|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
22.5.2011 9:50:57   
M&A
mamamajča user posted image samo da je z Brinom vse OK! Tega se jaz najbolj bojim pri spanju skupaj v veliki postelji-

Kako je s srečanjem jutri? 

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
22.5.2011 10:42:57   
mamamajča
Pa midva sva spala sama, moj pa pri tavečjem. Joj, sem jezna nase. Saj ni hudega, na srečo.

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
22.5.2011 14:25:20   
missD
srečanje jutri ob 11h v brunarici v bizoviku.

ZEMLJEVID

v primeru dežja pa zaenkrat velja kavarna pod emporiumom v btc-ju.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
22.5.2011 21:29:47   
tybysy
Joooj, mamamajča, groza!!!!!! Samo, da je vse v redu user posted image
Jaz sem jo tudi danes ujela že čisto na robu. Sem jo odložila prečno na posteljo čisto do stene, da se preoblečem. Sem stala samo 2 metra stran in jo ves čas gledala. A kaj, ko je naredila trojni obrat + 90 stopinj. V sekundi je bila na robu. Sem skočila čez stol z "zvezanimi" nogami (sem imela hlače na polovici) in jo ujela zadnji trenutek. Srce mi je razbijalo, da sem še nekaj časa ležala zraven nje na postelji.
Hitro, prehitro se lahko kaj zgodi. So hitri kot  user posted image tele naši tamali.

< Sporočilo je popravil tybysy -- 22.5.2011 21:30:05 >

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
23.5.2011 9:55:21   
3x mami
lepo se imejte na srecanju!

mamamajca, ne se sekirat prevec, se pac zgodi. in koliko busk bo se, tudi pred nasimi ocmi, pa ne bomo mogli vseh preprecit. prvi padec pri prvem otroku je cisti stres, potem pride plazenje, dvigovanje na noge (in padanje na vse strani) in vidis, da pac tudi to se dogaja in dokler ni hujsega, je vse v redu. tako da, brez panike.
ce pa otrok spi v veliki postelji (brez stranske zascite), ga dam jaz vedno na sredo med nama ali pa se jaz dam cisto na rob.

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
23.5.2011 11:14:25   
kokoška10
mamamajča sam da je vse ok! pri men je bla tud že dvakrat čist na robu postelje ,da sem jo komi ujelauser posted image ,to se tako hiter obrnejo ,da se sploh ne zavedaš.
Včeri smo pa končno imeli krst, Lana ga je zelo lepo prestala,samo da je zanami,jupiiiuser posted image .
Danes na srečanje se pa kar nisem mogla odpravt,sem kar neki povoženauser posted image ,upam da se kmalu ponovi ,drugič pridem z veseljem.user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
23.5.2011 13:06:49   
3x mami
oh, kokoska10, upam, da je to vreme...

(odgovor članu kokoška10)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
24.5.2011 9:13:18   
filisa
mamamajča - user posted image . Samo, da je vse ok in jo je le s strahom odnesel! Tud jaz sem zadnjič Brino za las ujela - samo iz omare sem vzela hlače, pa se je že odkotalila na rob postelje user posted image .

Upam, da je včeraj srečanje v LJ uspelo!

Mi pa že dober teden spimo celo noč ca. 9,5 ur user posted image ! Upam, da se nisem prehitro pohvalila ... Če bo tako še ostalo po dopustu bo počasi kraljevala v svoji sobi user posted image .

Čez dober teden pa že odhajamo na user posted image  - komaj čakam!

Včeraj smo tudi že poskusili češnje in je bilo vse ok. Drugače pa zelo rada vse je, doji se le še zjutraj in zvečer (čez dan več noče) in postane prav sitna, če mami in ati jesta, ona pa ne user posted image .
Plazimo se še vedno ne, sedimo tud še ne povsem samostojno, smo pa zato zelo zgovorni in ročno spretniuser posted image .

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
24.5.2011 10:24:51   
tybysy
Punce, jaz imam pa eno vprašanje user posted image   Kako in kdaj se preide iz stekleničke s cucljem na kozarček (ali kakšno drugo stekleničko)?

