|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
15.7.2011 23:14:57   
missD
tybysy če hočeš M, primolut nor, če pa hočeš še ovulacijo pa klomifen.
oboje preverjeno pomaga.

"metanje" nazaj. ko sta se učila sedenja in sta se kar rikverc zvračala sem jima okoli dala blazine da sta padla na mehko,...ampak kaj ko sta se kako drugače premaknila jaz pa ne zraven...je imela potem glava tudi bližnje srečanje s parketom. par minut joka potem pa akcija naprej in pomoje sta se naučila, da zna bolet če se kr tko zvrneta.

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
16.7.2011 16:17:32   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: missD

"metanje" nazaj. ko sta se učila sedenja in sta se kar rikverc zvračala sem jima okoli dala blazine da sta padla na mehko,...ampak kaj ko sta se kako drugače premaknila jaz pa ne zraven...je imela potem glava tudi bližnje srečanje s parketom. par minut joka potem pa akcija naprej in pomoje sta se naučila, da zna bolet če se kr tko zvrneta.

Tud pri nas se je na tak način ˝naučila˝ padat nazaj in zdaj zmeraj dvigne glavo, ko se zvrne nazaj. Žal tudi kakšna modrica in malo joka sodi zraven k učenju user posted image .

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
18.7.2011 10:11:14   
3x mami
tybysy, drzim pesti, da vama cimprej uspe!

zvracanje nazaj. zal je tako, dokler ne bo otrok sam probal, ne bo vedel, da boli... enkrat bo padel, bo padel drugic in bo ze vec pazil. dokler so te male stvari... ko se ucijo sedet, ko se ucijo stat in hodit, imajo lahko kar precej padcev. pa ucenje s kolesom, tek. eh, veliko je tega. pa tudi mala buska ni tako huda, da bi delali dramo. se otroci hitro naucijo, da malo joka pomeni crkljanje pri starsih in potem to radi ponovijo.

v soboto smo osvojili slavnik user posted image gor smo sli po ta strmi poti. vsi smo navduseni, ze gledam vreme, kam lahko gremo naslednjic.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
18.7.2011 12:59:55   
lija30
Krk-če boste šli na morje prav v mesto Krk, tam res ne boste našli nobene pametne plaže s senco.Če pa vzamete apartma kje drugje (Punat, Malinska,..)je pa druga pesem.Prav nasproti Punata-kampa je  rt, kjer je del njega nudnističen kamp, ostali del pa je normlen.Tam imaš ful sence, sploh za majhne otročičke,borov gozdiček, je prov fino.Sam je pa treba z avtom do tja.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
18.7.2011 13:06:41   
tinaaleks
3x-mami-čestitke za osvojen vrhuser posted image . Mi smo bili ta vikend bolj leni. V soboto smo bili na morju, v nedeljo smo šli pa samo na Katarino nad Ljubljano. Saj je dolg sprehod, samoje bolj po ravnem, ravno zato mi ni jasno, kako sem se polomila. Mam čisto podrsano nogo. Vidim, da moram hodit raje na težej ture, ker na lahkih se pobijemuser posted image .

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
19.7.2011 8:07:46   
anju
3x mami user posted image za Slavnik

joj filisa, ne o teži. pred vsako M me prime za jest čokoladouser posted image pa do zdej sploh nisem bila neki od čokolade. ah!

Vitan dela korakce ob kavču. kar naprej je pokonci. uspavanje je postalo grozno. pa še ponoči se dvigne ko se zbudi in ima baletne vaje tudi po 2huser posted image pridem prav huda. nanj, na mojega, naspat se rabim.

lija30 verjamem, da je kje na Krku fajn. samo mi na to nismo naleteli na naši poti. potem pa se ti že od vzdušja kraj zameri... čeprav baška sploh ni slaba, tudi morje je lepo, nastanili smo se v starem delu v hiški na ozki ulici, prav lušno. samo senčke pač ni in je težko z otroci bit dlje na plaži.

tinaaleks kako je v Strunjanu plaža? še kot pred 15 leti? kolk stane?

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
19.7.2011 10:39:27   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: anju

Vitan dela korakce ob kavču. kar naprej je pokonci. uspavanje je postalo grozno. pa še ponoči se dvigne ko se zbudi in ima baletne vaje tudi po 2huser posted image pridem prav huda. nanj, na mojega, naspat se rabim.

