no jaz se vam, tud takoj pridružim, mojega ćez poletje itak ni nič doma, ker je takrat sezona porok.... :) sem pa enkrat že šla z dvema mamicama na morje skupaj, je bilo prav fajn.

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
14.1.2011 21:12:06   
simonmojca
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

...in pol bomo imele srečanje novembrk in malčkov user posted image , No, če še Simonmojca časti kak radler, pa ni treba dvakrat rečtuser posted image

user posted image  ne samo radler še kaj bolšega user posted image
mojmu sem za žur ob rojstvu kupla ogromno alkota, ki pa je ostal, ker so itak vsi ka so prišli prinesli še viski al pa konjak za darilo user posted image  pili so pa večino pivo in viski user posted image .
Tako da mi je ostalo še, vodke, martinija, viskijev (več različnih) konjak, gin, carolans (liker) šampancev in različnih vin user posted image
tako da se lahko komot zmišlujete user posted image

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1229
14.1.2011 21:14:50   
emma83
Ej samo res punce kdaj bomo kako srečanje z malčki organizirale? A kaj kmalu? Lahko bi se dobile naslednji petek dopoldne. Kaj pravite? Sicer imamo mi cepljenje v četrtek ampak menda bo vse v redu.

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
14.1.2011 21:16:07   
škorpijonček_
No, prmejduš, da se bomo potem kaj zmenile. A smo babnce al nismo?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1231
14.1.2011 21:21:30   
simonmojca
meni po pravici povedano najbolj odgovarjajo sobote, ker sem brez avta user posted image
od kar sem na porodniški mi ga je moj zaplenu in se morem pol skoz ment za avto al pa sestro fehtat user posted image
kok je čudn ka se ne morem kar vsest pa odpelat ko si zmislim user posted image  ampak moram vse planirat

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1232
14.1.2011 21:32:02   
ljubljana
Naša pupa je bila pa 11.1.  2 meseca in se je v enem mesecu zredila za 690g in zrasla za 1 cm.  Čisto povprečje, bomo počasneje oblekice menjali. Pa še danes se je po 7 dneh pokakala in sedaj bo do naslednje sobote spet mir. Sem elo en paket plenic nesla nazaj v trgovino za večje zamenjat, ker še vedno nucamo 3-6kg.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
14.1.2011 22:01:38   
emma83
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca

meni po pravici povedano najbolj odgovarjajo sobote, ker sem brez avta user posted image
od kar sem na porodniški mi ga je moj zaplenu in se morem pol skoz ment za avto al pa sestro fehtat user posted image
kok je čudn ka se ne morem kar vsest pa odpelat ko si zmislim user posted image  ampak moram vse planirat

Sej bi rekla, da te pridem iskat v Grosuplje, ki itak sploh ni daleč, ampak v avto tud slučajno ne spravim še 1 voziček, ti pa imaš, če me spomin ne vara, Peg Perego GT3 a ne? Sicer pa itak že zdaj razmišljam, da bom rabila manjši voz za dopust, ker prtljage ne bomo imeli kam dati. 

Sej se bomo že zmenile, da bo vsem ustrezal, brez skrbi.

< Sporočilo je popravil emma83 -- 14.1.2011 22:06:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 1234
14.1.2011 22:14:14   
aleunam
user posted image user posted image user posted image  Se vidi po pogovoru tu gor, da se je začelo lepo vreme. user posted image user posted image user posted image  Glavno, da je dobra volja.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
14.1.2011 22:22:07   
Majchi

mojmu sem za žur ob rojstvu kupla ogromno alkota, ki pa je ostal, ker so itak vsi ka so prišli prinesli še viski al pa konjak za darilo user posted image  pili so pa večino pivo in viski user posted image .
Tako da mi je ostalo še, vodke, martinija, viskijev (več različnih) konjak, gin, carolans (liker) šampancev in različnih vin user posted image

Hej, hej, hej, take it easyuser posted image . A mislimo še kej dojit takrat? Pa nočem mulčka že takoj na alko navadituser posted image . Tokle bab, to bo štala, že vidimuser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1236
14.1.2011 22:22:42   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

user posted image user posted image user posted image  Se vidi po pogovoru tu gor, da se je začelo lepo vreme. user posted image user posted image user posted image  Glavno, da je dobra volja.

