|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski malčki 2010
14.1.2011 10:41:24   
philadelphia
A vzameva šotor s sabo? user posted image  Ah najboljš,da se malo stisnemo. Moja Sara k Lukatu ali Matiji, jaz bom pa že nekako user posted image

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
14.1.2011 10:43:14   
Valentina85
Ej library, midve se bove že v kak kot stisnili, mladino pa skupaj damo, še moja Hana, pa bo 2:2 user posted image

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
14.1.2011 10:45:28   
philadelphia
No sej vsak kregali ne bosta. Mal se bosta menjavali, da ne bo foušije user posted image , drugač bi pa šlo. Sam mamice pa nič ne komentirajo najinih načrtov user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1203
14.1.2011 11:23:18   
Majchi
Evo meuser posted image ! Sem se z Lukcem mal pomenila, pa pravi, da nima nič protiuser posted image . Pa še kakšnega starejšega bratca rabimo za našo Lanouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1204
14.1.2011 11:40:12   
Majchi
No Simonmojca super, pol se bova pa na kakšni kavi in sadoledu srečale, pa na kakšen sprehod skupi šibnleuser posted image . Jaz bom tam verjetno od 20.6. do 20.8., moram pa še ta mesec rezervirat, ker nimamo povšala (gremo radi vsako leto drugam). Vi imate pavšal? Pa ste ga lahko obdržali, ker so se baje nekaj lastniki menjali, pa je baje cel darmar? Nam poleti tudi rezervacije parcele niso hoteli sprejet, ker se bojo kao lastniki menjali.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
14.1.2011 11:55:34   
simonmojca
user posted image  ni problema user posted image
naš se tudi strinja, ga ne moti če bo mogu menat

ja mi imamo povšal v valkaneli user posted image  mislim da že 15-18let
Polšal lahko obdržiš, samo je na novo to, da moraš prikolco čez zimo vn odpelat (že 4leto imajo tako) plačaš pa zimovanje in imaš potem prikolco spravljeno pri njih (jo oni merkajo)
Lahko da novim ne dajo polšala, starim uporabnikom pa niso spreminjal - možno

No super se bomo lahko družl user posted image , mi smo tam, kjer so bili včasih topugani user posted image  hb ob vodi user posted image
bo pa tvoja lana imela žensko družbo user posted image  Jaz pa mami, Hana-9let, Kaja 3leta in Matija bomo vrjetno gor od konca šole pa do začetka šole. Mami, Kaja, Matija in jaz znamo bit pa že od začetka sezone gor. Moj oči in oči od Matije bosta pa za vikende gor hodila user posted image .
Bom pa vrjetno vmes za kakšn teden dam prišla

library in valentina mislim, da bi se lahko kaj zmenil user posted image , placa okrog prikolce je zadost pa še prikolca je za 7 ljudi user posted image

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
14.1.2011 12:05:21   
Majchi
Sem šla na zemljevid kampa gledat parcele. Mi bomo rezervirali verjetno v tisti vrsti od 197 do 204. Sva si že lani ogledala in je senca, pa še wc je čist zraven, voda je pa tud čisto blizu. Jaz bom čez teden namreč sama z dvema otrokoma, pa bo že samo za pod tuš it cel projektuser posted image , zato mi je fajn da je kopalnica blizu, wc imam pa tud v prikolici.
Mi imamo prikolico za 4, so pa parcele velike in se komot kakšen šotor zraven postavi. Tako da, če bi katera želela pridt na obisk za par dni, je resnično dobrodošla! Kuhal in vse ostalo bi pri nas, samo za ležišče je treba poskrbet. Bom pa imela skoz kakšne obiske, da ne bom sama. Se kar menimuser posted image .

Simonmojca, na keri cifri ste pa vi, da si lažje predstavljam?

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
14.1.2011 12:35:34   
november2010
Hej punce!

Ste pa res že čist morske.... :) Vam zavidam tistim, ki imate prikolce in boste celo poletje dol... jaz bi tuuud :)

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
14.1.2011 12:40:14   
november2010
drugač pa stanje pri nas: Lovro ima sposobnost zdravljenja s svetlobno hitrostjo - včeri se je cel dan in večino noči kuhal, danes pa je že kot nov.
ne bi mogla pa tega trdit zase - zabasan nos, teče iz oči, kašljam, kiham, glava pa težka kot bi slon gor sedel. Že komaj čakam, da bo pomlad in da gredi te prehladi stran.