Ojej user posted image , res ne bi zamenjala s teboj user posted image . Mi jo moramo zvečer tud vedno dlje uspavat in me ima včasih že taka jeza, da bi jo najraje le položila v posteljo ji dala lubčka in odšla (kar bi bilo verjetno tud prav, da se sama nauči zaspat)...Samo se mi srce para, ko joče user posted image . Drugač pa lepo prespi celo noč, le dudo je včasih treba popravit. Spimo pa zato vedno manj - zdaj ji že slabih 9 ur na noč čist zadošča.

Mi še uživamo zadnje dni user posted image , saj se bo B. začela vsak čas plazit in tudi vstaja se že po malo. Pol tudi mi ne bomo mogli več tako mirno sedeti na vrtu in piti kavico...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
19.7.2011 11:22:31   
anju
Vitan je zelo previden, tako da sploh nisem neprestano v nizkem štartu. pa stanovanje je tako "varno" uštiman. nimam rož, nimam vaz, nimam mizic z ostrimi robovi. čeprav tale škrat bi še ob sušilu ustaluser posted image
noči pa adijo, če bi spala 3, 4 ure v kosu, bi bla ko rožcauser posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
19.7.2011 14:08:26   
tinaaleks
anju-še vedno istauser posted image . Je pa 2,5 EUR na osebo+parking, ki je 5. Mi se znajdemo. Tistih 14 dni, ko še ni bilo gužve, smo parkirali na drugi strani solin (zastonj) in šli čez soline peš. Tam nič ne pobirajo. Zdaj je pa problem, ker ne dobiš parkinga....

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
20.7.2011 7:27:26   
anju
vrtec mamo!!!user posted image šolarjev je malo in so vrtičkarjem odstopili 1 učilnico. juheeej!

tinaaleks hvala za infouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4560
20.7.2011 8:12:48   
tinaaleks
anju-čestitke za vrtec!!!!user posted image user posted image Si si najbrž kar oddahnila.

Pri nas vse po starem. Mali dela vedno več korakov. Doma, kjer ve, koliko sta oddaljena miza in kavč, gre vedno lepo po nogah. Čeblja zelo malo; največ takrat, ko je slabe olje in mi želi povedati, da ima dovolj in hoče spat: takrat začene "dej, dej, dej,"....

Zobkov še vedno ni....user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
20.7.2011 11:13:43   
3x mami
anju - user posted image user posted image za vrtec!
kako ste spali danes?

tinaaleks - a ze kar korake dela? nas se plazi, pomika ob opori (kavcu ipd),na veliko pleza, tako da ga je polno povsod. ampak prav hodi pa se ne, ceprav se vcasih spozabi in par sekund stoji brez opore. vcasih dvigne roke, pa je zelo navdusen, ce mu pomagas, da lahko naredi par korakov.

koncno tudi tu kaj zaliva. je kar ohladilo zrak.

Neposredna povezava do sporočila: 4562
20.7.2011 13:17:12   
tinaaleks
3X-mami-ja, korake dela in to kar sam. Enih 5 mu jih rata, potem ali pride do kavča, ali pa pade na rit. Bo najbrž kmalu kar samo še hodil. Kar se tega tiče je hiter, mu gredo pa druge stvari potem počasneje.user posted image

Danes naju je pa ata zbudil med popoldaneskim spancem, tako da bom imela kar zoprmega otroka kasneje,... Aja pa še ključ od stanovanja se mi je zlomil v ključavnici. Na srečo sem bila odklenjena,.... Moram počakat da dragi pride domov, da naredim novega, ker seveda, kakršno srečo imama, doma nimam rezervnega,....user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
20.7.2011 15:57:48   
M&A
Hej punce, mi smo doma, imeli smo se super! user posted image

Zdaj pa sploh ne pridem do računalnika, da bi kaj več napisala, pranje, pospravljanje, ... Imam vse 3 doma, fanta čez dan ne spita, mala pa sestavi le 2x pol do tričetrt ure. Priznam, da mi je bilo lažje na morju kot doma user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4564
21.7.2011 7:13:28   
anju
jutro

ne, ne spimo. niti ne štejem, ker se ne čisto zbudim....dokler ni galame. ma grozauser posted image mislite da je lačen? ampak se naje zvečer, dostikrat potem še kaj bruhne, tako da si mislim da je nafilan. plenica je pa tud polna zjutri, sej se skoz doji. ne vem kolk je mleka, ma hidriran je. ...user posted image

