|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
13.12.2010 11:34:54   
Najki
snezakinja s hladilnim namazi in dobro podrgni in operi. to puscanje mascobe naglavici cez noc tudi nam ni dalo rezultata, ce pa takoj zdrgnes z mastnim, ima pa ucinek. mustela pena deluje samo za en dan.
za ven mu obleces ene tolk plasti kot jaz, samo da ima na nogicah eno plast manj obicajno, pa cez kombinezon samo pokrijem kosaro, vreca je najbrz ful toplejsa, ce je podlozena. potipaj ga za vratom, ko bosta zunaj, ce ne svica ali je ful vroc, je cisto v redu. mrzel pa najbrz ne bo user posted image .

tole sem ujela med zadnjim previjanjem

user posted image
user posted image
user posted image

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
13.12.2010 11:34:59   
lilli35
temenca se nima glavico ji namilim in splahnem.
nosek imamo zamasen ze neka casa ji vlijem fiziolosko in vlecem ven ampak ne gre skoraj nic,ima smrkeljcke zalimane cisto zadaj.
pri nas blizu kopra pa sneziuser posted image

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
13.12.2010 11:49:14   
snežakinja
IZVIRNO SPOROČILO: lilli35
nosek imamo zamasen ze neka casa ji vlijem fiziolosko in vlecem ven ampak ne gre skoraj nic,ima smrkeljcke zalimane cisto zadaj

Lilli35 pri nas je situacija zelo podobna. user posted image

Najki škoda da ni funkcije všeč mi je. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil snežakinja -- 13.12.2010 11:50:07 >

(odgovor članu lilli35)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
13.12.2010 11:53:07   
missD
TO NI FER! po dolgem času pridem z malima v ljubljano, sem bla vsa vesela da se bom lahko sprehodila do moje bivše OŠ da greva potem z bratom skupaj domov po pouku in zdaj pada SNEG. Pa še dežno prevleko sem seveda pustila doma pa še pred blokom sem rekla da bi jo pa mogoče vzela. GRRRR sem jezna nase in na sneg

Volga spanje se je stabiliziralo, sta začela ponoči tudi že malo podaljševat (namesto ob 3h se zbudimo ob 3:30) in takrat tudi potem že pojesta več.

piškoti...bi jih zelo rada pekla ampak ne vem kdo bi jih jedel. Za darila so luštna zadeva...če jih znaš narest dobre. Jaz se rajši pomatram s kakšnim biskvitom.

temenc (trkam po mizi) nimamo pa jima ne delam čist nič posebnega. Je pa res, da jima glave še nisem milila, ker mata še dokaj malo las in se mi ne zdi potrebno ampak jo vedno umijem samo z vodo in seveda malo podrgnem z krpico ampak nepremočno.

Zdej pa grem gledat čez okno in prigovarjat v nebo naj neha padat. Mala dva imata opoldanski spanec

(odgovor članu lilli35)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
13.12.2010 11:53:56   
missD
Najki faca je - je pokazala da ma rada čisto ritkouser posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
13.12.2010 11:54:53   
anju
Najki lušna je

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
13.12.2010 12:00:31   
2ursae
najki, lajkam user posted image user posted image user posted image . pa seveda: "iiiiii, plenica iz Ikee" user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
13.12.2010 12:01:52   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: missD

TO NI FER! po dolgem času pridem z malima v ljubljano, sem bla vsa vesela da se bom lahko sprehodila do moje bivše OŠ da greva potem z bratom skupaj domov po pouku in zdaj pada SNEG. Pa še dežno prevleko sem seveda pustila doma pa še pred blokom sem rekla da bi jo pa mogoče vzela. GRRRR sem jezna nase in na sneg

Volga spanje se je stabiliziralo, sta začela ponoči tudi že malo podaljševat (namesto ob 3h se zbudimo ob 3:30) in takrat tudi potem že pojesta več.

piškoti...bi jih zelo rada pekla ampak ne vem kdo bi jih jedel. Za darila so luštna zadeva...če jih znaš narest dobre. Jaz se rajši pomatram s kakšnim biskvitom.

temenc (trkam po mizi) nimamo pa jima ne delam čist nič posebnega. Je pa res, da jima glave še nisem milila, ker mata še dokaj malo las in se mi ne zdi potrebno ampak jo vedno umijem samo z vodo in seveda malo podrgnem z krpico ampak nepremočno.