Vročina je udarila na polno user posted image Zdaj hodiva ven prvo jutranjo rundo in pa popoldne. Vmes je prevroče.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
24.5.2011 12:13:11   
3x mami
mislis pitje vode, cajev in tega?
ti povem, kako je bilo pri nas prvic in drugic. obakrat smo pitje zaceli direktno z navadnim kozarcem (torej brez cucljev). pocakala sem, da otrok cisto samostojno sedi in da osvoji hranjenje z gosto hrano. takrat sem vodo dala v navaden kozarec, mu prislonila k ustom in pocasi nagibala (na zacetku malo bolj 'zalivala'...), da je naredil en pozirek. umaknila. drugi pozirek. umaknila. itd. spodaj pod brado sem drzala kar kuhinjsko krpo, ki je bila sploh na zacetku takoj cisto mokra, ker je slo vec mimo kot pa dol po grlu. ampak, pocasi, z veliko potrpljenja in z veliko vaje, je bilo vedno manj polivanja. kasneje, ko je ze lepo pil, bil motoricno bolj spreten pri hranjenju in to, je dobil plasticen kozarec (najprej z rocajem ali pa da je bil manjsi, da ga je lahko zagrabil) in sam pil. plasticen pa zato, ker stvar tudi veckrat pristane na tleh.

tako da, potrpljenje, cas in cisto po obcutku, ce mene vprasas. in cimmanj teh prilagojenih stvari - no, vsaj jaz nisem lih pristas takih stvari...

vroce je pa res, se prevec.

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
24.5.2011 12:50:01   
M&A
tybysy - jaz sem tudi začela pri vseh kar s kozarcem, pri tastarejšem sem vmes poskušala magični lonček, pa sploh ni znal potegnit - je pa res, da nobeden ni imel flaške in se mi je zdelo brez smisla uvajat razne pripomočke, kot je napisala že 3x mami

Srečanje
včeraj uspelo - vsaj tisti del, ko sem bila jaz tam user posted image - sva zamudili, ker sva bili na kontroli pri alergologu. Testov niso ponavljali, ker ima mala po dolgem času lepo kožo, ostalo je le še nekaj manjših žarišč pod koleni. Trkam! user posted image Hrano lepo sprejema, je pa res, da greva zelo počasi, šele drugi obrok, jaz pa nisem več na dieti (z izjemo oreščkov, česar ne štejem) user posted image

Punce, ste me prepričale - bi se vam pridružila še na FB, če me katera prosim doda?

Juhu, poletje prihaja - in dopust tudi! user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
24.5.2011 12:52:48   
M&A
Joj, čez dobre pol ure imam zobarja, moja mala pa še spi (prvo rundo danes, ker je štrajkala) user posted image Bom morala budit user posted image

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
24.5.2011 13:03:07   
missD
M&A pod kaj te najdemo na FB?

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
24.5.2011 16:41:03   
M&A
miss D, sem ti poslala ZS. 

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
25.5.2011 9:54:23   
3x mami
M&A, tudi ti odhajas? user posted image

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
25.5.2011 10:46:09   
M&A
Ne, bom malo tu, malo tam, kolikor bo pač zneslo - časa za računalnik je itak vedno manj user posted image

Mala spet spreminja ritem spanja, prejšnji teden sva se že fajn naštimali 3x dnevno po pol ure, zdaj pa je zamaknila dopoldansko rundo. Fanta sta bila tako predvidljiva s spanjem, tavečji tudi s hranjenjem, mala pa vse po svoje user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
25.5.2011 12:17:32   
3x mami
pri nas ravno obratno. mala je bila kot dojencek nastimana skoraj na minuto natancno, fanta pa ne vem, odvisno od dneva in od lune... zdaj ima tri spance na dan, sam razlicno dolge.

hehe, se je moj vceraj potozil, da bi sel nazaj v sluzbo pocivat user posted image je mali nekaj siten zadnjih par dni.

ves, da sva bili vceraj istocasno pri zobarju user posted image

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
25.5.2011 13:26:32   
tinaaleks
Evo mene. Pridem težko do tukaj, ker skoz računalnik kar nekaj crkuje.... Sem že naročila novega....user posted image

Mali je priden. začel celo nekaj čebljati. Plazi se po posteljo, na tleh je pa za gospoda pretrdo.user posted image  Tudi mi smo jedli že češnje.user posted image

Čez 2 tedna pa na morje.... Upam da bo lepo vreme in morje toplo....