tinaaleks ja, sem bila tako vesela, da sem kar vriskal in skakala kot otrok. je T takoj povedal mojmu, ko je prišel iz službe, da ima Vitan vrtec, čeprav ne ve zakaj je to tako dobro, ampak moja reakcija je bila megauser posted image
Gabriel pa že kr korakauser posted image Vitan se strogo drži kavča, se še uči usedat iz stoječega. ponavadi se ne usede, ampak začne vriskat. sploh veliko vriska/kriči zadnje čase. recimo ima manijo dlačič/las. že od kar premika ročice, se prime za laske, ko se carta. če je pri kakaem moškem v kratkih hlačah v naročju, mu mučka dlake na nogah. in ko leži ob meni, zjutraj, ko še mižim, mi mučka trepalnice, ko umaknem tako vrešči. zdaj sta fanta šla, enako. ko mu kaj ni prav, se dere.

M&A ko bo čas, napiši kaj več. kako si kuhala, pomivala, šla na wc... jst si kr ne upam, je T kr divji in nagajiv... čeprav bi bilo fino izkoristit porodniško poletje.

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
21.7.2011 11:19:01   
3x mami
M&A, dobrodosla nazaj! sem veckrat pomislila nate, kako ti kaj gre. kapo dol, da si sama pedenala vse 3 user posted image

anju, kako zobki? imate mogoce prevroce v sobi - je prevec pokrit?

nasi mali so v ponedeljek odstranili sive - je bila prav pridna. tako da brada je postimana in kaze, da se skoraj nic ne bo poznalo. bolj pa nas skrbijo zobki. jih ima se vse noter, ampak se en fajn maje, en pa malo manj. vceraj je zobarca rekla, da imamo kontrolo cez 2 tedna. in ce ne bo izboljsanja, da jih bo ruvala ven user posted image res mi ni jasno, zakaj jih nekam ne prilepi, fiksira, sej so se zivi user posted image

vceraj izjava tedna ta vecjega. ima rad pesmice in v vrtcu se jih hitro in rad nauci. vceraj so se lotili ene nove, daljse. doma zacel lepo pet, potem na sredi mu je zmanjkalo besed in na koncu se melodije, pa se je razjezil. sem mu rekla, naj se enkrat poskusi, pa je zacel. pocasi pet, potem pa vedno bolj tiho in na koncu mu je zmanjkalo. zamisljeno je ustal, sel proti njihovi sobici in na pol na glas pripomnil: "bom moral it se v vrtec" (da se nauci do konca) user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
21.7.2011 13:39:35   
anju
user posted image user posted image Janov bratec.
ti si me tolažila za zobke - HB da zrastejo novi. ampak meni so stalni opomin. jst imam potolčeno brado, večkrat in na vrh čela, pa me ne moti. moti me rana na eni strani čela, ki jo imam od prometne. z leti je vse bolj izrazita. tisto na bradi sploh ne bo opazit. dokler se bo poročila, se bo vse pozdravlouser posted image

prihaja 8 zobek. no, š**** je že. ampak ne bi rekla, da je kriv za več kot mesec neprespanih nočiuser posted image spat ga dam v bodiju s kratkimi rokavi, pokrijem s tanko bombažno dekco šele ko prideva mi2 čez 2, 3 ure.

a je še katera kaj slišala o tem, da ukinjajo oprostitev plačila vrtca za drugega in naslednje otroke?

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
21.7.2011 14:16:53   
3x mami
sem pred casom naletela na forumu na tako temo, sam se potem nobena ni vec oglasila. srcno upam, da tole ne drzi. ker je to vsaj ena od redkih dobrih stvari, ki jih imamo... si ti slisala kaj novega?

zobki. saj vem, zrasejo novi. sam je vseeno dve leti zvizganja, pa pri starejsem vidim - je vseeno lepse, ce jih ima vse... sam tu ni pod vprasajem eden, ampak dva - enka in dvojka. pa ze tako imam stalno slabo vest, ker je dobro leto ponoci sesala prst in bo zato morala nosit aparat (in jaz je nisem uspela odvadit takoj oz to preprecit...).

