|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
13.12.2010 13:30:31   
Roberta69
Aja, za srečanje sem pa tudi jaz zelo za user posted image . Ko se boste kaj konkretno zmenile, to malce poudarjeno objavljajte, da mi ne bo slučajno ušlo user posted image

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
13.12.2010 13:35:44   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69
 . Izak se še nič ne obrača, zadnje dni je pa začel neke glasove spuščat in bolj opazovat okolico - je res tako lepo opazovat svojega otročka pri napredku oz. odraščanju user posted image .

se mu nič ne mudi. a nimaš kakega vrtiljaka še od starejšega (tu bi moral bit zdaj vprašaj, pa ga z eno roko težko naredimuser posted image ) mi namreč še nismo kupili novega, ima dva od starejšega in ju ful rad opazuje.

< Sporočilo je popravil mamamajča -- 13.12.2010 13:36:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 1377
13.12.2010 13:36:42   
majabar
Zivjo dekleta! Se potem pokometiram, imam samo minutko casa. Mi je vceraj moj kupil take plasticne 'loncke' (joj, mi ze nagaja Slovenscina:)), ki se uporabljajo namesto scitnikov za mleko (sva namrec dala skoraj toliko na teden za scitnike kot za plenice)). V 10ih urah mi je izteklo 100ml mleka, torej za skoraj en obrok!! Je ze v skrinji, sem zacela delati zalogo:).

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
13.12.2010 13:44:22   
Roberta69
Majabar, to je pa ful zanimiva varianta user posted image . Jaz si mleka v življenju nisem črpala (1x z rokami user posted image , ker malemu ob uvajanju goste prehrane nisem hotela dajat melka v prašku) , ker si nisem hotela naredit kakšnega sr..., to bi pa bila varianta, mogoče bi lahko prej kot po 2,2 letih šla user posted image , po drugi strani, se mi pa zdi, da je mama "dolžna" (pa ne gledam drugih mam, samo sebe user posted image ), biti ob otročku in mu ponudit mleko, ne pa oči flaške user posted image , bomo še videli - tokrat gre vse bolj u izi user posted image .

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
13.12.2010 13:47:47   
majabar
Roberta, moj je rekel, naj mu zdaj to probam dati po flaski, da vidimo, ce bo sploh hotel, jaz pa: NNEE!! Ce ne bo res res nujno, nikoli ne bom dala po flaski. To je res za skrajno silo. Ampak zdaj vidim, koliko mleka se izgubi. Saj sem vedela, da mi zelo sprica, ampak toliko! In samo v nekaj urah. Pa je jedel 2x vmes, torej niso bile dojke polne celo noc.

Neposredna povezava do sporočila: 1380
13.12.2010 14:05:38   
2ursae
moji trije božički

user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
13.12.2010 15:37:05   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaleks

missD-ti se pa ne sekiraj, ker tista, ki vsaj malo ve kaj je forum, ve da jih nimaš zaprte v kleti in pripravljenje za žrtvovanjeuser posted image . Sem te spoznala in vem da svoja otroka lepo vzgajaš. Če ne skočiš ob vsakem joku še ne pomeni da si slaba mama. Odmisli me vse kar so napisale in delaj tako kot misliš da je prav.

user posted image user posted image user posted image  vzgaja, če že ravno bedita.. ali kako?

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
13.12.2010 16:57:25   
mamamajča
Evo nas, smo od zdravnika, zdaj sta ba na antibiotikih. Mark ima vneto uho, da kar groza. Jaz nam pa grem zdajle vse zlikat ib pripravit, da ob osmih zjutrak štartamouser posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
13.12.2010 18:10:40   
Pokora
No evo, pa je expedicija uspela. Sem dopoldne popokala oba, smo šli po moža v službo, skupaj do ZD, tam sta šla mož in Nik do P, midve z malo pa hitr v BC po darlo za dedka mraza ki ga imamo jutri pri nas v službi.

Je P povedala to kar sem u bistvu že vedela in sicer da je bolje da je mali še doma. Ta teden še nujno, ker še nekaj na pljučkih sliši, za drug teden bi bilo pa fino.
Anju kako se znajdemo? Uh, pride dan ko se imamo super, pride pa dan, ko sem do prihoda moža domov že živčna ko ne vem kaj. Je kak dan ko mi mali dela same neumnosti in to itak takrat ko ne morem ukrepat... Ampak se veselim da bo lepo vreme, da nam sprehod vsaj malo razbije dan.

