Roberta69
|
Smarnca, ko izveš kaj več o kapljicah, prosim, napiši. Pri nas ni kakšne konkretne bolezni, ampak kašlja in smrka, kakšen dan bolj, kakšen dan manj, jaz imam pa do antibiotikov ful odpor. Na podlagi česa pa P predpiše AB, saj se čudno sliši, mislim, kako kritično mora biti? Namreč naša se bolj nazaj drži, tudi ko je imel Liam zadnjič prvič malce vneto uho (potožil je samo en dan pozno zvečer), je rekla, da ker je živahen in drugače super, naj raje počakam in mu jih dam le, če bo res hudo. Berem, da skoraj vsi otročki jemljejo AB vsaj nekajkrat čez zimo in da zadevo izboljšajo le za kratek čas, ker je kmalu spet isto . Mi smo sprobali ene par homeopatskih variant, ampak bolj na lastno pest in ni bilo nekega haska, ampak ker smo morda falili "zdravilo" ne morem rečt, če pomaga ali ne... Izgleda je bila današnja noč brezmlečna , namreč tudi jaz sem imela ponoči neobičajno prazne joške, tako da sem mu potem prvič ponudila tudi drugo, ampak je povlekel samo parkrat in zaspal... Se je pa ponoči ta starejšemu kar nekaj dogajalo. Sredi noči se je zbudil in potem kar nekaj jokal in jamral, ko sem ga pa spraševala, kaj je, je začel zraven še kričat, ampak vse skupaj kar iz ene tečnobe, ne bolečine . Enkrat sem nekje zasledila, da lahko otroci, dogodke, ki so se jim zgodili čez dan, pa gre lahko za čisto običajne reči, podoživijo kot kakšno "moro" oz. nelagodje med spanjem . Vidim, da ima BC v akciji vrtiljak in ga morda kupim, Mamamajča, pri starejšem sinu nisem imela nič, če bi imela, ne bi še enkrat kupovala. Zdajle ste me spomnile, da moram nujno poklicat za UZ in začet dajat kapljice - tok u izi mi pa spet ni treba bit . Sem glih zadnjič študirala, da sem pri starejšem sinu, če odmislim to, da sem prve mesece doživljala prave more zaradi občutka nelagodja ali nečesa podobnega ob dojenju v javnosti, s sabo vlačila vse sorte; previjalna torba je kar pokala po šivih in vedno mi je še česa zmanjaklo oz. nečesa, kar bi rabila, nisem vzela, zdaj grem pa naokrog vedno kar brez . Sicer se ne podajam na kakšne večurne variante, a vseeno je razlika gromozanska . Blazinice alias lončki za mleko: kakšni so občutki, Majabar. A je neopazno, neprijetno, uporabno...? Če bo/je še katera sprobala, naj tudi pove. Se mi zdi kar v redu varianta, če le ni preveč zoprn občutek. Sicer bom pa izgleda tokrat lahko kar brez, danes jih tudi nimam , samo da ne bo ta nasmeh prešel v jok, ker bi zmanjkalo mleka . Čeprav, če zdaj pomislim, sem imela pri starejšem dolgo časa (ne spomnim se pa, kdaj se je začelo) čisto običajen občutek v prsih, čeprav se je še zelo veliko dojil...
|