Roberta69
|
Anju, nisva dala nič krvi, ušesek mu je samo pogledala in videla, da je rahlo vnetje, je pa že isti dan izzvenelo oz. ni nič več potožil, tako da se je najbrž "pozdravilo". A to misliš natresk ali netresk ali kakor koli se mu že reče . Ko se mu je to zgodilo (ob ene 23.30), sem brskala po netu, ker ful nisva vedela, kaj naj narediva, pa so pisali vse sorte, od tega, da recimo netresk ful pomaga (sem bila potem tok jezna, ker ga nimamo doma, pa sem ga ravno nekaj časa pred tem nameravala kupit, ker mi je čisto všeč kot balkonska lončnica, ampak ga zdaj (spet) nimamo), pa do tega, da strokovnajki odsvetujejo te reči, ker vse samo zapacaš . Meni je P rekla, da mu lahko kanem kakšno kapljico toplega olja... Ma, upam, da se to ne ponovi... saj če bi bila s fiziološko dosledna, se baje ne bi , ampak kaj, ko me mali, že takoj, ko zasluti, da je čiščenje v igri, na vse pretege prosi, da ne in potem kot zmešan piha smrkeljčke iz nosu, da mu ja ne bi našpricala s fiziološko, potem pa kar nimam srca, ki bi me pa še bolj bolelo, če se ponovi, ma prov zakleto je tole ...
|