Najki
|
Nisem se ze nekaj casa oglasila, bolj malo pridem do RRja te dni. Lien je na AB, usesek ni vec vnet, samo se vedno grdo kaslja in ima poln nosek, samo je veliko manj danes kot vceraj, tako da ne bo vec dolgo. P je bil tudi s tezo zadovoljen, se nama kar popravlja mleko. Zdej med AB je ful apetit izgubljala, kakala pa vseeno 4-5x na dan, mleko mi je spet strajkalo, da sem kar tehtnico kupila, samo sva ga ze precej uspeli vzpostavit nazaj do danes. Me pa skrbi, ker bo bratec verjetno cel eden z nama, ker mora biti koncno cepljen, v vrtcu je pa viroza na udaru in bom najbrz spet prisla v krizo z mlekom. Se bom pa probala situacije lotit cimbolj sprosceno, ce bo le mali sodeloval . Vidim, da ste ve tudi ze vse z eno nogo na plazi, kot oktobrke . simonmojca midva imava tudi samo en avto, pa nimava problemov. Samo moj dela 5min voznje stran, tako da zjutraj malega pelje v vrtec, mi dostavi avto in odtaksira v sluzbo, ce rabim. Potem pa jaz malega poberem iz vrtca, pa se dragega, ce bi ze sel domov. Oktobrke smo ravno imele srecanje v mothercare igralnici in je ful fajn. Bara sicer se ni, so pa udobne klopi, super previjalnica, avtomat za pijace in kavo, pa nova super igralnica za ta vecje zabe . Pa dosti prostora za vozicke. majabar se motim ali si omenila, da bos julija spet na obisku?