M&A
|
Zdaj pa upam ,da mi končno rata kaj napisat o morju! Torej, najprej smo bili vsi skupaj za vikend, postavili, pripravili, ... Smo iskali plac čimbližje WCju, da nisem imela predolgega sprehoda (že tako vsaj 10x na dan) pa vsaj malo sem videla oz. slišala, kaj se dogaja pri šotoru. Plaža pa je na srečo čist blizu. Je bila skoz akcija: od 6h-6.30, ko se je mala zbudila pa do 21.h-21.30, ko sta fanta končno zaspala, čez dan moja pupa minimalno spi Zjutraj sva se ponavadi najprej punci zrihtali, sem hodila kar v WC za invalide, da mi je šel voziček not, drugje so štenge pa še ozko je. Pol smo šli še skupaj , da sta se fanta umila. Zajtrk, pomivanje posode, mazanje za plažo, vmes vsaj 3x dojenje, uspavanje za prvo rundo, ... pa smo končno prilezli na plažo! V vodi vsi trije uživajo, fanta sta ubogala, čeprav ni noben plavalec, malo pa sem imela skoz v naročju ker ni marala obroča. Itak sta uživala z masko, črvom, plavutkami, žogo, ... Opoldne smo se spravili k šotoru, najprej sem kuhala kosilo za malčico, vmes dojila, potem še kosilo za nas, spet pomivanje, uspavanje, mazanje, plaža, ... Zvečer sem ponavadi najprej zrihtala malo, potem pa smo večerjali taveliki in se šli umivat. Šele ko sta se fanta umirila, se mi je ratalo mal vsest in prebrat par strani knjige - no, parkrat je uspelo tudi na plaži, ko so se vsi trije zaigrali Prvič imaš slab občutek, ko pustiš otroka samega v šotoru, potem pa gre. Če se je le dalo, sem kasneje puščala vse tri same, ko sem šla na WC ali pomivat, je šlo tako najhitreje. Ko je prišel moj (oba petka je vzel dopust), je kar gledal, kako sem naspidirana in mi rekel, da se moram mal umirit - ma drugače ne bi zvozila. Mi je kar šel trening za samohranilko s 3 otroki Da pohvalim mojega tastarejšega - je šel že sam s kolesom po sladoled! Tasrednjega pa sem prepričala, da je sam hodil na WC, tudi s plaže - rita je bila sicer bolj na približno obrisana Vsekakor bo še kdaj za ponovit - drugo leto bo že lažje, sam časa ne bo
|