|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
14.12.2010 17:59:29   
anju
Pokora js bi recepta za te ruske pa ržene, prosimuser posted image ko boš pri času, ...če bošuser posted image naš je pisal prav te avtke, zdaj mu pa pri vsaki stvari dopovedujeva da dedek mraz vse vidiuser posted image
pravkar je moj prnesu božička (v njegovi službi je pač božiček), nismo šli, bi blo pozno popoldne za lazit v LJ, me je kar presenetilo - itak nekaj plastike in sladkarij, pa tudi knjigica in družabna igricauser posted image tud mali je lušno dobil. kakšna pa je igrica loti caroti? nič nisem na tekočem s temi rečmiuser posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
14.12.2010 18:00:28   
Roberta69
Anju, nisva dala nič krvi, ušesek mu je samo pogledala in videla, da je rahlo vnetje, je pa že isti dan izzvenelo oz. ni nič več potožil, tako da se je najbrž "pozdravilo". A to misliš natresk ali netresk ali kakor koli se mu že reče user posted image . Ko se mu je  to zgodilo (ob ene 23.30), sem brskala po netu, ker ful nisva vedela, kaj naj narediva, pa so pisali vse sorte, od tega, da recimo netresk ful pomaga (sem bila potem tok jezna, ker ga nimamo doma, pa sem ga ravno nekaj časa pred tem nameravala kupit, ker mi je čisto všeč kot balkonska lončnica, ampak ga zdaj (spet) nimamo), pa do tega, da strokovnajki odsvetujejo te reči, ker vse samo zapacaš user posted image . Meni je P rekla, da mu lahko kanem kakšno kapljico toplega olja... Ma, upam, da se to ne ponovi... saj če bi bila s fiziološko dosledna, se baje ne bi user posted image , ampak kaj, ko me mali, že takoj, ko zasluti, da je čiščenje v igri, na vse pretege prosi, da ne in potem kot zmešan piha smrkeljčke iz nosu, da mu ja ne bi našpricala s fiziološko, potem pa kar nimam srca, ki bi me pa še bolj bolelo, če se ponovi, ma prov zakleto je tole user posted image ... 

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
14.12.2010 18:01:23   
majabar
Russian tea cookies pa sploh ne poznam, linski so tudi meni dobri:).

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
14.12.2010 18:05:05   
Roberta69
Mi smo pa dedka mraza že kar odprli user posted image . V Mullerju sem mu kupila eno Lego železnico in sem jo kar tam zavila, potem je bil pa ta paket v prtljažniku in ko je šel user posted image po malega v vrtec tega ni opazil, sin pa še kako je in potem je bil jok in dretje... si je kar zamislil, da je tam notri ena ogromna lizika user posted image ... v glavnem, potem se nama je zdelo brez veze, da bi bil žalosten, konec koncev njega prov dosti ne briga za božička/dedka mraza, saj mu itak ni čisto jasno, za kaj gre. In sploh ni škoda, da ga je odprl, ker se že ves ta čas kar veliko igra z železnico, mu je izgleda zelo všeč user posted image .

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
14.12.2010 18:06:46   
Roberta69
Aja, pa fotke jaz redko kdaj pokomentiram, ker mi kar uide, sem jih pa vedno vesela, mi prov izvabijo nasmešek in prov lepo okrasijo tele strani!

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
14.12.2010 18:07:31   
anju
ja netresek je. ma kaj pa vem, pravijo da pomaga. naš da vedno kri ko je v igri AB razen ko je nezgrešljiva angina. vnetje se vidi na krvi.
kaj pa če mu predlagaš da si fiziološko sam da? naš se malo heca pa jo pije potem mu zagrozim da mu bom pa jaz pa si jo lepo nabrizga. verjetno mu je "prijetnejše" ker je pripravljen kdaj in koliko bo priteklo kadar sam dozira.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
14.12.2010 18:32:22   
nejkec

IZVIRNO SPOROČILO: majabar

Nejkec, v koliksnem casu pa je toliko pridobila?