Zdej pa grem gledat čez okno in prigovarjat v nebo naj neha padat. Mala dva imata opoldanski spanec

Me veseli. Se pravi, zdaj vsatneš, ko jokata in ju greš pogledat in nafotrat, a ne? In ju ne snemaš več...tisto je bila samo žuta minuta, a ne? V redu, ker na čveku se še vedno nabija in nabija, daj pejt tja in jim povej, da so se tu odprle oči in da ju ponoči nahraniš,. ko/če želita. Ker se že o CSD-ju menijo.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
13.12.2010 12:32:12   
mamamajča
Volga, ti bi se šla nekam opravičevat. ko vsak vsako besedo obrne tako kot mu zapaše?
Res se menijo o csdju ja, še celo o tem, da bi nas vse oktobrke prijavle, ker nismo ukrepaleuser posted image >Kam gremo, bože moj

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
13.12.2010 12:37:55   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Volga, ti bi se šla nekam opravičevat. ko vsak vsako besedo obrne tako kot mu zapaše?
Res se menijo o csdju ja, še celo o tem, da bi nas vse oktobrke prijavle, ker nismo ukrepaleuser posted image >Kam gremo, bože moj

mah ja, saj maš prav po eni strani, kaj pa vem.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
13.12.2010 12:39:24   
missD
Volga jaz njim nisem naredila nič in posledično se jim nimam kaj opravičevat še manj pa razlagat.
Lahko temu rečemo žuta minuta. Ko zajokata ne tečem takoj kot kura brez glave ampak grem in pripravim lepo za jest (oz pomaga tudi dragi) pa se jih nahrani in je potem mir.
Na CSD pa le naj prijavijo sam ne vem koga bojo? neko missD iz foruma na podlagi napisanega in če bi državni organi verjeli vse kar na internetu piše in ukrepali za vsako malenkost bi mogli tako Pahorja kot Kresalovo umaknit, ker se drogiratauser posted image NSej pravjo vsako tele ima svoje veselje.user posted image
Naj sebe pogledajo.

Neposredna povezava do sporočila: 1361
13.12.2010 12:45:35   
mamamajča
honey, vidim, da si tukaj. Zelo dobro si napisala- zavoljo vseh nas, da se tole že enkrat konča, trdno upam, da te bojo tvoje soforumašice upoštevale!

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
13.12.2010 12:46:29   
Roberta69
Jaz zadnje čase mal pokukam gor, kaj več mi pa ne uspe user posted image .

Evo, moje dete me je pred nekaj minutami spet čisto navdušilo. Pred kakšne pol urice sva se malo dojila, potem je malo gledal naokoli, potem sem ga odložila v posteljo (tokrat zakonsko, ker se da dvignit vzglavje - ima malo zamašen nos (sem še pridem)), mu zapela uspavanko in je prov lepo zaspal, pa še v sanjah se je smejal user posted image . Res sploh ne morem verjet, kako nezahtevno je to detece. Ker ga je samo veselje, se mi potem še toliko bolj smili, ko ga starejši bratec, bolj iz šale kot zares (ali pa tudi ne user posted image ), kaj rukne... in potem pridemo do nosa, tudi to mi je ful hudo, da mora tak majhen škratek trpet neko zabasanost nosu, pa tudi pokašlja vsake toliko, sem prov jezna in žalostna zaradi tega.

Nosek: v glavnem, jaz sem mu izčrpavala smrklej s tisto pumpico na dah, pa sem bila izgleda pregroba. Potegnilo je ven že ful, ampak sem mu najbrž kaj ranila, ker so bile en dan v smrkeljčku rdeče nitke. Pediatrinja mi je rekla, da smo to počeli najbrž pregrobo. Od takrat to počnem zelo redko in zelo nežno in bolj prakticiram izpiranje zgolj s fiziološko. Sem pa tudi malo prebirala po forumih in baje strokovnjaki (ORL) priporočajo čiščenje samo s fiziološko, nobene uporabe pumpic, nič Baby Vaca... čeprav jaz poznam kar nekaj zadovoljnih uporabnic slednjega in me še danes prepričujejo, da je to super, meni se zdi pa prekruto...

