mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: snežakinja Jaz danes čisto na psu..... Sva se včeraj z mojim totalno ruknila. Sva bila zmenjena, da pride domov in bo čuval malega, da jaz skočim v trgovino po hrano zanj in še neke druge stvari. Pa je bila ura 5 popoldne ga kličem, pravi pridem takoj, samo na eno pijačo smo še skočili. OK Ga ni do 6h, ga spet kličem, še vedno v gostilini, že po glasu očitno pod gasom. Potem sem ga še 100x klicala in ob 7h se je končno primajal. Potem sva se itak še skregala. Očitno je res v vinu resnica, ker mi je take nasul, da nisem mogla verjet ušesom. Še najhujša je bila tista..."tega froca jaz nisem hotel....ne da se mi poslušat dretja" ipd..... Jaz sem seveda čisto ven padla in ga hotela nagnat, ker stanujemo v mojem stanovanju in mi to res ne bi bilo težko naredit. Potem sem se malo pomirila in si rekla, lej pojdi v trgovino, da bo mali priskrbljen, pol ko prideš nazaj pa ko ga j.... tudi če gre. Danes zjutraj se je brez besed pobral v službo, jaz pa tudi nisem iskala ne pogovora ne pogleda. Joj, draga moja, ne si to preveč k srcu jemat. Tudi jaz sem že kdaj "jokala" tukaj na forumu, zaradi takšnih in drugačnih podvigov mojega dragega. Samo primer- me je visoko nosečo pustil doma, šel "na pijačo" in sem seveda takoj skapirala, da v soboto zvečer ne bo samo pijača. Pa se je privlekel domov ob 6 zjutraj. Vse lepo in prav, če le ne bi bil brez telefona, kjer je pač bil- ga je brihtno pustil doma, jaz pa tik pred porodom. Sem se tukaj pošteno spihala, punce so mi pomagale s tolažbo, pote sem pa prespala vse skupaj. In? Na koncu ugotovila, da se imava še vedno rada in da se kiksi pač dogajajo. ja vem, zbode te, da si hotela oz. morala v trgovino po hrano- pa kje naši dedci sploh mislijo na to???!! Kar ti je pa povedal pod vplivom ali pod konkretnim gasom, če hočeš- ne, ne jemlji tega resno. Znajo bit zelo "pametni" s 3.0 v ri.ti, ti boš pa najbolj pametno reagirala, če sploh ne boš reagirala. Ne vem, koliko si stara in kako dolgo sta že skupaj- ampak vsekakor se boš sčasoma, tako kot sem se jaz in še marsikatera druga, naučila, da se z opitim moškim ne krega- rajši prišparaj svoje ljubke živčke in ga ignoriraj, pogovorita se pa zjutraj, ko bo lahko normalno razmišljal. Ma je hudičevo bit tiho, vem- je pa najbolj pametno- samo zato, ker sebi prihraniš sekiranje- on se pa, ko je pod gasom, itak ne sekira. Boš ugotovila kmalu, da je najslajše se obrnit stran in lepo spat, ko je njemu najbolj do zaj**avanja :))) Danes mu bo pa za izrečene besede itak krepko žal. Ti pa seveda to pametno izkoristi En velik - ne sekiraj se. Rada ga imaš, zato te prizadane. Ne skrbi, on vaju z otročkom zagotovo naravnost obožuje!
|