Ampak resuser posted image !

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
14.1.2011 22:26:24   
Majchi
Srečanje: jaz sem za! Lano bom mal k tašči poslala, midva pa prideva. Kje pa? A spet tam v Areni k je velik placa za vozičke, pa za dojit,...? Al ma kera kakšno boljšo idejo?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
14.1.2011 22:47:40   
simonmojca

Hej, hej, hej, take it easyuser posted image . A mislimo še kej dojit takrat? Pa nočem mulčka že takoj na alko navadituser posted image . Tokle bab, to bo štala, že vidimuser posted image !

ej en večer si pa lahko privoščimo user posted image
malčki bodo pa itak spak ka bodo rahlo vinjeni user posted image

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
14.1.2011 23:39:27   
kapesanta
srecanje: sem za. Predlagam pa cez cesto kolosej ce bomo mele ta vecje gavnerje s sabo (ce je se vedno igralni koticek)
morje: jst bi vas tud v nas kamp povabla, je pa divjina varianta, ene 10 prikolic, mrzla voda (grejemo tuske)... Mamo pa 2 prikolici skup in sam nasa ma baldehin in kuhinjo, moja starsa sta pa skoz dol, ker oci pomaga kamp rihtat, tko da je bolj neroden pri obiskih, ker sta skoz zraven, ker nimata kam drugam. Nimamo pa nc pavsala, placamo po dnevih, je pa pocen, sam se bo pa letos vseen orenk nabral, ku bom tko dolg dol user posted image

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 14.1.2011 23:44:06 >

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1240
14.1.2011 23:48:02   
kapesanta
mi2 sva se tud oreng navozickale - od Dolenje vasi do Cerknice, po mestu in se nazaj. Super je blo
user posted image
ju3 pa ce bo res lepo vreme pa znamo v zoo sibnt.

l.p. Mateja

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
15.1.2011 8:33:10   
majabar
ljubljana, oprosti, mi je slo iz glave, ti dojis? Kako pa si s treningi in gibanjem? Jaz takoj podpisem 690g za ta mesec:). Pa pridno je? Kaj poliva?
Glede srecanja, jaz sem tu samo se do torka, mi je prav res zal, da vas ne bom spoznala. Pa morda drugic, ko bodo nasi srcki ze malo vecji.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
15.1.2011 8:40:49   
kapesanta
pol se pa dajmo dobit jutri ali pa v ponedeljek, da se Majabar spoznamo.

l.p. Mateja

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
15.1.2011 9:59:18   
tejci1981
Dan ali jutro kak vam paše user posted image

Krasni dnevi na štajerskem koncu, ki jih pridno izkoriščamo za dolge sprehode in vidim da je tudi pri ostalih tako user posted image user posted image user posted image !
Vem, da je treba še malo počakat,....ampak komaj čakam pomlad!

Morje - vidim, da ste nekatere že tam user posted image ! Mi gremo v Zambratijo (Umag), samo za teden dni, pa boljše je kot nič se reče!user posted image

Pišem kasneje naprej, se je kopalnica spraznila,.....

Neposredna povezava do sporočila: 1244
15.1.2011 10:05:40   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

mi2 sva se tud oreng navozickale - od Dolenje vasi do Cerknice, po mestu in se nazaj. Super je blo
user posted image
ju3 pa ce bo res lepo vreme pa znamo v zoo sibnt.

