tybysy
|
Živjo, mamice! Še sem tukaj, pa nič kaj dosti ne pišem. Na hitro preberem in to je to. Vidim, da ste pridne, otročički rastejo, dopustujete, hribolazite... Naša je ful pridna, uživamo sto na uro. Brez problemov vse poje, spi po 10, 11 ur ponoči in 2x do 3x na dan, je zdrava in raste, da komaj kupujem nova oblačila. No, po teži je v povprečju (8500 pri 8,5 meseca), v dolžino pa kar gre in gre. Trudi se kaj povedati, pa pomahati zna, glasno ploska, da "petko", se skrije, pleše in podobno. Bolj malo je pri miru, razen v vozičku, pa še to moram voziti po bolj obljudenih ulicah in krajih, da je več akcije Pleza še ne, postavi se na vse štiri, vendar se samo ziba, drugače se pa kotali, odriva in vleče, da jo je celo stanovanje polno. Zvečer pospravljam blazine in igrače, kot da imamo kup otrok. Zunaj so štirje zobki, ki jih s pridom uporablja. Vražec mali me tako ugrizne, ko ji s tetrico čistim zobke, potem se pa še smeji, ko zavpijem. Ne vem, kaj naj naredim, ker se iz sedečega položaja kar vrže nazaj na hrbet Zdaj jo imam vedno na blazini ali na postelji, kaj pa, ko bo enkrat na parketu ali ploščicah?? Saj si bo glavo razbila! Pa prav zavestno se vrže nazaj. Me prej pogleda, se zasmeji, potem pa pok na hrbet. Čestite vsem !! Jaz bi tudi, joj, kako rada bi ponovno zanosila. Pa ne vem, kako bo šlo. Prvo menstruacijo sem dobila decembra (7 tednov po porodu), drugo po šestih mesecih 1. junija, zdaj pa spet nič. Kako naj zanosim?? Najraje bi šla do ginekologa in mu rekla, naj mi da nekaj za sproženje ovulacije (verjetno kaj obstaja?). Ja, se mi kar mudi, ker bom kmalu stara 38. Evo, še dva meseca, pa bo konec porodniške. Ne morem verjeti, kako hitro je minilo. Je pa to bilo definitivno najlepše leto mojega življenja. Vrtca nismo dobili, bodo morali stari starši čuvati. Upam, da jim bo zdravje služilo. Lepo se imejte in uživajte kljub vročini, saj bo še prekmalu zima!
|