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
21.7.2011 14:24:31   
tinaaleks
zakon je še v debati, ko bo sprejet, bo pa seveda ukinjen brezplačni vrtec, plačalo se bo, pa mislim, da polovico, kolikor bi moral plačati. Ali nekaj takega. So tudi na uvodnem sestanku v vrtcu to povedali. Da sprejemajo, ampak se ne ve, kdaj bo sprejeto. Upam, da še vsaj 3 leta ne.user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
21.7.2011 15:07:01   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaleks

zakon je še v debati, ko bo sprejet, bo pa seveda ukinjen brezplačni vrtec, plačalo se bo, pa mislim, da polovico, kolikor bi moral plačati. Ali nekaj takega. So tudi na uvodnem sestanku v vrtcu to povedali. Da sprejemajo, ampak se ne ve, kdaj bo sprejeto. Upam, da še vsaj 3 leta ne.user posted image

Jaz srčno upam, da nikol ne bo, čeprav tu nisem najbolj optimistična user posted image .

zobki - mi smo še vedno brezzobi user posted image  in mi je tako tud čist kul!

Neposredna povezava do sporočila: 4570
22.7.2011 9:07:19   
3x mami
upam, da ne bo iz tega nic. se blizajo volitve, tako da mogoce se ne bodo hoteli zamerit volilcem... je pa zalostno, da vedno na najbolj ranljivih sparajo tistih nekaj evrov (otroci, solarji, bolani, upokojenci,...), a tam, kjer bi lahko prihranili ogromno, pa nic ne ukrepajo...

mi imamo roditeljski nekje v drugi polovici septembra, mogoce bomo takrat kaj vec zvedli.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
22.7.2011 11:49:11   
Najki
user posted image

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
22.7.2011 14:16:19   
3x mami
ojla user posted image , kako si kaj? ste ze imeli prve preglede? bos sla na ns?

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
22.7.2011 21:28:55   
anju
je tako kot pravi tinaaleks, predlog čaka, da ga potrdijo. po fb sem pozivala k puntu. a čmo?user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
23.7.2011 10:51:15   
M&A
Zdaj pa upam ,da mi končno rata kaj napisat o morju!

Torej, najprej smo bili vsi skupaj za vikend, postavili, pripravili, ... Smo iskali plac čimbližje WCju, da nisem imela predolgega sprehoda (že tako vsaj 10x na dan) pa vsaj malo sem videla oz. slišala, kaj se dogaja pri šotoru. Plaža pa je na srečo čist blizu. Je bila skoz akcija: od 6h-6.30, ko se je mala zbudila pa do 21.h-21.30, ko sta fanta končno zaspala, čez dan moja pupa minimalno spi user posted image Zjutraj sva se ponavadi najprej punci zrihtali, sem hodila kar v WC za invalide, da mi je šel voziček not, drugje so štenge pa še ozko je. Pol smo šli še skupaj , da sta se fanta umila. Zajtrk, pomivanje posode, mazanje za plažo, vmes vsaj 3x dojenje, uspavanje za prvo rundo, ... pa smo končno prilezli na plažo! V vodi vsi trije uživajo, fanta sta ubogala, čeprav ni noben plavalec, malo pa sem imela skoz v naročju ker ni marala obroča. Itak sta uživala z masko, črvom, plavutkami, žogo, ...
Opoldne smo se spravili k šotoru, najprej sem kuhala kosilo za malčico, vmes dojila, potem še kosilo za nas, spet pomivanje, uspavanje, mazanje, plaža, ... Zvečer sem ponavadi najprej zrihtala malo, potem pa smo večerjali taveliki in se šli umivat. Šele ko sta se fanta umirila, se mi je ratalo mal vsest in prebrat par strani knjige - no, parkrat je uspelo tudi na plaži, ko so se vsi trije zaigrali user posted image

Prvič imaš slab občutek, ko pustiš otroka samega v šotoru, potem pa gre. Če se je le dalo, sem kasneje puščala vse tri same, ko sem šla na WC ali pomivat, je šlo tako najhitreje.   

Ko je prišel moj (oba petka je vzel dopust), je kar gledal, kako sem naspidirana in mi rekel, da se moram mal umirit user posted image - ma drugače ne bi zvozila. Mi je kar šel trening za samohranilko s 3 otroki user posted image Da pohvalim mojega tastarejšega - je šel že sam s kolesom po sladoled! user posted image Tasrednjega pa sem prepričala, da je sam hodil na WC, tudi s plaže - rita je bila sicer bolj na približno obrisana user posted image

Vsekakor bo še kdaj za ponovit - drugo leto bo že lažje, sam časa ne bo user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?