filisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najki Uf, pregledov sem dala ze kar nekaj cez, v petek sem imela tudi ze NS. Tveganje 1:13800 (ne vem kako). Ce bi sla ugibat, bi mi napovedala fantka, pa saj ves, kako tako zgodaj ne upajo nic napovedat . Bitje se je na NS ful stegovalo in brcalo, ko ga je zbudila, ma Lien je bila hujsa, ta se je sonozno odrivala in plavala tam not hahaha . Parkrat sem bruhala ta teden in hkrati mi je od vsega zacelo delat slabo, sploh od pokakanih plenic in kahlic, umazane posode, kave (posledicno zaspanost in glavoboli), zadnjic se ene tabletke nisem spravila po grlu, tko da mi tudi elevit dela probleme. Meso mi smrdi, Lienine zelenjavne kasice,... Taksno sem imela ze v drugo in je ostalo do poroda. Bom ze. Sam zaspanost se v kombinaciji z dezjem in tem, da polovico noci presanjam, je pa ubijalska. Zjutraj se ze zbudim z glavobolom in oci me bolijo, kave pa ne upam pit do ene poldne, potem se pa pocasi zboljsa. Za vikend je fajn, ker moj odpelje oba ven iz sobe, da se naspim. V ponedeljek gremo na morje za 10 dni, bom videla pupo od sestricne, pa ful bo lepo ucit malega plavat in mogoce se tauhat, mende tudi ne bo neke hude vrocine, tko enih 24 stopinj. Kar je meni trenutno se vedno prevroce, ma znosno . Ce se jutri ne uspem oglasit, se imejte lepo! Komaj čakam, da bom jaz tako pripovedovala . Uživajte na morju !
|