Najki
|
Cestitke Gabriel . Liencica je bolna, je zadnji dan na morju ful zakuhala in 4 dni kuhala na 39,5 do 40. Mende viroza in smo lahko samo zbijali, danes pa zaenkrat se ni vroca. Se pa lahko dvigne popoldan. Na zacetku so pomislili na uroinfekt, ki je menda pogost po morju, sam ni nic takega in edini drugi znak je hripavost. M&A mene je kar groza casov, ko se bom otepala winx, barbik, ben10, gorgomites in podobnih srack... Zaenkrat nam se gre, ce je le izbira, ne vzamem nic iz teh kolekcij, pa vseeno prileti ksn cars predmet ali oblacilo v naso smer. Sam JM ni glih od risank in mu zaenkrat dol visijo te stvari, sam najbrz ne bo vec dolgo. Zdej gre v javni vrtec med triletnike, ki imajo zihr ze vsaj nodije in fifi v zbirki . Pa tamala bo hotla imet dojencke, ki delajo vse, pa itak komplet pohistvo in vozicke, nujno ksno kuhno. Se ze krizam. Uf pa hello kitty, sploh mi ni jasna obsedenost z njimi, pa pri nas niti risanke ne vrtijo. Aja JM je zadnjic gledal eno knjigico in je bila notri hisica za puncke, pa je rekel, da bo on to kupil in je cisto resno mislil. Sem vidla enkrat v eurospinu ene take male hiske od smrkcev za smrketo, ata smrka pa unga z ocali in bom sla pogledat, ce jih se imajo . Je pa pravo cudo, da ga sploh zanima se kaj razen avtov. Njegov sport na sprehodu je iti cez parkirisce in imenovati znamke parkiranih avtomobilov. 3x mami saj jo lahko slikas na konju in ji das slikico v okvir, da bo imela nekaj v rokah . Nas gre sele v tretje leto in kot prvi nima kaj podedovat, tako da mu lahko kupim recimo kolo za rd, za bozicka lani sem kupila stojeco tablo za risat, leto prej poganjalcka. Lien bo pa vse to podedovala in se bom lovila z njenimi darili. Gardaland. To je ena tistih stvari, za katere bo JM prikrajsan, dokler jih druga dva ne dorasteta . Ne mores vseh peljat tja, pa da gre lahko samo en na voznje. Kino je drugace in lutke, ko lahko ostala pustim v varstvu, tisto je pa ne prav poceni druzinski projekt. Razmisljam, da bi ga prvic peljala v kino na Smrkce .