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
14.1.2011 13:07:03   
simonmojca
2leti smo na 576 zdravn otroškega diska user posted image , prej smo bili pa še bližje vodi na 607. Je pa superca ta del kempa, ker je miren razen disko za otroke pa še ta je vsak dan med 20-21h user posted image , full dobr naša starejša že 3leta hodi vsak dan user posted image  pa plešejo.

Tebi je pa drug konec všeč pri tenisu, tam je pa večji džumbus

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 14.1.2011 13:09:27 >

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
14.1.2011 13:20:57   
ječi12
ojla

uu morje..mi mamo tut pavšal v fažani.je dul top.letos bo drugo leto,tko da smo se šele navadli. bomo pa letos usi ful dol in že komi čakam. konec aprila gremo baldehin postavit in pol akcija.
drugače pa smo tudi valkanelo lani gledal pa so bli ful nesramni pa tečni,pa še niso se znal zjasnit kere parcele so frej in sva odmisnla....zdj smo pa še na bolšem ker mamo res toooop sosede pa wc zravn,čis bliz do plaže in trgovine in valda senco :)
jooooj diši po pomladi in morju.....

mi smo iz dolgega sprehoda kr vsi trije. oba mulčka pa jst.je blo luštn ker je ful toplo...popoldne grem pa s starejšo mal v šoping :)

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
14.1.2011 14:12:05   
phelps
OIla!

Handling oz. rokovanje, jaz tudi ne vem, če vedno Nežo prav držim... Bi šla prav rada na kakšen tečaj.

Majabar, dojiti mislim do 6. meseca ali še dlje. Če mi bo uspelo, bom presrečna. Sem pa ugotovila, da je vse v glavi oz. samo zaupat moramo vase.

Morje, mi imamo tudi možnost bit veliko časa na morju. Kako boste uredile s potnimi listi? Imajo otročki svojega, ali se doda v starševega tako kot včasih? Pri nama je še to problem, da nisva poročena...

Včeraj sem dobila majico za dojenje iz Popka in piše ob izrezu "MMMM MM M". Ni všeč samo Neži ampak še komu user posted image

Medve sva ok, danes sva bili skoraj 2 uri zunaj (res je lepo tu pri nas), ponoči je spala od 20.00 pa do 5.00, potem pa naju je oči zbudil, je rekel, da je konec zafrkancijeuser posted image . Joške sem imela kot balone, ker si vmes nisem nič črpala. Je pa pridno papcala ob prvem podoju, tako da ni bilo panike...
Veselo že drži lahke ropotuljice v rokicah in z njimi maha. Sem pa ugotovila, da ima ful zatečene dlesni, pa skoraj celo pest si tlači v usteca, tudi ko je sita. Hm. Ni to malo zgodaj - za zobke?

Bodite v cvetju in lep vikend želim!

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
14.1.2011 14:17:30   
aleunam
Koliko pavšala pa plačate za en mesec oz. kolikor boste tam? Midva bova najbrž kak teden v Fiesi, kjer ma brat prikolico, ampak on jo tudi oddaja, tak da dva meseca res ne bi šlo. user posted image  Vam privoščim, punce! user posted image

Tudi midva sva se včeraj in danes ful vozičkala. Včeraj dvakrat po uro in pol, danes pa uro in pol, še enkrat pa malo pozneje. Vreme je res čudovito, končno ga lahko vozim brez pleničke čez voz, ker ni vetra. To je tisto pravo, da dobi svež zrak do pljuč. Me pa danes bolijo noge za znoret. Kdo bi si mislil, že od prvega meseca po porodu dnevno "prevozim" pol ure do uro na sobnem kolesu, pa me tačke ne bolijo, od sprehoda pa. user posted image  Je pa res, da je dokaj razgiban teren.

Mark je vsak dan bolj priden, vsem mamicam privoščim takega dojenčka. Se ne joka (razen če mami se mami predolgo spravlja k dojenju user posted image ), krčov nimamo, samo kakšno napenjanje, kaj je histerični jok nimam pojma (ok, spomnim se sestrice pred 7 leti), lepo je in se redi, pridno pančka, skratka, razen trenutno polnega noska, nimava težav (seveda trkam!).