Smo pa po obisku P skočili še do moje babice. Nas je bila ful vesela, ker nas sploh ni pričakovala. Tam sem malo podojila, potem sem pa oba pustila pri njej in na hitrco skočila v trgovino. Je ful faca tale moja babi, jih ima 80, pa sem brez slabega občutka oba pustila pri njej. Sicer je res da je bila še sestrična doma, če bi babi rabila pomoč, pa da sem bila jaz v 15 minutah nazaj, ampak vseeno!

Majabar take plastične, oz silikonske lončke sem jaz vidla zadnjič pri eni punci ko smo bili v posvetovalnici. Sem kar malo pobulila, ko sem to videla. Kako se pa temu sploh reče?

Mamamajča user posted image  za Marka da se uspešno pozdravi. Držim pesti da ne bo tako kot pri nas!

Najki ful je zvedava videti malauser posted image

2ursae, se mi zdi da ti je mala ful podobna. Pa ful so luškani!

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
13.12.2010 18:14:59   
majabar
Pokora, pojma nimam, kako se rece pa slovensko, coquitas po spanskouser posted image , stanejo pa tu 1,5EUR. V 15ih urah imam ze 200ml v skrinji:). Scitniki so groza, porabila sem jih za recimo 2EUR na dan.
2ursae, cudovita slikica!!

< Sporočilo je popravil majabar -- 13.12.2010 18:19:09 >

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
13.12.2010 18:28:44   
mamamajča
Jaz bi tud to mela, ker mi pa res teče mleka toliko, da prav škoda. Pa iščem po netu in ne najdemuser posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
13.12.2010 20:04:39   
Najki
ti zbiralniki mleka se imenujejo breast shields, BC jih prodaja od aventa, sem bila prej tam in pogledala. so pa nekaj cez 10 eur.

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

Neposredna povezava do sporočila: 1387
13.12.2010 20:14:42   
tinaaleks
Dan!

Mi je modem nakeja nagaju, tako da sploh nisem mogla pridt do interneta. Zdaj sem pa spet med živimi!!user posted image

Včeraj smo lepo naredili smrekicouser posted image , ker kasneje ne bo časa. Piškote bi tudi rada spekla, vendar ne vem kdo joh bo jedel...user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
13.12.2010 21:19:02   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaleks
Včeraj smo lepo naredili smrekicouser posted image , ker kasneje ne bo časa. Piškote bi tudi rada spekla, vendar ne vem kdo joh bo jedel...user posted image

a to hecaš missD? v vsakem primeru jih lahko nastavite za lačnega in premraženega dedka mraza, ko bo nosiluser posted image

taki so ti lončki KLIK

2ursae krasni so. ...paše punčka k dvema fantoma....:))

mamamajča user posted image

< Sporočilo je popravil anju -- 13.12.2010 21:23:00 >

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
13.12.2010 21:38:35   
caroline1
2ursae- res so sončki! luškani mali cukrčki...

joj piškotki...mi delate lušte.ne vem jutri? orehove rogljičke? maybe!

mamamajča- fajn uštimajte jutri...srečno Brinu in vama...mi je tak hudo, ko berem težave vaših sončkov in vsakič rečem HB, da je mojo zlato malo zdravo!

mi je lubi pripravil kopel...je tako pasalo, da res ni...malo romantike! user posted image zdaj grem pa k mojemu sončku, ki sladko spi že kaki dve urci v zibelki...jo bo kmalu prerasla. tako je velika.jaz kar ne morem verjeti! raste raste raste! prava babnca je že!pa ljubka. smeje se že naglas! pa žgoli, cvili, skoz dobre volje. redkokateri prdec jo spravi v jok, prej zvijanje in stokanje. lakota pa pritera jokec! user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
13.12.2010 23:29:01   
mamamajča
Hej!
Se odpravljam spat :)

Hvala vsem za lepe elje in pikapoke, zvečer javim, ko se vrnemo!
Imejte se lepo!

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
13.12.2010 23:30:42   
mamamajča
Tincy, se ne spiš? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1392
14.12.2010 11:08:42   
Najki
Jutro!

Vceraj me je mala spet posesala do konca, tako da sem pred spanjem spila 1l kompota in 2 caja za dojenje, pa se pol litra vode, da bo zihr mleko za noc in kaj se mala spomni? Je odspala cez 9 ur v kosu user posted image . Jaz pa polne dojke user posted image . Ocitno se je zvecer tako nabutala. Sicer pa vceraj se ni kakala, pa mogoce zato ni imela obcutka praznega zelodcka. Samo popukcala se je in malo zamazala plenicko, nic pa kakala. Hvalabogu je nic ne boli od tega. Aha mislim, da je pa zdaj nafilala plenicko...

Kupila sem aspirator za sesalec, samo ga se nisem stestirala, sta mulcka cudezno ozdravela od smrkanja zvecer, sta pa zjutraj veselo nadaljevala.

