aleunam
|
Koliko pavšala pa plačate za en mesec oz. kolikor boste tam? Midva bova najbrž kak teden v Fiesi, kjer ma brat prikolico, ampak on jo tudi oddaja, tak da dva meseca res ne bi šlo. Vam privoščim, punce! Tudi midva sva se včeraj in danes ful vozičkala. Včeraj dvakrat po uro in pol, danes pa uro in pol, še enkrat pa malo pozneje. Vreme je res čudovito, končno ga lahko vozim brez pleničke čez voz, ker ni vetra. To je tisto pravo, da dobi svež zrak do pljuč. Me pa danes bolijo noge za znoret. Kdo bi si mislil, že od prvega meseca po porodu dnevno "prevozim" pol ure do uro na sobnem kolesu, pa me tačke ne bolijo, od sprehoda pa. Je pa res, da je dokaj razgiban teren. Mark je vsak dan bolj priden, vsem mamicam privoščim takega dojenčka. Se ne joka (razen če mami se mami predolgo spravlja k dojenju ), krčov nimamo, samo kakšno napenjanje, kaj je histerični jok nimam pojma (ok, spomnim se sestrice pred 7 leti), lepo je in se redi, pridno pančka, skratka, razen trenutno polnega noska, nimava težav (seveda trkam!). Podiranje kupčka - Mark vedno podre dva kupčka v razmaku nekaj sekund. Če ga potem takoj ne dam v vodoravni položaj, malo izbruha. Glede tega se sicer ne sekiram, ker drugače ne poliva. Telovadba in dojenje - kot sem že zgoraj omenila, meni kolesarjenje ni niti za trenutek zmanjšalo količino mleka. Ampak tako je pri meni, ne vem pa tudi kako je pri konkretnejših športih. Tukaj vseeno sedim na tazadnji. Nejka, ja super za spanje. Jaz bi najbrž tudi preverjala kako je z dihanjem. Škorpijonček, to bo dopust! Zori, lepo, da imaš mleka. Pesjanarka, TV je tudi pri nas zakon. Ampak nikoli mu ne "dovolim" več kot kakšno minutko, ponavadi medtem, ko moram po kaj skočiti in se tudi ne buni. Je pa čist normalno, da radi gledajo, saj je svetlo in pisano.
|