Podiranje kupčka - Mark vedno podre dva kupčka v razmaku nekaj sekund. Če ga potem takoj ne dam v vodoravni položaj, malo izbruha. Glede tega se sicer ne sekiram, ker drugače ne poliva.

Telovadba in dojenje - kot sem že zgoraj omenila, meni kolesarjenje ni niti za trenutek zmanjšalo količino mleka. Ampak tako je pri meni, ne vem pa tudi kako je pri konkretnejših športih. Tukaj vseeno sedim na tazadnji. user posted image

Nejka, ja super za spanje. Jaz bi najbrž tudi preverjala kako je z dihanjem. user posted image
Škorpijonček, to bo dopust! user posted image

Zori, lepo, da imaš mleka. user posted image

Pesjanarka, TV je tudi pri nas zakon. Ampak nikoli mu ne "dovolim" več kot kakšno minutko, ponavadi medtem, ko moram po kaj skočiti in se tudi ne buni. Je pa čist normalno, da radi gledajo, saj je svetlo in pisano.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
14.1.2011 14:38:23   
ječi12
phelps osebno ali pasport daš delat otroku posebej. slikaš ga za dokumente in greš delat na občino al kjer se to dela pri vas.
mora met svoj dokument. to da sta poročena pa res nima veze. dons to ni več problem in greš komot ti sama z otrokom kam tudi če nimata istega priimka :) tko da brez skrbi.sm probala ker sm hodila na morje sama z malo.

aleunam pavšal je pri nas 1500€ na mesec kar je ful ugodno. je pa to od 25.4 do 31.9.....potem je pa treba dat še 250€za zimovanje.ni pa treba pospravit prikolice....

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
14.1.2011 15:44:44   
škorpijonček_
Hello,

Kak je danes luštno, sva z malim celi dve uri vozičkala, je tko fajn ko panča in se ne krega. Pa tko lepo vreme je in toplo. Zdaj pa še čakam mojega, da poje in gremo še eno rundo komplet s psom.

Joj, kak ste mi lušte nardile z morjem. Jst tud letos ne vem kako bo, moj ima eno zadevo in bom 14 dni sama z malim. Če je ktera interesantka, se lahko zmenva in greva skupaj na morje z malimi, sam nimam nobene prkolce, pač v kak hotel ali apartma.
Sem pa gledla ponovno za Vis v septembru, če bi ponovili, je ugodno in fajn vreme je še, pa septembra ni več tok gužve.

Jst sem pa danes naročila oni vrtiljak v BC prek spletne akcije. Imamo sedaj enega, ko sem ga rabljenega  dobila, pa vse neki zavija in nč se ne vrti, mali pa rabi eno animacijo, mogoče se pa ne bo vedno tko drl v posteljici, če mu bo bolj prijetno zaradi tega. Komaj čakam, da ga dobim in da sprobamo, je še na daljinca.

Še enkrat hvala tisti, ki je povedla trik z napo in fenom. Da sem lahko pojedla v miru kosilo, sem ga dala v voziček in prižgala napo, pa je v trenutku zaspal.

Zdaj pa moram it…sem napo dala na manj, pa že jamra. No, jst sem pa tud pojedla.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
14.1.2011 15:51:18   
Majchi
Evo, tud mi 3je smo glih nazaj iz sprehoda. Noro vreme, res! Kot da je pomlad! Me takoj mine depresivno razpoloženjeuser posted image . Smo bli pa tud eni 2 uri zunaj.

Ječi, Fažana je pa pri Puli, a ne? Mah, užival boste ful. Itak! Mi imamo zdaj že 4.leto prikolico in boljših dopustov še v lajfu nisem imela. Ta trenutek nam to paše, ko so otroci majhni. Cel dan nagi okrog skačejo, pa skoz si v naravi. Zakon.
Bi pa kdaj mal kasnej tud Grčijo pa Turčijo mal obletala. Pa jug Španije. Pa kej bolj eksotičnega tud, itakuser posted image .

Simonmojca, mi gremo zmer tja, kjer najbolj ropotauser posted image . Ampak nam je to čist ok. Pa tud zmer gremo v totalni špici na dopust, pa v najbolj skomercializirane kempeuser posted image . Nimaš kej, we love it!