Danes sem pa spala brez modrca user posted image user posted image user posted image , kako močno prijetno user posted image . Včeraj sem si že čez dan pozabila namestiti blazinice in sem to opzila šele zvečer user posted image in potem sem sprobala še čez noč in niti kapljice user posted image . Že prej sem opazila, da mi tokrat mleko sploh ne teče toliko (pri straejšem sinu sem si morala tudi 3x/dan zamenjati blazinice, ker so bile tako napolnjene), upam samo, da to ni znak, da ga bo zmanjkalo.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
13.12.2010 12:50:10   
mamamajča
Roberta, oprosti, ampak moram user posted image Tole z modrcem, mislim. se je meni že tudi zgodilo, da sem pozabla in sem se zbudila v poplavah. No, zdaj se trudim "ne pozabit" user posted image

Kako spi zdaj tastarejši, ste porihtali?

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
13.12.2010 12:51:06   
Najki
missD na vicu je ze sonce user posted image .

zdejle grem pojest, potem pa zapravljat na rudnik, potem se po fantka v vrtec tam.

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

Neposredna povezava do sporočila: 1365
13.12.2010 12:52:17   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Roberta, oprosti, ampak moram user posted image Tole z modrcem, mislim. se je meni že tudi zgodilo, da sem pozabla in sem se zbudila v poplavah. No, zdaj se trudim "ne pozabit" user posted image

Kako spi zdaj tastarejši, ste porihtali?

Ok, sploh nisi napisala, kar sem mislila, da siuser posted image Se opravičujem! Ah groza, vidiš, ko ne berem v redu, ampak samo preletimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1366
13.12.2010 12:53:36   
missD
ma tukaj je oboje sonce in sneg.pa sonce potem spet mrkne. Grem po kosilu okol bloka.

Pa dobr da si me spomnla,morm pogledat če so dinarčki na računu user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
13.12.2010 12:58:39   
anju
Roberta jaz sem pisala da mi skor ne pušča mleko za razliko od prvič. tudi izcejalnega refleksa ni bilo prvih nekaj dni. ma glej dokler se dete tako obaša - mirno zaspi ob uspavanki, moj se je prej veselo igral v igralnem centru (brca, se vali s hrbta na bok in nazaj in se s tem zasuka tudi za 180 stopinj, se nasmiha igračkam) - no, v takem se pomojem nimamo kaj bati da manjka mleko.

Neposredna povezava do sporočila: 1368
13.12.2010 13:04:21   
missD
katera ve kdaj v mesecu nakažejo porodniško in kdaj otroški dodatek?

pa ker sem oddala vlogo za otrški dodatek pravočasno naj bi dobila tudi za nazaj. a to potem pomeni da dobim tudi za tiste 3 dni septembra kolkr jih je blo še do konca mesca al so slučajno tok prjazni da dajo kr za cel mesec? user posted image

< Sporočilo je popravil missD -- 13.12.2010 13:05:31 >

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
13.12.2010 13:05:25   
mamamajča
missD, to si shrani, pa maš vsak mesec pregled nad tem
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/index.asp

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
13.12.2010 13:06:16   
missD
a hvala! nisem vedela da je vsak mesec drugače

Neposredna povezava do sporočila: 1371
13.12.2010 13:08:07   
honey*
mamamajča- ja načeloma ni v moji navadi brskati po tujih temah, ampak tak val ogorčenja kot je pa missD sprožla... pa premaga še tako močnega user posted image Torej, ne bom vam smetila teme, ker je to tema o vaših malih srečah...samo toliko da tebi mamamajča odgovorim. Na našem forumu "mlade mamice" sem se glede missD samo toliko javila, ker je še meni dvignilo vse skupaj pokrov, pa sem čisto nepristranska... mislim vse to pisarjenje in odpiranje novih tem tu na RR, da ne omenjam še FB...
Skratka, missD je po mojem mnenju pač novopečena mamica in je bil njen "slavni" post mogoče le slab moment, ne vem... je ne poznam, je ne sodim... Močno pa upam da bo slabih momentov čim manj, smo jih pa mele definitivno vse nove mamice.
Če pa lahko samo en nasvetek: odzovi se na jok svojih otročkov, pokaži jim da si blizu in da si tu za njiju... Pa naj bo to podnevi ali pa ponoči... Pa naj bo zaradi lakote ali česa drugega... Verjemi, to je dolgoročna naložba.
Sama imam nekoliko starejšo hčerkico, stara je namreč pol leta. Pa smo tudi mi vstajali ponoči, o pa tudi po trikrat, štirikrat, verjetno tudi po petkrat... Zdaj pa lepo spimo celo noč. Ve da je mamica tam, počuti se varno. Ker ve, da če ji bo hudo, če bo lačna, če me bo potrebovala bom tu. In je srečen in zadovoljen dojenček in vsakič znova ko se ji pokažem pred očmi zavriska in se mi smeji. Tako, da bodi vztrajna in močna, otročki ti tisočkrat vse povrnejo.
Pa sem se "razgovorila". Oprostite še enkrat in lep pozdrav