V enem mesecu. V dveh pa 8 cm in 1490g.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
14.12.2010 18:39:49   
mamamajča
Hej!
Mi smo doma, lahko verjamete? Smo bli v Lj celo uro in pol!user posted image No, potem še pa v bolnišnico v CE na kontrolo...
Tako, naši izvidi so ok, lahko nehamo z antibiotikom.

smarnca, sploh ne dvomim da bo tudi pri vas vse v redu!!
No,  smo kar precej čakali na rentgen, notri pa bli ravno 10minuser posted image In med čakanjem se mi je mali dvakrat tako hudo pokakal, drugič takoj v svežo pleničko in  je nabita čakalnica prasnila v smehuser posted image
Potem so me pa odslovili iz sobe za rentgen, sicer ne vem, zakj točno, vprašala pa tud nisem. Je rekla zdr., da je lahko ati zraven. No in na hodnik sem slišala grozen jok, ma niti ne boleč ampak bolj iz protesta, pa mi je moj potem razložil, da ga vstavljanje katetra ni bolelo, je pa jokal ko so mu zvezali noge in jih bojda dvakrat potegnil ven, da mu je morala popravljat. Jah, karakter pač. No in potem se je polulal, pa smo lahko šli.
Verjetno se opazi, da sem kar dobre voljeuser posted image kajti naši izvidi so ok, Markija pa tudi uho ne boli več, mu antibiotik že lepo pomaga.

V lj nas je pričakalo -10stopinj, bi me skorajda kap, ko sem stopila iz pregretega avta.
Anju, parking smo pa našli takoj.
Ful mi je postalo žal, da si nismo izmenjale kakih telefonskih, potem, ko sem videla, da bomo hitro konec- bi lahko malo čvekale ob kavici.
Po dolgem času sem šla v McDonalds, njam njam, nisem mogla da ne biuser posted image
Zdaj še pa samo čakamo na vse skupne izvide iz celja in zaključno mnenje in to je to!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
14.12.2010 19:06:06   
Najki
nisem brala samo nekaj moram Lien pohvalit.

ze cel popoldan me razganja neka depra pa tecnoba pa revskanje, sumljivo spominja na PMS. prejle sem pa malo polozila na hrbet in se sklonila nad njo za dlan stran od obrazka in ji pela Izidor ovcice pasel. Lien je zacela grulit, pri tem je pa stegnila rokico nad sebe in me par minut bozala po obrazu pa mi laske lovila user posted image . pri 4ih tednih user posted image .

mi je kar izbila PMS iz glave user posted image .

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
14.12.2010 19:13:31   
tinaaleks
Meni pa še vedno modem nagaja, tako da nekaj hitro napišem, preden me spet vrže ven...user posted image

mamamajčauser posted image  za izvide. Ja, bi si morali dat telefonske, zato, ker sem imela prost dan.

Se mi je pa danes prvič zgodilo, da sem zjutraj, ko sem peljala Aleksandro v vrtec pozabila budno. In to sploh nisem opazila takoj. POtem sem šla v trgovino in ko pridem domov in nesem vse vreče v stanovanje, opazim, da je bunda ostala v avtuuser posted image . Takoj pokličem vzojiteljico in mi pove, da so jo ravno iskali, ker se odpravljajo ven. Tako da sem hitro šla nazaj v avto in bundo dostavila v vrtec. Na srečo ga imam blizu.

Zdaj grem pa na večerjo!user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
14.12.2010 19:59:51   
zinchy
anju sej se trudim pa k vidm da hoče jest ga prklopm.Ampak včasih sem prov srečna k ne je par urc,da se mi mal bradavice spočijejo.
Nš sine sploh noče past kravic...samo da ga dam na trebuh se one ze vzigne in se prevali na na na hrbt.user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
14.12.2010 20:14:30   
3x mami
danes smo imeli pregled. pridelal sicer ni veliko - nekje pol kile. zrasel pa je za dobre 3cm user posted image
vse skupaj prav lepo napreduje. je cisto lepo zalit dobrovoljcek. tako, kontrolo pa cez 3m - pri pol leta.

mamamajca, user posted image

slikice - so vse zelo lusne!

Najki, zelo mi je vsec tvoj podpis user posted image

anju, jutranje odhajanje v vrtec - ja, skoda, ko odhajajo, a ko so doma in ti demolirajo stanovanje, na tako grenkobo hitro pozabis user posted image ta srednja mi vedno, ko se poslavljamo, zabica, da moram lepo cuvat malega bratca.

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
14.12.2010 20:24:30   
anju
zinchy imej bradavice na zraku kadar ni priklopljen, ponoči si podloži samo eno tetrico.
Vitan jih pa že prav konkretno popase in se smeji zraven. pa šumljam s prsti visoko visoko, ga hecam, ko glava ne gre več višje da bi opazoval mojo roko, suka samo še zrkla da je spodi belo videtuser posted image smotka js, ma je tako hecen.

mamamajča SUPER! kako ti je odleglo...

smarnca
jutri naj še tebiuser posted image user posted image user posted image

tinaaleks na večerjo? doma al gresta furat romantiko?