Aja, pa še tole povem. Ker mi pri 2 mesecih nimamo posvetovalnice, sem Lukca kar sama stehtala in izmerila. Ima cca. 5.400 g in 62 cm. Dolg je k pondelkuser posted image . Pa sej Lana je ista. Mi pač bolj špičaste otroke delamouser posted image .

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
14.1.2011 16:00:01   
philadelphia
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

Joj, kak ste mi lušte nardile z morjem. Jst tud letos ne vem kako bo, moj ima eno zadevo in bom 14 dni sama z malim. Če je ktera interesantka, se lahko zmenva in greva skupaj na morje z malimi, sam nimam nobene prkolce, pač v kak hotel ali apartma.
Sem pa gledla ponovno za Vis v septembru, če bi ponovili, je ugodno in fajn vreme je še, pa septembra ni več tok gužve.

Jst sem pa danes naročila oni vrtiljak v BC prek spletne akcije. Imamo sedaj enega, ko sem ga rabljenega  dobila, pa vse neki zavija in nč se ne vrti, mali pa rabi eno animacijo, mogoče se pa ne bo vedno tko drl v posteljici, če mu bo bolj prijetno zaradi tega. Komaj čakam, da ga dobim in da sprobamo, je še na daljinca.

Lej če bo denar, se ti jaz pridružim user posted image . Al pa še celo ene znance sprosim, da nama posodijo vilo v Savudriji (ponavadi kr zastonj user posted image ).

Ta vrtiljak imava pa midva. Sam katera škoda, ker sva ga glih v soboto kupila in ni bil v akciji user posted image . Pa včasih celo rata, da mala zaspi ob Mozartu, smeje se pa ful, ko se une igrače obračajo. Za neki časa pali, glih tolk, da skuham al pa posodo pomijem. user posted image

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
14.1.2011 17:13:56   
emma83
Dan.

Midva sva pa danes bila 4 ure na sprehodu, vmes je pojedel, jaz sem spila kavo, v glavnem sva se namartinčkala. Upam, da bo čez vikend tud tko.

Morje: jaz imam v planu junija in septembra nekam v Dalmacijo. Evrčkov za kaj več žal ne bo. Bomo se pa verjetno še kakšen vikend zapeljali na našo obalo.

Neposredna povezava do sporočila: 1218
14.1.2011 19:09:02   
Valentina85
Živjo!

Joj, kako obožujem takšne sončne dni. Danes je bil moj prost in smo šli do Cerkniškega jezera, potem pa še na Slivnico - z avtom zaenkrat user posted image Tako da je bila Hana že na 1114 m nadmorske višine... Tako ji je pasal svež zrak da spi že od treh.

Škorpijonček in library, jaz sem tudi za morje...se bomo še kaj zmenile user posted image

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
14.1.2011 19:10:16   
philadelphia
Zmenjeno! Jaz sem takoj za!!!

Sam da se nebosta punci za Svena tepli user posted image

< Sporočilo je popravil library -- 14.1.2011 19:11:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 1220
14.1.2011 19:12:16   
škorpijonček_
Hoj,

Library, te kr držim za besedo, bova spoznavali Saro in Svena user posted image , pa skupaj mirili tečnobi user posted image
Jst res mislim it, kaj pa čem sama 14 dni doma delat…kak teden bi pasal.

Neposredna povezava do sporočila: 1221
14.1.2011 19:12:31   
Valentina85
Ej se bodo že dogovorile user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1222
14.1.2011 19:15:26   
philadelphia
Ja moj bo tud skoz delal, tak da jaz hočem pa kej bit na morju.

Sven je že skor Sarin, sam spoznat se še morta user posted image user posted image . Mamice so že v nekem dogovoru user posted image

Zdajle pa uživam v koncertu U2 na Slo2. Sara pa uživajoče spi in vsake tolk časa mal zavriska user posted image

< Sporočilo je popravil library -- 14.1.2011 19:17:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 1223
14.1.2011 19:40:33   
škorpijonček_
Hihi, dogovorjen zakon...še preden se poznata. Kot v Indiji user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1224
14.1.2011 19:57:23   
philadelphia
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?