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
25.5.2011 13:32:16   
lija30
pozdravček vsem skupajuser posted image
Se oglašam po dolgem času.Sedaj, ko je tako lepo vreme kr zmanjka časa za računalnik!Že zgodaj zjutraj šibava ven, ponavad sva ob 7.30 že zunaj, sploh zdej ko je tko vroče, pa potem do ene 11.ko pa je ta huda vročina se pa skrivava  notr in igrava. Pa navajam ga na popoldanski počitek v posteljici.
Imamo pa pri 7 mesecih in pol, že en zobek, ta drugi mora pa tud sam še predreti dlesen, pa bo zunajuser posted image .Še vedno pančkamo po cele noči, ob 19-20 enkrat gre spat, pa spi tja do 6-7 ure.Čist odvisno, kdaj tud dlje.
Obračamo se na vse strani, plazimo se še ne, ampak že dviguje ritko, sedi že skoraj sam, zjutraj pa zvečer jemo še mleko, čez dan pa imamo 3 obroke na žlico, poje vse kar mu dam.Najraje ima govejo juhicouser posted image

Zanima me, kako v tem sončnem vremenu oblečete vaše škratke go greste na sprehod?Tiste, ki uporabljate za spanje vreče, kako jih spodaj oblečete,sedaj ko je tako vroče?
Katera uporablja kakšno sončno kremo za male škratke, a jih pač samo skrijete pred sončkom?

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
25.5.2011 16:57:58   
filisa
Mi imamo tud dokaj ustaljen ritem glede spanja in hranjenja; sploh zdaj, ko celo noč prespi user posted image .

Jaz jo imam zdaj, ko je tako vroče oblečeno samo v bodi s kratkimi rokavi in včasih še kratke ali tričetrt hlače čez. Imam pa vedno s seboj dodatno tetrico in zoknje, če ji je slučajno hladno. Že dober teden jo pa zmeraj namažem tud s kremo za sončenje (kupila sem jo pa v mullerju, njihova znamka in je čist vredu).
Ponoči pa imam pod poletno vrečo bodi s kratkimi ali dolgimi rokavi, včasih tudi pižamo - odvisno, koliko se čez dan spalnica segreje...

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
25.5.2011 18:32:05   
tybysy
3x mami in M&A - hvala za nasvete glede pitja. Pri nas pač flaška s cucljem laufa že lep čas (ker nisem dolgo dojila), zdaj ji tudi vodo tako dajem. Ko bo samostojno sedela bom pa kar direktno s kozarcem probala, kot sta rekli. Čeprav verjetno tudi sistem slamice ne bi bil slab. Tamala od moje sestrične je znala že pri 5 mesecih potegniti in ugotavljam, da to sploh ni slaba zadeva. Manj se poliva, včasih imaš steklenico (najlažje nosiš s sabo), pa lahko potegne...

Zanima me, kako v tem sončnem vremenu oblečete vaše škratke go greste na sprehod?Tiste, ki uporabljate za spanje vreče, kako jih spodaj oblečete,sedaj ko je tako vroče?
Katera uporablja kakšno sončno kremo za male škratke, a jih pač samo skrijete pred sončkom?

Jaz jo imam še vedno v bodiju brez rokavov, hlačkah, nogavicah in majčki z dolgimi rokavi. Jo imam čisto zakrito (nič na soncu) in ugotavljam, da v senci ni tako vroče. Danes sem jo prvič oblekla v kratke rokave. Res pa je, da v največji vročini ne hodiva ven.

Sončne kreme ne bom niti kupila, jo raje skrijem pred soncem. Drugače pa je moja prijateljica naredila celo raziskavo in baje naj bi bila najboljša krema Eucerin za otroke z mineralnimi filtri ZF 25. Menda se ta losijon ne vpija v kožo, ampak naredi zaščitni filter.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
25.5.2011 19:59:44   
missD
tybysy kar probaj s slamico, mojima dvema se zdi blazno zabavno in uspeta tudi nekaj "potegnit" vase :)
Seveda potem tud pogruntata, da se da delat mehurčke... :)

Oblečem jima za ven bodi kratek rokav in kratke hlače. Danes sem jima dala dolge, ker sem bila jaz na rolarjih in hitra vožnja...user posted image

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
25.5.2011 21:29:38   
Roberta69
Jaz sem pa čisto pozabila na srečanje user posted image , sem bila v nedeljo na morju na češnjah, prišla pozno domov in sem se spomnila šele včeraj zvečer, škoda...

Bloom, čestitke user posted image

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
25.5.2011 21:35:02   
missD
Roberta69 pa drugič, bomo redno obveščale, če bo kakšno srečanje :)

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
26.5.2011 7:25:20   
anju
hej

malega sem pospravila spat, se je šel šefa že ob svitanju.

(naša muca kaka na sosedovem krompirjuuser posted image )

v pon. sem dobila prvo poporodno M. sem bla tako povožena, da se mi ni šlo na srečanje. jah, lepo bi bilo, če bi šlo še poletje skozi brez. tako pa, če bo točna, bo ravno nekje, kjer planiramo morje.

Roberte češnje, mmmmmmmmm, čakam, nam zorijo. pa gozdnih jagod je menda veliko, mormo it pogledat. kako je fajn, ko začne vse zoret.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?