škorpijonček_
|
Ojla, Da se malce javim spet. Mali spi, jst pa s pržganim fenom zraven J. Hja, ni blo druge, previt je bil, na zizi je bil pol ure prej, pa sam nehal pit, tko da lačen tud ni več, na rokah je trmaril in sva šla v spalnico, pa sem kr fen vklopla in zdaj dremucka…sam bohnedaj, da fen izklopm. Sej je kr zbunu. Drgač se moram pohvalt, da smo včeri bili samo na mojem mleku, prvič brez dodatka in moram rečt, da je mleka kar dovolj. Očitno se je ta teden preizkusa izplačal in upam, da bo še nekaj časa tako, dodatek pa če bo trmal, samo zvečer. Je pa res, da ga full pristavljam in menjavam zize in očitno se je proizvodnja povečala. Moj recept je samo ta, da vsako jutro in zvečer spijem od Tekanee čaj za dojenje, pa ene 2-3x na teden 0,5l brezalkoholnega piva. Tudi, ko sem si načrpala, mu ni blo fajn s flaške pit in je raje zizo stisnil, če gre še kaj ven. HB nimam problemov z bradavicam, me zaenkrat še nč ne bolijo, ker je mali dokaj nežen. Zdaj pa dokler bo super, upam, da bo šlo čimdlje tole dojenje. Jutri pa pregled, da vidimo koliko je pridobil. Je pa res, da ga moram dat na zizo vedno ko se prebudi, ker če je full zbujen se kr krega z zizo in ga težko pristavim in umirim. Se mi pa vedno bolj zdi, da tole trmanje niso krčki, ker dostikrat se nč ne stegne ali skrči…kar tko mal, pozornost vzbuja. Zdaj sva se odločila, da ga vsak večer ob 23h položiva v posteljico in pustiva jokat, pa kmalu preneha. Potem se pa lepo ponoči dojiva še dvakrat, se zbudi točno na tri ure. Zjutraj pa ga vzamem v posteljo in skupaj potegnemo do 8-9h. Danes nesem papirje na CSD, sej je za otroške doklade cajt v 60 dneh, ne? Še nismo uredili, pa bomo danes šli na en sprehod. HB za lepše vreme in upam na čimveč takšnih. Da povem, sem pa v nedeljo začela spet hodit v bližino na en hrib, pa sem imela super cajt, le da ne pojamram kakšen muskelfiber sem imela v pondelk in torek, se kar pozna, da 4 mesece nisem nič oreng delala in bo potrebno kar nekaj časa, da pridem v formo. Linea negra pri meni še je, baje da je lahko tud do 8 mesecev in fora, ker jo mali tud ima (no itak, saj to so moški hormoni, kot so mi razložili). Trebuh še vedno mehak, popek pa kot jama…upam, da bo spet takšen kot je bil pred nosečnostjo. Čišča je pri meni z božičem šla, sedaj imam še občasno kakšno rjavo kapljico, pregled pa čez 14 dni. Tak, zdaj pa alarm…hja, kaj sem pa fen ugasnila, a ne? J
|