2ursae ta slikica je se lepsa od tiste na FBju user posted image .

Tak cudovit soncek je, bova sle kmalu s pradedkom v lekarno, potem pa kar pes domov na dolg sprehod user posted image , pa se PST ni vec zasnezen user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1393
14.12.2010 11:13:57   
caroline1
dobro jutro.

sem se ustrašila, da ste se kam preselile user posted image taka pozna ura pa še nobenega posta...

pri nas vse ok. mala zahteva pozornost nonstop. dovolj, da sedim ob njej in ropotam z ropotuljico...ne morem verjeti. na srečo je ni treba nosit!

ufff, imam cele kupe opravkov! pošta, banka,...res super, da je sonček!

(tale s sesalcem je pa meni malo kruta user posted image )

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
14.12.2010 10:34:11   
Najki
V Ljubljani je -9 stopinj! Caroline1 naj te soncek ne zavede user posted image .

BC ima od jutri do 50% popust na sezonska oblacila.

Neposredna povezava do sporočila: 1395
14.12.2010 10:47:53   
caroline1
ups...meni kaže -7 na pcju user posted image pa sej sem šla po pošto, pa me je kar treslo. bomo malo zadekali, da se ne bo ven videla user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
14.12.2010 10:48:03   
kpmk
na hitro, ker imam pomočnika, ki mi pomaga tipkatuser posted image

sesalec - caroline1 - hb da obstaja, ej res!!!! upam, da ga dolgo ne boš rabila. tud men se je kruto zdelo in sem pol tud sama poskusla in je 1A zadeva, tako da dan nobelovo tistemu ki ga je izumu user posted image user posted image
mi3je - samo ati se drži, čakam krvne izvide od malčkov, popoldne pa še svoje user posted image  hb so pljučka čista!!!!! user posted image  nos je user posted image

2ursar - fenomenalna slica - če bi se tekmovalo, jo jaz razglasim, da zmagauser posted image
mamamajča - javi kako boste rihtali, edržim pa full pesti in pošiljamo objemčke

pa pozdravčke

aja pokora - če imašp kak easy recept za kekse, se mei2 z Ianom priporočava user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
14.12.2010 12:00:38   
majabar
DObro jutro!

Da vam povem, kako tezek vecer sem imela. Mali ze nekaj dni je vsaj na eno uro in zvecer greva res na hlape skozi. No vceraj se ni izslo:(. Mleka nisem imela vec, jokal je, lacen. Se dobro, da sem ravno vceraj s tistimi novimi posodicami zacela shranjevati mleko in mu ga je dal moj 60ml po flaski. Res srecauser posted image . Potem je pa prvic prespal celo noc, od desetih do pol sestih. Cez noc sem posodici dvakrat izpraznila (naredila spet zaloge 60ml), ker ni jedel, torej mleko je, samo ne dohiteva. Tako sem spet optimisticna, da se bo izslo. Sem pa tako jokala zvecer, ker sem milaila, da je to to in da gremo na AM. Dragi mi je pa rekel, da to sploh ni nic takega, bomo pac kupili mleko v prahu. Zato sem bila se bolj zalostna in kar malo jezna. No, potem se je prisel stisnit k meni v posteljo in sva user posted image  in je bilo vse OK. Ampak res sem bila zalostna. Upam, da se danes proizvodnja poveca. Aja, pa se to, dragi mi je predlagal spiti 2dl mleka, da se mi poveca proizvodnja in da vidimo, ce res to vpliva na polivanje. Zadnja 2 dneva res ni nic polil. Pa da vidimo danes.

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
14.12.2010 12:12:23   
filisa
mamamajča - fajn porihtajte danes user posted image !

2ursae - čudovita slika!

Včeraj smo imeli 2. posvetovalnico; tehtamo 5290g in smo veliki 57 cm. V slabem mescu smo se torej zredili za 720g in zrastli 2 cm. Meni se to zdi, v primerjavi s 1. mescem malo, a je pediatrinja rekla, da je čist normalno, da se en mesec zredijo in zrastejo več, drug pa spet manj. Drugače pa je z našo Brino vse v najlepšem redu user posted image .

Brina je tud že odkrila svoje roke in jih že skoraj 2t. daje v usta, mama jih pa vztrajno daje iz ust user posted image  in jo poskuša s čim drugim zamotit - če ne gre drugačepač z dudo.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
14.12.2010 12:16:02   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

mi3je - samo ati se drži, čakam krvne izvide od malčkov, popoldne pa še svoje user posted image  hb so pljučka čista!!!!! user posted image  nos je user posted image

Držim pesti, da bodo tud noski čimprej čisti  in krvni izvidi BP!

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?