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
14.12.2010 20:27:12   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami

anju, jutranje odhajanje v vrtec - ja, skoda, ko odhajajo, a ko so doma in ti demolirajo stanovanje, na tako grenkobo hitro pozabis user posted image

o js na to pomislim takoj za tisto "otožnostjo" ob poslavljanju. če ne bi, bi ga utegnila celo obdržati domauser posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
14.12.2010 20:49:48   
caroline1
zinchy- ti iz lastne izkušnje toplo priporočam nastavek...teh par evrčkov, pa bo v enem dnevu ali dveh veliko boljše...meni je do krvi nagrizla bradavice, sem imela hrastice...pa je ob nastavku in lanolinski kremi šlo v dveh dneh na tako dobro, da jo od takrat dojim brez vseh pripomočkov...

piškoti, piškoti...cela bajtica diši po orehovih rogljičkih!

najki- res je lepo, ko ti srčece malo tako polepša dan...moja tako žgoli, cvili...lupčke daje...

mamamajča- user posted image user posted image user posted image samo tako naprej

user posted image mala ima po trebuščku v kupčkih pikce, pa malo od ramena do komolca...alergija najbrž na nekaj! a je treba k P ali samo spremljam kak dan, če izgine in kdaj se spet pojavi?

user posted image a so vaši najdražji že dobili evrčke ali jih dobijo jutri?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
14.12.2010 20:50:30   
majabar
Nejkec, res si lahko veselauser posted image !
mamamajca, super!!user posted image
Najki, kako prisrcno!! Moj se je tudi danes z vrtiljakom pogovarjaluser posted image .
3xmami, bravo tudi za vas! Danes same lepe novicke:).
Evo, v avatarju slikica kako pase kravice. Kar kaksno minuto je gledal ocija:).
Zunaj se je pa zdaj tako ulilo! Kaksno sreco sva imela, sva sla na dvourni sprehod, prisla domov in minuto zatem se je ulilo. Bliska in grmi, mali se doji in me teko zacudeno gleda:).

< Sporočilo je popravil majabar -- 14.12.2010 20:56:29 >

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
14.12.2010 21:24:19   
anju
caroline če si prepričana da je neobičajno pojdi pokazat, če bojo jutri še pikice. in če misliš da je to, študiraj kaj si novega pojedla. moj je dobil nakazano že prejšnji mesec. za dveletnika mi ni padlo nič drugega na pamet kot kaka knjigica.

majabar meni se mali tako čudi ko sliši glasove drugih a jih ne opazi, čudno mu je kak glas imam:)

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
14.12.2010 21:25:33   
smarnca
za prvega, ko sem hranila v skrinji se mi je zdelo, da potem, ko sem vzela ven mleko sploh ni imelo istega sladkega okusa, pol pa ne vem ali je od plastike odvisno. sem pa meraj dajala v novo posodico. pa sem pol lahko samo stran metala. kake izkušnje mate ostale, ki ste svoje mleko zamrzovale?

Nam so tudi na podlagi izvidov krvi dali AB. sem pa komaj čakala, da je AB sploh zagrabil. kašel smo pomirili s sinecod sirupom. hvala bogu, da je prjelo. tudi naša pediatrinja nikoli ne da AB, če res ni nujno. kar zelo cenim. in ja Pokora sem razmišljala tudi v tej smeri, dajam mu actimel, kolikor ga spije. najprej je bla zanimiva vsaj flaška in pitje iz nje, zdje  ga je treba že prosti za vsak požirek. sem pa razmišljala, da bi si malo mleka zbrizgala zvečer vn, pa bi ga zjutraj spil...če se Črt še ni nalezel od njega...TRKAM na debel les...pol more res biti mleko neke vrste zaščita...sej ga full teram stran Lenarta od Črta sam ne moram pa non stop, pa preprečevat dajanja lupčkov pa stiskanja...Črt je kar dober, ker mora tok potrpetuser posted image .

veš Pokora kaj si Lenart vse zmisli, ko dajem Črtu za jest...en dan je bil v kopalnici pa čist tiho...sem pršla po 5ih minutah notr pa ga zagledam kako je ves wc papir z rolce dal, pa z roko je ravno tlačil papir v školjko, direktno v vodo..pa ščetka za školjko tudi ni bila na mestu...in pol ne veš ali bi se smejal ali bi ga začel kregat...xdrugače je pa fajn se da z njim zelo veliko zmenit, sam ma pa svoje dneve tko kot vsak.user posted image

smučat pa gremo v Katchberg za en teden..upam, da nam rata.