Po napovedi sodeč, se boste imeli lepo http://24ur.com/novice/vreme/ user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1245
15.1.2011 10:18:23   
aleunam
Dan! user posted image

Jaz mam danes bolj tečkasto jutro... Ko samo pomislim koliko dela me čaka, me mine do vsega, moram malo pospraviti po hiši. Sva prejšnjo soboto s sestrico počistile/pospravile celo hišo, pa v nedeljo več ni bilo opaziti in sploh ni volje, da bi še kaj pospravljala. user posted image user posted image user posted image  Potem pa čez teden samo prelagam stvari z enega kupa na drugega, filing kot da pospravljam, pa dejansko ni opaziti, potem je treba kuhati, na prvem mestu pa je seveda Mark, ki itak zavzame precejšen del dneva (saj smo si to tudi želeli in mi ni težko, ker je res angelček user posted image , a se potem vse ostalo nabere). Še dobro, da je lepo vreme in zadnje dni pogosteje in predvsem dlje vozičkava, da si prepucam glavo. Včasih zvečer, kljub temu, da Mark res nič ne joka in imava ustaljen ritem, zaradi vsega ostalega padem v posteljo utrujena kot medo pred zimskim spanjem. Še dobro, da zraven malo kolesarim, ker sem končno skapirala, da mi vsaj pol ure gibanja paše in zato lažje prenesem vse napore.
Saj bo boljše, je že lažje, ko sem to napisala. user posted image  Ko pa še berem vaše pogovore o morju, pa že delam tihe načrte in upam na en teden z +28 stopinjami v marcu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
15.1.2011 11:03:56   
emma83
Jutro!

Zaspana za znoret user posted image , bom kaj več pol napisala. Liam se že oglaša.

Lep dan vsem.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
15.1.2011 12:36:27   
phelps
Dan!

Tejči, imate v Zambatrii apartma? Potem pa se bomo kaj videli user posted image user posted image

Jaz sem tudi neprespana, pa ne zaradi Neže, ampak zaradi mlaja user posted image . Neža je tudi bolj tako spala, vmes malo stokala, zato sem jo predramila ob dveh in petih zjutraj, da mi je pridno spraznila joški.

Sva iz doooolgega sprehoda, sledi kosilo, potem gremo pa k mojemu bratu voščit za RD. Jutri pa k babi in dedku v Dolenjske Toplice. Super vreme in gledam zdajle, da bo še nekaj časa tako user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
15.1.2011 14:34:38   
november2010
Hej hej!

Jaz se vam pa javljam iz postelje in gledam sonček sam čez okno ven.... me je bolezen čist položila v posteljo. :(

Srečanje - sem za!

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
15.1.2011 22:14:21   
Najki
Nisem se ze nekaj casa oglasila, bolj malo pridem do RRja te dni.

Lien je na AB, usesek ni vec vnet, samo se vedno grdo kaslja in ima poln nosek, samo je veliko manj danes kot vceraj, tako da ne bo vec dolgo. P je bil tudi s tezo zadovoljen, se nama kar popravlja mleko. Zdej med AB je ful apetit izgubljala, kakala pa vseeno 4-5x na dan, mleko mi je spet strajkalo, da sem kar tehtnico kupila, samo sva ga ze precej uspeli vzpostavit nazaj do danes. Me pa skrbi, ker bo bratec verjetno cel eden z nama, ker mora biti koncno cepljen, v vrtcu je pa viroza na udaru in bom najbrz spet prisla v krizo z mlekom. Se bom pa probala situacije lotit cimbolj sprosceno, ce bo le mali sodeloval user posted image .

Vidim, da ste ve tudi ze vse z eno nogo na plazi, kot oktobrke user posted image .

simonmojca midva imava tudi samo en avto, pa nimava problemov. Samo moj dela 5min voznje stran, tako da zjutraj malega pelje v vrtec, mi dostavi avto in odtaksira v sluzbo, ce rabim. Potem pa jaz malega poberem iz vrtca, pa se dragega, ce bi ze sel domov.

Oktobrke smo ravno imele srecanje v mothercare igralnici in je ful fajn. Bara sicer se ni, so pa udobne klopi, super previjalnica, avtomat za pijace in kavo, pa nova super igralnica za ta vecje zabe user posted image . Pa dosti prostora za vozicke.

majabar se motim ali si omenila, da bos julija spet na obisku?

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?