Neposredna povezava do sporočila: 1372
13.12.2010 13:27:32   
mamamajča
hehe honey, tvoja pupa ma pa lepo ime ( ker moj mlajši fantek je pa Brinuser posted image )

missD, ja, vsak mesec je drugače, tak da si je kar dobro pogledat!

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
13.12.2010 13:29:11   
Roberta69
Mamamajča, zdaj gre spat med 19-20to in je super user posted image . Skoraj vsakič zaspi, že ko pridem ta prvič prečekirat, to je po približno 10 minutah (ko grem iz sobe, mu obljubim, da pridem pogledat čez 10 minut). To me je tako osrečilo, da sploh ne znam povedat, sin se mi je namreč zelo smilil, ko je sam kar bedel v sobi tudi po uro in pol. Zdaj pa lepo zaspi in lahko v tistem "prostem" času zares uživam, ker vem, da je tudi njemu fino user posted image .

A taki akrobati so že nekateri user posted image . Izak se še nič ne obrača, zadnje dni je pa začel neke glasove spuščat in bolj opazovat okolico - je res tako lepo opazovat svojega otročka pri napredku oz. odraščanju user posted image . Se bom najbrž odločila za nakup vrtiljaka, ker ko leži v posteljici, mu je nabrž čist brez veze (ko je starejši sin doma, ga dam pa še najraje tja, da ne bi prišlo do kakšne nesreče). Za na posteljo (zakonsko) sem pa pred časom kupila tisto zaščitno "ograjico" in od takrat 100x bolj mirno spim, prej sem bila skos na trnih, da mi ne bi padel dol. Je pa to postala kar stalnica - po prvem nočnemu dojenju, detece do jutra potegne pri meni user posted image - sicer pa itak mislim, da je to za otročka dobro, da je kot crkljanje (jaz se za razliko od nekaterih ne sekiram če bo scrkljan/hotel spati pri nama (ker tega ne vidim, kot nekaj slabega, ampak le del razvoja, letom primerno).

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
13.12.2010 13:29:33   
caroline1
kpmk- upam, da si dobila sporočilo na fb...jaz danes vseeno nisem šla v lj, ker rabim še neka potrdila iz csd-ja...mah svašta

pokora in anju- moji pupi še ne štrlijo ušeska, ampak kapica se mi zdi dobro preventiva!

najki- cute pupi user posted image

pri nas že ene 4 dni poznamo svoje rokice. jih gleda pa tišči tako globoko v usta, da bruha...bulimija?! user posted image upam,da me ne bo kera vohljačica spet narobe zastopila.

pokora- pecivo in piškoti, jaz bi tudi kaj spekla, pa mi ne znese. tamala nič ne spi čez dan...jo je treba 100/uro zabavat. danes me je zjutraj ob 8ih prav rukala v postlji in se smejčkala...sem mogla vstat, čeprav bi še kako urco z veseljem poležala...pa je bila tak srček...res se ogromno smeje!

kar se tiče pa novo odprte teme, ne morem verjet koliko strani v enem ušivem dnevu nakracajo!!! pa res citirajo samo tisti stavek, ki ga hočejo...ne opazijo vprašajev vmes, da je punca spraševala za nasvet!...mah, sej ne vem, če je sploh še pametno kaj napisat, razmišljanje, akko neumno vprašanje...vsaka je 1x prvič mamica in se spopada s takimi in drugačnimi skrbmi...

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?