Roberta69
|
Jaz zadnje čase mal pokukam gor, kaj več mi pa ne uspe . Evo, moje dete me je pred nekaj minutami spet čisto navdušilo. Pred kakšne pol urice sva se malo dojila, potem je malo gledal naokoli, potem sem ga odložila v posteljo (tokrat zakonsko, ker se da dvignit vzglavje - ima malo zamašen nos (sem še pridem)), mu zapela uspavanko in je prov lepo zaspal, pa še v sanjah se je smejal . Res sploh ne morem verjet, kako nezahtevno je to detece. Ker ga je samo veselje, se mi potem še toliko bolj smili, ko ga starejši bratec, bolj iz šale kot zares (ali pa tudi ne ), kaj rukne... in potem pridemo do nosa, tudi to mi je ful hudo, da mora tak majhen škratek trpet neko zabasanost nosu, pa tudi pokašlja vsake toliko, sem prov jezna in žalostna zaradi tega. Nosek: v glavnem, jaz sem mu izčrpavala smrklej s tisto pumpico na dah, pa sem bila izgleda pregroba. Potegnilo je ven že ful, ampak sem mu najbrž kaj ranila, ker so bile en dan v smrkeljčku rdeče nitke. Pediatrinja mi je rekla, da smo to počeli najbrž pregrobo. Od takrat to počnem zelo redko in zelo nežno in bolj prakticiram izpiranje zgolj s fiziološko. Sem pa tudi malo prebirala po forumih in baje strokovnjaki (ORL) priporočajo čiščenje samo s fiziološko, nobene uporabe pumpic, nič Baby Vaca... čeprav jaz poznam kar nekaj zadovoljnih uporabnic slednjega in me še danes prepričujejo, da je to super, meni se zdi pa prekruto... Danes sem pa spala brez modrca , kako močno prijetno . Včeraj sem si že čez dan pozabila namestiti blazinice in sem to opzila šele zvečer in potem sem sprobala še čez noč in niti kapljice . Že prej sem opazila, da mi tokrat mleko sploh ne teče toliko (pri straejšem sinu sem si morala tudi 3x/dan zamenjati blazinice, ker so bile tako napolnjene), upam samo, da to ni znak, da ga bo zmanjkalo.
|