Roberta 69 takoj ti sporočim, ko se zmeim z homeopatom.

mamamajča vidiš samo pozitivno je treba razmišljatuser posted image  za Brina!

zincy Črt tudi še ne pase kravice. še kar se ni naspal in prespi večji del dneva in noči. tko, da morva počas začet vadit te kravice, da ne bova pri treh mesecih še vedno na nuli...sam kaj ko rata utrujen čez dan in ga ne spraviš drugam kot v postlouser posted image . no mam pa vsaj za Lenarta čas...vse je za nekaj dobro.

gremo počas ajat

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
14.12.2010 21:26:04   
Najki
samo hitro opozorilo

http://www.ringaraja.net/clanek/prepovedane-puzzle---preproge_3876.html?page=

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
14.12.2010 21:32:57   
anju
smarnca dojenčki do 3m so načeloma zaščiteni še z maminimi protitelesi, tudi tisti ki niso dojeni, načeloma. jaz tud pazim, samo mi je lažje razložit 3,5 letniku zakaj naj si umije roke in ga polupčka na čelo. tudi Lenartu lahko daš biogaio - je tudi za malčke po AB da se vzpostavi ravnovesje.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
14.12.2010 21:40:22   
smarnca
anju en dan sem tudi sama o teh kapljicah razmišljala, da bi vas vprašala, če je tudi za večjega ok...pa sem pol pozabla...hvala ti!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
14.12.2010 21:41:04   
missD
in kaj nej zdej s puzzlom k sta ga dobila?

danes je bil lep dan. sonček sprehod,mala 2 pa pridna kot še nikol.
No v RA se nista hotla it pokaži kaj znaš in je vse skupi zgledal bolj klavrno. Smo dobili napotnice za fizioterapijo.
Drugače že lepo držita glavico tako, da gledata gor in ne vstran. Ampak zakaj bi držu glavico gor in gledu neko čudno babo(zdravnico) če pa mami zravn stoji na eni strani oči pa na drugi.user posted image

Spita že nekje od 6h prejle sta se samo tolk zbudla da sta jedla in da smo noske spucal. In zdej je mir, jst pa grem tud spat, upam da pridem do pojstle, da me ne bo že pod tušom zmankaluser posted image

piškotki - nej jih pride ena k men spečt,da jih bom usaj kej jedla. Ker vedno ko se lotim peke me želja po tem kar delam mine (se tako navohaš sestavin, da te potem mine želja. Dober recept za hujšanjeuser posted image )

ok zdej pa res grem. nočkooo

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
15.12.2010 1:48:03   
majabar
Danes je pa se manj mleka:(. Obrok ob sestih je jedel skoraj eno uro, iz obeh dojk, na zacetku je kar spricalo, a ni bil zadovoljen. Sem mu dala potem se po flaski, najprej 60ml in se 3x30ml-150ml!?! Ne razumem. Zakaj pa mleko tece ven iz prsi, ce ga je tako malo? Ali pa naj ga pristavim, ko zacutim, da bo izteklo, ker vedno cutim ta refleksuser posted image ?

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
15.12.2010 8:21:29   
MalaNeli
jaz male nisem nikoll budila ko sm čutla da bo začelo tečt. če je spala je spala. :( ampak je res čucno da je tako. kr naj vleče, da se bo mleko delalo.

danes pa pride tvoj oče ;) uživajte

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
15.12.2010 8:30:36   
anju
majabar ko sem brskala na MONu o zavračanju ene dojke sem zasledila da količina mleka nima veze z izcejalnim refleksom (mamica je spraševala kako to da ji priteče ven na tisti strani kjer se ne doji).
kako zgleda ta njegova lakota? visi pri tebi in se carta, spi... ali se jezi? se ni nič jezil ko sta mu prvič dala flaško?
na tak način da loviš mleko ki samo steče in mu ga daš ko mu ni dovolj pri tebi ne bosta povečala količine. če rad visi bi ga jaz pustila čimdlje viseti.

missD mene nč ne mine ko sama pečem in kuham, pridno ohranjam svoje 60s blazinice... in vse moje preduser posted image hlače so tako male da bom mogla v nabavo... user posted image a so že popusti v Lj?

Najki hvala, sem imela namen nabavit.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?